Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

Anonim

Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

E faʻauma le fola, e mafai ona e faʻaaogaina matagofie ma aoga vinyl ufiufi i lalo o le faʻamalosi o avega tumau. Ole mea lena a le poto o le filifilia o le fola e aofia ai fale mautotogi ma fale e tatau ona mafaufau i ai pe a lelei le lelei. E manino le afi o le foloa e tatau ona tumau ma inu-matau, e iʻu lava i le toʻatele o ia tagata i aso uma, e mafai ona taʻitaʻi i le nuʻu. Ia, afai o le fola o le susu-disture-tetee, tumau ma tetee i ultraviolet. E tatau foi ona ia foliga fiafia ma tuʻufaʻatasia i se masani masani i totonu. Vinyl Storam Pros ma e mautinoa lava. Ae o lenei tauga e mafai ona valaau atu i Elite.

Vinyl fola: o le a lea

O se mea taua taua o le taua o se mea e aofia ai le fa vaega autu. O i latou o loʻo latou te faʻaaluina e faʻatatau i ai-fusia ma matua tumau. O le vinyl fola e le faigofie ona faʻaleagaina, e le mou atu i le la ma e le o faʻaleagaina mai le susu o le susu.

O le ofuina o le teteʻe o mea o loʻo vaevaeina i vasega e iloa ai le malosi o le malosi o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi.

O le pito i luga o le pito i luga e aofia ai le lermoplampstic po o le vinyl ata. E leai se lanu o le laʻau, e manino ma umi lava ona mataituina. O le mafuaʻaga lena o le viyl e faigata tele ona faʻaleagaina le masini pe suia.

Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

O le lelei o le vinyl fola o le mea lea e iloga i le ofuina o le tetee

Vinyl comtings vaega:

  • Pito i luga vaega. O le mafiafia ma le lelei e aʻafia ai le ofuina o le leaga o le taʻotoga. E aofia ai se ata vinyl.
  • Ata. O se mata lolomiina po o liligraph. E maualuga le ata, o le ata na maua manino. O le ata e mafai ona faʻataʻitaʻi i mea eseese: o se maʻa po o se laʻau, e fai ma sui i le ituaiga o faʻapolopolo poʻo le i ai o le monochon.
  • Ogatotonu vaega. E aofia ai ma le palu e aofia ai ma pipili. O lenei nofoaga e faia ai le inisiua o le mapu, mautu, faigata ma matua.
  • Pito i lalo. E aofia ai se vinyl e suia ai le faʻapipiʻiina o le taina pe a o le savali o le tautotogo, ae e le faia leo le lelei.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona faia mai le taʻele o le vai taele i le atunuʻu: o le taʻaloga muamua o le moega, o se tamai vaitaʻele, o le tamaʻi povi (37 ata)

Mo fesootai vaega, vevela o le vai o loʻo faʻaaogaina. O le tuʻufaʻatasiga faʻaopopo eseese o loʻo faʻapipiʻiina o ni ata tifaga ma stibilizers, o lea e le o le mea e le masani pe masani ai. O le filifiliga o le lelei o le tau o le taulaʻi atu e faʻalagolago i le umi o le vonumiga o le a tumau.

Vinyl Linoleum: ituaiga o ofutino

O ituaiga o le fola o le fola e mafai ona ese. Tale e mafai ona avea ma tagata lava ia ma i ai se sikuea po o se masani foliga. O le pito i lalo o le faʻapipiʻi o loʻo lilo e se pepa puipuia. I le pito i lalo o le fola, e tatau ona e faapipii atoa le laualuga.

O le Tile mai le Vinyl e mafai ona i ai le lokaina o fesoʻotaʻiga ma se fusiua. E le manaʻomia le faʻapipiʻi o le ato i le singling ma le lauʻeleʻele atoa, a o lava lea o ona fesoʻotaʻiga.

Vinyl, o loʻo faʻaalia i le ituaiga o linouum, e tatau ona faʻapipiʻi i le atoa luga ma se kulimi faʻapitoa. Vinyl tile ua faʻapipiʻi i le fola ma le kulimi. O le lelei o le laualuga e faʻalagolago i le metotia o le tala o le tala ma le lelei o mea.

Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

Ina ia faʻaleleia le fola i totonu o le fale mautotogi e sili ona faʻaaoga le aiga Vinyl Linolem

Ituaiga o vinyl linoleum:

  • Aiga - O loo i ai se manifinifi manifinifi, o loʻo faʻaaogaina iina, o fea le mea e le sili ai le puleaga.
  • Pisinisi - Fuafuaina mo nofoaga e tele ai le tausiga (i pollylinis, ofisa, faleaiga).
  • Faapitoa - E tatau ona togafitia i potu lea o loʻo i ai le ono mafai ona faʻaleagaina le faʻaleagaina i le fola ma le aʻafiaga i luga o tele uta tetele.
  • Mo nofoaga e gata ai i nofoaga nofomau ai, e masani ona faaaogaina ai le aiga o le aiga. O loo faʻaalia i se aotelega eseese o lanu ma ata. O iloiloga o ituaiga taʻitasi e mafai ona maua i luga o le initaneti.

Lava-oreshed fola

O tagata moni o tagata o Vinyl Floors e matua faamalieina i lenei ituaiga o le taina. O lenei paʻu paʻu e tele uiga lelei na faia ai ia taʻutaʻua. O le polymer fola e le misia susu. Ae e tatau ona maitauina: Afai o le vinyl faaputuga o loʻo taʻoto i luga o le fola, vai e mafai ona oso i le va o le au.

Afai o le vinyl o se stealth i totonu o le headors i le maualuga headity poʻo se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma le vai, e sili le faʻaaogaina o le vinyl i chills.

E faigofie tele le fola o Vinyl e faʻapipiʻi - e mafai ona faia oe lava. O tagata gaosi oloa ofoina atu le tele o filifiliga mo ia lava o ia lava o le tino, e faigofie lava ona taoto ma faigofie ai ona tausi. O le laufanua e faigofie ona faʻaaoga, e le faʻavae i le masini faʻaleagaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaitaʻele o le vaitaʻele i le atunuʻu: Ata lipoti + vitio

Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

Tele e sili ona manaʻomia le vinyl linoleum aua o se meaʻai susu ma ua umi se olaga.

Faamanuiaga:

  • Le fiafia i le susu. E le fefe le mea i le vai ma ona fusi.
  • Faigofie faapipiiina. E pei oi latou e leʻi oʻo i le mea ia te ia o le a mafai ai ona tuʻu le paʻu.
  • Maualuga malosi. Faalagolago i le lelei o mea filifilia.
  • Mamanuina suiga. Faataga oe e filifili se nonoa talafeagai mo le aotelega o le faavae mamanu.
  • O le taimi umi o le olaga. E le leiloa meatotino mo se taimi umi.
  • Sili ona lelei le malosi.
  • Sili ona lelei le malosi o le vevela.

E le gata i le tekono-tekono-tekonolosi, ae o le faaletonu o loʻo manaʻomia ona iloiloina pe a filifilia VinLl. O le ofutino e aofia ai PVC ma isi mea, lea, pe a oʻo i le maualuga o le vevela, o vailaʻau oona e mafai ona vavaeeseina. Afai e fesoʻotaʻi ma paʻu mea o paʻu, tumau pea i luga o le laʻau, lea e le mafai ona aveeseina.

Fautuaga mo le lalagaina o Vinyl Study Panels mo

O aso nei vinyl panel faigofie. E i ai la latou lamolemole luga, o lea pe a uma ona taʻoto toetoe lava na faia soʻoga ma paʻu. E sili le faʻatau atu o le taʻe mai le tasi pati, ona o le mono o loʻo mautinoa o le lanu ma le tosina atoa o le coincide.

Faʻapipiʻi le tele o ituaiga o vinyl panels, e le mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o latou, ona o loʻo i le faʻapipiʻiina o latou luga.

Vinyl Flaors Plus ma Pusa: O le a le linoleum, lava-o le fatuina o le fola, lapisi o panels ma iloiloga

Fai le faatatauina o vinyl panels ma ou lava lima, sili ona taua - agavaa e masani ai oe lava i le tele o gaioiga o lenei faiga

Ina ia mafai ai e papatusi ona saʻo, ma o le laufanua o le fola sa maualuga-lelei, pe a faʻapipiʻi, pe a talafeagai le mulimuli i fautuaga ma fautuaga a polofesa. A o le i faʻapopoleina pulupulu, e tatau ona e taoto i totonu o le potu i le ao ina ua faʻaaogaina le mea i le potu vevela. O le faavae o le fola aʻo leʻi faia le taʻoto aʻo tatau ona saunia lelei: E tatau lava ona fufulu ma susu susu. Mo le faatafafa vinyl eseese ituaiga, o le mea e le manaomia uma.

Mataupu i luga o le autu: Filifili le sili ona malulu

Fautuaga i luga o laupepa pepa:

  • Tago i le vinyl papatusi e te manaomia mai le tulimanu o le potu.
  • Ma, i le umi o le konel e te manaʻomia e teli ai le paʻu muamua i le laina lona lua.
  • O le talenia ua taleina, ona fetaomi lelei lea.
  • E taua le amanaia o le auai o koluma ma isi faalavelave. O le faaputuga e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga.
  • O loʻo i ai i totonu o le potu i totonu o le potu e faʻamafanafana. Afai e leai se mafanafana, a o le a taʻoto le vevela o ia lava.

Iloaina o aʻoaʻoga uma ma fautuaga, tuʻu le fusifaʻu o le a faigofie. E taua tele le malamalama i le olaga tautua, e faʻalagolago i le lelei o mea. Faiga faʻavae, faʻatasi ai ma le talafeagai ma le soifua lea e mafai ona tautua mo le tele o tausaga. E taua tele mo le faʻatau o papatusi ia iloa ai o latou aofaiga, muamua fuaina le vaega o le potu.

O aso nei vinyl fola: pros ma faaletonu (vitio)

Vinyl fati e na o le tutusa o mea e mafai ona tutusa. E lauiloa tele i tagata faatau. Talu ai o le sili atu le talitonuina uiga lelei. E foliga mai na tetee, laei, matagofie. Tele e fesiligia e uiga i le mea sili atu: Vinyl po o le laminate. Iinei iinei e filifili tagata pule mo ia lava. Talu ona o le auvaa uma e foliga sili ma maua o latou lelei ma le le lelei. E tatau ona maitauina o se taua taua o le vinyl o lona le-siosiomaga faauo.

Faitau atili