Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Anonim

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

I taimi oi ai nei o le a matou talanoa iai e uiga i mafuaʻaga autu o Leaks o le Taʻavale faleuila, faʻapea foi foi ona matou faʻamatala e uiga i auala e faʻateʻaina ai sese.

Mafuaaga

Na iloa faʻafitauli ma le faleuila, na amata e tafe i nofoaga eseese, e mafua mai i ni mafuaʻaga se tolu. O isi taimi e tuueseese, ma o nisi taimi e faʻatupu ai se malologa mai i taumafaiga tuʻufaʻatasi:

  1. A faʻapipiʻiina ni fua masani, o mea sese e faʻatagaina e faʻapipiʻi ai, faʻaputuputu.
  2. I le taotoga umi, o le tane e tafe ona o le le aoga pe sili atu elemene o le fausaga, faamalosia. E masani ona tupu le tele o le malologa i le tolu tausaga talu ona faʻapipiʻiina.
  3. Faʻaletonu le faʻaleagaina, solia o fautuaga. O loʻo e faʻaʻaisa lea o le lelea mo le au faʻasaina, malosi o faʻamau o faʻamau, le masani ai ma isi.

Mafaufau nei i le tele o numera o noliga ese.

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Ituaiga o Rinaks

A o le plum

  • Ina ua uma ona oomi le ki alavai, o leaks e ono tupu. E faʻailoa mai ai le manaʻoga e siaki le fausaga o le alavai o le alavai. E masani ona avea le mafuaʻaga ma le faʻalavelaveina o le tapunia o le tapunia-ese alavai. Uu o ia i lou lima, pupuga teisi. Afai e fesoasoani, o le mea lea na malamalama ai le alatoto i luga. Sui le tuai vanu o le alatoto i le maualuga-tulaga fou, ma ua uma ona fai le mataupu.
  • O le alavai ki o le maimoa, o le tulaga o le maualuga o le pule faatonutonu ua solia. I lea tulaga, o le vape e tupu maualuga atu nai lo le pu. E aʻoaʻoina le au avanoa e oʻo atu i ai. Faʻasaʻo sina tulafono laiti, taumafai e toe faafoi le ki i lona tulaga muamua. O le faia o lenei mea, toso faʻamau o loʻo faʻapipiʻiina le tane i le paipa poʻo le mea tumama ia lava.
  • Vai tafe ona o le le mautonu o le nati faapipii mai i fafo o le pito i lalo. O le mafuaaga e faigofie - o le le atoatoa ua afaina. E foliga mai, o le a fesoasoani e sui le kesi pe faʻapipiʻi se mea fou ma se maualuga maualuga o le taoto.

Manatua, afai e le taua le malologa ma mafua ai se faʻaletonu faʻamau, ona faʻaaoga lea o ni sami faigofie. Ma le tele o faʻafitauli ogaoga, suia le mea ua leaga o tane.

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Afai o le tafe atu i le soona fai

Muamua lava, faʻasaʻo le aʻi a le 'auʻauna o le fātuga o loʻo tino, faʻapea foi ma le pisi lava o le vafealoa ma tuusaoʻopepepena lava ia. Ole vai e le i punoi i luga o le tane, ma tafe sao i totonu o le pesini e ala ile leleiga. E mafai e le le lepele ua suia mai lona tulaga muamua, pe na i ai foi le malepelepele.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale puipui o le fale ma laupapa laupapa

Vaʻai, pe leai se suavai i le opeopea. E masani lava ona o lenei mea, e na te aumaia i luga o tumutumu. Afai o iina moni, o lona uiga o le seleseo ua le manuia. Toe faafoi "i le olaga" e faigofie:

  • Aveese le ofu;
  • Liligi mai i le vaipuna.
  • Faʻamagolia e pei ona tatau ai i le faʻaaogaina o se lauulu lauulu, lea o le a faʻavaveina ai le faiga;
  • Aveesea cracks ma pu lea na maua ai le vai i totonu. Mo lenei faamoemoe, e aoga le EPOXXXY. Afai e te faʻaopopoina se tamaʻiofo i ai, o le olaga fou o le a sili atu;
  • Toe faafoi le elemene i nofoaga.

Afai e le manuia le alatoto o Vaam Stord, e faigofie ona sui i se fou. Faia e le faigata:

  • Tatala le vai atoa mai le tane vai;
  • Aveese le vaega o le vaega e ala i le faʻaaogaina o le uafu. E faʻafesoʻotaʻia le alatoto ma le vai sapalai tino, o lona uiga, i le suavai;
  • Aveese le lele, ae ia e gaoioi mamanu e le o le faʻaleagaina o isi elemene;
  • Aveese le totonu o le fale, faʻapea foi ma le galuega i fafo, o le a taofia le leʻe;
  • Aveese le folau alatoto;
  • Faʻapipiʻi se elemene fou e faʻaaogaina ai nati;
  • Faatumu le tane ma le suavai;
  • Malupuipuia le leve i le tulaga sao;
  • Faia se faamasinoga alavai o le a iloa pe a e faia mea uma.

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

I luga o ni apoapoaiga mai le membrane o le siphon, e tatau ona suia. Faʻasaina le faʻafitauli e ala i le faʻaaogaina o kuli, o le a le aoga le vai. Faʻatau se membrane fou, ma le mea tuai. Aveʻese i totonu o le faleoloa o atavali mea, suʻe se mea faapena. E toe fai, mulimuli i se faigofie faatonuga:

  • O le taʻele o le vai ina ia o loʻo totoe se mea i totonu o le taʻavale toso;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se maea, fai se tau le tumau i nisi crossbar. O le elemene e tatau ona faʻasaʻo lelei;
  • O le kolosipata e mafai ona fai ma ni pa, fafie, sapalaiina nai lo le tane tane;
  • Aveese le nati e fesootai ai le paipa paipa ma le tane;
  • Laititi le faʻafitia se isi nati, e leʻi faʻauluina mai le siphon. E tupu i le pito i lalo o le tane;
  • Mai le lever lemu na motusia lemu le siphon ma toso ese ai;
  • Ia ave nei se membrane fou ma tuu i luga o le nofoaga sao;
  • Aoina atoa le faiga e ala i le faia o le faasologa.

I le va o le tane ma faleuila

  1. Asiasia le tulaga o le cuff. O le a tatau ona faʻamalosia pe faʻamalamalamaina le faʻaaogaina o le alalaupapa. Aua le tosoina le fusi, ae i le taimi lava e tasi e le ofi ai le vaivai tele.
  2. Afai ei ai se faʻaputuga faʻapipiʻi i luga o le cuff, e fesuiaʻi i nisi taimi mai le tulaga muamua. Toe foʻi i le nofoaga o le a fesoasoani i le clamps poʻo le plumming uafu. O le filifiliga mulimuli o le a tuʻuina atu ai se iʻuga le tumau, aua o le clamp o le sili ona lelei fofo.
  3. O le mafuaʻaga o sea ituaiga o le paʻu e mafai ona avea ma vaivaiga vaivai o le tane ma fata. Siaki pe o nati ma bolts e mautu mautu. Keons Faʻavavau Brimes Pelts, ma uʻamea uʻamea ua leiloa ma le uluaʻi uiga.
  4. A faʻapea e le i faigaluega le filifiliga muamua, vaʻai i le kaka i luga o le tane. Aveese uma nati, Bolts, Asiasi i le tulaga avanoa. E le faigata ona sui ma e le taugata.
  5. O le a faaleagaina, o le a le fesoasoani le fata i alalaupapa ma taligalu. O le atoa sui o le fata pe o le a manaʻomia se tane.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuina o nofoa tuai ma o latou lava lima

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Mai le tane i luga o le fola

O le faʻamuamua e le mafai ona faʻamalosia pe suia le taimi i le taimi ma lalo o le faʻamalosi o le susu mosisture.

  1. Afai latou te le lelei mimilo, ae nonoa fou, na o le galulue ai le mea talafeagai meafaigaluega, toso faʻapipiʻi.
  2. A o le leiloa o le lelei o le faʻaleleia o elemene, e manaʻomia ona suia. Faʻasaʻo le vai, alavai i vai, o loʻo le faʻailoaina mai e se tasi le faʻamalosia ina ia maua ni avanoa sili atu pe le masani ai ona ulufale atu i lalo ulu. Aveesea le tuai, sui i latou ma fou, e aunoa ma le faagaloina e uiga i ruber faamau faamau.

O le a le sili atu le faʻaaogaina o ni faʻailoga i luga o soʻoga. E masani lava o se mea aoga e foia ai le tele o faʻafitauli o faʻafitauli. O le faalagolago i ai i luga o kesi ma faʻailoga e le aoga, aua o le pito sili ona maualuga o oloa e le mafai ona faʻafetaiaʻi i luga o avega. O isi fua o le puipuiga i le ituaiga o le mau o le a faʻalautele ai le tautua o le olaga o le plumbing ma faʻafaigofie lou olaga.

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Isi mafuaaga mo le isi

E leʻo se lisi atoa o taunuʻuga o lea e tupu ona o le faʻagaioiga o faleuila. Matou te valaʻauina nisi o latou, faʻapea foʻi ma ni auala e faʻaitiitia ai:

  1. O le faʻamau e le o galue e tali atu e fufulu. Lenei o le a manaʻomia e aveese le tapuni ma siaki, o le a le tulaga o le tino alavai. E tele taimi o le Plum Rod sikoa e pei o se utiuti o le utupoto. E tatau ona e tuu i totonu o le matou nofoaga. Siaki le faʻamau o le faʻamau, faamama le faʻaputu palapala ma siaki. O le faafitauli ua foia.
  2. Le leo maualuga pe a o le vai. Atonu e i ai le tele o le mamafa o le tino. Afai e maualuga, o lea la o le fola o le fola o le faʻatupuina o le mamafa o le mamafa ma le elemene e le o feagai ma le avega. O le iʻuga, na faʻateleina le pisapisao. Toe sui le alaleve o le a mafai ona feagai ma se seti faapena, pe faʻapipiʻi le faʻamalosiʻau o alatoto.

Afai o le tane o le tane ona o le faʻamalosia o le faʻavaeina, ona e tatau ai lea ona e iloa le mafuaʻaga ma le tineia:

  • E manaʻomia le faʻasaʻoina o le masini ma le tatalaina o le faʻamalosia. Afai e momomo, e alu le vai i totonu o le faleuila, toe tui le potu vevela. I le taimi lava e tasi, o vai malulu e alu ifo mai le suavai, lea e fatuina le faamatoavale;
  • E manaʻomia le faʻaititia o le tele o le alavai. E talafeagai lenei mo taimi e masani ai o le au palu. E fautuaina le sui le masani o alavai king button e faaluaina, lea o le a mautinoa ai se mataua o le tele o faavae o le vai, ma lona lua e sili atu;
  • Aveese le faateleina o le susu i le tagata lava ia. Afai o lenei faletaele faʻatasi ai, o le a sili atu ona faigata. E mafai ona e tuu le eletise eletise i luga o le eletise eletise, ma o le faʻamaualuga le faʻamaloloina o le malosi o le ventipela.

Mataupu i luga o le autu: Kuznettov ogaumu ma ona lava lima

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Asiasi tomai

O nei fautuaga o le a faʻatagaina ai oe e te tutoʻatasi e malamalama i mafuaʻaga o faʻafitauli, ma tapolo foi latou e agaʻi i le fesoasoani a tagata poto. Ae e aoga?

Toatele e sili ona fiafia i fesoasoani faapolofesa i le toilalo o mea e fai ma mea faigaluega. O tulaga lelei o asiasiga faʻapolofesa e pei ona taua:

  • O se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻalogo i mea e te le tilotilo iai;
  • O le mafai ona faʻatagaina vave ona ia mauaina foi mea mafuaʻaga, e faasaʻo ai i latou;
  • O le matai ua ia mauaina ni nofoaga faʻamaonia e faʻatau ai le plumbing ma vaega;
  • O le tusitala faʻapitoa faʻalemautu e faʻaaogaina se tamai meafaigaluega, ona e fiafia i ai iloiloga lelei e uiga i Lana galuega;
  • Ae le i faʻapipiʻiina se polofesa o le a mafai ona faʻasino i vaivaiga o le paipa, o le faʻaaogaina o le faleuila, ofo atu ana tautua mo le puipuia o le puipuiga ma le tausiga o le faletalimalo.

Ae a pe a tafe le faletaele faletaele?

Puipuiga

E sili le puipuia o le solia o le taimi o lona amataga nai lo le aveeseina o taunuuga. Faʻatinoina o fuafuaga puipuia, o le a matua sili atu ai le tautua ola o lau pepe mea ma o le a faʻaititia le tele o tupe pe a tutupu ni faʻafitauli.

Puipuiga puipuiga e aofia ai:

  • O taimi o soʻotaga o soʻoga, faʻatusatusaina;
  • Asiasiga o Pad, setete o paipa ma paipa;
  • O le faʻaaogaina ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o le tau ma le fufuluina o faʻamau e aofia ai le leai o ni mea e oso ai;
  • Faʻapipiʻi le faʻamamaina o faamama e faʻamama ai le faʻamamafa, o le tele o mea e mafai ona faʻaʻoleʻole ma clog o le polokalama e taofia.
  • Le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga faʻatonutonuina peʻa suia elemene o le faleuila;
  • Le faʻaaogaina o le maualuga-lelei faʻailoga, o le faʻatauga o le a faʻamaonia ai le toe faʻafitauli o auaunaga, nai lo o oloa o le gaosia;

Talosaga mo polofesa e foia ai faafitauli ma faaletagata.

Faitau atili