Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

Anonim

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

O le mafiafia o le laupapa sitiseni o se tasi o taua tele le maitauina i le taimi o le filifilia o se laupapa laupapa pepa - o se ipu o mea masani. E pei o lenei fola e matagofie ma fetaui lelei ituaiga o totonu. O le Creemmul Celecing, o le le faʻamaoni, faʻatuatuaina ma le mataʻutia o meatotino autu a le Komiti Faʻatino o le komiti. O le mea lea e tumau ai i le fola o le fola sili tagata.

Vaega o le parquet foloa

O le parquet foloa e aofia ai le 3-faaputuga. O le muamua vaega (mafiafia o le 0.5-6 mm). O le vaega pito i luga o le tulaga o le paneta o loʻo faia o le tele o ituaiga laupapa. O nisi oi latou o le vao o vao, Birch, Marsh, nage, Budry ma Tick. Peitaʻi, o le tagata faʻatau a paaga tagata saute ua faʻaaogaina ni laʻau o ofu ese, pei o le Moliaga, Faʻaliaʻiga Ma Faigofie ma Dossia. O le maualuga ma le faigata o le laupapa e faʻalagolago i le ituaiga o fafie filifilia.

O le Lacquer Coating e faʻaaoga i le pito i luga o le pito i luga ina ia aua neʻi faʻatagaina le susu, ona o le fola e mafai ona amata faʻataʻamilomilo. Na te aumaia foi se foliga pupula ma puipuia mai le leaga.

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

O le agavaa tau faavae o loʻo avea ma se tulaga taua mo le tumau o le faʻatulagaina o le fale o le lotoa.

Lua vaega (mafiafia i luga i le 9 mm). O le laʻau mo le ogatotonu o loʻo filifilia mai le tau maualalo. O lenei vaega o loʻo tuʻu i luga o le pito i luga ma lalo. A o le tausisia o tulafono o le faʻapipiʻi, o le foloa o le a le toe faʻaleleia ma le suiga i le vevela-susu auala i totonu. Tolu vaega (mafiafia 1.5-3 mm). O le mea moni, o le plywood o mea taugofie, o le mea lea o le mea lea po o se pine. O le pito pito i lalo o le parqut e faia toniga.

Paramesters: faʻafefea ona filifili se laupapa laupapa

Ia o le faamaʻimauina o le maʻimaga o aiga ma tautua i le tele o tausaga, e tatau ona e filifili i le faitioga o laupapa. O le mafiafia o le kalole, o le sili lea o lona tau. Ae o le tauemu mafiafia e mafai ai ona faʻatino atili le solo lelei, faʻalautele le olaga tautua.

Ona o lenei, e sili le faʻatumauina o le vevela, faʻatupuina le mafaufau ma ono mafai ona foliga mai o loʻo aliali mai.

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

O le tele o le mafiafia o le laupapa laupapa, o le tagata pito i luga o le ai ai o se taupulega i fafo

Tusitusiga i luga o le autu: Swedy Wall faia oe lava

O le sili ona taatele ai le mafiafia o le mafaufau loloto, tusa o le 15 mm. O le pito i luma e le tatau ona mafiafia nai lo le 4 mm. O ia puipui e punitia uma i nofoaga nofo ai ma nofoaga faitele. Slim parqut cuting o le taugofie. O lona pito i luga o le pito i luga e le 2.5 mm, ona o lenei, olo e le aofia ai. O lenei ituaiga mafiafia e talafeagai mo potu e leʻi faitauina.

Auala e Filifiliina ai se Cirqut Board mo se fale mautotogi

O le parquet o se fetaui lelei mo le faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi. Ae le i filifilia le mafiafia o le komiti, e tatau ona e filifili pe o le folamau o faiga o le a i totonu o le fale mautotogi. "Mafanafana mafanafana" e tuʻufaʻatasia ma le parquet. Ae i le taimi lava e tasi, e te le manaʻomia le tuulafoaia o fautuaga a le tagata gaosi oloa. Faʻatonutonuina ma le tuʻufaʻatasiga o le vevela ma le fale laupapa, e tatau ona iai le puipuiga malu, e tatau ona auai le puipuiga malu. O le ma le mafiafia o le Komiti Faʻafoe e tatau ona filifili manino mai le 13 ia 15 mm. O se mafiafia laititi o le afi malulu, ma ma se maualuga maualuga o le a le pasi. Afai o le "fola mafanafana" o le "faiga o le a toesea ai, ona filifilia lea o le mafiafia e fuafua i isi itu.

Cistqut Komiti Komiti Faatali - Aso Tauapalapaina. A filifilia e aoga e aoga, o le isi potu o le ai ai le fola. E taua foi le amanaia o tali au paia i le fale mautotogi. Ma le maualuga, o le filifiliga o le mafiafia e le faia se sao faapitoa.

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

Afai o le taualuga i le fale mautotogi e maualalo ma soʻo se pasene o auala, ona tatau lea ona e filifilia le auala feololo poʻo manifinifi o le laupapa laupapa

Faatasi ai ma ni tapulaʻa maualalo, o se tulaga le mautonu e mafai ona fausia e mafai ona fausia, e mafai ona maua ai se faʻafitauli pe na o le tosina mai o le faitotoʻa.

O uiga uiga ese o le kolisi kolisi pe a filifili o le umi o le umi ma lautele. I le averesi, o le umi eseese mai le 110 cm i le 250 cm. Faʻasalalau mai le 12 cm i le 20 cm. Filifilia o se credit e tatau ona e faitau ma filifilia se kamupani gaosi. O nisi e faʻavae i luga o nisi ituaiga o tulaga o tulaga. I totonu o le falefaife o tamaiti, o falaoamata uʻamea, ona o uiga o le siosiomaga, latou te le fefe lava i le vai. Ma pe a pa'ū, e mafai ona toe faʻaleleia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea isumu i se fale tumaʻoti e faʻavavau mea fou

Parquit Komiti Faʻafoe: O le a le mea e filifili ai mo le fale

O le tipiina o laupapa laupapa e vaevaeina i le tele o auala. Radial - O lenei ituaiga o tipi e faia i luga o le ogalaau ogalaau. O lea la, e ave uma e le au povi le atoa o le pa. E faʻasatauroina o le nofoaga sili ona mautu, eseʻese mai le isi mapu o le mamanu ma lanu. O le tangantial Dice o loʻo faʻamoemoe i laina o laina ma faia i le aʻoga faaletausaga o le laʻau. O nei mama e faʻapipiʻi ai tagata taʻitoʻatasi i laupapa. O le lona tolu, o le autotomo e pasi atu i se tulimanu. O le ata ma le lanu o lenei ituaiga o tipi o le sili ona heterogenious.

O le pito i luma o le autu lea pe a filifilia se ata o le laupapa laupapa. Uiga o le parquet faalagolago i luga o le filifiliga o le faʻavasegaina. I se tasi o mea taua o le filifiliga o fuafuaga.

O le filifilia o loʻo faʻavasegaina o se ofisa sisitema i foliga vaaia. E mafai ona faʻalautele e le Komiti Faʻafoe i le mageso ma le ata tusi, tusa lava pe tasi le ituaiga ituaiga na faʻaaogaina. O mea e aofia ai o loʻo faia pe a faʻatautaia le filifilia o auala o le tipiina o laupapa, mamanu ma valivali, faʻapea foi ma le lanu.

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, faʻavasega sili, sili ona wireproof lautele, video

O le kolisi e aofia ai le tolu laupapa o le sili ona maualuga le lelei o le lelei ma taugata.

O le ata vaaia o loʻo vaevaeina i ni vasega.:

  1. Filifili . Pe a faʻatautaia filifiliga, le maliu e filifilia ma le faaeteete e avea ma faʻapitoa fausaga. E taua tele pe a leai se mea asoa, gagau ma chips. O le lanu ua filifilia foi maualuga maualuga. O le Powder na faia e faia ina ia maua le mamanu i le itu a le fibre.
  2. Tagata manu . Faatasi ai ma le filifiliga o le au ava, e le faatagaina i lanu ma le va o tamai laititi. Cloyy fefiloi. Faia o le tumau fausaga ma le tino.
  3. Rustic . O le filifiliga e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia ni lanu eseese ma laupapa. Faʻamuta le loloto, o le le fiafia ma paʻu o latou e faʻatagaina.

Vasega filifilia, e malamalama e faʻatino le filifiliga, eseʻese malulu ma lelei. Filifili e sili ona taugata, ae foi o le sili ona faatuatuaina, maualuga-maualuga vasega vasega. O le Rustic o le "maualalo" ituaiga. E le o filifilia i le ituaiga o vaaia. O le lelei o lenei vasega o le sili atu e pei o se fafie masani ma le fola o le a iai tagata. O le Rustic ua filifilia e faamaea ai nofoaga i se tulaga tuai.

Mataupu i luga o le autu: tali polofesa: Pe mafai ona kelu i luga o le pepa puipui tuai

O le vasega lona lua o agavaa e eseese ma le numera o fuafuaga:

  • Tasi-vaega;
  • Lua-auala,
  • Tolu-vaega.

O le pule sili ona lauiloa Cistquet Community e manatu e aofia ai le tolu laupapa. O a latou fuafuaga o loʻo i ni laina se tolu ma i le itu atoa. O le lua-band laupapa na fausia mai i laina e lua. I le tasi-lane, Logyif o laupapa nofoia atoa le laualuga o le laupapa. O le auala lea e foliga ai o oloa lelei.

O le a le laupapa sisitema o le sili sili ona lelei ma leaga-tetee

O le filifilia o se tamaʻi moa, e manaʻomia le amanaia o foliga o le potu e mafai ai ona faʻatino. Afai e leai se faʻafitauli i totonu o le potu, matou te filifilia i le lelei. E mautinoa lava e fai mai pe o le a le mea e sili atu le komiti. E i ai le tele o ituaiga eseese o ituaiga eseese o laau.

Parqut Committed Allping: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi

O se Aferika o le laʻau o le laʻau e le o faʻaalia i le soloia ma mafai ona tatalia tele masini masini

O nisi o N. i latou:

  1. Oak laupapa e sili ona lauiloa. E malosi tele. E le manuia. O le maualalo maualalo o fungi foliga. O le a tumau mo le tele o tausaga.
  2. WALUTU TROW COBORD BPASPAS I AUALA O LE OAK. E mafai ona faʻaogaina i totonu o nofoaga o loʻo pasi ai le tele o tagata. O lenei komiti e le o le tele le avega.
  3. Beech Cuttings e iloga i le teteʻe i le faʻamamaina ma le malosi ma lava le malosi. I se faʻaopopoga, o se manaia lanu e faia ai se laupapa laupapa ma se filifiliga lelei mo se potumoe poʻo se vasega pepe.
  4. Aferika o le Faoa lea e malie ai. Le mea sili ona masani ai, ae iloa ai le faatiga e aafia ai le afaina o le aafia ai.

Auala e Filifiliina ai se Cirqut Board mo se fale mautotogi (vitio)

I le faaiuga, faʻaopopo atu faʻatasi ma le ituaiga fafie, mafiafia, ma isi tapulaʻa o le laupapa laupapa, o le ituaiga fesoʻotaʻiga e taua. O se tasi o auala o le Fono Aoao o SchIP-Paz. O soʻoga o lenei faʻatasiga e tatau ona misia ma faʻailoga faʻapitoa. Lauiloa o le metotia o le lokaina. O laupapa e faʻatuatuaina lelei e fetaui lelei, o lea e le manaʻomia le misia o soʻoga ma kulimi. O le taimi foi lea o le auala o le fola ua faigofie ai.

Faitau atili