Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Anonim

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?
Afai o lou fale mautotogi, o lona uiga e masani lava ona e saili mo isi avanoa avanoa ma e le mafai ona faʻatauina le aoga ma matagofie mea e le talafeagai ai.

Mea e ofo ai, ae na o le ulufale atu i potu taʻitasi o loʻo e leiloa i le mita atoa. O lea, e ono mafai ai ona lafoai le faitotoa masani ma faʻapipiʻi le laʻau, o le sili ona puʻupuʻu.

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

O le gaugau o le faitotoʻa o se lelei filifiliga i le faitotoʻa faitotoʻa. E i ai i lona faʻavaeina o le tele o swash agai i luga o le taʻiala. E pei o ato afi pasi pasi pasi. O ia "maapulea" e mafai ona taulimaina tali a faitotoʻa mo faletaele, ofutino ma potu atofa. Ae e fautuaina i latou e faʻapipiʻi naʻo le mea e i ai se fasi pememei, pei o latou sili atu le sili atu o matata mafai ona toilalo tele. Ma le isi, o isi foi itu e maasiasi ma e le o le aoga e faʻaaogaina i latou o ni faitotoʻa mai fafo.

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Faʻapipii faitotoa e le gata i le puʻupuʻu, ae o loʻo i ai foi ma isi gaioiga faʻapitoa ma feaveaʻi. O faitotoa faapea e mafai ona le tumau i nisi taimi - fatu talitutusa ma, pe a manaʻomia, iloa i le va o le potu.

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

O le mamanu talafeagai e mafai ona filifilia mo le lava soʻo se tagata, e oʻo lava i le leai o ni tulaga faʻapisinisi, tatalaaga. I le faʻaopopo atu i lenei mea, o vaega o faitotoʻa e saogalemu tele: E faigata tele le lavea, e le faʻapipiʻi ni ata ma le siʻu o lau fagafao.

I se faʻaopopoga, o faitotoʻa o faitotoʻa e tele faigofie feʻaveaʻi, e pei ona tele ni faitotoʻa a a latou kalona. O le potu e faʻapipiʻi ai na faitotoʻa, sili atu le lautele ma le malamalama ma le la, ma ma sei atu e faigofie tele. E i ai ni ata autu se lua o le faʻaliliuina o potu o potu - faʻatasiga ma tusi.

Gagau le faitotoa harmonica

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Lelei lauiloa lauiloa o loʻo iai ni faitotoʻa o loʻo aofia ai le tele o vaega vaʻaia - e tusa o le 10 centimeters lautele pe sili atu. I foliga foliga, latou te foliga mai o se saito e tauaso e i ai ni mea malosi o lapisi o loʻo fesoʻotaʻi i le isi matapale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se vai taele

O ia fuafuaga ua faʻapipiʻiina i le pito i luga ma e masani lava i le pito i lalo. A tatala le faitotoʻa, o le a latou o i le Pa o Ha0Ica.

O le pito sili ona ogaoga o Lamella ua 'aʻai i le faitotoʻa faitotoʻa, ma le isi o loʻo i ai le faʻamuamua i le iuga e nafa ma gaioiga i le taʻiala. Ina ia faʻasaʻoina le faʻapipiʻi atoa o le parvas i soʻo se tulaga e i ai ni pusa siaki i le pito i tua. O nei faitotoʻa e aofia ai ma le tasi pe lua le fiafia, ma e mafai ona o mai faʻatasi mai i le tasi pe i itu uma e lua.

O le faʻasologa pe a le alu e leai ni faʻailoga, o loʻo iai ni soʻotaga faʻapitoa. Latou te saunia le tutusa o vaega.

O faitotoʻa nei e le talafeagai mo soʻotaga. Ae, ma le filifiliga saʻo, o le faitotoʻa o le Harmonica e mafai ona ia faia se potu sili atu le manaia ma muamua. E masani lava ona faʻapipiʻiina i le faletaele faʻaaogaina uma le vaega. I lea tulaga, e tatau ona e maua le fiafia i ni vaega palasitika.

E mafai foʻi ona e faʻapipiʻi otometi faila faila e pulea e le tasi kiliki i luga o le ki.

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

O Haricaca Gors e faigofie lava ona filifili mo soo se amataga. Afai foi i le lumanaʻi ua fuafua e vaʻaia pe faʻalautele ai le tatalaina, e faigofie ona suia le faitotoʻa i le aveeseina o vaega pe faʻaloaloa vaega. Afai e tatau ai, e mafai foʻi ona e faia ni vaega i le lautele lautele o le potu, ae o le a matua maaleale ona o le i ai o le tele o fesoʻotaʻiga.

Palota Tusi

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Fatu-tusi, na o le lua sala e sili atu le malosi ma talitonuina nai lo le harmonica. E faigofie le ata o ia faitotoʻa, ae foʻi. Ae o le foliga mai o latou ia pito mautu. E talafeagai a latou talafeagai mo le fale mautotogi, o le mea lea na faia i se sitaili masani po o se sitaili sitaili.

O faitotoa oi ai, o ni faitotoʻa - tuʻutuʻuga, pe mafai ona faʻasoa uma le potu atoa ma naʻo le faʻasolo a le faitotoʻa. Ae o le tatalaina o nei faitotoʻa, tele avanoa e manaʻomia, pei ona naʻo le faalua ona o ni faitotoʻa masani.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai mama i luga o pupuni: faʻatonuga, mea faigaluega

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

O vaega i faitotoʻa-tusi e mafai ona avea uma ma symmetric (tutusa tele lapoʻa) ma asymmetric (tasi Soush ua ese mai), lea e masani ai.

Pei o le 'au faitotoʻa o le harmoshki, e mafai ona ofi i totonu o le tasi ma le lua itu. E le gata i lea, i le fusiu o latou moa, e mafai ona latou agai i le pa, ia i ai i le pito o le tatalaina po o le gau luga o le puipui. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo le "Khrushchev".

O a faitotoʻa i totonu o faitotoʻa e filifili ai?

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Paʻaga faitotoa, ma Filifiliga saʻo o le faʻataʻitaʻiga, o le a masani ona agaʻi atu i totonu. Mo le gaosia o faitotoʻa faitotoʻa, o le tele o mea e faʻaogaina: fafie, palasitika, paʻu paʻepaʻe, paʻu o ie, MDF, Chipboard. O le harmonica, faia i soo se mea vaivai (paʻu), atonu o se fausaga fausaga e lelei mo le kilia o le le lua o le potu.

O le taimi nei, o le tutuli e tutuli e fusia uma ai Harmonica ma tusi ua ofoina. I le lamellae na faia o fafie ma uʻamea, faʻapipiʻi mai i le Matte, lanu ma upu manino, faʻatasi ai ma mea masani ai, ma lele o faʻamalama matala. I se faʻaopopoga, o faitotoa e mafai ona i le faʻata ma se tioata atoa. O faitotoa na faia ma glazing e sili atu taugata.

Faapipiiina ma le tausiga faitotoa

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

Palota faitotoa o eseese faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se tele o taʻiala ma a latou lava vaega faʻavasega filifiliga. A faʻapipiʻiina le mataʻitusi pito i luga ma lalo, o le mamanu e sili atu le faʻatuatuaina, ae o lona faʻapipiʻiina e sili atu le faigata. E masani lava o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga poʻo le puipui. E mafai ona toe ō ina ia ofi i totonu.

Greoured Intonal Douprs: Harmonica po o le tusi?

E taua tele lona agavaʻa e faʻapipiʻi ina ia tatalaina pea le paposa i le iʻuga, e le i maʻa ma sa lelei le fatuga.

A o le i faʻapipiʻi le faitotoʻa, e tatau ona e tuʻufaʻatasia le fola. I le i ai o ala tetele, e fetaui ma mataua o le maualuga, slots i le va o le stash po o lalo o le faitotoa mafai ona fausia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatasiga faʻaputuputu pupuni ia te oe lava: Faʻatinoina o lanu o lanu ma ie

E tatau foi ona e siakiina le lelei o mea e te leʻi faatauina, aua o le tumau o le atoaga o le tulaga tumau e faʻalagolago i le sliddism ma matalosi.

E te manaʻomia le taulimaina ma le faʻaeteete i le faitotoʻa, tatala ma tapuni, vaʻai le tele o togi. Ese, E le mafai i le tausaga atoa.

Faitau atili