Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

Anonim

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

O loʻo avea ma mea e fai i le lineum o le tuaoi o suiga i le va o potu o le vaomatua mo linoleum e iai se tele o ituaiga o meaola, foliga ma lanu. O loʻo faia ni e tufuga mai i mea eseese ma ua fuafuaina mo le faʻateleina o le faʻaaogaina, i potu ma fale ma fale ma soʻo se faʻalapotopotoga. Faatasi ai ma le tele o faʻafiafiaga, e mafai e alavai ona faʻamalieina ai se faʻaletonu o le tofo o le tagata faʻatau.

Vili mo Linoleum

Ae o se mea e ese le mafaufauina o se itu i ou nei, o loʻo le faʻatulagaina ni soʻoga i le va o le fola. O lenei potu e foliga le fiafia ma le le mautonu. Mo le maeʻa ina ia maeʻa o soʻo se toe faaleleia o fola, faʻaaoga sooga mo le fola mo le laminaʻe mai le laminare, linoleum, paʻu, fasi mea o loʻo teuteuina. E faʻafesoʻotaʻi le Stewogeneous foloa poʻo le zonging o le potu, o se fetuʻutuʻunaʻi o loʻo faʻaaogaina. E masani lava, mo fesoʻotaʻiga linoleum e faʻaaogaina le faʻatonutonuina o fusi. E mafaia e faʻavasega tagata o loʻo i luga o le gaosia, mafuaʻaga, auala o se faʻafaigata ai, o le lanu lanu.

Ua faia le laumei i mea nei:

  • Polymers (PVC), faigofie lava le palasitika;
  • Uaina uʻamea o mafaufauga le taufaʻamataʻu;
  • Fafie;
  • Ugolo;
  • Paʻu;
  • MDF.

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

O loʻo avea ma mea e fai i le linoum e mafai ona faia o mea eseese

O le pito i ai o loʻo iai nei mea e maua ai i lalo o ituaiga - tatala poʻo fafo atu o le mutia, natia poʻo totonu o loʻo fusifusia. O loʻo valiina le tufuga o loʻo i ai i auala nei - o le aʻoaʻoga ma le auro, chromium poʻo le apamemea, i le pewder o loʻo vali. O le seti o avanoa poʻo le gaioiga o le fola mo le fola mo le faʻasao, puipuia, puipuia soʻoga mai le susu ma le palapala ma le maualuga o le suauʻu. Faʻapea foi, o le vaetamaina e mafai ona faʻataʻoto e faʻaaoga le kulimi, malulu pe vevela o le toto.

E manaʻomia le maitauina aʻo leʻi togiina le maamoʻauna poʻo le faʻapipiʻi metotia, o le foloa e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻavae.

O le filifiliga o le orese e faʻalagolago i mea faʻapitoa o le talosaga mo le faʻatulagaina o fafo. Faatasi ai ma le fesoasoani a shuble whictides yirdings po o faʻamatalaga, curvililiar compindups e mafai ona tuʻuina atu, leai ma ceraraci faʻataʻamilomilo ma laminae, paniuum.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le faʻata i le faletaele: Faʻapipiʻi metotia, maualuga, maualuga, decor

Faʻafefea ona tuʻu se laʻau i le va o potu

Na aʻoaʻoina e tagata uma le soʻotaga i le aʻoga ma le atoatoa ona o le faʻateleina o le vevela, o loʻo iai ni tino mautu faʻalauteleina, e tusa ma lona faʻatafunaga faʻaletino. Soʻo se fola e aofia ai mea mautu mea, ma pe a tuʻu i luga o le fola i le faʻaaogaina o le pa ma soʻoga i le isi potu i le isi.

Ina ia faʻaseseina le SDTS, o le pa e faʻaogaina ai se faʻasolitulafono Ile Amio, ma o le suiga e manaʻomia e tapunia ai i tufuga faʻapitoa.

A faʻapea o loʻo fola atu se laupapa lamination i le foloa, o faigata e masani ona tupu i le faʻatasiga o nofoaga, o le soʻoga e fautuaina ai e le mafai ona vaʻaia, e le saogalemu, ae e le saogalemu i ai i lalo o mea e le mafai ona faʻalogo ai o pito o le asoa. O le sili fofo o le faʻafitauli o le a avea ma mea e faʻaaoga ai le numera 2 o le tutusa pe eseese fola. O sea fesoʻotaʻiga e faigofie ona tapunia le avanoa tekonolosi i le suiga i le va o potu. Faʻatau atu o fesoʻotaʻiga, o loʻo ofoina atu ni fuafuaga poʻo ni atotupe faʻapitoa e oloa faʻapitoa.

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

Planks-utupoto mo le mamanu o le autasi e mafai ona avea ma ituaiga

Fuafuaga-pito i luga mo le gaosia o ni ituaiga eseese:

  • O le mea na taʻua o le aofaʻi, o loʻo fuafuaina e tuʻufaʻatasia ai le tele o le va o le fola;
  • O le soʻoga o loʻo fuafua e faʻaofi ai le tasi-maualuga o ofutino i le pito i lalo ma tapuni le detecking slot;
  • Tulimanu - mamanuina e teuteu ai le tulimanu o elemene o sitepu sitepu.

O le tosoina o avanoa ma tuluiga mo le laumua e faigofie ona tutoʻatasi. Ia fesoʻotaʻi ma le fiafia i mea, faʻataʻitaʻiga, ituaiga o laʻau ma fafie, ua fautuaina le faʻaaogaina o le cork, ona O le plig e sili ona fetuutuunai le vevela vevela ma le malosi o le malosi. O sea taui o loʻo faʻatumauina i totonu o le va, ma e tapunia atoa le va. Afai e te manaʻo e fai le kapeti e fai ai le kapeta, e sili atu le faʻapipiʻi o le tapoleni e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi ina ia tutusa le fiber i lea mea, i lenei tulaga o le a nana.

T-foliga o le afi mo le fola o le decor elemene

Ua faʻatagaina e apoa o oe e faʻalautele le faʻaaogaina o le fola o le fofoga o fola, ia toe vaʻai, teuteu le potu. O le au o loʻo vaevaeina i tuʻusaʻo - faʻaaoga e togi ai le fusi o le tasi-tulaga tasi-tulaga o le fola, tufatufa - o loʻo faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ma le maualuga o le 3 mm i le 3 MM, o le maualuga o le 3 MM, o le tele o le tele o le tele o loʻo faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le pito poʻo tulimanu o le fola o le fola o le tino, faʻailo - faʻaaoga e teuteu ai vaega o le pito i luga, pei o tulaga, pe na o ni suiga i luga o le 18 mm.

T-foliga o faʻamatalaga po o mea taua e faʻaaoga e faʻaalu ai le auvae o le fefiloi tasi-tulaga o le tino.

O le vaega pito i luga o le T-foliga o se pa puipui, o le vae ua faʻapipiʻi i lalo i lalo o le pa. O le faʻapipiʻiina o le t-foliga o le tui, o le vai gluue maso ua faʻaaogaina, lea o loʻo faʻaofi le vae vae.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻateʻa faitotoʻa i o latou lava lima: mamanuina ma faʻapipiʻi metotia (ata, video, ata)

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

O le T-foliga foliga mo le fola e mafai ai ona e faʻalautele le faʻaaogaina o le fola o fola

O le faʻaaogaina o le t-foliga o le fanua e lautele:

  • I le fale;
  • I le gaosiga;
  • Pepa ma mea ma foliga ma foliga vaaia e i ai le tele o vaega, o loʻo latalata i le pusaaisa;
  • O le togiina o le poletini conyowware e faia.

O le ituaiga o le t-foliga module - o le mafiafia o le pito i luga pa o 2.2 mm, o le lautele o le laupapa pito i luga o le 20 mm pe 25 mm. O sea mea e aofia ai e mafai ona tuʻufaʻatasia eseese fafo ma puipui o le papa, i.e. E lelei ona faaeeina, i le tulaga faalava ma le tulaga tulaga.

Na o le fetuutuunai fola

Soʻo se foliga ma le radius curvilinear sooga ua maeʻa faia i le spredble foredaged faʻamatalaga. O le sprable fola faʻamatalaga o le a fesoasoani e fai ai se atoatoa foliga, o se natura masani poʻo se laina dockal o loʻo avea ma mea eseʻese o le potu.

O ituaiga o le thees o le a seti ma ina ia mafai ai ona faia se filifiliga le mafai ona le mafai ona le mafai ona faia, e manaʻomia e fai ma sui o soʻo se ituaiga taʻitasi:

  1. O le fesootaiga o le sitaili pamu ua faʻaaoga e togi ai le ie linoleam ie, e mafai ona avea ma sui mo le malulu pe vevela le faʻaaogaina, mo le faʻafesoʻotaʻi o le isi ituaiga-ituaiga.
  2. O le fetuutuunai o loʻo faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i le mamanuina o soʻoga curvililiata, o mea i le tulaga o le tino poʻo le umi lava.
  3. O le fanua o loʻo faʻaaogaina e puipuia ai pito o le fola e ufitia mai le mamafa avega, faʻamautinoa le saogalemu o le fola i luga o le fola e aofia ai le fola i luga o le fola.

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

Fetuʻutuʻutuʻuga o le afi mo le fola e faʻamoe

E le faigata tele le mauga o le mauga. E i ai le auala faʻapipiʻi. Tatala - gaosia mo ni faʻamatalaga ma le faʻaumaina o pu, o le umi o le umi o le tipi, e tatau ona maitauina manatu mo le faʻaaogaina o le fola e ufiufi ai le fola. Tapuni, gaosia mo faʻamatalaga i lalo ifo o le nofoaafi ma t-syped tiʻetiʻe poʻo le pa ma pu i totonu, lea o le vaega pito i lalo ua faʻapipiʻiina mai luga ae o loʻo faʻapipiʻi mai i luga ae o loʻo faʻapipiʻi mai i luga.

O le lafoina o se faʻamatalaga fetuʻutuʻunaʻi, nisi o taumafaiga e manaʻomia ma poto masani i se faʻailoga atili.

E tupu le sprated fola o le ata ese. PVC Faʻamatalaga e iai le faʻavae ma le teuteuina o le pa, faʻaaoga i le mamanuina o laina curvililiar. O le faʻamaumauga uaea ua faʻaaogaina e le gata i luga o le tui, ae faʻapena foʻi vaega tuʻusaʻo. O le faamaufaailoga o soʻoga curved soʻoga o loʻo tupu ona o le faʻasaʻoina o le faʻailoga o le faʻamatalaga o le faʻavae i le faʻavae, o le mea sili ona lelei e avea ma se mea e mafai ona matagofie ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le alavai o le fufulu fufulu ma le taʻele mo le sami

Net Connective Plank mo Linoleum

2 Linoleum Cannons mafai ona glue ma le malulu pe vevela tele, ae e vave i le faifai pea o avega o tagata o lo o mou ese atu o lona matagofie. O le taimi e tumau ai le fuafuaina o suiga o soʻoga o le a avea o le almininim clamping fasi mo linouum.

Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu le laumua i le va o potu, T-foliga o le ofa o le folo ma fetuʻutuʻu

Linoleum Connections e mafai ona tumu pe fetuutuunai

Fuafuaina le tele o ituaiga:

  • Fetuutuunai;
  • Faigata.

Fetuutuunai fetuutuunai faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina mo le sū, ma o fasi ata faʻatonutonu tetele o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi saʻo ia Jacks. O le Orsicce Wricchar o le a oona o le a oona i totonu o pakeratic falaitu, poletini cousware, fale laupapa, puipui puipui, toetoe lava o mea uma e aoga. Ua avea ma tagata uamea e manatu o le sili ona lauiloa.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Carpet ia i latou lava (vitio)

O ituaiga uma o le IRONONS FIA faʻafitauli faʻafitauli o soʻoga, Bords, o tulimanu, tuʻufaʻatasia le 'aina o fola, i mea ma le maualuga. I le taimi lava e tasi, latou atoatoa fetaui i totonu o se tagata i totonu, uma i lanu ma i le tino ma foliga.

Faitau atili