Itu faaonapo nei i totonu

Anonim

Itu faaonapo nei i totonu

O le sitaili o onapo nei i totonu ua mamanuina mo le poto ma le pupula uiga o tagata.

Ona o nei atu i le Filifa o manu felelei ma fale, ma nofoaga masani, e tutusa, sopheat, poto suamalie, pei o elemene.

I le sitaili o aso nei, o tu ma aga eseese, fausaga ma ituaiga mea e lelei tele ma le isi: uʻamea ma fafie, maʻa ma le tioata atoa.

Latou te iloaina nei mea faaonaponei mai isi sitaili i le toesea o ni taitoalualualuamūlēlfirm e sili atu natura, "laina natura". O loo i ai le fiafia i le tuai o tekonolosi ma le alofa mo le faaaogaina o ata.

O aso nei, e ui lava e fesoʻotaʻi e le tuʻufaʻatasia i le muamua foliga mata o mea. O le mea lea e mafua ai ona matagofie, ma o le faʻaaogaina o tekonolosi lata mai e matua aoga tele.

Totonu o loʻo i totonu o le itu faʻaona i onapo nei. Foliga

O le uiga lelei o le itu faaonapo nei o:

• faiga fefiloi;

• manaʻo i le fausiaina o ia;

• Lafoga fua ma le masani ai;

• tuufaatasiga o mea le talafeagai o mea le talafeagai ma mea;

• O fale uamea e mafai ona faia i le ituaiga o bizarred overgod i le vateatea.

O le siʻosiʻomaga i onapo nei i totonu e iloga i totonu o le tuʻuga, poʻo fea le itu ese o le fola ma le taualuga, faʻalauteleina o le faʻamalama ma faitotoʻa.

Itu faaonapo nei i totonu

Ina ia fausia se sitaili faaonapo nei i totonu o le fale mautotogi, aua e te fefe e siitia atu i le autu filifilia. Ae le i faia le galuega, mafaufau i le autu o loo iloa e le taua o aso nei.

O puipui o nofoaga o onapo nei o loʻo ufiufi i Asymetric, Fiafia ma Pie Big-Strigling laina, faʻafetai i lenei tulaga latou te pupula ma lanu. E masani ona teuteuina le vaega o le palasitika palasitika.

O le laʻau o loʻo i totonu o le stylized pepa faʻavae i le teuteuga teuteu o meafale ma ni tamaitusi. O le Vanu o Valaauga e faʻavae i luga o lanu paolo, ma o le valivali o meafale e filifilia e aunoa ma le faʻataoto, o lona uiga, i le "mama" lanu "lanu".

Tusitusiga i luga o le autu: ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

O le malo e puleaina uma le mamanuina o laupepa o faitotoʻa, faʻamalama, meaafale, teuteuina o vae ma tua o nofoa, e pei o lamepa, foliga mai o lamepa ma tioata a potu.

I meaafale, faʻapea foʻi ma le aotelega o le oona o le laina o aso nei, e tele faʻatonuga o loʻo i le taimi lava e tasi:

1. O laina teuteu o loʻo i ai i le ituaiga o faʻafitauli o loʻo i totonu o le kapeti

2. Faʻapipiʻi laina i totonu o le mamanu - tuʻusaʻo, manino manino.

O le filifiliga mulimuli o le uiga o le Igilisi ma le Siamani oloa, faigofie i totonu. Teuteuga, laina tatala, o loʻo iai i le Farani sitaili o le mafuaʻaga i se auala le masani ai o le faʻaleleia o le tulaga o aso nei.

I totonu o Uekure Netchen Aso Nei

O le faʻavae o aso faʻaonapo nei o loʻo i ai nei fale o aiga.

Itu faaonapo nei i totonu

I totonu o le potu umukuka, meafale "saoloto" ua tuu ma faigofie ona faʻaaoga - e faia le avanoa lautele ma malamalama.

I le vaega o itu faaonapo nei, o ausia tonu o metotia filifiliga e faʻaaogaina, o loʻo faʻaleleia atili lea ma le taimi e le lelei ai. O mea faigaluega a le aiga e tatau ona ogatasi ma le mamanu o le umukuka ma tuʻufaʻatasia ma meaafale.

I le nofoaga nofoaga e uiga i le ata ma manatu o totonu, o le a e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻatulagaina le avanoa i totonu o le umukuka o sisitema o sikala o mea.

Faʻataʻitaʻiga, o le aso nei e tutusa ma le maualuga o le siʻusiʻu ma le maualuga-tech, o lona uiga e mafai ona e faia se ata faʻavaitaimi, o lea e te maua ai se uiga faʻaonaponei i totonu tosina faapolofesa.

Faamolemole matau e leai ni auiliiliga o lenei sitaili, e faigofie, aoga ae pei o se isi lava sitaili e iai lona uiga masani.

• Elemene o le umukuka i totonu e masani ai i totonu o le shinks uamea luga;

• o le siona faaonapo nei ua faamatalaina i le lamolemole laupapa laupapa;

• neuropal ma leoofoga;

Mataupu i luga o le autu: Mats mo vai mafanafana fola: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻi

• Ua faʻaititia le vaega;

• O nisi "elemene paie o loʻo i ai nei, o le a tuʻuina atu faʻatasi ma le tulaga ese;

• Le lava le kuka ma mea lelei;

Fausiaina o se itu faaonaponei i totonu o le umukuka i totonu, faʻamamaʻi le ogatotonu o le potu ma le umukuka headset. O le mea lea, filifili tagata taʻalo o le umukumea meaafale le mautonu. O puipui, o se laulau 'ai ma nofoa ma e le tatau ona malamalama le foloa i lanu lapoa ma vaega tetele.

O se tasi foi o le faʻailoga iloga o umukuka o aso nei o le faʻaaogaina o le tele o lanu i totonu o le scili. O luga o pa puipui e masani ona filifilia i le filifilia lelei o vali - pogisa ma malamalama. O le palasitika tomai o le umukuka ulu e mafai ona valivali i le tele o lanu a le tasi le isi.

Filifilia o lanu, tatou te tuʻuina atu i le tele o faʻamasinoga, aua ua le mafai e tusi le saʻo ona faʻaleagaina uma lagona o aso.

I le mamanu o suʻega, faʻapipiʻiina mataga ma manino tioata mafai ona faʻaaogaina, lea e mafai ona lanu-lanu. Tioata e masani ona faʻaaogaina e aunoa ma mamanu ma ata.

O isi sitaila faʻaaogaina i le ata o tusi a le umukuka o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga o loʻo iai, lea e faʻamatalaina auiliili e uiga i faʻaupuga ma le fautuaga a le vaʻai.

Potu malolo i totonu o aso nei

I totonu o le potu malolo i le faatufugaga nouveaum e tuʻufaʻatasia le le atoatoa. E i ai lanu masani ma eseesega lanu.

Itu faaonapo nei i totonu

O vali ua filifilia na o "mafanafana". O le uliuli ma paʻepaʻe i lona atoatoa e misi, pei o le natura. I totonu o le potu malolo, laina o onapo nei ma mata lapotopoto o loo i ai i le taimi e tasi.

Lenei, o le mea sili ona taua i lenei ituaiga o mea elemene uma e tuʻufaʻatasia o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi siosiomaga. O le ituaiga o aso nei.

Fausiaina o le Paʻu Faapotau o le potu malolo, o puipui ua filifilia e le Monophinic valivali e aunoa ma ni mea elemene. O le taualuga e teuteuina i le tele poʻo le stucco, uiga o le sticco style e mafai ona faʻaaogaina i nisi eleega elemene. Paulo Parquend, lea e faigofie ona iloa ata mafai ona faaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: galu i le gazebo ma o latou lava lima: mamanuina mai Plywood

Meafale mo le potu malolo nei

E taua le filifilia o le meaaʻo saʻo. I meaafale o mea taua, o le mea lena e tele ina faʻatupuina ai le tele o faʻafitauli i le faʻamalosia o tamaʻitaʻi, vae, tua o nofoa ma sofa. O faʻamaumauga o le ua faʻaalia o loʻo faʻaauau ai le faʻaleleia o le sitaili o le faʻatonutonuga e le o le ituaiga o elemene taʻitasi, ae tasi le laina matagofie.

Tui

I totonu o le potu malolo nofoaga, ina ia mautinoa e faʻaopopo i totonu o le vaega o tioata, latou te faʻamaeaina le potu oi ai, ma avatu ai i se matata faʻapitoa. O le faʻamalosiina o loʻo tusia ai le lauʻeleʻele poloka mo le potu malolo - E mafai ona atoa faitotoʻa, o le tioata o loʻo valivali ma vali i luga o tioata poʻo ni tamaʻi vaega.

I le faaiuga, e mafai ona faʻatonuina o le ituaiga faʻa-nei e tosina ma lona lototele ma le faʻaonaponei. O le filifilia o lenei faiga, ia faaeteete, o lenei e tatau ona oona, ae e te le i amata fesootaiga i luga o le matou fotu o le fale po o totonu, o ata i luga o itulau i luga o le Initaneti O loʻo i ai i le tele o manatu, le tele o manatu, ma le lototele e faʻatupu ai lenei malamalama ma le agamalu o se tala fatu o le ae nofo ai.

Faitau atili