O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Anonim

Galue i le tofa o nei mea e matua faigofie ma malamalama. O vaega o mea o loʻo tuu i luga o le ata o le fola ina ia e leʻi faia se tasi e leʻi faia e le mafai ona galue ma lenei. Ae o loʻo iai ni faigata o lona siʻosiʻomaga, ma o loʻo faʻatafunaina e tuʻutuʻuga, o tulimanu, faʻapupulaia, e manaʻomia le iloa o mea e puea ai nisi tulafono i na nofoaga. Tagi o laugatasi i le faitotoʻa e iai ana lava mea.

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Laumua o faataatia o fuafuaga.

Mea faigaluega:

  • laina (uʻamea, laupapa), penisini;
  • Uʻamea, laupapa poʻo paʻu o paʻu;
  • O le autu o le ituaiga o lau e teʻa mo le faʻapipiʻiina, Drill, Center poʻo le Eleeletele na iloa le uʻamea (e talafeagai e tipi le laʻau (e talafeagai e tipi le laʻau (e talafeagai e tipi le lameta
  • BA, O le a latou fetuunaia o soo se faatusa o pou;
  • pugs mo le faʻasaʻoina o avanoa;
  • Pepa na faia o lagona, Polythylene ata tifaga, faʻapipiʻi faʻavae (Pva).

I soo se tulaga, o le galuega e faia i nei tulaga:

  • Sauniuniga o Meafaigaluega, mea;
  • le fua o fuataga, ia mafaufau i suiga talafeagai i mea;
  • GALUEGA FAATINO Ua amata faitotoʻa;
  • tipi mea;
  • Taoto.

Uiga o le faiga lava o ia

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Laminate fausaga ata.

Tele taimi, o faʻafitauli e tupu pe a faʻataʻaʻomia o le laʻau i tafatafa o le faitotoʻa, i le faitotoʻa, tuʻutuʻuga. O le mea muamua e faia i lenei tulaga o le fuaina o le va o le fola o le fola i le faitotoa.

Mo lenei mea e tatau ona e iloa ni siva. O lona tele e tatau ona i lalo ifo o le 10 mm. E pei ona maeʻa le Faasaoina o mea o le faitotoʻa o le fale, e tatau ona gaoioi saoloto le taʻele. A manaʻomia, e mafai ona e suia le maualuga o le faitotoʻa.

A o le i galue ma laumeite, siaki pe o le faʻavae o loʻo tumau i lalo o lona faʻatafunaina e talafeagai. Ole faavae e tatau ona i ai foʻi, e faʻanoanoa ai itu talafeagai (mo ala faʻatau). O le fola e mafai ona aofia ai papatusi ua taʻua i luga, latou te fetaui lelei mo le faʻatau atu, faʻapea foi ona tuʻuina atu i le moana tuai, le mamafa o loʻo i totonu o sima, ceread

Tusitusiga i luga o le autu: Mea manaia mo le fale e faia oe lava

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Laminate Seat Filifiliga.

Carpets Fale faifaatoaga - Mobile, malulu base, e le talafeagai mo le taotoga o se laminate. Afai o iai, e leʻi aveeseina lava aʻo leʻi taʻoto mea. O le XYololite fola e le talafeagai foi, talu ai e sili lona susu.

Ae le i faia le galuega, o le faavae o loo sauni lelei ma le faaeteete. O mea a mea e tatau ona tuʻusaʻo i luga o laʻasaga pito i luga, e tatau ona sologa lelei, rack, faʻamamaina. Laʻititi matutua ua aveʻesea, aua o lenei ua i ai le ufiufi.

O le vaalele o le folaʻo o le ata o loʻo noatia e olo ma feanu, pe a fai o lona slope e sili atu nai lo le 3 mm i le 1 m. Mo le gasolo atu o le laumei i luga o laupapa, e tatau ona latou faʻatasi pe a le mafai ona fai, o le mea foʻi ua suia. Afai o le faʻavae e aofia ai laupapa sipai, ona tuʻu ai lea o mea i le lava lava a latou lava faʻatonuga pei o latou.

O le laminare ua tuu i luga o se mea e sili ona lelei ai le sao. Polythylene Togafitiga o loʻo faʻaaogaina, o le a puipuia mai le susu ma gaoi i le laualuga o le faʻavae. Afai o le mea o loʻo tuʻuina i luga o le vevela faʻavae, e manaʻomia le ata.

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Laminate Laasaga o le ata latalata i faitotoa.

O isi vaega o le Falemai e saunia i luga o ipu vali, o le a maua ai le alofa o le pisa. Faafaigaluegaina ma le leo o le faʻaaogaina o le tino, aua o le faʻaaogaina lea o le cardboard ma se fesoasoani faʻapitoa. E tuu i nisi vaega ma faaletulafono e ni sikolani filo.

E tatau ona manatua o le mea o le mea o loʻo i ai i luga o le i ai o mea e i ai mea totino ma faʻalauteleina. O loʻo faʻamalosia e pa puipui i luga o le faʻavae o elemene e tatau ona i ai ma le va le itiiti ifo 1-1.5 cm i le 1 m. A o le i le iʻuga, ua uma ona ave i ai, ua uma ona ave i ai, ua aveesea ai le iʻuga.

Afai o le mea o loʻo faʻaaogaina i le ituaiga o panels mo le potu, o le itu o lea e sili atu nai lo le 8x12 m, e le itiiti ifo i le 1 m. E leai se suiga i le O vaega faaletino, o le aafiaga o le susā ma le vevela o le vevela o loʻo manatu i ai.

O le Mauga i le Pronty na o le Pa i luga, e le mafai ona faʻasaʻo ai se taʻotoga i le faʻavae.

Tusitusiga i luga o le autu: AvKokron - faia oe lava

Tagi o le laminate i le faitotoa

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Lalagaina lalagaina latalata i le maa.

Magafagafa ma mea o loʻo i totonu o lenei ma faʻapena nofoaga faigata. Mo le galuega o le galue tutoʻatasi, o le a faigofie ona mautinoa o loʻo saunia le faavae. Mea e tonu lava ia latou faʻatinoina faʻapena ituaiga manaʻoga. O loʻo teu uma pepa laminani i se mea mago.

O le tuʻu i lalo o le laumua i lalo o le faitotoʻa e mafai ona faʻatinoina le tele o metotia, e tolu autu autu: pe masani, tutusa, tutusa ma ave o le malamalama, faʻamaʻi.

Muai fuaina o le lautele o le potu ma le pito mulimuli o mea. I le iʻuga, e le sili atu i le 5 cm ua tipi pe vaʻaia le mea tau fesuiaʻiga o mea, e manaʻomia o le muamua tulaga masani ma le lautele lautele.

O le upu e le o faʻamalosi malosi i le fola ma na o le naʻo le puipui, a leai se isi mea o le a solia ai le malosi o mea e mafua ai ona faʻaleagaina tulaga ma ai. O le tatalaina o loʻo sauni faʻatasi ma teuteuga o loʻo utupoto, lapisi, e iai foʻi ai taga gaioiga.

Galue i le faitotoʻa e leai ni faʻalavelave ma faigata. Muamua lava, e manaʻomia le faia o le atigipusa, papovai. O le tulaga o le pito i luma mo le suiga e matua i le umi o le potu sili atu nai lo le 12 m, lautele - 8 mita e nana ai le vaega o le soʻotaga faʻaaoga mo lenei. O loʻo latou gaosia ma faʻatau atu i lanu eseese ma foliga mataina, o lea e le mafai e filifilia. O ia mea teuteu ma elemene o loʻo faʻapipiʻi e le faʻapipiʻi i mea, ae i le pito i lalo.

Taui Seam: foliga

E faia i le vaega o le faitotoʻa ona lafi ai lea o le laina.

Faapipiiina o le laugatasi fasi pepa i le amataga o loʻo faia e se auala faʻapipiʻi.

O le taoto lelei o le laminare i le faitotoa

Eseese eseesega o loka o le ituaiga "Kiliki" ma le "loka".

Na ona faʻaoʻo mai soʻotaga e ala i le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasiga, i le taimi nei, o le monolithic e tasi le vaalele e sau i fafo, ae le nonoa i le faavae.

O lenei vaega o loʻo i ai le tele o avega, e tatau ona sili le maualuga o le malosi.

E 3 auala e faʻatulaga ai mea i avanoa:

  1. O le laʻau lau e tipi ma fetuunai i le mafiafia o le laʻau laugatasi.

Tusitusiga i luga o le autu: toe fausia o se tolu-potu potu fale i totonu o le fale potu

I le pito i lalo o le pusa, o eleele na faia, o loʻo faʻaofi totonu o loʻo i totonu. O se auala faigofie ma faigofie, e manaʻomia le faʻatinoina lelei i ai, aua e mafai ona e faʻaleagaina ai le fale mamanu, pe a taugata ai, ona faʻanoanoa lea. Mo proppyl, e mafai ona e faʻaaogaina le hacksaw ma nifo laiti poʻo uʻamea. Lua tipi i lalo uma itu, latou ulufale atu i le laʻau o loʻo tuʻufaʻatasia ma faʻatulaga. O tiute e faia i le faitotoʻa '15, faʻamatalaina ma le faʻaeteeteina latou, aua e leai se avanoa lona lua. Oti e tatau ona fetaui lelei ma lemu ina ia leai se gaoa ma cracking, fusi o le pusa mea.

  1. O le auala lona lua o le tuu o le laumua ae le i faʻapipiʻi le faitotoʻa. O le sili lea o le sili ona lelei filifiliga ma le umi-umi o vaiaua pe a fuafua le faapipiiina o faitotoa fou ua fuafuaina. Muamua, o mea ua vaivai, ona faʻamauina ai lea o le tusi ata.
  2. O le lona tolu - aveese faitotoa.

O papala o loʻo tipi, o lea pe a faʻapipiʻi, latou te faʻamalamalamaina ai ma misi slots. E manaʻomia ona tafi i totonu ia te i latou, lea e mafai ai ona latou le toso faitotoʻa, ae fetaui lelei i le nofoaga o le faitotoʻa. Lea e te le o mulimuli ai o le tulafono o loʻo ia puipuia le Komiti Faʻaipoipoga e le 5-10 MM mai le puipui, aua o loʻo faʻalauteleina pe o le a le vaega itiiti o le tatalaina. le taua.

Faitau atili