Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa i luga o le 'au

Anonim

Afai e te le manaʻo e pipii i le faiga masani i totonu o le mamanu, e mafai ona e taumafai e faia ni suiga e aunoa ma le faʻatagaina o tupe faʻavaivaia. Mo se faataitaiga, tuu faitotoa i luga o tagata papa ae le masani. Ma le la fesoasoani, e mafai ona vaevaeina le potu i le teritori a sone. Mafaufau pe faapefea ona fai ni faitotoa i laau na i luga o nei lima i ou lava lima.

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa i luga o le 'au

Polokalame o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o faitotoʻa i luga o tagata faʻatau.

Galue i luga o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o faitotoʻa e faigofie. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi faitotoʻa o lenei ituaiga i lou fale, e tatau ona e iloa e uiga i le peleni uma. O le filifiliga mulimuli o le a faia na o oe pe a uma ona e masani ia te oe lava ia i latou. Faafanua o Faʻaiga:

  1. Ma le latou fesoasoani, o le avanoa o le sefe i totonu o le potu e ausia.
  2. Faigofie ona faaaoga.
  3. A e fiafia i le ea fou, aua le popole o le faitotoʻa e tatalaina pe tapunia i le taimi o tusiata.
  4. Faatasi ai ma le tausiga talafeagai, o le masini e mafai ona galue mo se taimi umi.
  5. Le tomai e faʻatau ai le auala.
  6. I nisi faʻataʻitaʻiga e leai ni togiga.
  7. Maualalo le mafai.
  8. Maualalo vevela hichlation.
  9. Faaletonu le faaaoga.
  10. Tau maualuga o vaega.
  11. Faatapulaaina avanoa i tafatafa o le faitotoa. I totonu o nisi spiseus, latalata i le faitotoʻa e le mafai ona tuʻuina atu vaega tetele laiti poʻo mea faigaluega a le aiga.

Faʻapipiʻi le pito i luga rollers o le tuʻuga o le faitotoʻa: 1 - Troller, 2 - Faʻamatalaga, 3 - faitotoʻa o le fale, 4 - uamea laina.

E vaevaeina faitotoa ma Rollers i ni ituaiga. Atonu latou te ese mai ia i latou lava uma e sili atu ma le galuega. Peitai e tutusa uma le fuafuaga a tagata uma. E aofia ai:

  • Taiala;
  • kilia le mafai;
  • Faitotoa tapoleni.

O le faʻavaega o gaioiga o mea faʻavae taua: O le masini e faʻapipiʻi i le laʻau lau, aʻo taiala o loʻo faʻatulagaina i luga o le faitotoʻa. Ona tatau lea ona faʻaofi i totonu o latou i totonu ia i latou ma faʻagaioi le gaioiga a tapoleni i luga o faʻatonuga. Taitasi faitotoʻa e mafai ona maua mai i le 1 i le 4 slit mechanasms. O le mea lava e tasi e aoga i faitotoa ma taiala.

Mataupu i luga o le autu: o le vai o Dan

I le faʻaopopo atu i le ata autu, o le faitotoʻa o loʻo aofia ai mea faʻa lua tausaga. Latou fesootai i le teuteuga vaega. O manoa ia, tagofia ma isi fesoʻotaʻiga.

Afai tatou te talanoa e uiga i ituaiga faʻapitoa o faitotoʻa i luga o le au fitafita, ona mafai lea ona e tufatufaina:

  • Harizica;
  • coupe;
  • kasa;
  • fausaga faitotoa;
  • Multi-sisiva ma tasi faitotoʻa.

Auala e Filifili ai Mea Tonu Meafaigaluega mo Deans i luga o Rollers

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa i luga o le 'au

Manaʻomia mea e manaʻomia mo faitotoʻa i luga o le au fitafita.

Mo faitotoʻa i luga o le au faʻatau, masani tomai e le talafeagai. E mafua lenei mea i la latou mamanu. Ua faia ni vaega mo i latou i se auala faapena na latou o atu ai atoatoa i le tapoleni. O lenei faʻavae e manaʻomia e faʻamautinoa ai le ulufale le faʻatagaina o le oloa i se nichsics. O le loka mo faitotoa i luga o le au rollers ei ai se strem snatch system.

E masani lava, o le tapoleni o loʻo faʻatau atu atoa ma mea faigaluega. Ae na te le o saʻo i totonu. Ma le toʻatele e sili ona filifilia o latou lava. Ae o lea e te le fetaiaʻi ma se faʻafitauli. E le o mea uma e te fiafia ai o le a fetaui lelei. E sili le filifilia o le lisi i le numera numera. E mafai ona fesoasoani lea ia te oe se pisinisi faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻaoʻo atu le faitotoʻa i se feʻau faʻaoʻo?

A o lei oʻo atu i se togafiti faʻapitoa, faʻapea foi ma tusi tusi, e tatau ona e iloa le mea e tatau ona latou maua.

Faataitaiga:

  • O mea e faia ai le tapoleni;
  • O le a le ituaiga e te manaʻo ai i le fale;
  • E fia sca e tatau ona i ai.

Polokalame o le faapipiiina o laina maualalo o le ata o le faitotoa o le faitotoa: 1 - Roller, 2 - talaaga, 3 - faitotoa tapoleni.

E tofu le ma tagata uma lona lava malosi, ma o lenei mea e tatau ona manatunatu i ai. Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o loʻo iai lona tapulaʻa.

Fautuaga! Afai o loʻo e feagai ma le faʻafitauli o le filifiliga, iloa o le mamanu na faia o le MDF ma le tasi SOS o le a fuaina i le tele o taimi e itiiti ifo Mo faigofie suiga, e mafai ona e filifilia se taugofie ma faigofie auala. Ma mo le filifiliga lona lua, e manaʻomia le filifilia o se auala faʻatogafiia na avea mo avega sili atu.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai: o le kapeneta ei ai se peleue curve

E tutusa lava le sao o le sao o le tusiaina o taiala. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se system system system, o loʻo faʻaogaina le taʻiala faʻaogaina i ni vaega se lua. E mafua mai i le mea moni o lenei filifiliga e tatau ona i ai se paga o kapeti mechanisms. O lea, e tatau ai le mataala taʻitasi mo mea uma.

Ina ia mautinoa le mautu sili atu, i luga o le faitotoʻa, faʻaaogaina ma fitafita, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le taʻiala mai lalo ma mai luga. O lenei filifiliga e talafeagai i faiga i luga o rollers faia i le tioata mea.

Laasaga-i-sitepu faitotoa faʻapipiʻi ma ou lava lima

A maeʻa ona e fuafuaina ma le ituaiga faitotoʻa ma faʻatau uma vaega, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻi faʻagasologa.

Mo amata amata e sili atu le amata toleniga faʻapipiʻi ma le faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu i se tasi o loʻo i ai se tasi.

Ae mo filifiliga o totoe, o lenei faiga e uiga i lea lava, ina ia mafai ona faia e avea ma faavae.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi faitotoa ma ou lava lima, o le ae manaʻomia:

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa i luga o le 'au

Pusa ata i luga o rollers.

  1. Faʻaaoga le faʻailoga i luga o taʻiala. Nei filifiliga lua iinei. O le muamua - fuaina le maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo amata mai le fola ma faʻaiʻu i le amataga. Fetuunai i lenei tau 2 cm ma i le iʻuga o le numera, faʻaopopo le maualuga o le faʻaumaina faʻauluuluga o le feeka ma le taiala. Ona fai lea o se faʻailoga i luga o le puipui, faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga i se laina e tasi.
  2. O le auala lona lua o le faʻaaogaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o se tulaga. E tatau ona faʻapipiʻi i le amataga ma le pito i luga e tusia ai faʻailoga. Ae ia mautinoa ia faʻaopopo i se alauni mo lea mea, lea e aofia ai le maualuga o le tagata faʻatau faʻalilolilo ma le taiala lava ia. TAUA! Faʻaaogaina o se fale, siaki le maualuga o le faʻasologa o le sifi. E tatau ona fai ae e te leʻi faʻamauina le taʻiala. I lenei auala, ua e aveese le tele o faitotoʻa faitotoʻa a le fale.
  3. A maeʻa le faʻailoga, e mafai ona faʻapipiʻi le taʻiala. O lona faʻasaʻoina o loʻo faia i luga o le faʻavae o tagata e te fiafia i ai. O nisi e mananaʻo lava e faʻaaoga se faletalimalo, aʻo isi e faʻaaoga se laupapa. Aua nei galo e faia se faasalaga mai le puipui, a leai o le faitotoʻa o le a paʻi atu i palakalafa. Mo faitotoʻa o le ituaiga o coupe, o taʻiala e tatau ona faʻatonutonu uma i le fola ma le faʻatamaia o le fola. TAUA! Manatua e tatau ona silia ma le taʻiala o le taʻitaʻiga o le faʻaliliuga o le faitotoʻa ma le sili atu ona faʻaopopo i le tele o sene faʻailoga i lenei maʻelega.
  4. A faʻapipiʻiina le Taiala, e mafai ona faʻatupeina se faʻamau i totonu o le taʻavale o le faʻasesega a le 'au. O le mea lea, o le taʻavale uila e tuʻuina atu i le Taiala. Mo le faitotoʻa ma le tasi fuʻa, e lua rollers e faʻapipiʻi, mo ni faitotoʻa lavelave, o se tele tele faʻaaogaina i luga o le faʻaseʻe i luga o le vaega o loʻo i luga o le vaega i luga o le vaega o loʻo i luga o le vaega i luga o vaʻa taʻitasi. I luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai puipui faʻapitoa. O loʻo faʻaaogaina mo taʻavale toso a le 'olo. O lo latou head o loʻo faʻatinoina ma le laʻititi pito i totonu - e uiga i le 0.5 cm mai le pito o le faitotoʻa.
  5. Afai e te faʻaogaina se faitotoʻa faitotoʻa mai le tioata mea, e tatau ona e faʻapipiʻiina se isi televave. Tioata o loʻo faʻafefe i le va o tagata e toʻalua e uʻu. Ua taua o vae. O le fao o loʻo faia e faʻaaoga ai fao. O le faitotoa tioata ua faʻapipiʻiina foi ma le pito i luga ma lalo ifo o le pito i lalo. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le rollers ma fusi, o le tapoleni ua tuu i le tulaga. O molimau e mafai ai ona maua. E nana le amataga, o le platbands o loʻo faʻaaogaina. Ma o le amo a le tagata e nana e faʻaaoga ai ni fuafuaga faʻapitoa. Latou te faia se galuega teuteu. I le faaiuga o le faʻapipiʻi, o le vaega o totoe o le fetaui lelei.

Mataupu i luga o le autu: E taua le faʻapipiʻiina o se taʻele i totonu o le faleuila?

O lea, o le faiga o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa i luga o aʻa i luga o aʻa e mafai ona faʻatino tutoʻatasi. I le faaiuga o le galuega o le a e maua se faitotoʻa matagofie ma o nei faitotoʻa o le a tautua mo se taimi umi.

Faitau atili