Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O i latou e fiafia e fai ma faʻaleleia ma o latou lava lima, atonu ei ai le manaʻo e faamasani i le ala e aoina ma faʻapipiʻi faitotoʻa potu. O le mea moni, o lenei faiga e te faia se taimi tutusa ma manaʻomia le taumafaiga. O lea, i le amataga, e tatau ona e tautala e i ai i tulaga uma e tatau ona alu, ma ia taliaina mo galuega.

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

O mea saʻo o le faitotoʻa.

Muamua lava, o le potu fono e aoina, ma o loʻo latou faʻamaumau i le faʻapipiʻiina. Ia o oloa e leai ni meaola ma isi faaletonu, e tatau ona e faia laa nei:

  • Saunia se nofoaga;
  • Sauni se faitogato;
  • Faʻagaioiga o galuega talafeagai ma mea faigaluega;
  • Aoina le oloa e tatau ona tali atu i ona foliga foliga.

Vaega muamua: nofoaga saunia e sauniuni ai

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Polokalame ma le tele o le faʻapipiʻi o le aumata ma lima.

Faʻatau mai o le Faʻasalaga fou, e tatau ona e saunia mo le mea moni o le faitotoʻa e le tutusa le faitotoʻa. O le mea lea, ao leʻi alu i le faleoloa, e talafeagai le faʻaaogaina o le tele o le amataga o le fofoga, ma na faia le faitotoʻa fou, lea o le a faʻapipiʻiina atoa o le mea tuai.

Sosoo ai, Watch Watch o fea na filifilia ai faitotoa: I le umukuka, faletaele, faletaele, ma isi Aisea e taua tele ai? Aua i potu taʻitasi o loʻo i ai lana lava fesoʻotaʻiga, lea e ala i le taimi o le faʻapipiʻi e tatau ona sauni. E faʻapena foʻi ile paipa o le vai sapalai poʻo le mafanafana. O loʻo faʻapipiʻiina i latou e faʻailoa atu le manaʻomia o le manaʻomia, ma e sili atu le tuʻuina atu o lenei mea i se polofesa.

E tatau ona faʻalogo i ai ni tagata alofa faʻapitoa i le uaea. O lea ua avea nei ma se masani i le mamanuina faitotoa ogatotonu ma tua. O lea, uaea uma e tatau ona muamua tetea i mea taua.

Tatala le faitotoa.

Ma faʻapefea ona saunia se faitotoʻa? Luga lea sa faailoa mai ai o le gaogao ua fuafuaina e tatau ona totogi i lenei nofoaga. Muamua lava, e tatau ona e aveese le amataga muamua. Ile taimi lenei, e mafai lava e faʻaleagaina le pusa, puipui e tatau ona faʻasaoina. Tele o loʻo taumafai e faʻasaoina le faʻapipiʻiina o se faitotoʻa fou i le tuai o Jameb. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, e le iʻu ai i se mea lelei. O le faitotoʻa e le mafai ona ulufale i le pusa, ae o le maualuga - i le tapunia o le setete, tuʻu ai ni faʻailoga taua pe le tapunia.

Tusitusiga i luga o le autu: Fantastic Head Sword i le sitaili o Huch Tech Fai oe lava

Ina ua maeʻa ona faʻaofuina le pu matua, o Markup e faia, ma le fesoasoani lea o le nofoaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo filifilia, o le auala amata poʻo le potu), etc.

E le tatau ona tatou faʻagaloina o latou luga le tuusaunoa, e atagia mai ai le aveeseina o le sili atu faʻaalu, e pei o le tautau o siʻomaga, ma isi.

Faapipiiina ma meafaigaluega mo ia: fautuaga

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Laulau lapoa o faitotoa i le tost.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga faitotoʻa faʻapipiʻi, o le faʻapipiʻi e iai le tulaga autu o tulaga:

  1. Faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o le faitotoʻa.
  2. Faitotoa o tautau.
  3. Faapipiiina lava auiliiliga.
  4. Faapipiiina o Platbands.

E pei mo le mea faigaluega, e pei ona ia mulimuli i ai:

  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • Uafu;
  • se lapotopoto na vaai mai ai;
  • Wood Hascksaw;
  • fale malo;
  • o le samala;
  • talimalo;
  • umiaina;
  • Kiyanka;
  • Stauslo;
  • Chiszels;
  • Mea moni, le le manatu faapito;
  • O le Scotch, lea e faaaogaina i le vali;
  • Mataala kola;
  • Laupapa laupapa ma tina.

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Faitotoa pusa faia polokalame.

O se tamai fautuaga mai tagata tomai faʻapitoa: e faʻatonutonu ai le sologa lelei faʻapipiʻi, e sili le i ai o se tamaʻi vaʻai i le lima. Afai e te faʻaogaina se paʻu paʻu, e iai le avanoa o le a tumau i le tulaga, ina ia suia ai i le laupapa.

Ia malupuipuia le faʻavaʻa, e sili ona fetaui lelei ma mea oti. Ma pe a oʻo i le matasele, e sili le talitonuina o lenei galuega ma samasama-faʻaputuga galugalu malie lava. E le masani ona faʻatuatuaina nisi faʻamatalaga faʻapitoa.

Ina ia mafai ona faʻatau totoʻa ulugalii ma faʻamalamalamaina, e mafai ona tutoʻatasi o latou tutoʻatasi, ma le faagasolo atoa o le galuega e tatau ona pasi ma faʻapipiʻiina o le faitotoʻa ia lava.

Vaega Lua: Fonotaga ma Faapipiiina o le faitotoa

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Polokalame o le maualuga o avanoa pe a faʻapipiʻi mata.

Muamua lava, o le faʻagasologa o le tuʻuina o avanoa o loʻo faia, a o manaʻomia le tatau ona amanaia le fola. Afai o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa o loʻo fuafuaina mo nofoaga e nofo ai, ona sili ai lea o avanoa i le 1 cm.

O le faʻasologa o le aoina o le pusa o loʻo mulimuli mai:

  1. O le paʻu paʻu ua fufusu i lalo o le tuʻufua, o lona lua o elemene e manaʻomia le vaetamaina o ona o le ata maumea, mulimuli ane ma le nofoaga e aoai ma le matalaloina o le keke.
  2. Le isi, o le liligi ma le paʻu o pa e fesoʻotaʻi e le tagata lava ia-ata, ma le fesoʻotaʻiga o le tuʻuga e tatau ona 90 °.
  3. Ina ua uma lena, o le teto o loʻo faʻapipiʻi i le paʻu pa.
  4. Ma o ogalaau e tolu e fesootaʻi ma o loʻo tuʻuina le faitotoʻa. O le tuufaatasia o le talatala o le talatala o le iuga.

Tusi i luga o le autu: mafanafana fola i totonu o le fale laupapa: ituaiga ma le atunuʻu o mea faigaluega, o le eletise eletise vevela, fale tumaoti

E loka le pusa, e fautuaina le faʻaaogaina o fasi pepa malo poʻo le okeni, ae naʻo le tele o latou tutusa le mafiafia. O le a fesoasoani lea e faʻamautu ai avanoa i le va o le faitotoʻa ma le pusa lava ia. O le a latou 0..3-0.4 cm. Ae iinei e tatau ona e pulea le utu i le taimi o le mimilo o le fao ina ia latou le saoloto.

I le faitotoʻa lelei galuega, e totogi ai le faʻapitoa faʻapitoa i le tipiina o ni fetauiga.

Ia lafo le loka, e tatau ona e faia laa muamua:

Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Faapipiiina o matato i le pusa.

  1. Siaki le faitotoa e fetaui lelei. Mo lenei, e faʻaofi le lau a le faitotoʻa i totonu o le pusa, mulimuli ane ai le pito o loʻo fesoʻotaʻi. Mai le pito i luga ma luga o itu, o loʻo fua mai o taimi, e tatau ona tutusa: mai le foloa - i luga o le 4 mm, o le mea o totoe 2 mm. Afai latou te le fetaui ma nei ituaiga, o pito o le tapoleni o le vaalele.
  2. Le isi o le faamuamua o faamoega. Ile iuga, o le matasele o loʻo faia e se laina, fuaina mai le pito i luga o le 15 15 cm. Ona faʻaaoga lea o le matasele i luga o le elemene ma le itu i lalo o le elemene. I le maeʻa ai, o le toe faʻapipiʻiina o le i le va o le ogatotonu ma vaega o le ipu, o le laina mai le itu i luga o le pito o loʻo taʻua. O le isi, e lua Contours e fesoʻotaʻi. O le taimi lava e maeʻa ai le galuega ma le faʻailoga o le faʻailoga, o le nofoaga o le isi matasele e fuaina, ae 22.5 cm ua mou ese mai le pito i lalo.
  3. Faalogo ma le fesoasoani a le chistels, BearOF ma le XY. Toe maua le pito i le 0.2 CM, o mea o loʻo tipiina i totonu o le loloto i le palu mafiafia. Ina ia saʻo le gaioiga, o le Chisze o loʻo faia i se tulimanu o le 36 °, ma o loʻo faʻaaogaina le faʻamamaina ma le maʻi. E le tatau ona galo ia i tatou e uiga i le tutusa o pito, ma o le Chisel i luga o le laina o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻamama chips.
  4. O le tautau i fafo o le potu faiʻai, o le matasele ua tuu i luga o le fale i luga, a o le tuʻuina atu i le lumanaʻi pu mo le fao, pe a maeʻa le matapas. Ma le isi, o le faitotoʻa faitotoʻa o ia i le pusa ia, o tina ma tina ma taeao, e faapena foi ona faia i luga o le tagata e ona. Ona tatau lea ona taofiofi le mata i luga o le slush e ala i le fao.
  5. O le galuega e tupu i luga o le fola o le nofoaga o le maota, spindle ma lelei i lalo o le maota. Ina ua mavae lena, o pu na galulue i manatu saunia. O le loka ua toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai fao. O le taimi mulimuli i lenei tulaga o le faʻapipiʻiina o le ave o le underlay.
  6. Faatasi ai ma le fesoasoani a chisels faia e suʻeina le laulaufaiva o le loka ma le fusiua. E faʻasaʻo le faitotoʻa i le amataga, faʻaaoga tina. O latou mea e tatau ona faigata. O lea e le leiloa e le lttka lona fomu i le fafie i le fauina o fulafula, ona faʻapipiʻiina lea o papa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli limmiscent ma ou lima?

Vaega Tolu: Fufuluga o le ie

A uma ona faʻauʻuina le faitotoʻa ma se atigipusa, ma i ai, na faʻamautu i tausaga ua faʻamalieina ma osofaʻiga, e mafai ona tautau le potu faʻasoasoa. Ae muamua, o le mamao i le va o le pusa ma ua liusuavai le tatalaina ma ua uma ona aveese le demole.

O lea e le faʻaleagaina le laualuga i le mauga o fulafula, ua leva ona afifi i le valiina o le lipine.

Ona tautau lea o le faitotoʻa a le faitotoʻa e vaai pe lelei le mea ua faia e le pusa, a pe o le a tatala fua le faitotoa ma tapunia le faitotoa. Afai o loʻo iai mea uma, e aveʻesea ma faʻatinoina galuega i le foliga mai o le fofoga. Mo lenei, o toe vaega o Folafolaga ua tipiina, o mea ua tuuina mai, ua uma ona tautau le faitotoa.

Ona faʻapipiʻi lea o le platbands. Ae o le taimi aʻo leʻi ave uma mo i latou, o galuega uma ma puipui e tatau ona maeʻa, pe o le pepa puipui poʻo se isi mea.

Aoina ma faʻapipiʻi potu potu e le faanatinati. A maeʻa ona faapipii i lona tulaga, e fautuaina le fautuaina mo le 3-4 aso o le matau i le tulaga o se ie matitiva, e mafai ona faʻapupula ese pe tapunia. I lea tulaga, o tagata uma e tatau ona faia muamua.

Faitau atili