Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Anonim

O le taʻele o le masini e taua le mautinoa o se vai mafanafana ma le tuʻulafoaʻi o le vai i le fola. O fale taʻele o loʻo mauaina i totonu o le matagofie o lauiloa, ae ia le avea latou ma punavai o faʻafitauli tumau, latou te faʻaaogaina lelei ai a latou fesoʻotaʻiga, latou te tali atu uma ai numera o faʻagaioiga. E tele filifiliga mo le faʻamautinoaina o le tafega, ma o le tiute o loo avea ma filifiliga o se sili sili ona lelei e mafai ona faʻamoemoeina e tele tausaga.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Manatu o le faafitauli

Alavai mo le taʻele o le faʻatulagaina o le Plumping Plumping masini fuafuaina e vave ma faʻatumu le vai o le vai mai totonu o le potu, O le a le mea e tatau ona talafeagai mo se masani susu gaioiga. O ai e fia fufuluina i lalo o le taele, a o vae e faʻaauau pea i le fasimoli ma le vai?

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

O le faitotoʻa o taʻele, o se tulafono, o loʻo i ai i fafo o lona itu o lona pa'ū i se pallet, lea ua fuafuaina e aoina le paʻu vai ma aveese lona tafe i le fola o le potu. O lenei elemene e mafai ona ufiufi i se pito maualalo pe maualuga, o le pa puipui.

O le a maualuga atu, o le sili atu o le ono masani ai o le aoina uma o le vai. Peitai, o le itu maualuga o le itu e faigata tele ona utauroina e ala i luma, aemaise mo tamaiti ma tagata matutua. O le a faia lenei mea e filifili ai le sili ona lelei le maualuga mo le taʻele fata, ma ia fai mai e fetaui lelei o tagata uma o lou aiga.

O le alavai i le taʻele e tupu i le pa talafeagai i le paneta, ma mo le itu o vai i totonu, o lona 'ai e faʻatinoina ma le patu. O le mataupu faavae, o le pu o loʻo i ai i vaega eseese - i le ogatotonu, i le tulimanu poʻo le pito o le pallet.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Alavai

A o soʻo se manava vai o loʻo tuʻufaʻatasia, o manaʻoga faʻapitoa, o le televave o le faʻaaogaina o mea uma na tupu i totonu o le pusa puipui, e aunoa ma le faʻatulagaina i totonu o le palut; Faʻateʻaina o le toe foʻi mai o vai o otaota i totonu o le paneta; Aveesea o manogi le lelei mai se isi. I se faʻaopopoga, o le ono mafai ona faʻaavanoaina faʻaoga manaʻomia, inisi. A o poloka foliga.

I nisi tulaga (sili atu masani i o latou lava fale), e leai se paleti i le taele. Ona faia saʻo ai lea o le plum i fafo atu o le taʻotoga i fafo, ma o le tagata e talimalo ai o le vai o loʻo i luga o le aʻa o loʻo i luga o le vai, e aunoa ma le faʻaputuputu o le pu. O le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga o le faiga e tali tutusa ma le Pallet version.

Vaega o elemene

I le tulaga lautele, o le tino alavai mo le taʻele fale poʻo le taʻele o le taʻele, e aunoa ma se pallet e aofia ai o ia elemene: O se masini e ave ai eleelea.

Mataupu i luga o le autu: o a mai le kesi o le kesi

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Slum system

O se masini mo le mauaina o se otaota vai vai o loʻo faʻapipiʻi tuʻu saʻo i le pu ma tatau ona mautinoa o mea manaʻomia e tatau ona faʻataunuʻuina: taofia le toe foʻi o le vai. O se matafaioi faʻapena ua tuʻuina atu ia sifi ma eseese fausaga o le hydralic aseta.

Ina ia mafai ona filifili poʻo le a le filifiliga e filifili ai, e tatau ona e malamalama i ai ni masini e mafai ona faʻaaogaina uma. O ituaiga autu o loʻo mulimuli mai o siphons o loʻo faʻasoaina:

  1. Siphon fagu ituaiga. Se ituaiga e masani ai i le tele o le laititi ma magoto, o fea le ituaiga autu. O lenei mamanu e mafai foi ona faʻaaogaina mo le mataupu i lalo o le iloiloga, aemaise lava, mo le fale taʻele i se pallet. O le siphon o le ata e pei o se fagu, o lona ua ua faʻapipiʻi i le pullow pu. I le pito i lalo o le itu, o loʻo tuʻuina mai le paipa, o loʻo fesoʻotaʻi i le paipa i le afi. O le pito i lalo o loʻo tuʻuina atu i se pepa e leʻi fuafuaina, ma o se fale palapala e mafai ona aveeseina i ai. O le tuʻufaʻatasiga o sea tulaga o sea mamanu o le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le tausiga. O se mea leaga, e i ai le maualuga maualuga o le masini, e mafua ai le tele o le pale o le fale.

    Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

    Fagu siphon ituaiga

  2. Siphon o le tulivae (paipa) ituaiga. O lenei mamanu na fausia e se paipa e punou i le ituaiga o le tusi s po o U. O se siphon faigofie na fausia e le s-ata ata o le palasitika paipa ma le fesoasoani a le clomps ma le fesoasoani o clamps ma le fesoasoani o le clamm i luga o le pepa. O le mea taua o le ono mafai ona faʻaititia le maualuga o le masini, ae o le faʻamamaina o loʻo faigata, o loʻo manaʻomia tele, pe a faʻaaogaina se elefane.

    Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

    S-foliga siphon

  3. Faavasega apefai. E masani ona faʻaaoga mo se pallet bollet poʻo le taʻele e aunoa ma ia. O le aano lea, o se faagaau, faʻaiʻu ma se lattice nofoaga, lea ua faapipiiina i luga o le pullow pu. O le maualuga o sea masini e le itiiti ifo 7- 8 cm.

    Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

    Alavai mailei

Ina ia aveese le vai mai le masini maua, ua faataatia le auala. I faiga faavae, e masani ona masani ona faʻapitoa e faʻaoʻo atu i luga o le puipui o le faletaele poʻo le itu o le taʻele ma le tasi o itu. O le mafai ona maeʻa faleʻauna ma le maeʻa auala ma le umi o le 1-1.5 m, ma faʻalauiloa tuʻusaʻo ma tulimanu alavai. O le auala e aofia ai: O se faʻailoga o le ata, grille ma alavai.

Atituri o pallets

O le vaega autu o le alavai alavai o le pallet o le taele. O Ia o loʻo tuʻuina mai le aoina o vaiaiʻai ma auala o loʻo faʻatonutonuina e le auvai i totonu o le pusa olo. Mai le filifiliga o lenei aitema e faʻalagolago tele i le faʻamafanafanaga o le atoa le susu faʻagasologa.

E mafai ona faʻatino pallets afi mai le Steel, Shinless Steel, faʻaofuina uʻamea, palasitika ma le maʻamaʻai. Oloa oloa e i ai le manaʻomia o le mamanu ma tuʻuina atu i le faʻailo manaʻomia agai i le pupuʻu pu.

I le taimi nei, e sili ona lauiloa acrylic pallets - aoga ma malosi. O le le atoatoa o loʻo manatu o le maualuga o le aʻafia o le valu. Ina ia faʻateleina le faʻatuatuaina o palasitika o loʻo faʻamalosia i le fiberglass poʻo le uamea faʻamalosia.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Acrylic pallet

O pallemide pallets e faia e pei o se sima o lo o malaga i le faatuatuaina. Frames ua fausia e ala i le faʻatumuina o sima, o le faʻapipiʻi o piliki poʻo ni maa elemene. Ile faʻagasologa o le gaosia, o le muluina o mauga tuʻutuʻuga alavai, aumai le mea tatau e mafai ona soloia.

Manaomia Meafaigaluega

A faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻi i le faʻamamaina o le taʻele fale, o se mea faʻapitoa ma mea faigaluega o le a manaʻomia. O le faʻavae e faia i le faʻatumuina o le sima, ma o lea, o se mea faigaluega mo saunia o se fofo, gaioiga ma le tatau ona galue faʻavaveina:

  • Faafaofaufauga Mafaufauga;
  • suo;
  • tulaga maualuga;
  • Master Ok;
  • susulu;
  • afa afa;
  • manai.
  • naifi;
  • seleulu.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Meafaigaluega mo sima

O le fesoʻotaʻiga cae o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina:

  • Bulgarian;
  • malo eletise;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • Olo masini;
  • Hacksas mo uamea;
  • Meafaitino mo le puʻeina o paipa;
  • sikulukalaiva;
  • faamemelo;
  • Ai lea o le mea lea;
  • O ki o le afu o le vao, gataʻa, tuʻinanau, tuʻutuʻuga;
  • Chiszels;
  • ;
  • samala;
  • Masiofo;
  • vali pulumu;
  • spatua.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Faletupe o le Cab Fesootaiga

Mai le faʻaaogaina o le a manaʻomia:

  • Faapipii o Aam;
  • silikicone oglant;
  • Fusi Tape;
  • Manoa;
  • Studs.

O lelei faʻatonutonu ma mea talafeagai e tuʻuina mai e le Faʻalapotopotoga le tulaga o le faʻavae, faʻatumu fua lea, laina uʻamea, tulimanu.

Vaega o le mauga

Mai le saʻo o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o loʻo faʻalagolago i lona sologa lelei. Afai o loʻo e faʻapipiʻiina se faʻatauga, atoa faʻaauupegaina ma ou lima, ona manaʻomia lea e mulimuli i fautuaga a le aʻoaʻoga. Soʻo se faʻaupuga e manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina lelei le faʻaaogaina o faʻamaumauga faʻapitoa o loʻo i luga o le sili.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Faamaufaailogaina Itunuu

I le laasaga muamua, o le faʻavae mo le pallet ua tapenaina ma sao i le sexge o loʻo faʻamautinoaina. E sili le faʻaaogaina o le Forw Rewer Sport mai le vai taele, lea e talafeagai le maoaʻe e maua ai le lautele.

Afai o le fale taʻele o le fale o loʻo faʻapipiʻi i luga o se tulaga le aoga le aoga, e amata galuega i le faʻapipiʻiina o le tee i totonu o le taʻele i le taʻele o le taʻele.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

Sosoo ai, o se kesi e faia i le pito i lalo o le fale o se auala faʻapitoa o le auala poʻo paipa e fesoʻotaʻi le pu o le paleti ma le popo o le sua o le pa.

A taoto, o se uila talafeagai e tatau ona saunia mo se vai a le vai. Mo se siphon, o le loloto o se loloto o loʻo fausia i le sima o loʻo lafoina le pito i lalo o le sili ona manaʻomia. E taua le fuafuaina lelei o le maualuga o le siphon, ia e amanaia le mafai ona fetuunai o le maualuga o le vanit vae.

O le taimi lava e fesoʻotaʻi ai le fale taʻele i le Seled System e faia i lenei faʻasologa:

  1. Sa aoina Sinahona e tusa ma faʻatonuga.
  2. O le taʻele tallet liliu i luga, o le siphon e faʻasaʻo i luga o le pu o le alavai i le tulaga faʻapitoa. O se paʻu paʻu taliga o loʻo faaputuputu i luga o le teine.
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani o le fetuunaiga o le maualuga o vae, o le pallet e masani ona puipuia. E tatau ona matua lautele.
  4. O se alavai fetuʻutuʻutuʻu, vavaeʻese mai le siphon, e fesoʻotaʻi ma le dischage system (auala poʻo le paipa). O le mea malie o loʻo faʻamaufaʻailogaina le teuina o le sipeleni silika.

Faʻasaʻo le taʻele alavai alavai

O le fale taʻele taʻele ua matua faateleina lava lauiloa, ma o le mea lea e toatele tagata e manaʻo e fai ia latou fale mautotogi. Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻataunuʻuina ma o outou lava lima, ia usitaʻia manaʻoga o faʻatonuga ma fautuaga a tagata faʻapitoa. O le saʻo ma le maualuga-faʻailoga faʻapipiʻi o le alavai o le alavai o se mautinoa o le umi o le taotoga o le taʻele.

Padity Education

Tusitusiga i luga o le autu: Gate mai le pepa faapolofesa Fai oe lava: Ata Lipoti + Vitio

Faitau atili