O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Anonim

Afai na e filifili e fai le faʻapipiʻi o potu o loʻo iai potu i totonu o lou fale mautotogi (po o le fale), ona faʻapipiʻi lea o mata o le faitotoʻa. E moni, mo le tele o tagata, o le le vaega o galuega e avea ma faʻafitauli e le mafai ona faʻatino galuega. Faʻafefea ona faatino galuega i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o le a e mauaina iinei.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Polokalame mo le fuafuaina o le filifiliga o matape.

Tele taimi e masani ai, o fale o le fauina o loʻo ofoina atu i le faʻatauina o faitotoʻa o loʻo i totonu e aunoa ma ni tagata. E tatau ona faʻatau eseese atu, e ui ina iloa o le a faʻailoaina atu i ai ma o le a lona tele.

O le a le faitotoa o le faitotoa?

Tolu ituaiga o faitotoa o loto e iloa ai:

  • taumatau;
  • Aiaiga;
  • Lautele.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Fale masini.

Ina ia mafai ai ona iloa le mea tatau le manaʻo mai le avanoa, e tatau ona e faʻatinoina ni faʻailoga nei:

  1. Alu i le faitotoʻa, le mea e tuʻuina ai le potu faʻalapotopotoga.
  2. Tutumau oe manaʻomia mai le isi itu e tatalaina ai le faitotoʻa e le gaioiga. Tele o tagata ua sese, ia avea i lea itu o le mea e matala ai le faitotoa mai ia i latou lava. Aua le faia faapena. A uma mea uma, o le a e mauaina ona o le sese le matasele.
  3. Tatala le mafaufau le faitotoa ia te oe lava. Afai e tupu lenei mea i le itu taumatau, ona aoga lea o le matasele e faʻatau le saʻo. Afai i le itu tauagavale, o lea, o le itu, o le ituaiga o lopas na totoe. E matua faigofie lava ma le aoga. E le gata ona le mautonu.

Lisi o meafaigaluega talafeagai

  • moa;
  • o le samala;
  • sikulukalaiva.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Uamea faitotoa faitotoa o le ata ata.

O meaauau ia e sili ona taua, ae leai se mea e le mafai ona faia i le taimi o le faʻatuina o le matasele i luga o le faitotoʻa. Ae o le mea moni lava, o le a lelei foi le saunia o mea faaopoopo, igoa:

  • vili;
  • Mea manifinifi;
  • sikulukalaiva;
  • pala;
  • aww.

O le iai o ia fesoasoani fesoasoani o le a sili atu le faafaigofieina lau galuega.

Faʻafefea ona faʻatino galuega i luga o le faʻapipiʻiina o matas?

Le Tupuʻaga Sili, Muamua lava, e sili atu, e sili atu, e sili le oti o se matasele, i le faitotoʻa poʻo le mamanu o le faitotoʻa, leai. E ui lava o le faʻapipiʻi faʻagasologa e fautuaina e amata i le faitotoʻa pe a faia o se fafie ma e iai ni nonoa laiti.

Mataupu i luga o le autu: Loggin Glazing Tekonolosi: Filifiliga o Glazing, faʻapipiʻi laasaga

E amata i le, e manaʻomia le iloa o le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le loto. Ma na o le taliaina o le pepa sili ona lelei e suʻe ai se togafiti i luga o le faitotoʻa o le a iai le mata o le ai i le pusa.

O tagata atamamai e fautuaina e solomuli mai le pito o le faitotoʻa o le faitotoʻa 15-25 cm - o le a avea ma nofoaga o le muamua faʻapipiʻi. E tau manatu faʻapitoa i le lotos e faʻapipiʻi i luga o isi faitotoa i le fale, aemaise lava pe a fai o loʻo nonofo latalata, ina ia leai ni eseesega tele. O le filifiliga atoatoa o le 20 cm mai le pito o le faitotoa. Afai e avea ma se teineitiiti i lenei nofoaga, ona sili ai lea o le solomuli teisi. Pe a maeʻa mea uma, faʻamalogata i luga o le faʻagaioiga o le faʻatinoina o ia galuega e le masani ai ona suia ai le mamao o le faʻaofi.

E amata i, e fautuaina le faʻatinoga i luga o le pito i luga ma lalo ifo o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I le taimi lava lea, o le pole po o le penitala e aoga lona alu ese ma le Mark. Ma le faaeteete le mea i luga o le pito i luga ma lalo o le ata o le totonu, lea e te filifili e faʻapipiʻi oe lava, ma o le itu o tioata, pe a fai o loʻo i ai i le faitotoʻa.

Taitasi matapeʻa matasele i le faiga o le faʻataʻutaʻuina e tatau ona faʻaaogaina i se auala e o mai ai ona hinges mai le pito i luma o le faitotoʻa.

Polokalame o le masini o le sikulu.

I totonu foi lenei mea, o le tagata ua manatu o le pati lea e tatalaina ai le vaega atoa. Faailoga le matasele ua fautuaina i auala e lua.

I le tulaga muamua, e tatau ona e faʻaaogaina se matasele i le nofoaga filifilia, ona tuʻu ai lea ma se peni e faʻamaita ai. I le tulaga lea, o pito o le matasele ma le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo iai ma le tutusa ma le tutusa le tasi ma le isi.

I le tulaga lona lua, e manaʻomia e toe toso le matasele ma le fesoasoani a fao, ona tipiina lea o le kook poʻo se peni masani e faitau faʻailoga. I le taimi lava e tasi, ua lava le vili atu naʻo le lua fao. Ae e aoga le malamalama i lenei tulaga, o le matasele e mafai ona fai sina lua i le itu, o lea e manaʻomia le manaia tele ma sili ona lelei i le faitotoʻa e pei o koso.

Malamalama o le gaioiga

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Filifiliga mo le tele o le faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: 3D webpaper mo umukuka

Fao le sikulu ua fautuaina e fai tonu i le ogatotonu. Ma mo lenei e sili atu le muamua-faʻailoga ma se penitala ma suisui. A uma mea uma, e mafai ona aloese ai mai le toe faia o le teto i le auala faamalosia. A maeʻa le faʻailoga, e aoga le 'ai o le feʻau i le mafiafia o le matasele faʻaaogaina. Ma e na o le alu atu e maua se sologa lelei o le ata.

A manaʻo i ai, o le koluve e mafai ona tuleia ma le faʻaaogaina o le ata. Ina ia faia lea mea, e fautuaina le tuʻuina o se mea faigaluega i totonu o le nofoaga manaʻomia ma moli oso aʻe i luga o samala e tuʻituʻi ai le vasa. E tatau ona totogi se mea faʻapitoa i le mea moni o le faia o le faitotoʻa, o le auivi e masani lava i le faʻagasologa o le le saʻo o le chin, le vaalele o le faitotoʻa.

Ma tusa ma tulafono, e tatau ona iai le militeli o lea ua alu i totonu o lenei otootoga. O lenei vaega o le a faaauau pea ona alu e maua le sili ona lelei ma matagofie le laueleele mai le matasele.

O le mea saʻo e le i luga o matatito i luga o le faitotoʻa e tatau ona tuʻuina i le tasi tulaga. I le mataupu pe a e matauina se tamai faʻatumu o se isi vaega o le matasele, e te manaʻomia e faʻalauteleina le laualuga atoa o le nofoaga. E taua aua le toe fetuunai, talu ona le loloto le loloto o le toniga. Ma ia faʻamaonia le tele o le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina le matasele i luga o le faitotoʻa, faigofie.

O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e ave se pule ma faʻapipiʻi i luga o le matasele. Afai e aliali mai o le matasele e sili atu le faʻafiafia, ona e faia ai lea o le tele o le avanoa i le va o le mamanuina o totonu ma le faitotoʻa faitotoʻa, ma luga o le isi pito o le faitotoʻa atonu e le tapunia le faitotoʻa. A o le loloto matasele o le a oʻo atu ai i le mamafa tele i le faitotoʻa ma sili atu tosoina o matasele.

Ina ia mafai ona aveese le iʻuga o taunuuga, e fautuaina mo le tulaga muamua e faʻaalia ai le matasele ma le loloto o le nofo ai. Ma mo le lona lua - fuafua le maualuga maualuga o le kesi mo le siitiaina o le matasele i le tulaga manaomia. O lenei kesi e masani ona faia mai le crigid cardboard, ae mafai ona e faʻatinoina mai isi mea e te maua. E faʻapipiʻi ai se kesi e tatau ona saʻo i lalo o le matasele. I lea tulaga, leai se mea e tatau ai e le manaʻomia, e teteʻe i luga o le matasele o le a taofimau ai.

Tusi i luga o le Autu: aisea e te manaʻomia ai se ofu o le fauina. ATA O Mea

Faʻafefea ona e filifilia se nofoaga e fusi ai se matasele?

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se ese numera o matasina.

Muamua e tatau ona e fausia le faitotoa. Ona aoga lea o le tuʻu o le faitotoʻa i le pusa faʻapitoa. Toe i luga o le 2-3 mm ma tuu se tamai avanoa. Ma na o le makaina o le faʻailoga o loʻo i luga o le faʻatulagaina o nofoaga o mea tatau i luga o le pusa. I le mataupu pe a uma ona e faia le laina i totonu o le pusa, fai ni faʻailoga saʻo i luga o le fanua o le faitotoʻa.

O lea ua e iloa le taua o le tatau ona taʻu le faʻapipiʻi o le lokaina o le lote. Le isi, e fautuaina le faʻaaogaina o lou matasele o lou matasele i luga o le faitotoʻa, o lona mamao atu o lona tau e suʻi ma le tiʻetiʻeina le uila. A maeʻa lena, e tatau ona e puʻeina ni tuʻituʻi ma vili i latou i se masani masani. Afai o loʻo e suia pea le masalosalo e uiga i le tulaga lelei o galuega na faia, ona e mimilo ai lea o le lua o fao ma vaʻai le iʻuga.

Beatffily teos - sologa lelei ma faigofie!

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o matato i le faitotoʻa

Faapipiiina polokalame o le faitotoa.

E i ai ni mata faʻapitoa e aunoa ma le tipiina, o loʻo vave ona faʻaseʻe ma na o le alu i totonu o le potu o le potu o le potu. O se faʻailoga iloga o ia elemene o loʻo faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o chislis ma togalaau.

Na ona latou manaʻomia e tuʻuina ma faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le laufanua ma le faitotoʻa faitotoʻa. O le mamanu o lea matata o loʻo faʻaalia ai le ulufale o elemene i le tasi ma le isi, ma e faʻaititia ai le le talafeagai o faʻafitauli o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

A uma mea uma, ae le o tagata uma e pule i ni tomai talafeagai e galulue ai ma se laʻau, faʻapea foi ma meafaigaluega faʻapitoa.

Sui o faitotoa

E taua le mauaina lelei o le mea moni o le mea moni o le fetuunaiga o gaioiga e faia i tulaga.

  1. Fetuunai le faitotoʻa faitotoʻa ma le faʻafeagai mo le isi itu.
  2. Ma e aoga le siakiina pe o le a le tutusa o le faitotoʻa ma atigipusa faitotoʻa.
  3. E amata, fetuunai le tulaga saʻo o le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le pito i luga.
  4. Ma naʻo le taimi lava e mafai ona e amata fetuʻunaʻi avanoa i le va o le ata o le faitotoʻa ma le pusa.
  5. O le mulimuli ua manatu o le fetuunai o avanoa mai le itu taua.

O lenei ua e lauiloa uma fautuaga a tagata faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o tepeops i faitotoʻa potu i faitotoʻa potu, ma o le a faʻataunuʻuina le galuega i le lelei.

Faitau atili