Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Anonim

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

O le faʻaaogaina o le fetuʻutuʻu o le vai o le a faʻatagaina ai le faʻafesoʻotaʻiga o le faletaele masini i na nofoaga e le mafai ai ona faʻaaoga se paʻu o le papeti. E masani ona faʻaaogaina le laina faʻapipiʻi i luga o le faleuila i lalo o le faleuila. O totonu o le vaega o le fetuʻutuʻutuʻu o loʻo nofoia se paʻu paʻu o loʻo ufiufi i se uʻamea uamea. Nai lo lena, o le mea e fetuu lelei, naʻo le faʻaaogaina o se hese ma se tuʻufaʻatasi o le uamea.

Fausaga ma le ola o le fetuutuunai sapalai

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Tele tagata gaosi faʻaaoga e le oona oona le-oona head i le taimi o le gaosiga o le maualuga-lelei fetuʻutuʻuga fetuʻutuʻutuʻutuʻutuʻutuʻutuʻu, e faʻamalosia ai latou mo le soifua maloloina. I le maualalo-lelei fale, o le tekonolosi e iai se mea e sili ona manogi ese. O le paʻu o le paʻu e mafai ona faia o le slivanzanzed steel, alumini, staneless steel poʻo ni nylon. I le avea ai o se tulafono, eyeliner o loʻo ufiufi i le Aluminum Asud, e le mafai ona sili atu nai lo le latou uso - averesi pe tusa ma le 36 masina o faʻagaioiga. O lenei ituaiga o sapalai sapalai ua fuafuaina mo se gaioiga o le mamafa o le tusa o le 5 siosiomaga. I le tulaga o tagata coudids na faia o le uʻamea uʻamea, o le tulaga e sili atu le leaga. Afai o le muamua mafai ona tumau i le 3 tausaga, sosoo ai mai le gatetega, o le a le manuia i totonu o ni nai vaiaso o taotoga.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Uamea liners (mai le alumini ma kalama) e fefe e faamaʻimau ai. Ina ua ufitia e le faamaʻimau i totonu, lea ua leaga tele, e ono faʻamalosia le faʻamamaina ma le faʻamalosia o le taimi. O le iʻuga, o le hose o loʻo pa. Ona o lenei, o tagata e ana fale mautotogi e tatau ona faia ni faletaele le fuafuaina o le toe faʻaleleia, ma o tupe maua mai ia tupe maua faʻaopoopo ma taimi umi. Ina ia puipuia oe lava mai ia mea e le mafaufauina ", e manaʻomia le savali i le filifiliga o mea ma le mafaufau. O le a faigofie tele le ova atu mo oloa sili ona lelei nai lo le totogi lea o tupe tele mo le toe faaleleia. E le gata ina popole le alia.

Manatu

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Seʻi tatou faʻamasani i nisi auiliiliga ma ituaiga o paʻu fetuʻutuʻunaʻi. O le sili ona taatele sysrokes e masani ona maua i totonu o fale mautotogi ma fale e aofia ai papupuni, o le faamalosiauga o lea mea e faia mai le "stazeless uaea. O se mea faʻatauʻaʻo e mafai ona tautua faʻamaoni pe tusa ma le sefulu tausaga. O lona aʻafia o loʻo aʻafia ai le faʻailoga o le 10 siosiomaga.

E i ai le lua ituaiga autu o Eyeliner:

  • masani ai;
  • faamalosia.

I le faʻaopopoina o le fesoʻotaʻiga o le vai o loʻo maua ai e tagata tagata e masani ona faʻamuamua, e i ai le isi ituaiga o le isi faʻamalosi. E mafai ona faia i fafo atu o mea ese mai isi mea. O le mea na faʻaleleia e mataʻina o le a mafai ona sili atu nai lo ona faʻavae faʻapitoa, pe tusa o le 15 tausaga. E mafai ona latou tatalia le faʻagaioiga o le faʻamalositino e oʻo i le 20 immosphrephes ma le vevela e oʻo i le 110 tikeri.

Mataupu i luga o le autu: Ventipration o se ivi: Faamoemoega ma masini

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

O mea fetuutuunai e vaevaeina foi e Brad mea:

  • Cikn Steel;
  • Aluminim;
  • apa siliva;
  • nina;

A o le i faʻatauina ma faʻapipiʻiina se mea fetuʻutuʻu, e manaʻomia le faʻamaninoina o le faʻagaioiga o le mamafa ma le vevela o le vai o lou fale. Afai o le mamafa i totonu o le system o loʻo i lalo ifo o le 5 tagata atamamai, ma le vevela e le manumalo ai i le faʻailoga o le 85 tikeri, ona e le manaʻomia le faʻatauina o se liner. O le mea moni, o le faʻatau atu o faleoloa taʻitasi e tatau ona iloa e uiga i nei mea uma. Afai e te leʻo masani i ni taleni o lenei faiga, o le a fesoasoani tele ai tagata poto faʻapitoa ia te oe.

Fautuaga mo le Filifiliga o Matagofie Mata

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Ae le i filifilia se foliga mataina, ave i ou lima ma tilotilo ma le faaeteete i luga o le isi setete. Saini ese mai lea pou na faia. Afai e le mafai ona e iloiloina lau Amasane, ona fesili lea i le tagata faatau-faufautua. I le tulaga e faapea o le tagata faatau i fesili tulagalua e uiga i le filifiliga o oloa e nafa ma o le asō o le tau matagofie, e sili e faafesootai se isi tagata faatau po o le filifili o se isi faleoloa. E fautuaina e faʻatau uma pailate naʻo ni faleoloa faʻapitoa. E tatau ona e faʻamaninoina le tuʻufaʻatasia ma le faʻatinoga o uiga o le mauaina fetuʻutuʻutuʻu.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

E manaʻomia foi ona sailia mea na latou faia - e taua tele. E le gata i lea tulaga masani o le alminininum poʻo le steel piad, e i ai pea lava le lona tolu mea - Nylon. E iloa lelei ona o lona malosi ma le faʻamoemoe, i tua, e saogalemu mo le soifua maloloina o tagata. E moni, e iai pea le minus i totonu o lenei mea: O le Nylon eyeliner o se faʻasologa o le tele o le sili atu taugata nai lo ana faaupuga. Ona o le maualuga o tau, e le mafai ona maua e tagata uma le faʻapipiʻiina o le Nylon Eyelineer.

Mo le faʻaaliga vaaia, e tatau ona e ave ni mataʻupu e lua Faʻalu se suʻesuʻega vaaia: Afai o se tasi o filifiliga e malamalama tele, o lona uiga e foliga mai o se sili ona maualalo le lelei. I le tulafono, o ia faamatalaga o ia faamatalaga e gaosia mai mea leaga e faigofie ona toilalo. E masani lava, tagata gaosi oloa e maua ai le alumini o loʻo maua ai nati o nati, e faigofie ona gau e aunoa ma mafuaʻaga matuia. Filifili oloa, ua ou mafaufau lelei i le fetuutuunai vasega. O mea e tatau ona amioleleia, e tatau ona malu ma punou i itu eseese e aunoa ma le tele o taumafaiga. O le paʻu o le paʻu mai mea taugofie, pei o se tulafono, e le usitaʻia uma ma pe a taumafai e punou, e naʻo le pa.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Afai o le fetaui lelei o loʻo faia i le palasitika, e sili ai le le faʻatauina o sea oloa - e foliga mai, i nai vaiaso o faʻagaioiga e tafe. I nisi o tulaga, o le talafeagai e mafai ona tuʻua ese mai le mea nati ma le tasi o le a liua i vaega laiti. O le taimi e taamilomilo i lalo o ia, e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se malosi faʻamalosi.

Mau i luga o le Autu: O le filifiliga o Minisy ma le pa o le pa mai le koneteina?

Auala e mafai ona faia mo suiga vevela eseese, e faʻavae i luga o lenei e mafai ona iai:

  • mo le vai malulu;
  • mo le vai vevela;
  • Lautele.

Mo le faʻailoa o loʻo iai se lipine faʻapitoa. Mo vai malulu, o se lanumoana lipine ua faʻapipiʻiina i luga o le Eyeliner, ma mo le vevela - mumu. E lua lipine o loʻo iai i le tulaga lautele o le sapalai o sapalai ituaiga.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Tele tagata atamamai fautuaina faʻapipiʻiina le lautele lautele mata o laumata, pei ona mafai ona latou mulimuli i se faʻasologa o le sili atu le umi mai o le sili atu o le malulu poʻo le vai vevela. Malosiaga sapalai mafiafia - o le mea lena e tatau ona e gauai atu pe a faʻatau. I le taugofie o oloa maualalo, o le mafiafia e laʻititi, o le faʻaiuga o le mata o mata o mata o mata o laumata i lalo o le faʻafitauli o le vai. E faasino i se pulou. E manaʻomia le gauai atu i le le mafiafia o nati e maua, pe a e tatalaina le faʻatau, ma i le faleoloa pipili. Tele tagata faʻatau e le manatu e tatau ona asiasia le fausiaina o le faʻatauga o Supener, e tatau ona latou toe faia se faʻatauga pe a uma. I tulaga uiga lelei i luga, o le mafiafia o le manu o loʻo i ai i le tulaga saʻo, latou te ono faʻatusa pe a faʻatusatusa i le latou taugofie kopi o latou kopi kopi.

Fautuaga mo le Mauga

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Leai ni faʻailoga mo le masima na manaʻomia e faʻapipiʻi ai le laumata. E le o tagata uma iloa e uiga i ai, o lea latou te afifiina ai se faʻailoga faʻapitoa i le nofoaga o loʻo maua ai le kapeʻa masima. Flax poʻo le lipine masani o loʻo faʻaaoga o se faʻamaufaʻailoga. I le tele o laumata, e i ai le pa puipui faʻapitoa, o loʻo i lalo o le pa o le pa. Ina ia mimilo le nati, o le faʻaaogaina o le malosi maualuga poʻo meafaigaluega faʻapitoa e le manaʻomia. E masani ona faia uma i le lima. Na o nisi tulaga e faʻatagaina ona faʻaaogaina le kape ki e faʻamalamalamaina ai le nati. Tele taimi o lenei ua faia ona o le laina i totonu o se nofoaga faigata-i-le-aapa atu i le puʻupuʻu o malosiaga mo le faʻamalosia (ae e seasea lava).

Faʻapipiʻi se liner e faʻasaina ona faia i le vevesi. O lona uiga, ma le le lava o le umi - umi le mamanu pe sui le laumata ma le sili atu filifiliga. A leai, afai e te faʻatautaia pea le faʻapipiʻiina o se laina fetuutuunai i le vevesi, o le a le o le taimi e vave ona talepeina ese mai le pito i luga o le talafeagai poʻo le faʻaleagaina o isi nofoaga. I totonu o lenei tulaga, o le Eyellaner e le aoga le umi, a pagatia. A faʻapipiʻi, ia mautinoa o le laumata o mata o loʻo i se tulaga saoloto. Ole mea lea ole faʻaititia mai le ata mai le vave faʻaletonu. E le tatau ona ofi atu le Eyeliner, o lona uiga, afai e punou i lalo o se tamaʻi tulimanu, ona masani ai lea. Ae afai e soloia i le afa, e sese. E manaʻomia le faʻapipiʻi o isi tulimanu poʻo le faʻaaogaina o le laumata umi e pei o le tele o le radinus e faia pe a feololo.

TAUA! A oʻo i le eyeliner, ia mautinoa e le liliu ma e le 'inoʻino le' olo. Faia ia e le atoatoa. A leai, o mea e fai ifo pe malepelepe pe toe malolo i le taimi. E tatau ona lamolemole le hose pe a faapipiiina.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

O le faʻamalosia o le Cape nati, ia mautinoa e le o le i toso. Tele taimi e tupu pe a faʻaaoga se uafu. Ma le malosi faʻamalosi, le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o le kesi, o loʻo i luga o le nati o loʻo tulaʻi. I le tulaga e te mimilo ai le cape uati, o le hose ma le fesoʻotaʻiga o le a pasi vai. I le aluga o taimi, e mafai ona e loloo ou tuaoi mai lalo, lea o le a fusu i ni tau faaopoopo.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona Glue Phlizelin Wallpapers: Tuʻufaʻatasia tulimanu, o feagai ma le ata

A faʻaaogaina le maualalo le uiga lelei, poʻo mo puipuiga, e fautuaina le faʻaaogaina o se alatoto faʻapitoa e mafai ai ona e puipuia lologa i le tulaga o le faʻaleagaina o le mea e faʻaleagaina ai le o lologa. O le vale e sili ona taatele mo lenei mafuaʻaga o le Aqastop alatoto. O lona tau e le maualuga tele e le amanaiaina puipui o lona uiga o le leai o le leai.

Auaunaga Tauvaga

Ina ia mafai ona fetuʻutuʻunaʻi lau sili ona lelei le umi o le umi, e manaʻomia le faia o le faʻamasinoga faʻapitoa. O le faia o lenei mea, vaai i le Eyeliner ia le itiiti ifo i le tasi i le masina.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

Afai e te faʻaaogaina se vai fetuʻunaʻi mo le vai i nofoaga ma avanoa faigata, faʻaaoga se paipa teuteu e faia o Shin Early. E mafai foi ona fai lea ina ia mafai ai ona faaleleia le saogalemu. Sea limo suavai faigofie faigofie, ae o le a tumau i se tulaga tumau. Faatasi ai ma lenei mata mata, e mafai ona e masani ona fesoʻotaʻi le faleuila poʻo se isi mea e fai ai le palu. E leai ni fetauiga i luga, o se mea ua tupu ua faʻapipiʻiina. O le fesoʻotaʻiga foi e faaauupegaina foi i se kesi faʻapitoa. I le talitonuina o se mea e le taumate e leai se masalosalo. O le tau o le laina ma se paipa sipika ua le sili atu le maualuga nai lo masani, o lea e mafai e tagata uma ona faia se mea tutusa.

PE-X STOP

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

PE-X Sprable sapalai o se fou ituaiga vai mo le vai ma se olaga umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le Pepe lelei e tautua ai oe mai le 3 i le 15 tausaga, fuafua i luga o le lelei o oloa ma le auala o faʻagaioiga, o le Polokalame Fou Lotumi o le a tautua i le 50 tausaga. O faʻamaumauga o faʻamaumauga o elemene o loʻo faia o le sopoia-fesoʻotaʻi la, e sili atu nai lo le 50 tausaga o le tautua, a o le mea e le masani ai ana meatotino i le taimi o le faʻaaogaina.

Spredble vai mo le vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, olaga

O le kalafi i luga o loʻo i luga, o le faʻafefea ona hotber house ma faʻapipiʻi ai le polythylene tausaga. O le fetuʻutupulaia pe-x sapalai e mafai ona faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le mafanafana o le vevela, malulu ma vevela vai, ma le faʻamalosi tino e oʻo i le 20 atm ma le maualuga o le vevela 100 ° c, 15 tausaga.

Faitau atili