Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Anonim

O fesuiaʻiga o totonu o fale ma fausia faitotoʻa matagofie, e le manaʻomia le motusia o puipui ma le vevesi ma clay. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻalatalata ia te oe lava i le fesili i le faʻafefea ona fai oe lava ia te oe lava, ma faʻatino lenei faʻagaioiga i totonu. O le palapala ma le galue malosi e mafai ona 'alofia pe a e faʻaogaina mea faapena e pei o le plasterboard, DVP, Chipboard. O le a latou fesoasoani i le faʻapipiʻiina o faʻaputuputu o faʻailoga maualuga ma vaega, ma faitotoʻa faʻatatau i nofoaga e mafai ona teuteuina i koluma pe liliu i totonu o koluma poʻo le liliu i luga o koluma pe liliu.

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

DORCS Show Shows i le fale mautotogi.

O le a le mea e manaʻomia ona sauniuni mo le gaosiga o faʻasalalauga

E mafai ona e filifilia le adā o le tele o ituaiga - e mafai ona lagolagoina, dome, tleti-maualuga, tatala le upega tafailagi, ma isi mea. Ole tele o aliʻi e talitonu e sili atu le talafeagai e galulue ai i luga o laupepa laupepa, e ui lava e mafai ona e faia se faitotoʻa mai le vaʻa poʻo le laupapa. Mo le fausiaina o le fausiaina fausaga, oe manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Uili ato ato.

  • Sima ma le mafiafia o le 6.5 mm;
  • uamea igoa;
  • O ia lava o le tofo ma nifo;
  • Seleulu mo uamea uamea;
  • Lobzik ma naifi mo le tipiina o laupepa nofoaga sima;
  • 'Au ma le pule;
  • sikulukalaiva;
  • Sgatia;
  • penitala, rofautte, tulaga;
  • Sociale fana;
  • Gypsum shenty;
  • tagata AOAO;
  • skar;
  • O tulimanu o tulimanu ma o le a le pito o le a tuuina atu.

Sauniuniga o le Tatalaina mo Arches

A o le i faia le fale o loʻo fai ai oe lava mai le alataliga poʻo isi mea, e manaʻomia le tapenaina o se laulu. E tatau ona aveʻesea le 'aufatu, faʻamamaina luga le ala mai le pefu, vailaʻau, o toega o le faʻaiuga o loʻo mulimuli mai.

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Polokalame Fuafuaina o le fiafia o le umu e alagaina.

O le mea e sili ona taatele i le vasega o le a aofia ai ni vaega tutusa e lua ma le tasi elemene, o le a iai i luga. E mafai le manatu i lenei tulaga faʻapitoa, talu mai mea uma o totoe ua uma ona fetuunai teiʻu ma faʻatino i lea lava faʻavae. Mo le gaosiga o vaega o itu e manaʻomia e faia ai gaioiga nei: O le fuaina o le lautele o le tatalaina ma le fesoasoani a le roulette, ona fuafua lea o le lotoa o le lumanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: O le polokalame o le conmporary couthlill chartertup e faia oe lava

Le isi, e tatau ona e aveina le araron filo, o le umi e fetaui ma le mamanuina o le radius. I ona faaiu, matou te tue i le lua tagata mataina, o se tasi e tatau ona e toe tuu i ai se penitala, i se isi - aww. E tatau ona tipiʻi i totonu o se laupepa mumū, lava e sosoʻo ai ma le filo ma le penitala e toso ai le APC. Faatasi ai ma le fesoasoani a se gikiw poʻo se fau se naifi i se arc, e manaʻomia le tipiina o se tasi o itu itu mo le faitotoa. E faʻaaoga i se laupepa fou o le glc, otooto atu le konesula, tipi - e aliali mai i fafo atu o le tulaga lona lua.

Fratwork ma uta vaega elemene

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Faʻasologa o faʻasologa ma oloa faʻapipiʻi.

Le faia o se galuega lelei, e tatau ona e tausia se vaega faʻatuatuaina. Aua o lona fausiaina i le pito i luga o le tatalaina i luga o le faletalimalo, o se taiala, faia i uamea-gaosia, nonoa. O taiala e tatau ona faʻasaʻo i luga o le puipui ma itu uma e lua - mai le pito i luga o le pito i le tulaga o loʻo faʻaiʻu ai le laʻasaga o le arst. E manaʻomia ona fuaina ma le faʻaeteete taʻiala i leisi paga: Afai e le tutusa, o le a tatalaina le tausi maʻi.

Mai uamea oloa e manaʻomia e faia ai se ARC - ma seleulu, o puipui uma o loʻo tipi i ni nofoaga, pe a latou liliu i luga ma flex ma le 'ai-le-gutu. Mo le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻaaogaina vaega saunia. O le faʻamatalaga i le faʻatonuga e tatau ona faʻapipiʻiina i le faletalimalo, i luga o ie susuga - lava-tusi. E te manaʻomia ni isi feʻau taua o 'au arcutation. Mo le talitonuina sili atu o le faʻavaʻa i le va o le va o arcs, o vaega faaopoopo o loʻo mafai ona faʻamautu.

O le isi laasaga o le tuʻufaʻatasia o le Arcute itulagi elemene i luga o le faʻavaʻa faʻaaoga ai le tele o tagata. O le isi mea e sau ai le liliu o le pito i luga o elemene.

Auala e Seti ai Se Playven Elent

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Ata o le fuafuaina o le tele o le tele o le faitotoʻa ma le maualuga o le a le fale.

Mo le lesitala o le pito i lalo vaega o le amo, e manaʻomia le paʻu ese ai o se fasi lamolemole o mea, ma fuafua lelei le tele. Mo mea e talafeagai e faʻaaoga ai se fetuutuunai fua faatatau. I le umi o le fasi pepa e tatau ona faaopoopo i le isi 10 cm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia laupapa o le laumua, e aunoa ma le faʻalavelaveina o le itupa: sui taualumaga

Ina ia faia se arc mai mūmū mo le gaosiga o se vaega o le vaega, o le pito i lalo o le fasi pepa e tatau ona susu ma faʻataʻamilomilo i se nila sperller. Ia pepelo mo sina taimi. Susu ma le faaeteete, e aunoa ma se tele naua mea nei ina ia le afaina ai le itu. A maeʻa, le elemene faʻatasi i totonu o le amo i le nofoaga saʻo, malupuipuia luga o le mea faapipii. Faatali mo lona matutu mago.

O lenei faʻamaumau le fasi mea e faʻaaoga ai tagata e feoaʻi i le faʻavaʻa i itu uma e lua - e sili atu le amata ona faʻasusu i latou mai le ogatotonu o le amo. Le isi, e manaʻomia mo le tusa o le 12 itula e faʻatali ai seʻia oʻo i le itu taumatau.

O le elemene e mafai ona oona uma ua uma ona faʻamatalaina i le susu susu ma faʻamago, tipiina mea i nisi nofoaga. Ae o lenei metotia e talafeagai mo le faia o le tele tele e pei o ni paepae.

O le gaosiga a le Arc e faia i le matutu na:

Faʻafefea ona fai se arc mai le ala o le vaʻa poʻo le dimwall e faia oe lava

Sauniuniga Sauniuniga.

  • I le tasi itu o le vaega na saunia mo le fausiaina o se elemene, transversed tipiina o loʻo faia - toetoe a atoa le loloto o le gyptum vaega;
  • E tusa ai ma le faʻatulagaina o slots, o le auiliiliga o loʻo faʻaititia, e tatau ona suʻeina o le Gyplum Layer tumau i luga o le pepa
  • Ave solo ma le tolopo, pe a iai se manaoga, e mafai ona e afaina i se lipine selebito;
  • Ua faapipiiina le vaega, o le vaega e faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ma le fesoasoani a le faʻapalepaʻoina o ia, aua le faʻaseʻe i luga o le pito i luga o le pito i luga o ia lava e ono faʻaleagaina; O le tagata lava ia o le le mautonu o pulou e matua paʻepaʻe lava i luga;
  • O le vaega o le vaega e tatau ona faamamaina ma le paʻu, ina ia mafai ona lamolemole le lapū.

O le mea lea, o le a le a le tagata e faʻaogaina le faʻaaogaina o le mea teuteu teuteu - pisia poʻo le faʻapipiʻi o le puipui.

A mamanuina uma elemene o loʻo sauniuni ma faʻapipiʻi i le tulaga, ua oʻo i le taimi e sui ai lona faʻaiuga.

Masini na tatalaina.

O loʻo tagofia uma le vaega o le Preversboarm Corport i le atigi faʻapipiʻi lelei lelei. Ma e mafai ai ona aveese le le mautonu ma maua lelei le lalaga. O le king e tatau ona teu i le punou ma le punou, ma o soʻotaga e tatau ona faʻasalaina i le maʻi lipine.

Tusi i luga o le autu: tuu i totonu o puipui i le faletaele - mai le ituaiga o le pu o le gaioiga o le ogatasi o puipui ma o latou lava lima

A o le i amataina le tolopoina, faʻamau le teuteuga tulimanu o ni mataupu - e tatau ona faʻaaogaina ina ia mautinoa o loʻo faʻasaoina ai ni fana. O le saoasaoa o faʻamatalaga o loʻo faia i le oti, ua tapunia mulimuli ane i se vaega o le Tufuga.

Ina ua maeʻa faʻamamaina o le Sweet Sweet Sweet, e manaʻomia le fufulu uma o le faʻasaina o le oneone. O lenei matou te faʻaaogaina se vaega o le primer ma faʻatali le matutu leaga. O le mea e tuu ai le laina tini ma olo le taimi mulimuli. O le isi laasaga o le a sili ona teuteuina ai le tafia.

Filifiliga o teuteuga teuteu teuteu

O le maketiina o le mamanu o le apu e le faigata tele. E teisi le totoʻa e tatau ona ave i le faʻatinoina o le tini. E le faigofie le tali ona atagia mai ai le mamanu. Aua neʻi iloa e tagata uma le galuega e faʻapea ia e foliga lelei i totonu, ma iʻu atu foi e aoga. I lea taimi, o le a puipuia le tausiga o le a feagai ma tagata o lo o ului e ui atu i ai, pe amo atu mea, e mafai ona taitai atu ai i le leaga.

O le mea lea, e tatau ona e mafaufau poʻo fea o le faʻatonutonu o le a sili atu le aoga i ou tulaga.

O fale puipui e filifilia sili atu nai lo isi metotia. Faʻafetai i le tele o filifiliga, o le eseʻese filifiliga, ata vali, ua maua muamua le lanu Palette, manaia. Vinyl Wallpaper e sili atu ona lelei ma sili atu le tumau. Matagofie ma puipui ma se tele tele.

Mai le faʻataʻitaʻiga o le manatu, o le filifiliga sili ona lelei o loʻo manatu o le pisia i le vai-emulsion vali. O le laufanua e tetee e faʻaleagaina ai, ma i le tulaga o feteʻenaʻiga e mafai ona fufuluina. O le tele o tagata e taumafai e aua le vali le puipui, ae sa faapena foi le lolo atu i luga o lona alatele ma matagofie ata.

E foliga mai e matagofie tele, ufiufi i ie susu. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le atlas poʻo le flax, pasi, Jite, Viete, Jacquard, ma isi mea E tatau ona malamalama mamao mai i totonu o nei mea uma o le a talafeagai - E faʻalagolago i le sitaili filifilia mo le potu.

O le mea e sili ona faʻamoemoeina ma e ofo ai o le maʻa uma. Ioe, o se viiga o le a taugata tele, ae o le taunuuga e aoga. Ma o le tautua tautua o ia mea e umi tele.

Faitau atili