Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Anonim

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Silkone Sealant e taua tele pe a faʻapipiʻiina mea fou o mea i le faletaele, faʻapea foʻi ma ituaiga eseese o le toe faaleleia galuega. Sili-faʻavaeina o le faʻamaufaʻailoga o le faʻafefe atoatoa puipuia puipuia i luga o le susu, faʻafetai i lana faʻapitoa faʻapitoa. O le taligalu e fausia ai se mautu ma i le taimi lava e tasi o se ofu faʻapipiʻi, tetee i le vevela vevela ma le aafiaga o le saua E i ai foʻi le faʻapitoa o le faʻanatura sili ona faʻaogaina, o loʻo i ai ni faʻaopoopoga fiva, puipuia le foliga vaaia o le paʻu ma fusi - o nei faigata - o nei faʻafitauli e masani ona tupu i tulaga o le sundū. Mo le faʻaaogaina i totonu o le faletaele, e fautuaina e faʻatau ai lenei faʻamatalaga o le taligalu.

Afai e tupu mea i luga o le tulaga maʻomiga, o le fuainumera uliuli na faliu, e manaʻomia le vave amataina le Tau faasaga ia te ia. O a gaioiga e tatau ona faia, tusi i le tatou mataupu i le taimi nei.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Aisea ua aliali mai ai le le fiafia i luga o le sami?

O le mafuaʻaga autu mo le foliga vaʻaia o le ata i luga o ituaiga uma o luga o le tele o le ea ea i totonu. O isi mea e tuʻuina atu i le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le Matai lea o le leai o se lelei o sipelatiʻe, le lava faʻamaufaʻailoga i le va o panels.

Afai o le ata o loʻo aliali mai i luga, o loʻo togafitia i luga ma le sili ona lelei o le sami, o le mafuaʻaga o le a sili ona oso i luga o oloa maualalo. A e faʻaaogaina se faʻamaufaʻailoga mo se faʻamaonia gaosi oloa, o le mea e te mautinoa e tatau ona e sailia isi mafuaʻaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua mafai ona aliali mai le galuega o le le mautonu i le faʻamaufaʻailoga o le faʻamau pe ona o le i ai i le fausaga o le laʻei o le lalagaina o tino ma chips.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

O le a le mea lamatia e teuteuina i le faletaele?

O le ata o se mea ofoofogia o meaola e mafai ona faia se tagata aoga ma afaina. O le ituaiga o le teuteuina e nofo ai i luga o luga o le matou fale e aofia ai i le fou ituaiga. O le mea lea, afai na e mauaina le muamua faʻailoga o le faʻasalalauina o le paʻu ma se nofomau poʻo se potu e le o se nofoaga e le mafai ona nofo ai.

Ua lauiloa e faʻatino lememata ma le fesoasoani a feeseeseaiga - MicrosCesCopcoap vaega e mafai ona felelei lelei i le fale, i totonu o vaega fou ma fou o mea uma fou ma fou. Tusa lava pe e mafai ona e aveese le autu o le sui o le foloina, salalau solo i le fale mautotogi, mafai ona mafua ai le tuputupu ae o le FOI fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

O le afaina e mafua ai ona faigofie ona iloa ai le ola i le tino i le tino. O feeseeseaiga tatou te manavaina ma le ea e mafai ona sili atu ogaoga faʻamaʻi manava, ofapharynnuses, desagustive system ma isi tino taua. Aleki ma tagata e masani ona aliali mai le puipuiga o le tuputupu ae o lamatiaga.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Aveesea o le teuteuina mai luga

O le auala e tauina ai le ata, lea e aliali mai i luga o Sinicone, o loʻo faʻalagolago i le fua o le faʻafitauli ma ua leva ae aliali mai. O se tamai pupuga o "fou" suia e mafai ona ofi ese, ona galue lea o le laufanua ma le affappitic. A iai sou taimi ou te vave faia ai se gaioiga, ona tele lea, ua le toe toe toe foi mai lemeti. A leai, e tatau ona e tuʻu i se auala sili atu le mataʻina.

Faʻafefea ona faʻamama ma le lelei le faʻamamaina o le sipeleni mai le teuteuina?

  • Tusi i totonu o se tamaʻi pusa ma vai mafanafana ma le sasaa (faʻatumuina) i ai se mea faʻamamaina mo le faletaele. Palu lelei le tali.
  • Mosten o le sponge i le iʻuga o le fefiloi, solo le faʻafitauli vaega. Fufulu ma le faaeteete le suia mai luga.
  • Fufulu le paʻu mama ma le tele o vai mama.
  • O lenei la, o le laufanua e tatau ona afaina ai ina ia le mou atu le finauga totoe. Mo lenei, soʻo se aiga leaga e faʻapea o loʻo e maua ile fale, mo se faʻataʻitaʻiga, laufanua.
  • Talosaga i luga o le sipeleni silika. Mo le aafiaga sili, tuu mo le 12-14 minute. Mai lava, o le fouatema e le gata e le faia na paʻu, ae e pupula paʻepaʻe.
  • A o le i aʻea se le talafeagai, faitau le laualuga ma le amoina poʻo le fufuluina lelei o lea ua o gatasi i le microcrain ma faʻaleagaina uma o le suia o le goto.
  • Ona fufuluina lea o le pelu ma solo le sikauni sili ona mamago.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Ae a pe a toe faʻafoʻiina le toe faʻafoʻi?

E tupu lena mea, pe a uma se taimi pe a uma ona aveʻesea, o le ulu o le ulu o loʻo toe aliali mai i le nofoaga e tasi, ma o loʻo faʻagasolo foi lea o le avanoa e le o fesoasoani i se auala lelei. I lenei tulaga, o le tufatufaina atu na tatau lea ona vaʻaia i luga o luga o le luga o le laʻau siliva, pe i lalo. Afai o lea, ia tatau ona alu i le taulaiga, ma o le sami vaega o le a aveʻesea ai.

  • Aveese le Solar Sigkone Sealant mafai ona o se taimi. O le mea lea, o le 'autau ma se tamai naifi ma amata tipiina le sanacone oricone i le pito i luga ma luga o le pito i lalo o le pito i lalo o le anufe.
  • I le faia o ata tifaga, piki le sili sili ona lelei mai le tasi pito ma toso ese ai i fafo o le aisa aisa mai le asam. E sili le mea e sili ona alu ese ai le lotoa sili ona tuai, talu ai o le feeseeseaiga o le soifuaga e sili ona mautu i lona fausaga.
  • Totonu o le Seam, e te ono maua ai le iloa lelei o lapisi, lapisi lelei ma isi leaga. O nei mea uma e manaʻomia ona faʻamamāina ma le faaeteete i le naifi tutusa.
  • O lenei o le faʻamamaina o nofoaga e manaʻomia ona e faʻaleagaina mo le mautinoa mautinoa o le a le toe faʻailoaina mai le galuega. O se tasi o mea sili ona aoga o lona uiga o le EpOPROPYL BECHAM. Faʻatumuina i totonu o le nofoa ma tuʻua mo le 20-30 minute.
  • Ina ua maeʻa lena, fufulu le faʻailoga ma se ie mago ma alu ese ai mo le aso seʻia oʻo i le faʻamamaina atoa. O lenei taimi uma e le faʻatagaina ona faʻaaoga le faletaele.
  • O le matutu o le eleele e tatau ona togafitia ma silig o le sami. Taumafai e filifili se maota maualuga-le-le-o le potu malolo mo le faletaele o loʻo iai ni fesoʻotaʻiga e puipuia ai foliga o le suia.
  • Faʻaofi le tupe i totonu o se vaʻa i totonu o se faiʻau faʻapitoa, tipi le siʻosiʻomia i le mea talafeagai ma faʻataʻitaʻi e tufatufa le mea faigaluega i le itu i totonu o le malae.
  • Ina ia mafai ona mago atoa le anicone i le matutu, e manaʻomia le faʻatali i se isi aso.

Tusi i luga o le autu: O le a le mea e tatau ona avea ai le potumoe

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Tagata fofo

I le taua faasaga i le Mold, e mafai ona e faʻaogaina ni fua faatatau, o le tele o le sili atu le lelei nai lo faleoloa taugata. O nisi o auala tele o loʻo faʻaaogaina ai manu e faʻaitiitia ai le gaosia i le faletaele o loʻo faʻaalia i lalo.

Sodium Cturarate (i tagata ua taʻua o le "BARA") e faʻateʻa i le vai i le fua o le 1 tioata o le tapenaga e le 2 ½ lita o le vai. Ulagia i totonu o lenei fofo tuai nifo pulumu ma fufulu mama le nofoaga na afaina ai e le suia. Ona aoina lea o le toega o le fofo ma se ie mamago mama. E le o se mea e le manaʻomia le faʻatagaina o le fofo, pei ona faʻaalia ai se vaega puipuia mai le Matai.

White Tandy Taia le Verisina e aoga, ma, sili ona taua, o se tau taua o lona uiga mai le ola i le faletaele. O nofoaga e aofia ai ma le gld ua lava lea e faʻaititia ai ma le le mafai ona i ai i le shunger, ma pe a uma le 60 minute, fufulu le asini i totonu o le vai. Afai e tatau, toe fai le taualumaga i le aso na sosoo ai. O le vinega e iai le manogi ma lona paga e mafai ona afaina ai le lelei, o lea, aua le galo i le ea i le faletaele i taimi uma pe a uma lenei taualumaga.

Masalo o le Hydrogen Perroxide atonu i lau pusa fesoasoani muamua. O lenei fualaau faasaina e le mafai ona e le gata mo le gaosiaina o manua, ae o le faamigia foi o le plots afaina i le suia. O fualaau faasaina o le hydropeciate e tatau ona faataapeina i le vai e tusa ai ma faʻatonuga, ma o le faʻaiuga ua maeʻa faʻaaogaina. E sili le galue i totigilima, talu ai i le taimi umi, hydrogen peroxide mafai ona faaleagaina le paʻu o lima. E le manaʻomia le fauina o le fofo, i ni nai minute na o le feololo le faiga o le togafitia ma se solo matutu poʻo le ie.

Masani meaʻai soda foi ma le galuega o le faʻamamaina o le tapeina. E matua saogalemu lava mo se tagata, e aoga le pene ma maua i totonu o le fale mo tagata uma. Ina ia saunia se mea faʻamamaina, e te manaʻomia le kuata o le sipuni ti o le soda stir i 250 mlm mafanafana vai. O le iʻuga o le fofo o le alu i totonu o le togafiti ma le suia o le pulumu o le pulumu, ona fufulu ese lea. Faʻasalaga le aʻafiaga, toe fai le faʻagaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni mo le potu malolo i le sitaili ma lanu

O mea taua e taua tele e matagofie foi i le taua faasaga i le tofo. Sili ona aoga le tele o suauʻu mama, e le gata i lona foliga foliga manaia, ae o le lelei foi o meatotino a se mafaufau lelei. Tasi sipuni ti o le taua o le suauʻu e manaʻomia le faʻateʻaina i se ipu vai mafanafana ma togafitia se faʻafitauli i se fofo. E le manaʻomia le mea faigaluega. A uma ona faʻaaoga le fofo, o le manogi malosi o le ti o le suauʻu taua o le a tausia, ae a uma ni nai aso o le a seleina.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Puipuiga

Ina ua uma ona aveese le teuteuina mai Inicone ollant, e tatau ona e faia uma puipuiga ina ia le toe mai. O le lavelave o gaioiga puipuia e aofia ai:

  • Meafaigaluega o le staring system. I le taimi lava lea, ia manatua e oʻo lava i le sili ona malosi le saoasaoa o le a le feagai ma le galuega, pe a fai e te le o aumaia se auala faʻaalu faifai pea i le faletaele (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le avanoa i le faitotoʻa).
  • Faamaumau mea faigaluega i le faletaele. O punavai uma o le agavaivai maualuga e tatau ona aveʻesea, e aofia ai ma le tuina o le fale ma faʻamautu i luga o le faleuila tane.
  • Puipui. Afai o nisi o puipui o le potu malulu i le taumalulu, e manaʻomia le faia ma faʻaopopoina ai ma ni faʻaopopo le suavai.
  • Aveesea o kolocks i puipui, luga o le fola ma luga o le vine. Mold O feeseeseaiga e mafai ona tuiina le faletaele mai tuaoi o fale mautotogi e ala i microscopic gaogao.

Faʻafefea ona aveese le lauʻeleʻele i totonu o le faletaele i le taligalu?

Faitau atili