Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Anonim

Faʻafefea ona faʻaitiitia Zoom i le goto i le fale, ma puipuia fou? O ai na te iloa lenei faafitauli? O le umukuka o le fufuluina ma magoto i le faletaele e faigofie lava i se lamatiaga. O le gaoa o le galugalu i le aluga o taimi, ma o le alavai amata ona puni. seeps tau le vai, ma e mafai ona atoatoa ai le tulai mai momono fesiliaʻi le alavai.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

O auala eletise e fufulu ai le atigi

O le notatin node e masani ona faʻatinoina mai le uamea vaega e ono aʻafia i le 'aisa. O nei tulaga e mafai ai ona e faaputuputu oe i luga o le pito i totonu o le tino ma masima ma masima. Latou te faʻaputuputu ma taʻimua i le foliga mai o poloka. O le a le mea pe a fai o le magoto i totonu o le faletaele? O le a le mea e faʻamamaina ai?

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Faʻatasiga o le latou fale, e mafai ai ona foia le faʻafitauli i ia metotia:

  • faaletonu
  • faʻatasi ai ma le fesoasoani a vailaʻau;
  • Tagata o auala.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Faamamaina vests

Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto? Afai e taua tele o ia, e mafai ona fesoasoani ia Vattuz. Uma, iloa lenei mea lelei meafaigaluega. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le tapunia o le pu, vili le vai, sili atu nai lo le vevela. Aveese le Plug, e tatau ona e ufiufi ai le paʻu o le paʻu o le plums. Sosoo ai, e manaʻomia le pamuina o se mea faigaluega, faapipii lona tagolima i le tele o gaioiga, ona toso lea i fafo mai le vai. A manaʻomia, e mafai ona fufulu le tele o taimi. Afai e le i aveesea le clogging, o le a maua e faaaoga ai le uaea.

O le uaea mo le plumping ua umi le umi o le 3 m ma le pito i le faaiuga. Ina ia faamatalaga, pe afai o le siphon mai apamemea, palasitika po chromium, lea e pei o se auala o le faamamaina e le taliaina. O pai paito e manaʻomia le faʻaeteete maualuga.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Santechnic Cable

Faʻafefea ona faʻamama le magoto mai le zero faʻaaogaina le uaea? E sili le mafuta ma le fesoasoani:

  1. O le cable pito e tatau ona aveese i totonu o le popo paneta paipa.
  2. O le galuega o le 1 le tagata e tatau ona ulufale i le uuina o se manoa, ma i le tele o le isi - ia tausia le 'au ma fatuina se mimilo e fai ai se voltage.
  3. Matamata i le taimi uma ina ia e le faaitiitia ai le volitiga, a lē o le a avea foi le talafeagai o le maea mo nisi galuega e faamama le paipa tapuni.
  4. Ina ua le maata ua atoatoa faavaivaia e le paipa, e tatau ona e faaauau pea ona punch le fono seia oo ina atoatoa aveesea e fua gaoioiga reciprocating.
  5. I le faaiuga o le faʻataʻitaʻiga, tape le mea faigaluega ma lona gaioiga mulimuli ane. Ma e tatau ona rinsed le runoff ma se meafaigaluega faapitoa, flushing gaʻo.

Tusiga i luga o le autu: pepa pepa pepa mo puipui: Rusia, Berolansian, Pros Ma Us, Siamani Duplex, Progent, Areast, o le mea e mafai ai le vali, vitio

Afai e leai se cable i totonu, ona fesoasoani ai lea o le uaea masani e aveese le faavae i le puniti. E tatau ona e inuina se mafiafia, ae le o se uaea, fai se matau poʻo se faʻaiʻuga tutusa, ma faʻatino tutusa ma le uaea.

Vailaau ma isi auala mama

Plug i totonu o le faletaele e mafai ona i ai le vailaau. O mea faigaluega eseese e faʻatau atu i faleoloa. Faatasi ai ma le fesoasoani a e pei o Mr. Muscul, mole, Silit, lea e maua se acid ma alkalis i lona tuufaatasiga, E tuuina atu ina ia aveesea le manava o tapu le washbasin po o le umukuka. O se tulafono, so o se faamamaina fofo e tatau ona sasaa i totonu o se pusa palama e 0.5 itula, ma faamama ai i le vai vevela i se voluma tele.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Vailaau

Ae o le a le faaaogaina o falealuga, e tatau ona e muamua faitau i faatonuga. Ona o le aggressiveness lava o nei tupe, e tatau ona totogiina i le mafaufau e mafai ona latou matuai faaleagaina palama taugofie, e oo atu i lona atoatoa leaga. E aoga foi ile Alumisina magoto ma paipa.

A maeʻa le malosi o le a faʻalogoina le vailaʻau o le a faʻapea ona faʻalogoina mataga ma vaʻaia eseese E i ai le tulaga lamatia o le mauaina o vailaau mu.

O le isi 2 o le 2 o le faʻamatalaina o auala e 3 o le 3 metotia - tagata, o le a taofia le tuai ma taugofie paie ma paipa. Mo lenei, tatou o le a manaʻomia faigofie sē sweater mea: soda, vineta ma masima.

E tele auala o le fufuluina o loo ofoina atu:

  1. E manaʻomia le sasaa o se fofo lelei i totonu o le paipa. Ona ave lea o le taavale. O lea e le faʻatigifuina, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le pito i luga ma kulimi. Ma e lelei le pamu.
  2. E lelei mo le soda i se falai pa (5 tbsp. L.) mo le kuata o le itula, avatu e malu. Faʻamalo le paʻu paʻu i le 200 ml o le vai ma sasaa se pu. O le gaioiga e tutusa ma le mole.
  3. Liligi ni sipuni ma soda e alavai i luga ma liu 1 ipu o le vineta. A o le tali e sili atu, fufulu ma se tafe o le tamoe vai vevela.
  4. I le auala muamua, e mafai ona e faʻaopopo le fufuluina o le paʻu. Ina ua maeʻa ona faʻatumuina, o le vanititi e tatau ona faʻatali seʻia oʻo i le itula, ona fufulu lea ma le vai vevela tele;

Mataupu i luga o le autu: O le a le tele o oe tauaso i luga o faamalama?

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Faamama mai e tagata fofo

Afai o se fale o le fale e iai le pu o loʻo i ai le pu, ona mafai lea ona fufulu le avanoa avanoa, o loʻo feula le faʻaaogaina o le masini, liliu le malosi sili.

O le a le taimi e faia ai mea tutupu, e mafai ona e vaʻaia se lapoʻa ma ave vave le vai i totonu o le pu, o lona uiga na le aoga uma a taumafaiga. Ma o le galuega ua foia.

auala māeʻa Mama le fata - aveesea tuusao poloka, ua tatau ona totogi i le disassembly o le siphon. I lenei auala, e mafai ona faaaogaina i le tulaga e faapea ua le faamanuiaina metotia o loo lisiina uma.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Le fiafia o siphon

Muamua, mafaufau i le ata o le sitoso. O le fagu siphon e ese mai, o le a le faʻavaveina, e mafai ona e faigofie ona aveese lapisi o lapisi iina, o loʻo tapunia ai le alavai, o isi ituaiga o le faʻamamaina lea e le faʻatagaina ai ona e faʻatagaina ai se alavai. Afai e te le mauga o alavai palasitika, o le a lē clogged, ma faapea le mauaina o aveese o le faafitauli faanatinati.

o lo oi Siphon i luga o le punou o le paipa alavai, o lea e mafai ona faigofie ona clog atu, mauaina mai le palapala ma le gaʻo faapipiiina e ala i le grille.

O le siphon e le fiafia o le a faia i lenei faasologa:

  • Sui se fagu i lalo o le magoto;
  • Vaeʻeʻalo faʻamau ma aveese le nonoa mai le paipa;
  • Faamamafaina, fufulu lelei, aveese le gaʻo uma;
  • Faʻafoʻi le faʻavae o le faʻavae e ala i le toe foʻi i le siphon i le nofoaga.

Puipuia o le Selet Paipa Tausiga

O le auala sili e aveese ai faʻafitauli o le tausia o paipa, ma faia le puipuia o le puipuiga. o le a le mafai e le tapu sikoa pe afai e tausisi i tulafono faigofie:

  1. Faapipii se meta faapitoa i luga o le pu.
  2. Aua le sasaaina gaʻo gaʻo i totonu o le umukuka paʻu.
  3. Aua le pulea se ipu meaai ma meaai, e tatau ona e faamamaina muamua.
  4. E fautuaina i le taimi i taimi uma le faʻamamaina o paipa ma le sasaina o vai, soda poʻo le vatooux.

O le fou ma le aoga auala o le faʻavasegaina o le faʻafitauli o le siki o se lapisi. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o se tuʻufaʻatasiga o le olo o le olo o mea totoe o toe vaega e aunoa ma naifi ma nila i totonu o le paipa. O le meaaata, e faʻaofi totonu, e aunoa ma le afaina o le paipa, ma e leai se manaʻomia faʻapitoa, lea e taua. O le Gederder galue filemu, ma togi i totonu o le pusa olo i tua. Ua lava lea e fufulu ma le tafe vai.

Tusitusiga i luga o le autu: sukalati lanu i totonu

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

Aiso

E mafai ona e faʻatau se masini mai le 3000 i le 25,000 rubles. E ala i tupe faʻaalu i le lapisi, e mafai ona e faʻavavau e mafai ona galo i le pupuni ma faʻaalu mo lo latou Aveesea. Ae le i faʻatauina, e fautuaina le fuaina o le lapoa o le paipa, pei ona talafeagai le chipper i le lapoʻa e le o le paipa uma.

O a ni avanoa e maua ai le au lapisi o lapisi lapisi:

  • Otaota ma mumu manogi o le a le faaputuputu i paketi mo lapisi;
  • omea faʻamamaina ma ponaivi mai fualaʻau, fualaʻau, lapisi tele, pei o citrus pa ie ma laʻau mai moa;
  • O lona uiga o le le tumama o loʻo iai, aua e taofia le toe gaosia o ni microbes, e taua tele ma faʻavavevave i otaota;
  • Faʻafaigofieina o le tausiga ma le puʻupuʻu, e faigofie ona i ai i lalo o le samoa, aua e le o le pulumu.

Pau lava le faʻatonuga o: E le mafai ona tuʻuina atu se mata o le faʻamatalaga ma polythylene, e mafai ona gagau le faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona fufulu le magoto o le ie i totonu o le faletaele

O lea, e le faʻamalosia le ola faʻapea ma se faʻalavelave e pei foi o le faʻamamaina o poloka i totonu o le magoto, e manaʻomia le mulimuli i tulafono faʻasao. Ma e sili le sui o le uamea pusa papa i luga o palasitika.

Padity Education

Faitau atili