Faʻafefea ona fai le au Iapani e faia oe lava?

Anonim

Sa i ai nei, o nisi o meatotino o fale mautotogi na latou o ese mai i tulaga ma taumafai e mataʻitu le faitotoʻa i se auala fou. Ia faʻaleleia le totonu o lou potu, e mafai ona e amata i totonu o le faitotoʻa. O lenei o Iapani Intisior Intersion Steding Gutuy e sili ona lelei. O se tulaga ese lea o le filifiliga o loʻo i ai se tele tele o lelei. Ae le o tagata uma na te iloa e mafai ona e faia faitotoʻa faitotoʻa i ou lava lima.

Faʻafefea ona fai le au Iapani e faia oe lava?

E faigofie ona tatalaina faitotoa Iapani-sitaili, aua le faigofie, aua le tafiesea soʻotaga, sefe le nofoaga ma foliga aulelei.

Faʻafefea ona fai ma faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa?

O nei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni tulaga saʻo:

  1. Sefe se nofoaga i le fale mautotogi.
  2. Faigofie ona matala ma le sliding auala.
  3. Aua le tapunia mai tusi ata.
  4. O se manaia matagofie foliga.
  5. E leai se tulaga.

E i ai foi lona mafaia:

Faʻafefea ona fai le au Iapani e faia oe lava?

Ituaiga o vali faitotoa.

  1. LUGA TOTOGI TATALAINA DICATOR.
  2. O le tau o mea totino ma o 'olo e maualuga tele.
  3. Lata o le faitotoʻa e le mafai ona e tuʻuina meaafale.
  4. E mafai ona ou tusia i totonu o le fale mautotogi. E le mafai ona faʻaaogaina o se faitotoʻa ulufale.

Fuaina uma mea e manaʻomia ma agavaʻa, alu i le gaosi o faitotoʻa Iapani taulimaina.

Ma e faigofie lava ona faigofie, ona e manaʻomia ona e iloa e uiga i le a le mea o palu faitotoʻa, ma mafai ona faʻaaoga mea faigaluega.

Meafaigaluega, Mea ma Fanua Vaega

O faitotoʻa a Iapani e ese mai faiga eseese. Atonu latou te eseese ai, ae o le fuafuaga lava na ia tumau pea i lea tulaga o loʻo aofia ai se auala e aofia ai manoa, Taitai ma se 'au. E le suia foi le mataupu faavae o taotoga: O le auala savali e pipii i le laʻau fale, ma o uili o loʻo taʻavale i totonu o laupepa. Latou te tumau i luga o le amataga. Faʻapea foʻi, o lenei tusi e aofia ai maota teuteu, fetaui lelei, Platpards ma Doups.

O le slid des o se mamanu faapitoa. O le mea lea, mo nei faʻataʻitaʻiga, o le tutusa tutusa agavaʻa agavaʻa e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'au ulaula mai i le faitotoʻao ma e le "fusifusia', pei o isi. O le Soundles e filifilia ma stuttic scaps. Afai e le aoga se mea ma le filifilia o le fetaui lelei, talanoa ma le polofesa o lenei mataupu.

Mataupu i luga o le autu: O le paketi o le paketi mo Greenhoses na te faia oe lava

Ina ia faia ni faitotoʻa o faitotoʻa i le Iapani sitaili, o le a matou manaʻomia galuega pei o:

Faʻafefea ona fai le au Iapani e faia oe lava?

Masini mo le faalavelaveina o le potu Iapani faitotoa.

  • rofautte;
  • kolisi pepe;
  • maualuga;
  • aua le popole;
  • O le faapotopotoga ma le Fono Aoao ma le Fono Aoao.

Faapea foi ma mea nei o le a manaʻomia:

  • Aao;
  • Fiberboard ipu po o isi mea;
  • O nana;
  • Tapulaa taiala;
  • atalau;
  • Fetufaaiga (faitotoʻa faitotoʻa, loka).

O tagata atamamai malosi o loʻo faʻaaogaina e na o mea uiga lelei maualuga, ona o le lelei o le faitotoʻa o loʻo teu i o latou lava lima e faʻalagolago i ai.

Faapipiiina o fausaga

O lea, tatou amata le fausia o tatou faitotoa. Muamua lava, e te manaʻomia se faitotoʻa o loʻo tusia ai o le a e faia i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aveese le tele o le amataga ma tusi i luga o pepa. Ona e tatau lea ona e fuafuaina le lautele o le tapoleni, e tatau ona tutusa ma le 'afa maualuga. Ma lona tolu, filifili poʻo ai mea o le a e faʻatupuina ai se faitotoʻa o le faitotoʻa. E mafai ona avea ma palasitika, o le ogaumu o le alavai po o isi mea. E i ai le tioata faʻapipiʻi poʻo se taʻele tapoleni. Matou te faia le faitotoa. Ina ia faia lea tulaga, e tatau ona ia te oe le faapotopotoga ma le auivali mea faigaluega ma o le laupapa.

Ina ia le maua le faʻavaʻa i totonu, o le galuega e sili atu le gaosia i luga o le laualuga luga.

Faʻafefea ona fai le au Iapani e faia oe lava?

Masini mo internari i tagata Iapani faitotoa ma le eletise eletise.

Mai le pa e fai ai se atigipusa. O loʻo faʻafesoʻotaʻi e le 'aʻai o le Carpentry pusa e maua ai se tulimanu sao. O le tioata elemene o loʻo faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa, lea e faʻamautu e le srokes. Afai o se fale faʻasaga i totonu o le potu o le fale, ona mafai ai lea ona faʻaaoga le ipu fiteppop po o se fafie faʻasologa. Fou le pito i luga o le taiala i le taualuga vaega ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le sipili ma sikulukalaiva. Ma o le pito i lalo o le pa e na o le ala i luga o le fola i le tulaga ma le ki pito i luga.

Mauga i le ie i le itu tauagavale, i le itu taumatau, luga ma le pito i lalo o rollers. Le isi, e fai ai ni faitotoʻa i faitotoʻa ma ou lava lima, tuʻu le faitotoʻa i le pito i luga ma lalo ifo o le faʻatonuga ma le fesoasoani o le maualuga o le upega tafailagi o le uni. Matou te faamanatuina le penitala nofoaga o le pito i lalo o le plantk. Aveese le taʻele o le faitotoʻa ma le siteki o loʻo maulia lava le taʻiala maualalo. E mafai ma le faapipiiina. Faaofi le tapoleni.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia le pupuni i le pepa puipui: O le tagata mamanuina fesoasoani

O tupe ma failautusi e nana i le tatalaina o faitotoa ma malifa. Ile iuga, pipiisolo uma faitotoa. O le ala lea, e manaʻomia ai le sili atu o le tele o kaneli e uiga i le 5 cm, ona iai ai lea o le paʻe. Faafetai i lenei, o le a o le faitotoʻa o faitotoʻa o le a fetaui ma le mafanafana o le potu o le a mafanafana. Aua neʻi galo i luga pito o le nofoaafi e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa o le faitotoʻa. Ma e mafai lava ona e teuteuina i se tapoleni ma mamanu poʻo se ata faʻapitoa.

O le taimi nei, o vali tioata ataata i faleoloa ua folasia mai i le tele o filifiliga ma isi tau. Ae, ia taʻitaʻia e faʻatonuga a tagata faʻapitoa, e mafai ona e faia ai oe lava. Manuia ia te oe!

Faitau atili