Faʻafefea ona fai se laʻau tusi i luga o le puipui

Anonim

Ioe, ina ua uma ona agai atu i se fale fou, e manaʻo ai tagata uma e faʻaaoga e le gata ia faigofie ma aoga, ae faʻaopopo foi se nota o loʻo masani ai i totonu. Talu ai nei, na matua talafeagai tele le vavao i puipui o puipui. O le ata i luga o le puipui o loʻo fetaui i totonu o soʻo se atunuʻu, o le faʻatasi ma tulaga ese ma tulaga ese. Ulufale i le potu ma ni ata faapena, e faigofie ona faigofie ona faʻalogo malo i le nuu o le fale mautotogi, ma o tagata ola fiafia o a latou fatufatuga ma le fiafia.

Faʻafefea ona fai se laʻau tusi i luga o le puipui

Fugalaau Sakura - e faavavau

Ae mamao mai tagata uma i le taga e faafaigaluegaina ai se tomai faʻapitoa o le a faia o se mea na auiliiliina ma le lelei o au puipui. E le o le tauau o ia, ae e saʻo le talisapaia o aʻu taleni, e te mafaia, sili ona lelei, maua se kuka, ae paleni, ata, ma i le sili atu o lau tala o lau tusiata pa.

O lea, afai ua e mulimuli i se penitala ma se pulumu i ou lima, pe a o latou suesueina pea i le aoga, ona sili atu lea ma le faia o se ata tele tusi. Tusia se ata i le lumanaʻi i luga o le Watman, e mafai ona e faʻatinoina ou tomai. Ma sili atu le lelei, faʻaali le tusi i aiga poʻo ni mea masani e suʻe ai o latou manatu.

Manatua! E taua tele pe a fai o ou aiga pe e pele ia te oe ma oe. E faigata ona fai se potu e liliu mai lou lima moli i totonu o le togalaau fugalaʻau, faia se faʻagaloina i aiga mafutaga ma faʻaleagaina.

O taimi taua pe a tusia se laau i luga o le puipui

Filifilia o se ata mo le potu, e tatau ona e mafaufau iai:

  • Potu tele.
  • Lona tulaga tuusaʻo.
  • Fiafia ma fiafia o tagata nofoia.
  • Tusiata taleni a le tusitala o le tusitala.
  • O le aofaʻi o tupe e te naunau e faʻaalu ai le fausiaina o se ata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le fufuluina i le umukuka

Faʻavae i luga o mea taua i luga, e mafai ona faʻaiʻu ai o le faʻatulagaina o luga o le puipui e tatau ona lava faigofie ma leai se faʻaaloalo. E le gata i lea, e matua fautuaina tele le puʻeina o ata tifaga tetele i totonu o potu uma. E sili le filifilia o se vaega o le puipui po o se tasi tulimanu mo valivali. O le mea moni, e leai se avanoa i totonu o le fale, lea na le talafeagai ai ata i luga o puipui.

Faʻafefea ona fai se laʻau tusi i luga o le puipui

O le taufaasese o le atoa o le natura o le laau

A o le potumoe poʻo le fanau - o iinei e tatau ona e faʻaeteete tele i le pupula ma foliga ataata i luga o puipui, ma o le autu autu o le malologa ma faʻalavelave i tamaiti e moe ai.

Afai e te filifili pea e faʻailoa mai ni ata i luga o puipui o nei potu, ona sili lea ona tuu i luga i le laupapa moega. A o le ituaiga o mamanu ma o mea o loʻo i ai - o mea uma e faʻalagolago i manaʻoga o le tagata o le tagata o le fale mautotogi. Ae ina ia mafai loa loa i totonu o le fale mea uma i totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le mamanu, e tatau foʻi ona e afu lelei. O le vale o le pa o le pa e tatau ona faaosofia e ni mea aoga. O le a e malilie, o le a ese le valea i le filifilia o meafale ma mea faigaluega i lalo o le Mataisau na e tusia, ae le o le faafeagai.

O se tasi o ata lautele lautele e tatau ona mafaufauina o le laau po o ona elemene. O le mea moni o le ata lea e mafai ona faʻatino i soʻo se sitaili, ma, faʻamoemoe i totonu o le potu, lea e faʻailoa ai, faʻaopopo eseese eleelea. I se faʻaopopoga, o le ata o le laʻau e faigofie ona teuteu uma ituaiga o mea faʻavae lautele. I luga o laʻau laʻau e faigofie lava ona ou fuafua maks mo lavalava, fai o se tautau, ata faʻaputuga mai isi mea laiti.

O fafie e mafai ona teuteuina i tau manaia

Manatua o laʻau laʻau e sili ona faia e leaga ai, e matua faʻafaigofie le ata faʻatino, ma faʻaali se ata sili atu le ola ma faʻalenatura.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le tulle ma tamai tamai mamoe i luga o faʻamalama

Faʻafefea ona tusi se laʻau i luga o le puipui ma o a mea e faʻaaoga

Ina ua uma ona tonu ia te oe na filifili i luga o le ata, e mafai ona e alu atu i le embodies o lou manatu. E sili le faia i le tele o tulaga:

  1. Sauniuni. Filifili se nofoaga i luga o le puipui ma iloilo ma le faaeteete le laualuga. Afai e leai ni mea mataina e le mafai ona o se puipui o le abcamudy - E mafai ona e amata ona faʻaaogaina ni mea faigata, ae afai o le vai valivali e tatau ona tuufaatasia ma fufulu.
  2. Fatuina se ata. A maeʻa le galuega sauniuni, ave se peni faigofie ma Susulu, faatoa iloa mai ni laina vaaia. A faʻapea e te le oi ai ni taleni faʻapitoa musika, faʻaali maimoa ma le malamalamaga ma faʻaaoga le masini. I lea tulaga, o le a manaʻomia ona e faʻataʻamilo le ata tusia na faʻavae i luga o le puipui.
  3. Valivali. I le faʻagasologa o le valivaliina o le ata, faʻaaoga pulumu o le tasi mafiafia. Muamua, faʻaaoga vali vali ma le lautele pulumu i luga o le sili tele monochrome elemene (ogalaau, mafiafia lala). Ona toso manifinifi manifinifi ma se pulumu laiti. A faʻaaoga ni lanu faavae, e mafai ona e amataina le ogatasi o faʻafitauli ma faʻaopopo vaega laiti. Lau, fugalaʻau ma manifinifi manifinifi mafai ona tali atu i le faʻaaogaina o le stensil. Vaʻai lelei i le laʻau ma le tele o vaomatua o tagata nofoia.

Siaki le vitio mo musumusuga:

O lea, nei ua e iloa faʻatino se ata o se laʻau i luga o le pa o le potu i le fale maupuʻe! Matou te moomoo ia te oe se toe faaleleia lelei!

Faitau atili