Faʻafefea ona e tuʻu ou lima i luga o le auvaʻa i faitotoʻa i totonu?

Anonim

E le taugata faitotoa i totonu o le aso, ae o se vaega taua ma talafeagai o le fale mautotogi. Filifilia lelei mamanu ma ituaiga o le tele, e tele tausaga o le a faʻafiafiaina oe ma i latou o loʻo latou i ai. Faʻapipiʻi le faitotoʻa o se faigofie ma le faigata o galuega. Aemaise pe a e le faia lenei mea. O le mea muamua e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa e sili atu i le matai, ma o loʻo e matauina mo le faia o gaioiga. Ae o le a se mea e tatau ona ou faia pe a amata lau faitotoʻa i totonu o lau faitotoʻa? Mafai ona mafua ai le faitotoa hinges.

Faʻafefea ona e tuʻu ou lima i luga o le auvaʻa i faitotoʻa i totonu?

O luga o le Hinghen Hinges e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le mama, talu ai o le faʻamoemoe i le faitotoʻa masani a le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Lop i luga o potu potu?

Ina ia faʻapipiʻi filifili i luga o le faitotoʻa, e te manaʻomia:

  • penitala;
  • Laips;
  • Fausiaina tulimanu;
  • tipi (mo le matape o pepe e le manaʻomia);
  • fao, fao o le manaʻomia tele ma le lautele (e masani ona sau i se seti ma fusi);
  • Kerner;
  • 'au i luga o le uamea o le manaʻomia lapoa (na o le tulaga; o le mea lea e ave ai le faʻailoga i le lautele o le 2 MM);
  • eletise eletise po o le uafu;
  • Forrter drill ma le lapoa o le 35 MM ma 26 MM (e faalagolago i le tele o le lotos).

Faʻafefea ona e tuʻu ou lima i luga o le auvaʻa i faitotoʻa i totonu?

Lote faapipiiina ata.

O le isi laasaga o le filifilia lea o le ituaiga o lopas, mea gaosi oloa mea, o latou aofaiga, ma isi mea. A o le ituaiga o matape, e toatolu o latou: luga (h), mortise (b) ma fao).

Tele taimi e ufitia ai maualalo. O le masani ai o le kapoti o le kapoti o loʻo i ai i le latou faʻasoaga, faigofie i le faʻapipiʻiina, faigofie o oloa mamanu. O mea gaosiga o mea o se apamemea pe uamea. Ituaiga o luga o le sili atu o loʻo taofia ai vaega o le tele: Loips e iva, faʻalua-lua, faʻatasi ai ma papatusi masani e toʻalua.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina butterfly mata?

Lalo o laasaga-e ala i le sitepu faatonuga mo le faʻapipiʻiina o le oti. Filifili ma le faʻapipiʻi o le faitotoʻa i le avanoa. O le a le sili ma sili atu le talafeagai mo oe e tatala le faitotoʻa o le faitotoʻa: i le itu tauagavale pe saʻo, totonu pe mai ia i tatou lava? Aua le nonoa le faitotoa, tuu se mea mai i le mea ma le malosi i lalo o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalautele ata, maʻa manifinifi ma isi mea. E tatau ona fetaui ma le maualalo le mamafa o le faitotoa. O le mamafa o fausaga e faʻapipiʻi i le faʻamalologa ma le lima vaʻai i lalo o le faʻaofuina o le tasi-o le fao, mama.

Mau i luga o le autu: Upega Savali pe faʻapefea ona faʻaaogaina pupuni ae le o faitotoʻa

Faʻafefea ona e tuʻu ou lima i luga o le auvaʻa i faitotoʻa i totonu?

A o le i faʻapipiʻi le matasele, e tatau ona e faia saʻo se faʻailoga.

O le mea taua o loʻo tumau pea le faʻamau o tamatamai vae i luga o le faitotoʻa ina ia tumau le mautu, e le usuina ai ma o le avega i le matasela o le matasele O le mea moni, e manaʻomia se avanoa mai lalo ma luga o le 20 cm. Ma o se faʻailoga ua faia i luga o le lapō o le 21-22 mm. Afai ei ai le lona tolu matasele, e masani ona tuu i le ogatotonu pe latalata i le pito i luga. E mafai ona e faʻapipiʻi se matasele e reseup ma liʻo latou. E mafai foi ona e faʻapipiʻi fao ma fai se faʻailoga. Filifili oe lava. O le mea moni, o le sili filifiliga o le tasi lea o le mea e le maua ai le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Faʻaaoga se penitala muamua a le Peraimeri o le nofoaga o matapota i luga o le tapoleni ma luga o le faitotoʻa. A e mautinoa i le saʻo o le faʻaaogaina o fuataga, faʻaalu i latou ma le teine ​​faʻamau. Taumafai ia aua le fenumiai le matasele, o le pito i luga mai le pito i lalo pe o le ogatotonu. A e faia se faʻailoga, e tatau ona tuu i le fusi i le pito i luma o faitotoʻa.

Manaomia fautuaga

Faʻapipiʻiina o le Loops saʻo i luga o le faitotoʻa o loʻo taoto i le mea moni e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se matasele tonu i le faʻasologa o le faʻailoga. O le a puipuia ai le foliga o le fafie. A maeʻa lena, e mafai ona e mimilo ai fao mai le pusa. Afai e te mimilo le faʻamalolo ma fao, o le a fesoasoani Korner ia te oe. Faigofie le loloto o le a le faʻatagaina ai le fao e "agaʻi" i le itu.

O le toniga o le toniga o le matape o loʻo fuaina e faʻaaoga ai se tulimanu o le fausiaina.

Mo le faʻaaogaina o fausaga o fausaga e taua tele o faʻamatalaga o faʻamatalaga o loʻo tutusa lava. Afai latou te faʻamutaina le paʻu i le vaalele o le tapoleni poʻo le faitotoʻa faitotoʻa, o le a matou faʻatumauina le le fiafia ma le soʻotaga poʻo le soʻotaga o matapela ma se tamai teteʻaga.

Fai tutusa lava taualumaga i luga o le faitotoʻa. Maua le vaega lona lua o le matasele ma faʻafesoʻotaʻi le tapoleni ma le pusa. O mea uma, o le faʻapipiʻiina o le maualuga o loto i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa. O le a le ituaiga o le taofia mea e faʻapipiʻi ai, filifili naʻo oe ma seisi tagata. Pepe Onthething Oldetos thops e sili ona manaia, i lenei tulaga, faʻataʻitaʻiga. O se tamai minus e uiga i le toniga o le matasele tufatufaina i luga o le laualuga e mafai ona faigofie ona faʻaititia i le ufiufi. Matou te faʻamoemoe o nei fautuaga o tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe i le taimi saʻo, aua o lenei ua e iloa faʻapipiʻi se matasele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi se taʻele taʻele i le vai i ou lava lima?

Faitau atili