Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

Anonim

Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

Ina ia mafai ona puipuia le linosum agavaʻa, e manaʻomia le pikiina o se faʻailoga faʻapitoa o le ginolem linoleum o se taimi masani ma i le taimi e tasi, ua taugofie ai le taimi. Ina ia faʻateleina le tautua o le olaga o le malaia, e manaʻomia e naʻo le saunia o le laufanua, ae ta se tapoleni i luga o faʻaputuga faʻapitoa. E tele ituaiga ata faʻapipiʻi, o le a faʻamatala i lalo, o filifiliga ma filifiliga filifiliga.

O le a le kelu e sili atu le le fiafia o linoleum

O tuʻufaʻatasiga autu e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga autu se lua - o loʻo i fafo ma tali. O loʻo aofia ai i lalo le ata o loʻo i ai se mea taua i le faʻaopopoina o le acrylic, tuai, conpy ma isi faʻaopoopoga. Faifaafiafiaga e aofia ai se polysurethane basest ma le tele o mea epoy.

Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

E tele ituaiga o kelie mo linoleum, e filifili ai e tatau ona iloilo ona uiga ma foliga.

Ile taimi lea, o nei ituaiga o kefu ua vaevaeina i ni ituaiga:

  1. O le faʻapopoleina o le faʻaaogaina e aofia ai le paʻu, o loʻo faʻaaoga tele mo linouum i totonu o lagona poʻo le viliina.
  2. Actylete Acreves o loʻo iai ni fetuunau e lava le vaʻai ma faʻaaoga mo le glung linoleum e faʻavae i luga o le auvaʻa, poʻo le sythetics. I le male, na faʻaaogaina e ia ituaiga tomai faʻapitoa mo le pipii solo i potu ma potu maualuga.
  3. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaigoa o linosum masani, faʻapea foi ma le filifiliga i luga o le pito i luga o le pito i luga, o se faʻailoga faʻapitoa kusi o loʻo faʻaaogaina.
  4. O le tali le fiafia e lelei le palasitika, vai o le vai ma, ona o le leai o se vai, e le maua ai se solomuli.

Ua fautuaina le mea mulimuli ia faʻaaoga i fale e le nofomau, talu ai o lenei kulue e lava le manogi o le manogi. Filifili Klue mo le Gludem Linoleum e mulimuli ma faʻavae i luga o le laufanua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻauiga, e talafeagai le kulimi mo sima poʻo le maamora.

Afai o le laualuga e le mitiia le susu, e sili le faʻaaogaina o le tali faʻailoga.

E faʻamoemoe foi i le potu pe a fai o ia o se nofomau ma maulalo tele, ona manaʻomia lea e faʻaoga le faasoasoaina o le kuliti. Mo fale faʻafaʻatagatamia, e sili le faʻaaogaina o le tali o loʻo iai, ma e manaʻomia le faʻaaogaina o le lua-vaega ma vevela le faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: poto o le faʻapipiʻiina o le taʻele pallets

Faʻafefea ona e faʻamili le linoum i le laupapa laupapa

Linoleum o se mea lautele e mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se mea, e aofia ai luga o le laupapa laupapa. Ina ia mafai ona avea le fola e tusa lava pe mafai, e mafai ona tuu i luga o le paneur, ma siaki le siʻomaga faʻaaogaina le tulaga. Ina ua uma ona taoto i le lineum i luga o le sauniaina o luga, siaki le itu ma na o le taimi nei e mafai ona masani ai.

Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

A o le i alu i le glung linoleum i le fola, e tatau ona saunia lelei le laualuga

A o le i pipii Linoleum:

  • E tatau ona saunia;
  • Aveese vali;
  • Ogatasi;
  • Nofoa nofoa.

Linoleum Barvas afifi i luga e aunoa ma le tusa ma le afa o le potu. Afai e nonofo le potu, ona e sili lea o le faʻaaogaina o le tuuʻeseʻesega faʻaputuputu, pei ona latou le manogi, ma o nei ituaiga e le oona. O loʻo lelei le ata e talafeagai mo le linoleum i luga o tisu, lagona pe faʻavae i luga o le polyarethane. O le kelu e atoatoa ona taofia le linouum toetoe lava i luga o se laupapa laupapa.

Bausteth, Gumulaks, poʻo Bitsumen Mastuc e aofia ai faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Fefiloi pei o le synthex (maualuga-tulaga lelei ma faʻatuatuaina faʻapipiʻi faʻapipiʻi) o loʻo faʻaaogaina foi, tictics (matagofie glue foliga mai e iloga i le maualuga maualuga). A faʻatauvaʻaina o ia ituaiga o galue, e manaʻomia le vaʻai i le igoa ma maua i latou ua faʻamoemoe mo ofu laupapa. Afai o le vaega o le potu o le 20 m2 ma itiiti, ona le mafai lea ona faʻapipiʻi le linosum i mea uma, ae e fai i le lua-lima-lima-lima-lima-lima-lima-lima-lima-lima-lima-lima-itu-lima-lima-lima. Ma ina ia tapunia le sui o le i le va o le tapoleni pe a fai o latou, e manaʻomia le faʻaaogaina o le malulu o le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o le galue mo le gaʻo.

Sili kelie mo linolem linoum logging

A filifilia se lineum, natura, mai le vinyl po o PVC, e tatau ona iloga. Talu ai o lenei o se mea eseʻese atoatoa i lona faʻavae, manaʻomia se isi auala ma eseʻese auala mo le lupe i luga.

Mataupu i luga o le autu: laufanua

Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

Pe a filifilia le kelu, o le lelei ma foliga o le lineum e tatau ona amanaia

Mo le faʻaaogaina o se masani linoleum, o auala faʻapitoa e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o:

  1. Lautele aʻiaʻi o le Eurostar Brands. O ia tuʻufaʻatasiga e iai le maualuga o le malosi o le malosi, o faʻamoemoe tele mo le laʻei masani o linoleum ma se lamolemole e suia ma le mafiafia o le 4 mm.
  2. O le isi ituaiga o kelie mo linolem o le Euroflex Linonds, e i ai le maualuga o le tomai, faanatinati atu ma lelei mo linotyum i luga o linoty. Ma le isi, o na mea e sili ona lelei e talafeagai ina ia mafai ai ona fai le mea faigata i le lipine.
  3. Afai e te manaʻo e toe faʻaleleia se linoleum masani, mo se faʻataʻitaʻiga, aveese le taunuʻuga o le paʻu, soʻo se mea e tatau ona faʻaogaina le fomaʻi linosum kelu.

Mo le Linole Linoleum, e fautuaina le filifili o le faʻalilolilo, e faʻasino i le vai-tele, o ituaiga ituaiga o loʻo pipiʻi ma linouum. E le gata i lea, tusa lava pe o loʻo iai se faʻailoga susu, o le a ia tumau pea le teuina o le ie linosum.

O galuega uma e faʻatino e tusa ma le faʻaaogaina o faʻatonuga.

O nisi tagata faʻatau ma "tagata faʻapitoa" fautuaina polylythane o le amuina, ae o le tele o faʻafitauli e le mafai ona maua ai le tele o linoleum i luga. I se faʻaopopoga, pe a fai o le ea paʻu ua fausia i lalo o linoleum, aveese mai i lalo o lalo, pe a faʻaaoga le ituaiga kelu, o le a faigata tele.

Sili atu i le glue linoleum i uamea

O nisi taimi e le naʻo le linoleom e le naʻo le laupapa poʻo le sima i luga, ae i nisi tulaga e i ai le manaʻoga e faʻamau i luga o isi laufanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le faʻamau i luga o se uʻamea faʻavae. O nisi tagata e malupuipuia Linoleum i le uamea, faʻaaoga faʻalua-itu.

Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

A faʻapea o loʻo taʻotoina se linoleum, e mafai ona e faʻaaogaina ni scotchertral scotch

Afai o le vaega o le potu o se tele poʻo se potu atoa ma le maualuga le atoatoa, o le a vave ai le linoleom poʻo se taimi mulimuli ane, o le a taitai atu ai i aʻoaʻoga:

  • Galu;
  • Faaloaloa;
  • Falefaafiafia;
  • Tauemu.

Tusitusiga i luga o le autu: afi faitotoa Gost 31173 2003

Ina ia aloese mai lenei, e ala e faamaumauʻili i le uamea, ma e tatau ona faaaoga ni puipuiga faapitoa. O le sili ona lautele filifiliga e mafai ona faʻapipiʻiina ma linoleum i uʻamea poʻo fafie, o le suavai fao. O ia mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻi toetoe lava a soʻo se mea, e aofia ai le linosum i le uamea. I lea tulaga, o le faʻavae o le linoum tatau ona faia i mea e le o iai-tagata, faʻataʻitaʻiga, mai le PRC. A faʻaaogaina nei ituaiga o le faʻapipiʻi o tufuga, e manaʻomia o le linosum e puʻupuʻu nai lo ni nai aso, ia maua ai le faʻasaʻoina.

E tatau ona faʻaaoga le fao suavai i luga o le laga o le linouum, ae o le gata i le tele o nofoaga.

E mafai foi ona e faʻaaogaina e aumai se linouum i le insta-stik uamea mai le lautele, e i ai lelei auala i le tele o laufanua, e aofia ai le uʻamea. O lenei keke e mafai ona maua i nisi taimi i le Axon Store. Pe a taoto o se lineum i luga o se uʻamea, e tatau ona e mafaufau i se foliga, e tatau lava, aua o le a foliga mai o le a le malamalama i ai lava. E le gata i lea, i nei nofoaga, o le a vave faia ai le fili Linosum.

Faʻafefea ona le gee linosum (vitio)

Lea linoleum o le a tapunia le laufanua, ma o le a le mea e manaʻomia mo se laʻau faʻapitoa, ma e ono le manaʻomia, o le a faʻamatalaina i auiliili i lenei tusitusiga.

Faitau atili