O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Anonim

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Tile o loʻo manatu o le sili ona lelei le faʻamaeaina o le faletaele. E lava le malosi o le, e le mafai ai, ona faigofie lea ole GISADE ma fefaʻaaloga. I le faʻagasologa o le fafie pe maeʻa foi, e masani ona manaʻomia le popole pu i totonu o le faʻata mo le faʻasaʻoina o le faʻata, meafaitino, faʻafefiloi poʻo ni pamu. Mo lenei, o loʻo iai ni foaʻi faʻapitoa mo kamupani e faʻatau atu, e eseʻese ituaiga.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Ituaiga o Rill

O le aso e mafai ai ona e faʻatau i ituaiga nei o mea e tupu i le kafel:

Tao-foliga

Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona e faia pu i lalo o se faletalimalo e tautua o se faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻi o mea eseese. O faʻafitauli e mafai ona faʻaaoga e galue ai ma le puaa kapeti, ae vave ona tatou fuaina. Talu ai o lo latou tau e matua maualalo, e sili la latou talafeagai e faʻatino ai galuega laiti.

Uiga uiga o na mafua ai:

  • maualuga lelei;
  • tetee e ofuina;
  • loloto o le pu - e oo i le 12 mm;
  • Avanoa avanoa.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Kapeni

O nei oloa e masani ona galue ma le faigofie fafie ma le pupuni. O le eseesega autu o le 1-itu o le itu i le tumutumu. Lea e mafai ai ona e galue vave ma lelei.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Lapotopoto

Ua taʻua foi o le "Ballenba", aua i le taimi o gaioiga latou te ofi ai ma o atu i le lafo o le tagata totā. E masani ona latou galulue ma ituaiga eseese o ato, a o le lapoa o le pu e mafai ona 30-90 mm. O le oloa e aofia ai le autu ma le sili atu le gaoia, tipi ipu. Galue ma e manaʻomia i tamaʻi laiti e aunoa ma se malosi malosi. Lea la o le a sili mamao atu.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

A e manaʻomia se pu tele

O nisi taimi e manaʻomia ai le vili lelei i se avanoa tele mo le paipa, lago poʻo isi sini i luga o le paʻu. I lea tulaga, o le paleni poʻo pale o loʻo faʻaaogaina.

O le ballerina e faia i luga o le tele o vaega, o le autu o le tipiina o le viliina. A o le ogatotonu o le vaega o loʻo tumau i le taʻavale, o le vaega tipi o loʻo tulia i totonu o se lapotopoto gaoioi ma gagau le galuega i luga. O lenei oloa e sili atu ona apalai pe a e le manaʻomia le le manaʻomia-avanoa avanoa poʻo ni togavao. O le 'au e tatau ona faʻaaogaina naʻo le a aunoa ma se aafiaga o se aʻafiaga ma le saoasaoa maualalo, ia aloese mai le faʻaleagaina o le nonoa. Ma le isi, i le taimi o le faʻagaioiga o le masini i luga o le tele toe faʻaleleia, faʻaleagaina o le ballerina e mafai. O le le atoatoa o le oloa e le mafai ona maua se avanoa i se pito i luga.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le faʻauluuluga

Ae o le fesoasoani a pale, e mafai ona maua se laualuga ma toetoe lava atoatoa sologa lelei. O le masini masini e mafai ona aofia ai le ogatotonu o le iunite pe leai foi. Afai o lenei o loʻo iai, ona vili lea o le pu e faigofie tele, a o aumaia i totonu o le ata ma e le tuʻuina atu le pale e alu i luga. Pale e mafai ona alu atu o se kuka faigofie ma le puao, maa, maamora.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Ituaiga o pale

O le aso e mafai ai ona e faʻatau i ituaiga nei o pale mo le faʻaleleia tele o pu:

  1. Ma le diamond sprature. Latou te faʻatagaina oe e faia ni '' ai i luga o le 10-70 mm, ae e i ai oloa ma lapoʻa lapoʻa. E manaʻomia le galulue ma i latou i totonu o le vai malulu masini ma maua ma le ogatotonu vaega. E mafai ona e viliina ma ni paʻepaʻe ma maʻa, ae a o galue ma le mea lona lua, o le oloa vave e sau i ofu, e pei ona matua mautu. O le faʻafiafiaina o le faʻaleleia e tatau ona i totonu o le 200-500.
  2. Carbido-Fangstenten. E manaia tele mo le galulue ai ma ofu laupapa ma pou, poletini maniore, piliki ma maa. O le iʻuga, e i ai ni fale sili ona lelei e mafai ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai ni fata eseese, o ni auivi. Aofia ai 4 eseese pale.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Le isi filifiliga

O loʻo iai foʻi le faʻafitauli lautele e faʻatonutonuina ai ni pu i mea eseese, masani poʻo le gaioiga. O ia oloa e i ai le loloto o le sipai i itu, e tusa o le pefu ma isi mea o loʻo faʻatinoina mai le amataga. E faia i le stare. Faʻapitoa Faʻapitoa Faʻatau Faʻasalaga e faʻamalosia ai le malosi e mafai ai ma lelei e galue ma ni mea o soʻo se ituaiga ma le malosi. O le lototele e mafai ona tutoʻatasi.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Fautuaga mo le Filifilia

Talu mai soo se faaputuga o se oloa maaleale, e manaʻomia le faʻalatalata atu i lona le fiafia i ai. Muamua e tatau ona e filifilia se galuega aoga. Afai e manaʻomia se tasi pe lua pu laiti, o le mea e sili ona manaʻomia le faʻaaogaina o se togafiti e le mafai ona faʻatupuina le vevesi pe a aoga. Ae le o tagata uma e talafeagai mo lenei filifiliga. Ona faʻaaoga lea o le faʻauiga o le crall e aunoa ma se aʻafiaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i le maualuga ae vaapiapi faamalama

O le filifiliga o le 'au o loʻo foʻia e faʻatatau i le galuega o le lumanaʻi. O oloa tao e sili atu le faʻaaogaina o tamai pu pe a manaʻomia. A faʻatau se faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le mea moni o le faʻafitauli o le drill e tatau ona faigata nai lo le galuega luga. Faapitoa fautuaina le filifilia o oloa ma le taimane speratity. Ma e ui lava o le sili atu taugata nai lo isi ituaiga o faʻalavelave, e mafai ai e oe ona faʻaaogaina pe a faia se tele o galuega. Ma ina ia mafai ai ona faia ni nai pu i le tausaga, e mafai ona e faʻatau ai se mea taugofie ma se moli manumalo.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Tekonolosi e galueina

E saʻo le fiafia i tekonolosi e mafai ona oʻo atu ai i se mea leaga o fusi poʻo isi mea.

Ina ia maua se pu i luga o le faaputuga tuʻi i pito sili ona lamolemole, e manaʻomia le fetaomi atu i le pito sili ona faʻatauvaʻa. A leai, e ono teteʻi le tala. O le tutusa tutusa i le sili ona lelei suiga e aloese ai mai le gatete ma le pito i tua o le agill.

A o le faʻapopoleina pupuʻu, e mafai ai ona vevela. O lea la, e manaʻomia le taofi i taimi puʻupuʻu o taimi, susu le faʻailoilo ma le vai. I lenei tulaga, o le meafaigaluega e motusia mai le mana grid.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Talu ai o le Tiē o loʻo i ai se moliʻeʻe, e le masani ona faia se pu mai le taimi muamua e te manaʻomia. Aua o loʻo iai fesili nei:

  1. I le tulaga faʻailogaina, e mafai ona e faia se tamai malologa o le vevela vevela o le faʻapipiʻiina poʻo se faila.
  2. E mafai ona e pipii i le faaputuga i le gaʻo ma mea manogi.
  3. Faʻasaʻo le penitala mo le ofisa o se faʻailoga faʻapitoa o le ai ai o le a i ai se tamai mea faigata.

Faia se migaling i luga o le le masani ai fafaga faigofie. Mo lenei, e mo le tusa o le 30 minute le mafanafana i le vai e aloese ai. O le tauofoga lava e faia i le itu i le itu i le mea e leai se feololo feololo.

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Foliga o ceramographic

Porcelain condure o loʻo sili atu le malosi ma sili atu le malosi nai lo se faigofie paʻu. O le aofaʻi o tekonolosi o lona faʻataʻaloga e tutusa lava, ae faʻatasi ai ni nai mea. O lea, ia galulue ma ai, o le 'autū poʻo le pale ma paleane o le tino ua faia e le tino-gaogao metotia metotia ua faʻaaogaina. O ia oloa e pei o tumau ma tetee e ofuina. O le le fiafia e tupu ai se mea faigofie pe o le perforator e aunoa ma se mea na lavea ai.

Mataupu i luga o le autu: tusi e faia oe lava i totonu

O le a le mea e filifilia ai le kaffle drill?

Faitau atili