Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Anonim

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

PVC Panels Faʻatagaina oe e fatuina se ata tulaga ese o le potu, talee - O mea uma o loʻo masani ai, masani ma ua uma ona oʻo mai i se mea. Ou te manaʻo e faʻalatalata atu i le ata o le umukuka i se taimi ese ma fai le toe fai e eseʻese mai le masani fofo. Ma i le taimi lava e tasi e te manaʻomia e filifili ai le Wall o loʻo aofia ai le aoga ma aoga. Matou te fautuaina oe e gauai atu i le PVC Vaega. Faʻafefea ona toe faʻaleleia le laupapa i ou lava lima - au fautuaga.

Mamalu o mea

I tausaga talu ai nei, o palasitika o lo o faasolo ina matua iloga lona lauiloa. Sa latou le toe avea ma faʻailoga o ni faʻapitoa lautele lautele ma faʻagaioi ma galulue malosi i totonu o fale mautotogi. Aisea e avea ai le PVC panels avea ma se mea fou e sili ona fiafia i ai mea? O le mea e i ai le tele o latou lelei.

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

PVC panels mafai ona sili atu le lelei o mea ua uma

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

O le faʻaaogaina o le PVC panels i luga o puipui o le umukuka o le a faʻaopopoina le faʻatulagaina o aoga, aua o le faʻafefeteina o puipui e faigofie atu nai lo faigofie

Faaopoopoga o mea:

  • e matua susu e leai se susu ae le o le leaga pe a fegalegaleai ma le vai;
  • tetee i vailaau ma mafai ona fufulu i totonu o se mea mama i totonu o le aiga;
  • Faʻamalolo, faigofie ma fufulu;
  • tagata oti;
  • Na ona faapipiiina;
  • Vave faapipiiina.

E ala i auiliiliga

  • Faʻataga afi lamatiaga - le o le faʻamutaina o le faʻatulagaina;
  • Maualalo le le mautonu - e mafai ona latou scratatch.

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Pasitika panels ei ai le tele o lelei ma le itiiti ifo o mea sese, e saofaga i le latou faʻaaogaina o le toe faʻaleleia o nofoaga malolo.

E i ai le lautele tele o le PVC panels ma o se tele foʻi ma o se mea foʻi lea e mafai ai ona fausia se tinoiti i soʻo se sitaili, piki i luga le lanu o puipui i lalo o le lanu i lalo o le lanu i lalo o le lanu o le meaafale o i lalo o le lanu i lalo o le lanu i lalo o le lanu i lalo o le lanu o meaafale. E mafai ona e faʻatonuina le lolomiina ata i luga o le PVC poʻo le faʻatauina o saunia-faia ata puʻe mo le umukuka. Lea e mafai ai ona e faia le totonu atoa. Toe faaleleia ata tusiaina o loʻo faia i le auala lava lea e pei ona masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: susu le laupepa - o se auala faaonapo nei e faauma ai puipui

Toe fai pane ma o latou lava lima o loʻo vave agaʻi i luma, lea e le mafai ae faʻaosofia i latou e le fiafia i galuega umi.

O le faʻagasologa o le umukuka o le umukuka o pvc panels e mafai ona vaʻaia i lenei vitio:

O le faʻaaogaina o le palasitika panels mafai ai ona e lafoaia mea taugata uma, talu ai e le maualalo i totonu o le tumama ma vai teteʻe. Pau lava le mea e le manaʻomia ai PVC panels - e latalata i le ogaumu. Iinei e mafai ona e faia se talieleele.

Vaega o mea

O le PVC panels o loʻo avanoa i le fa o vaega o loʻo i le lautele - 10, 12.5, 20, 25 cm. O le umi o vaega taʻitasi e oʻo i le 6 mita.

TAUA: O Panels e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa - e le mafai ona latou faʻapipiʻiina vave i luga o le puipui. O le faʻavaʻa na faia metallic poʻo le laupapa. E mafai foʻi ona faigofie ona faia ma o outou lava lima. Mo se taimi umi, e le o se matala.

Faapitoa Upu

Ina ia mafai ona tumau le malosi o le vaega o loʻo tumau ai, a tulimanu, o nofoaga o togi ma le itu e faʻamalosia i totonu o le ua uʻamea.

Mo lenei faʻamoemoe, o ituaiga nei o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina:

  • Amata le talaaga ma le faʻamaeʻaina l-foliga ma f-f-foliga;
  • Dockection talaaga h-foliga;
  • vaega o le vaega;
  • Upu.

O panels e mafai ona faʻapipiʻi:

  • faalava;
  • agai i luma;
  • i luga o ituaiga ituaiga.

O nei mea uma e faʻalauteleina ai le agavaʻa e mamanuina. Toe faaleleia tutusa lava i soʻo se ituaiga o vaega o le faʻatulagaina.

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

O lea na taofia ai le malosi o le panels ma le atoatoa i uiga lelei o le faaumaina o lenei ituaiga, o a latou pito e tatau ona faamalosia i le uamea talaaga.

Galuega

Muamua lava, e manaʻomia le aoina o le faʻavae o le a faʻapipiʻi ai le PVC panels. E faigofie le faia i ou lava lima: O nofoaafi laupapa e faʻapipiʻi i le puipui i luga o le puipui pe faʻaoʻo. O le itu o le faʻamauina o papatusi o loʻo filifilia i luga o le faʻavae o le a laupepa o le a faʻapipiʻi ai le vaega.

Ma le mea e faʻapipiʻi ai, o loʻo faia ai le faʻailoga o loʻo fai i luga o le puipui. A o le mamao o le 60 cm igoa o faia ma faapipii puipui o loʻo faʻapipiʻi i lenei nofoaga. E manaʻomia le faʻaaogaina o nifo palasitika e pei o faʻapipiʻi mo le malosi ma le faʻatuatuaina. O i luga ma i le pito i lalo o puipui puipui o puipui i le ituaiga o le tusi P.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le 'olo i le Rail Store: Tekonolosi

O le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o puipui ma nonoa i latou ma tagata taʻitoʻatasi.

TAUA: O galuega e tatau ona faia i tulaga o le tulaga. A leai, pe a tatalaina, io latou lava lima, o le vaega lenei amata ona alu ese mai le tagi ma le a liliu atu i le tauiviga lelei.

O le isi, toe faaleleia amata i le faapipiiina o pvc panels. O le lau muamua o loʻo faʻapipiʻiina, e pei lava o se tulafono, mai le tulimanu. PVC laupapa laupapa, o le vaega e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le tagata lava ia-ata pe tuʻi i le vaega. I le uamea faavaa - nonoa ma fao. O le pito i lalo o le fasi pepa e tatau ona tipiina i le tele o le tele ma faasee lemu i totonu o le faaputuga vaega faatulagaina. O le mea lea, o panels uma ua tagofia.

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Faapipiiina o palasitika panels i se faʻavaʻa e mafai ona faia faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o tagata

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Tulimanu sonder o pvc panels ua vavaeeseina e se palasitika palasitika talaaga, o le faʻavae o le faʻapipiʻi o le mea e tutusa ai ma le faʻapipiʻi palu

Na silafia sese le mafaufau faapitoa e manaʻomia e le tuʻuina mai o le Vaega mulimuli, lea e maeʻa ai le faʻalelei. E tatau lava ona fetaui lelei i lalo o le tele o le tele o le avanoa o se avanoa i luga o le puipui. O le lautele o le avanoa e fuaina ma le faaeteete. Mai lenei numera e manaʻomia le faia o le 5 mm ma teuteu le opela i lenei lautele.

TAUA: E manaʻomia le faia o fuataga i ni manatu - o le ai ai lea o le a leai ni gau ma e le o ni matata.

O le vaega mulimuli e faʻaofi i totonu o le faʻamatalaga ma i le tatalaina o le laulau muamua. O le gaoioi o faʻamau e sili atu le faʻaleleia o lima o susu - e faʻafaigofie ai o latou fasi fasi.

Ina ia toe faʻaleleia le manatu, e manaʻomia e faʻavaeina ai le polofesa ma le afiafi.

O nei faapipiiina uma faʻapipiʻi galuega e faʻatino e o latou lava lima, e mafai ona e maua uma le taimi ma le taimi tatau e faʻaaluina i le tasi aso.

Fesuisuiai

Toe faʻaleleia e le masani ai, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le siʻomaga ma le faʻaofuina. Aemaise o le a foliga mai o le a vaʻai i totonu pe a fai o le panels i taimi uma o le a eseʻese lanu poʻo le ata ma le tasi-photon o le a tuʻufaʻatasia. O le bog panels e faia i lenei tulaga e faaaoga ai le H-talaaga.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai lala e faia oe lava

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Ina ia fausia se uluai mamanu o lau umukuka potu, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o PVC panels

Pvc panels mo umukuka: ata faʻaona i le umukuka ma pakete panels, lau, faʻapipiʻi vitio

Faʻaogaina PVC Panels ma isi mea faʻauma o le a fesoasoani i le zonging le umukuka

E mafai ona e taumafai e faʻaaoga ni ata vaʻaia e tasi ma lanu pe paʻepaʻe filifiliga. O lea, e mafai ona e faia se ata i totonu.

Vaega o loʻo faʻapipiʻiina le faʻagasologa (vitio)

Matou te fautuaina le matamataina o se vitiō o le a faʻaalia ai ni tomai uma o le faʻapipiʻiina o palasitika panels i luga o puipui:

Faaiuga

Faatasi ai ma le fesoasoani a PVC Pluc Pacnels, e mafai ona vave faia le toe faaleleia, ma o loʻo iai muamua ma aoga. Ma o le a le sili ona manaia - faʻaalu se tamai malosi, e mafai ona e faʻaaluina nisi o tupe, ona o le saʻo filifiliga tau le tamaoaiga mo le tau o mea.

Faitau atili