Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

E tuʻuina atu se fale poʻo se fale o le vai vevela, o le boair e masani ona faʻapipiʻiina. Mo le tautua o le olaga o le sterter sili ona afaina ai le vai. Afai o le le malamalama ua siitia, ma le tele o mea manogi, i totonu o le boaiofo o le a ufiufi i le tagi. Puipuiga o le solia ona o le faʻateleina o le faʻateleina o le fua o le faʻamamaina o le boailey mai totonu. Faʻamaoni le vai ia le itiiti ifo i le tasi i le tausaga, o le a e puipuia ai le filogia o le masini ma le sili atu faʻavae o fua.

Faʻapea foʻi le vai mai totonu o le boeir o loʻo faia i le mataupu pe a oʻo i le taumalulu o le a le faʻaaogaina le fale, ma le vai i totonu o le vai sapalai e mafai ona faʻaʻaisa. O se tagata faʻapitoa faapitoa e iloa ai le agavaʻa ma vave faʻaputuputu le vai mai le meaʻai lelei. Ae e mafai ona faʻataunuuina se faʻatonuga e oe lava? Ioe, afai e te fuafuaina i le faiga e sili atu auiliili.

Mataupu pe a tafe vai

  • E masani lava, o le vai o le vai mai le boair o loʻo faia pe a fai o le masini o le toe faʻaleleia pe faʻamamaina. Na faʻasaʻolotoina e le masini mai le vai e le itiiti ifo i le vai, o lea e faigofie atu ai i le faʻafafa. Soʻo se galuega toe faʻaleleia ma vai inu vai e tau na o tane mago, tusa lava poʻo ai pe a iai se faʻaletonu o le tan po o le sucars, e tatau foi ona fevae.
  • Ma le isi, i le faʻaopopoina o le galuega, fufulu le sefulu ma le pito i totonu o le tane, o le vai e faʻaalu i le tulaga o le faʻaaogaina o le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tu le boler i se atunuʻu fale, lea e oʻo mai ai tagata e ona o le taumafanafana poʻo le taumalulu o le a tumau i tulaga o le vevela. I lenei faataitaiga, e mautinoa o le a mafai e le vai, ona e lamatia ai le koluse, le vevela, o le vaipuna o le a i lalo atoa, o le a mafua ai ona ta le tane.
  • Ma le manaʻoga e faʻaaoga le vai e masani ona faaosofia e le foliga le lelei o le vai o loʻo sau mai le masini. O le mafuaʻaga o sea manogi e ono avea o se umi umi boilar, pe a tumu i vai pe faʻalavelave i le sapalai vai, pe a afaina vai ulufale i le tele o paʻu.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Mataupu pe a le mafai ona tuʻufaʻatasia le vai

Mafaufau i mataupu pe a le tatau ona tuʻufaʻatasia le vai o le Bouler:
  • Afai e te manaʻo e tape le boiler mo sina taimi, ae leai ni le maualalo o le vevela i le taimi o le paie, e le aoga le faʻafefiloi o le vai mai le aofaʻiga. O lea o le vai i totonu o le Fofoga, e te puipuia le sterter mai le amataga o le porotini. E le gata i lea, pe a uma ona toe foi oe, faʻagalo, faʻasolo mai le masini faʻaleagaina, ona lamatia lea o le afi.
  • Ina ua motusia le vai vevela i le vai i se taimi lava i totonu o le vai, ma i totonu o le vai sili ona valea ma ma se manogi le lelei, e leai se mea e manaʻomia e tuʻufaʻatasia. E toe faʻafou le vai, ua lava na o le sikoa i le tele o taimi i totonu o le Biolir. O ia "rinsging" o le tane e fautuaina e le aunoa, tamoe i le masini pe tusa o le 100 lita o vai malulu i le 2-3 masina.
  • E le mafai ona faʻapipiʻi le vai oe lava pe a fai o le tuutuuga o loʻo faʻaaogaina pea i le masini. Afai e te leʻi manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le tautua mo le toe faʻaleleia poʻo le tausiga, ua manatu le puleaga, i le taimi lava e faʻaalia ai ni taʻiala o lau gaioiga tutoʻatasi. Afai e manaʻomia le suavai o le vai e faʻaitiitia ai le pa'ū, e sili atu le valaʻauina o le Wizard vave. Taunuu i lou fale, o le faʻapitoa o loʻo latou faia ni aʻoaʻoga uma e te manaʻomia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le filifilia o pupuni mo le potu?

E le fautuaina foi le alavai i luga o le vai mai le sterter e pei o lena. A na o le manaʻo e matamata i le tane mai totonu e aunoa ma ni manaʻoga faʻapitoa, faʻaalu le "toleniga" mo le lumanaʻi, e sili atu le le taliaina. Faatasi ai ma masini i le tasi i le aiga, e tatau ona faia na o le faʻatonutonuina ma se mafuaʻaga.

Manaomia Meafaigaluega

Ina ia faia le taualumaga mo le up up up up mai se boair, e tatau ona e faʻaaogaina:

  • e ala i le teteʻa pe ki
  • faasee mo alavai;
  • Sikulukalaita (kolosi ma masani)
  • Hexagon.

O le ki e tatau ona filifilia, amanaia nati, faiga taofiofi a vatele.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Laasaga-i-sitepu faatonuga

Talu ai o le booei o loʻo galue ma maualuga le faʻamalosi i le masini, e le lava le taofi o le sapalai o le malulu vai ma le tatalaina o le vevela vai vevela. O le a e matua malamalama lava pe aisea, pe a e vaai, o le a le tulaga faavae o aoga o le vai.

Vaʻai i le Boiler, ma o le a e maitauina o le lua tubes e fesoʻotaʻi i le masini:

  • O se tasi o latou (e masani lava i le taumatau) o se leo o loʻo ulufale mai ai le vai. Talu ai o le vai malulu na pasia e ala i lea, o lenei faagaau e masani lava ona iloga lanumoana. E i ai le alatoto puipuia ma le alatoto o loʻo mafai ai ona e suia le mamafa o le vai, faʻapea foi ma le puipuia o le tafe o vai vevela i totonu o le plumping network
  • E ala i le 'auvae lona lua, e masani ona faailogaina i le mumu, o le vai vevela e sau mai le masini i le palu. A e toe ufiufi le alatoto puipuia ma le sapalai o le fagu i le vai vevela i le vai paluva, vai malulu e toe tumu le tane. E tonu ona o le faʻaputuputuina o le vai e tatau ona ufiufi tafe o le vai malulu.

O aafiaga taua muamua e tatau ona vavaeeseina le masini mai le eletise. O soʻo se eletise eletise ua toe faʻafou naʻo le maeʻa o le malosi o le malosi o se tulafono taua. A e tape le eletise, o le a taofi le tasi e le toʻa la latou galuega ma o le a faʻaumagi lemu le latou vai. E le mafai ona tuʻu le vai o le pupuʻu, e sili ona e tape le masini mai le taimi nei i le afiafi, fuafuaina o le vai vai o le vai o loʻo saogalemu ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia ni nofoa eseese ma ou lava lima

I le taeao ina ua maeʻa le sapalai o le vai i luga o le alatoto puipuia (O lea e te le avatua se vai tapunia i totonu o le tane ma faʻatali seʻia gaogao le tau o le vai. O le vai vevela vai o le alatoto i luga o le palu e tatau ona tatala seiloga o le vai taofi le tafe.

O le isi gaioiga o le a fesoʻotaʻi i le hose staratatus, o le a ave le vai i totonu o le pusa. O lenei manatu e tatau ona faʻapipiʻi i le paipa paipa. I nisi faʻataʻitaʻiga e leai se feʻau, ona i ai lea o le latou fesoʻotaʻiga i luga o le puipui ma le puipui o le malulu paipa, o le tee o loʻo tuʻuina atu. I lenei tee, o se tasi o tagata o loʻo masani ai o le mauga ai o le alatoto ma se craveractives crane poʻo le faʻaputuga a le auvae. O lenei crane tatala i le pito o le alavai e aveese ai le toe vaega o le vai.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vai mai le boiler - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vai pe a malepe, pe a fai o le boiler o loʻo i luga o le tuutuuga

Afai o le taimi faʻatulagaina mo le masini e leʻi maeʻa, e le mafai ona faia se alavai o le vai i le taimi o lona taimi.

E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le kamupani na faʻatau atu ia te oe se boler ma faʻapipiʻi le masini i le fale.

Ia e leai ni faʻafitauli ma le faʻamatalaina o le nafa ma le faʻamaonia o le olaola, e sili atu le faʻatonuina o le faʻapipiʻiina o le boiler i le kamupani e tasi o loʻo faʻatau ai le masini e tasi i le kamupani e tasi lea na faʻatau ai le masini.

I soo se tulaga, ina ia mafai ai ona toe fai pe toe faʻaleleia le vai i lalo o le gasologa o le faʻaaogaina, valaʻau tagata tomai faʻapitoa o loʻo auai i le faʻapipiʻiina o le boailer. O le galuega i le plum o le vai ma toe faʻaleleia e faia i le faʻapipiʻi nofoaga.

O le faʻapolofesa e aʻoaʻoina ai le masini (pe o loʻo faʻaleagaina le tino) ma aveese le malologa. Afai o le galuega e manaʻomia le faʻavaivaia o le vevela ma le utu le vai, o le a fai le au faipule i lenei mea, ma e mafai ona e tuʻu le vai mai le masini pe a uma le taimi o le taimi o le taimi. Peitaʻi, aua neʻi galo le ufiufi o le alatoto i luma o le asiasiga a le Retroman e taofi le sasaina o vai i le masini, pei ona faʻamuta le masini mai le 'upega tafaʻilagi mai le fesoʻotaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo olopalaina laupapa: Faʻafefea ona olo se masini faʻapipiʻi

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le vai

O le mafuaʻaga o sea manogi o Hydrogeen Meolfide, lea e mafai ona paʻu i totonu o le boler i le vai o mai mai le atoaga o le suavai o le vai. E le gata i lea, o le manogi le lelei e maua ai le vai mo se taimi umi i se polesi i le taimi na le faʻaaogaina ai, faʻataʻitaʻiga, pe a tuua ai le au ona ana. O leisi mafuaaga e taʻua o le manaʻoga o le iʻa na i lalo ina ua latou faʻaititia le vevela o le vevela. O le masini e taʻele vai i le 35-45 tikeri, ae o se vevela vevela o loʻo i ai i le atinaʻeina o microorganism e tufatufa ai le suavai.

O le aveeseina o le vai, e tulaga faʻateleina le mea e tupu ai le faʻatinoina o le masini, ua lava le faʻatumu o le baile i le vai malulu fou i le malulu tele taimi.

A o mai le vai ia te oe mea leaga, e fautuaina ai e tape le poleia i se vai faigofie, ma liliu le maualuga o le vevela o le saoasaoa.

Ia aveese foi le manogi le mama o le vai malulu mai le vai vevela, e mafai ona togafitia ona pa ma le 9% laulau sianeta. Atoa le alavai i le vai mai le masini ma tuu le sefulu i le vaniga.

Aua neʻi galo lou puipuiga - faʻaaoga totigilima, tioata ma lima uumi.

Faʻapipiʻi le ie taele i se pito umi, faʻamaligiina i le vanititi ma fufulu o puipui o le tane mai totonu o taimi e tele taimi. Pe a uma le afa itula, faʻaalu le faʻatulagaina tutusa, ae naʻo le faʻatauina o puipui e le o le vineta, ae i le vai malulu tele.

Fautuaga mo le saʻo faʻagaioiga o le Boiler

Ina ia mafai e le Boiler ona faʻamolemole ia oe ma lana galuega mo se taimi umi, matau le tele o tulafono le faʻatagaina:

  1. Soʻo se faʻalavelave e tatau ona faia i le taimi lava na o le tapeina o le boailer mai le fesoʻotaʻiga.
  2. A o le alu e tuu i lalo le vai mai se boailer pe faia isi galuega, aʻoaʻo faʻatonuga ma le tagata gaosi oloa.
  3. A o lei liliu i luga o le vevela, ia mautinoa ia mafai e le vai o loʻo i totonu o le tane.
  4. Fufulu le bioley masani 1-2 taimi i le tausaga.

Faitau atili