Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

Anonim

Atoʻa o se elemene o le tusiata o le fale o loʻo fuafua e vaevae le potu i luga o le sone pe a le faʻaaogaina o le faitotoʻa. O tausaga talu ai nei na faʻailogaina ai le malosi o le faʻaaogaina o nei vaega o nei vaega. O sea manu laʻau e mafai ona fausia ma faʻamalosia soʻo se fale, sefe le avanoa, lea e sili atu ona manaʻomia mo ni vaega laiti laiti. E tele taimi e mafai ona latou vaʻaia i totonu o auala, i le umukuka ma i le va o isi potu. Faʻafefea ona fai le apo i le fale? Ia faia lenei mea, e manaʻomia le suʻesuʻeina o foliga o le faʻapipiʻi galuega.

Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

Polokalame Fuafuaina o le fiafia o le umu e alagaina.

O le sili atu e mafai ona faʻatauina i se tulaga maeʻa pe faia oe lava. O foliga o na aofia ai e ese foi le eseese lea: e faʻaitiitia mai filifiliga i taimi o taʻaloga ma faʻaiʻu i faʻataʻitaʻiga o onapoona. I le gasologa o a latou faʻatulagaina o mea, o mea teu fale e ave: piliki, Selese, Soush, pv, PV, DVC, PLAP, PLAPD, PLAMwOD. Laupepa o Gypfumorton o le sili sili ona lauiloa. O latou o palasitika ma foliga faʻapipiʻi.

Galuega sauniuni

Ia malamalama pe faʻafefea ona faia se galuega, e taua le faʻapipiʻiina o isi. Muamua, o le avanoa ua filifilia o loʻo fuaina: O lona lautele ma le maualuga e faʻamoemoe.

Amata i le fauina o le ARC, e aoga ona mafaufau i le mea moni o le a faʻaitiitia le faitotoʻa o le faitotoʻa i le 10-15 cm. O nei faʻaaliga e paʻi atu i le maualuga. I se taimi mulimuli ane o lenei avanoa e mafai ona fafagaina e ala i le teuteuina o le ausa masani.

E fuaina ma vaevaeina i se lua. O nei fuainumera o le a manaʻomia i le faʻasologa mo le faʻatulagaina o le faʻasologa o le faʻatonutonuina e lamolemole ma sili atu.

O nei faʻamatalaga e tutusa ma le mamao i totonu e tutusa ma isi itu o le avanoa. I le amataga o le galuega e tatau ona filifili i foliga o le fausaga.

Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

Faʻasologa o faʻasologa ma oloa faʻapipiʻi.

E masani lava ona alualu i luma le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o se faʻafitauli poʻo ni laupepa o ni fasiga o GLC, e pei ona talanoaina i lalo. Faʻafefea ona fai saʻo le uketi, naʻo lalo ifo. Muamua e tatau ona e taulaʻi i luga o le tuʻugamau i luga, a leai o le mamanu o le a foliga mataga ma tasi itu.

Mataupu oi luga o le autu: Chandelier faia ia te oe lava - o le sili ona lelei faatonuga ma le Matai Vasega (100 Ata)

Afai e iai se manaʻoga, o le vaalele totonu e tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻi poʻo le tufuga, taulaʻi i moli uila.

Uiga lelei mo galuega

O le lisiina o le lisi o masini o le a faia faʻapipiʻi na o ia:
  1. Talaaga o le taiala ituaiga.
  2. Faalauteleina talaaga.
  3. O loʻo i ai i le faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina mo sima, puipui puipui.
  4. Lava-Tap Moe fao mo laupapa laupapa ma faapipiiina o laupepa o gkl.
  5. O laupepa i luga o le gell.
  6. Saws ma le auvai a hather.
  7. Faasee ma nila.
  8. Vaega faapitoa ma mea e fofo ai.
  9. Lauga o le mea e tatau ai.
  10. Electrolzik.
  11. Stationery naifi.

Faapipiiina o le ata

Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

Ata o le fuafuaina o le tele o le tele o le faitotoʻa ma le maualuga o le a le fale.

Faʻatoʻi se tali i le fesili pe faʻafefea ona fai le ato, E mafai, ona amata mai i le tipiina o mea pito i luma o le mamanu. O le faʻafitauli autu i lenei vaitau, o le mea e manaʻomia le maua mai e lua tutusa elemene, tusa lava poʻo le a le mea na fai ai le 'oa. Faʻakaina ma togi mo latou taʻitasi o loʻo faia i se tasi polokalame.

Olea Lao single e mafai ona faia i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻatinoina o ni mea teuteu. O ni faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se mea malosi ma teuteu ma sesega e malosi ma se penitala faigofie ma faigofie.

  1. O le maea e nonoa i le tootoo.
  2. E i ai le ogatotonu o le lio. Ia iloa lelei le faataamilosaga, e tatau ona e manatua le numera na amata ona amata i le faiga o fuataga muamua.
  3. O lea, afai o le lautele faʻailoga o le 1 m, o le manaʻomia foliga o le a fetaui ma le 50 cm.
  4. Faatasi ai ma se tasi o pito o le laupepa, 60 cm o loʻo tolopoina ma ua tusia se uiga. O le mamao mai le pito i luga o le tatalaina i le pito i luga o le lumanaʻi e fetaui ma le 10-15 cm.
  5. GLC tipi, taulai i le lautele o le faitotoa o le faitotoa. O lea, i lenei empitimp o le 100 cm.
  6. Ona tutusa ai lea o le tuaoi ma le laina saʻo o le laina o le laina e faʻasino i le 50 cm, ma itu taʻitasi. O faʻailoga ia faʻailoa le tuaoi o le tagata tupu.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani a le penitala ma le Twne, e faʻaalia e 0.5 m rope umi ma o le 'afa mulimuli o loʻo faia. Na amata mai se faaupuga o le fale puipui. O le iʻuga o le faʻaaogaina o sea masini, o se liʻo ua faia ma lamolemole pito.
  8. I luga o le faʻailogaina o le Jigsaw poʻo le tagata faʻapitoa enisini, o le sesega ua maeʻa faia. O lona lautele e fetaui ma le 1 m, ma le maualuga o le 60 cm.

Mataupu i luga o le autu: Manatu o le Devor: Faʻafefea ona faʻaaoga mea e te inoino i ai, ae le mafai ona aveese

Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

O le talaaga mo le tatalaina o ni auupega ua tipiina e maua ai le pipili talafeagai.

O le galuega ua gaosia i se isi auala ma se umi ma fetuutuunai elemene. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faia se palasitika patu, fetuunai ai le pronth.

  1. Oti se faʻavae o le faʻavae i le lapoʻa i le 100 × 60 (65) Cm. Ina ua maeʻa itu taʻitasi, 50 cm o loʻo fuaina ma 2 laina e faʻatautaia. O le nofoaga o latou vaevaega o faʻaalia e le tulaga.
  2. O le laupepa o le gragwall o loʻo punou i itu uma e lua e tusa ai ma le lautele o le lumanaʻi matala. E tapeina se lio. O le vaega tele e fetaui ma manatu ua filifilia muamua, e tatau ona fesoʻotaʻi pito i le nofoa o le laina o le laina i le pito i lalo.
  3. Ua matamata ma tipiina ma tipi.

O le auala lona lua o fale gaosi e manaʻomia e le au vaʻa o se isi tagata. Fai fua saʻo e le faigofie.

Aloaʻia o Faʻavaʻa

Faia lenei taua tele o le fale e mafai ona saunia se uʻamea talaaga. Faailoga ni taiala ma faataʻitaʻi i luga o le lautele o le amataga. Lenei o nei faʻailoga e fetaui lelei 1000 mm. Latou te tumau i soo se itu. O loʻo latou faʻatulagaina i luga o le sima ma piliki, latou te faʻaogaina ni fasi faʻapitoa faʻapipiʻi mo laʻau laupapa.

Ina ia mafai ona avea le mamanu i le vaalele tutusa ma le puipui, o le faʻavaʻa e tatau ona faʻatumauina i totonu o le amataga e le 13 mm.

Faʻafefea ona fai le faʻatamala i le fale

Ata ata mai le drywall.

O le taimi lava e faʻatumauina ai pepa a le GLC ma tuu se tufuga, o le faʻavae o le a maua ai ni faʻailoga lelei.

Faapipiiina gaosia mai isi itu uma o itu uma e lua itu o le faʻavaʻa. O le umi o ia mataupu e fetaui ma le 600 mm.

O le pito i lalo o le talaaga ua tipi i se tulimanu. Faʻatulagaina i luga o le faʻavaʻa o vaega o le osofaʻi o le fao mo uamea.

Faaumaina o le vaega o le faapipiiina

O le isi o le tapunia o le faaiuga o le faitotoa:

  1. O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻiina, o se vaega o le a faʻaaogaina i ai.
  2. Ina ia faia se lavea, ua ave le seleulu mo uʻamea i luga uʻamea ma taʻu mai ai se arc.
  3. O le talaaga e iai le faʻatulagaina o le mataʻitusi "p". E liliu i le itu o le uati faiga. O lenei vaega o le a tu mai i totonu o le pito i luma o le elemene i le itu taumatau o le ARC. O le mea lona lua o loʻo faʻatulagaina i le isi itu o le muamua elemene.
  4. Oti ua faia i le pito i luga ma i le ogatotonu o le talaaga, fai tutusa i le 40-50 cm. O le cukes-mamanuina mamanu i luga o le vaega o le tagata iniseti.

Mataupu i luga o le autu: mesh mo vaomatua: foliga ma lautele

O se malologa malosi e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le orbreak i luga o le talaaga.

  1. Faʻamalosia le masini. O se vaega o le transverse o loʻo faia ma tumau i le faʻavaʻa o foliga o le curved. O le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa ma le siʻusiuga o pulu ave e pei o faʻapipiʻi.
  2. O se tamai vaega o le GLC lau e tipi, o lona lautele o lona lautele e tutusa ma le mafiafia o le pa matala.

O le umi o ia fusi e manaʻomia ona faia se sili atu o le manaʻomia tele, i le taimi o le galuega e manaʻomia e vavae ese ai le le le aoga.

Gypsium ala pepa faʻapipiʻi:

  1. Ua susu le fasi i le vai.
  2. O loʻo faagasolo le 'oloa e se nila faʻaseʻe.
  3. O lenei mea e faalagolago i le lagolago i lalo o le tiʻetiʻe.
  4. Beand laup o loʻo faʻapipiʻi malosi i le faʻavaʻa.

I le faaiuga o galuega uma, o le fale e faʻatinoina mataupu: Ua tuʻuina atu i le pepa saʻo, o filo saʻo, na o mea uma e tuʻimomomoia, o le tulimanu ma alofilima vaega. Ona o lea o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae o le loloto gaioiga o loʻo faia. I le afa o le itula, e mafai ona sili atu le sasaa, ona valiina lea o le weppaper. Tuʻu le masini maeʻa le manatu o le a faʻatagaina tulimanu na faʻapipiʻiina i soʻo se itu. Ina ia faia se laupapa laupapa i totonu o le fale, e tatau ona e pasi tutusa tulaga, ae ae le o le laupepa o le GLC e ave le Plywood ma Chippop. O se tamai laupepa o le fiberboard o loʻo avea ma mea o loʻo pipili.

Faitau atili