Togafiti mama

Anonim

Togafiti mama

Faʻatau atu o se atunuʻu fale poʻo se togafiti e le gata i le fiafia tele, ae o se tele foʻi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma ia. Tasi o mea e manaʻomia, muamua uma, o faʻagasologa o faʻagasologa e faʻamamaina le nofoaga.

Afai o le atunuʻu nofoaga ua leva ona faʻaaogaina mo se taimi umi, o lona tulaga e sili atu lona mamao mai le atoatoa. O le isi mafuaʻaga, o le 'aʻai o fale o le atunuʻu ua malamalama lelei i le manaʻomia o le faʻamamaina lelei talu ai nei ona faʻatumuina.

I le avea ai o se tulafono, lipea galuega e fesoʻotaʻi ma se tele o lapisi i le ituaiga o toefa o fale fale, otaota o ofutino po o zambs. I se upu, o mea uma nei o loo i le paluumu, faʻatali i lona manuʻaga ma faʻaleagaina le ata atoa. A faʻaputuputu lapisi, mata, ma mea faigata o avetaʻavale, leai ni togafiti mo faʻatoʻaga ma isi tausi togafiti o le a le fesoasoani.

Ma, na e faia se vaifofo e tapena ai. Aisea e te manaʻomia ai ona amata? E amata i le, autilo solo ma faʻailogaina mo oe lava mea e te manaʻo e sui i luga o le upega tafailagi, lea e foliga sili atu, le talafeagai.

Tatou fai mai, o le mea tuai o le a faʻaleagaina le manatu atoa, o le matutu pagyan i le tulimanu o le pa, o se tele o piliki e latalata i le fale, faʻatoʻilaloina le paʻu A e fuafuaina saʻo mea o le a aofia ai le faʻamamaina o le atunuʻu, e mafai ona e agaʻi i gaioiga faʻaleaganuʻu.

Faamamaina o le cottituge

E aoga lou faʻapea e tele kamupani o loʻo auai i le faʻamamaina o nofoaga. O nei tomai faʻapitoa e iai metotia faʻapitoa e mafai ai ona e faʻamamaina le kiona, aveesea ai lava se lapisi lapoa, sauaga i luga ma tuu le laufanua.

O se natura tele, o se auaunaga e talafeagai tele. E le o tatou taʻitoʻatasi e i ai le faʻaaogaina o le MK-82M mo pisinisi galuega. Ae peitai, e uiga i le tau o auaunaga o ia faʻamamaina ma le faʻaaogaina o lapisi o lapisi. Lenei o se filifiliga i le va o le faamafanafanaga mo le tagata lava ia.

Mataupu i luga o le autu: Cartrips Filifiliga ma toe faaleleia i le taele palu

Afai o e filifili e aveese le mutia mai le togafiti, aoina lapisi, i se upu, aumai se fale, e tatau ona faia se fuafuaga o gaioiga.

E foliga mai o lea mea faapena o le fufuluina, ae amata ile fuafuaga e leai se aoga. E ui i lea, faʻafetai i tusi i luma o le taimi nei, faamamaina faʻamaonia le saoasaoa ma aunoa ma le taua o tupe.

O le a le fuafuaga mo? Manatu o loʻo matou fausia lava se fale poʻo ni nofoaga mataʻitu. A leai se tamaʻi lapisi, e le mavae atu na galuega, o lona uiga e fai le fale e fauina uaina, pe a maeʻa uma galuega. E sefe ma le malosi, ma taimi, ma neura. A o le a mafai ona e faia le togalaau nofoaga.

Faʻatalanoa pe a maeʻa le faʻauiga, e manaʻomia le pa puipui maa maʻata poʻo le taulaga mai iliili, ma e leʻi faʻavaivaia le togalaʻau. Ona galulue ai lea ma le faʻaleleia atili e leiloa lona uiga, ona atonu o le a avea ma pamu ona o le togalaau o loʻo maʻi ai ma lapisi.

Ma, o e mafaufau i au gaioiga, ma o le ae le faʻatali e te alu saʻo i le faʻaleleia o lau 'upega tafaʻilagi. O galuega uma i le faʻamamaina o le teritori e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Faamama ma laufanua togalaau.
  • Fufuluina o le fanua ma tupe faaalu.
  • Faaleleia ma le teuteuina o le teritori.

Tatou amata i le togalaau galuega. O iinei e te manaʻomia ai se malosi eletise eletise, puipui tw, o le vaʻa.

Muamua, aveese uma lapisi tele. E mafai ona ola i lala, o le togavao tuai ma tagata Gasebos, ose pa e matua malepe. O lenei mea uma e sili atu i le vave lafo i totonu o le taʻavale, o le a aveeseina le lapisi pe a maeʻa faʻamamaina.

Na sosoo ai ma le liua o togavao. Aveese se mea le aoga i le togalaau, e le faigofie malō malū. Muamua, e tatau ona tipi i lalo. Afai e sili le malosi o le eletise, e mafai ona e faʻaaogaina. Ona e tatau lea ona e aumaia ni aʻa. E toʻatele e iloa aʻo leʻi aveese mea manogi mai le upega tafailagi, e sili atu le taumafai e aveese atu i latou ma auala faʻapitoa. Na faatafuʻia o aʻa, e le faʻatagaina le laʻau e te ola ai pea.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi taualuga: masini, nodes

Togafiti mama

E faigofie foi ona tipiina e le Burnun ma le Bushring Burlds e tipi i lalo ma le Mower. O isi vaega o laʻau faigofie lava ona faʻaseesea ona o le faʻaipoipoga. Faʻaesea, e aoga tele pe a fai e uiga i apu tuai laʻau.

Afai o le i filifilia se fale e leʻi faia lava oe i aʻu lava meatotino o le nofoaga, atonu ua e le iloa o apu e paʻu'ū mai le laʻau e tatau ona aoina.

A leai, o e lamatiaga le mauaina o se lalolagi ma lata ane laʻau ma le fusi faʻapipiʻi.

E mafai e aveese ni apu ma faʻailoga, sasaa i latou i pusa laupapa poʻo ato palasitika. Ma le mea mulimuli, o le vaega mulimuli o le faʻamamaina o le a avea ma vao o le a o ma le galueaina o le vai mamago i se motoblock.

Afai e te le fuafuaina e totoina faleoloa fananau fale i le togalaau, e sili le usu leniga o le eleele suotosina ma le mutia laufanua. O le a manaia mai i le itu a atigi.

Faamamaina o le Atunuu Vaitaimi

O le faʻamamaina o le lotoā o se galuega faigata foʻi. E tatau ona amata i le aveeseina ma le auina atu o lapisi lapisi. E tele na latou faʻatauina, tuʻu i ai faʻalelei, tuʻua le fale mea "e uiga i le faʻasoa", tusa lava pe e matutua mai na mea.

Afai o oe o se tasi o nei leoleo, Ia e faʻaeteete o nei tuʻutulagi e nanaina saogalemu ma le faʻaleagaina o le faʻaaliga o le fanua.

Laʻititi lapisi mai fale o loʻo siʻosiʻomia ma mai le Vinn o le fanua lava ia e sili atu ona faʻaalia e le masani ai le suʻi. O le iʻuga o faʻafitauli e aoina e se suo i pusa tutusa poʻo ato ma faʻatau atu.

Afai e te le manaʻo e faʻamamaina le 'upega tafaʻilagi i se taimi umi, vaʻai lelei le aveeseina o lapisi. Afai e te le amataina au oe "oa", o le a ola ai o le a ulufale i le masani, ma o le a le umi lava.

Fai ni fesili pe finau i manatu pe i luga o le matou fale fausiaina. Taʻu i au uo e uiga i le 'upega tafaʻilagi ma lesitala i le laupepa!

Faitau atili