Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Anonim

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

O le masini fufulu i le faletaele o le mea talafeagai lea i totonu o le fale, aua e fesoasoani e sefe le taimi ma taumafaiga i luga o le fufuluina. Mo le masani ai taoto, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi saʻo i le suavai sapalai ma le otaota. E mafai ona faʻapipiʻi se masini fufulu e aunoa ma se valaʻau i se fomaʻi faʻapitoa, e tatau ona e manaʻomia le faʻamasani i nisi fautuaga. Afai latou te tausisi atoatoa ia i latou, o le faʻapipiʻiina o le fufuluina masini o le a le tele lava taimi. A o le i faʻapipiʻiina le metotia, e tatau ona e faʻatauina se siphon, aua e galue e pei o le hydraulic.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Faamoemoega

Tele tagata talitonu o le mafuaʻaga autu o le sipatai, e faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi ai masini fufulu, o le foaʻi lea o vai. Ae o lenei masini ua fuafuaina foi mo isi faʻamoemoe:

  • Siphon maua ai le itu taumatau o le itu tauagavale Faʻaaogaina se pa puipui. Lea e mafai ai ona e faʻagalo e uiga i le le fiafia i luga o le potu o loʻo tuʻuina atu ai le masini. E toʻatele tagata faʻatau e le o gauai atu i lenei galuega seʻia oʻo i le seʻe manogi e oso i luga o lo latou fale. Suia le siphon o le a fesoasoani e feagai ma le faafitauli.
  • O le masini aoina uma lapisi lapisi ma vaega, o le fea o le fufuluina i le system ma puipuia i latou mai le ulufale i le suavai o le sami. SIPHAN ua mafai ai ona e puipuia oe e puipuia le lapisi, aua e matua faʻafitauli lava e faia ai le faʻamamaina masani o paipa. O nisi taimi e le mafai ona faʻaaogaina vailaʻau mo le faʻamamaina o paipa, aʻo le paipa mea e mafai ona faʻaleagaina. O nisi faʻataʻitaʻiga o le fufuluina masini e iai se potu eseese, o loʻo aoina uma pefu, fulufulu ma mea laiti. Ae afai o le faʻataʻitaʻiga e le o iai lenei taʻavale, ona alu atoa le uta autu i le siphon.
  • Ina ia faafaigofieina le galuega o le pamu fufulu masini O le tau o le 'ai o le' ai

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Manatu

O le i ai o le sipine e maua ai le alavai lelei o vai, momoli le faaaogaina o le masini fufulu ma fesoasoani e aloese mai faʻafitauli ono tupu i taimi o otaota.

O le filifiliga o se safaipu tutusa e faigofie tele, talu ai na o le lua ituaiga o lenei masini e maua i luga o le tumama meafaigaluega.

Mau i totonu o le mataupu: totonu o le fale mautotogi mo se aiga talavou ma se tamaititi: meaafale fuafuaga i potu (39 ata)

Tuʻufaʻatasia

Faʻaaogaina i soʻo se potu. E mafai ai ona e faʻapipiʻi le vai mo le paʻu, ma e faʻamaulaia ai e le tamaʻi tama se fesoʻotaʻiga ma le tausiga o le masini masini i le suavai.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Vavaeese (fafo ma fausia)

  • Vavaeese siphon Masani ona faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le masini fufulu otometi. E mafai ona i fafo pe fausia-i totonu.
  • Fafo le siphon E iloga i ni fuaitau laiti, ae manaʻomia tele avanoa nai lo le fausiaina o mea, e puipuia ai le masini latalata i le puipui. O lona vave feaveaʻio o loʻo faia i le paʻu o le paʻu e faʻaaoga ai se mama mama.
  • Fausia-i le siphon E masani ona taʻua o tagata atamamai "pusa", e manaʻomia mo le itiiti ifo ma le itiiti ifo i le va o tagata i fafo. E nana atoa i le u, e na o le le masani ai o loo le iloaina e Ausetalia. Faʻaaogaina le fausia-i siphon, e mafai ona faʻapipiʻiina se masini fufulu malosi i le puipui. Faapipiiina o lenei masini e matua faigofie lava, ae naʻo le tulaga muamua e manaʻomia e saunia se malologa faʻapitoa i le puipui. O lenei ituaiga e sili atu le manaʻoga i tagata faʻatau, aua o loʻo tauaveina se malamalama natia mai le vai mai le masini masini. Muamua, o puipui ua faʻapipiʻi i laupapa laupapa, ona faʻapipiʻi lea o le siposehon i le malologa.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Faafuasei e fesoʻotaʻi le masini fufulu i le plum

Ae le i faʻatauina se masini faʻapitoa masini, o le masini e tatau ona vave ona faitau i faʻatonuga, o loʻo faʻamalosia ai e le suavai o le faʻagaioiga o le oloa.

Afai o le fale mautotogi o loʻo i luga o fola pito i luga, ona talafeagai lea o le faʻamaonia o le maualuga ma le faʻaputuputu tane e mafai ona fatuina le manaʻoga manaʻomia. I luga o le pito i lalo o fola, o lenei faʻafitauli ua le toesea.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

O nisi taimi o faigata e tupu pe a faʻafesoʻotaʻi le masini-masini i le plum ona o lona nofoaga.

E tele auala e faʻafesoʻotaʻi ai:

  • tuusaʻo i le taele;
  • i le siphon, lea o loo i lalo o le magoto po o lou fufulu;
  • i le papet paipa.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le masini, o le masini saʻo i le taele e faʻaaogaina naʻo le vevela, faʻapea foi ma le tagata e umia i le itu o le taʻele. O nei fittings e faʻatau atu atoa ma masini.

E faʻafesoʻotaʻi le siphon e faʻapipiʻi ai le masini masini i le magoto, e tatau ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma se numera faʻapitoa. Ina ia fesoʻotaʻi ma le '' 'au, o le mea e tuʻuina mai le masini o loʻo sapalaiina ma faʻamautu e faʻamau.

O le ogaumu mulimuli, lea e faia i le fale malupuipuia, e sili atu ona faigata, ae masani foi ona faaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou e faia oe lava (35 ata)

A faʻafesoʻotaʻi le masini, o le masini i le siphon e tatau ona faʻalogoina i le lua nuces:

  • O le alavai e tatau ona fesoʻotaʻi i le maualuga o le 60 cm e faʻaititia ai le avega i le faʻagaioiga o le pamu.
  • E le fautuaina le fausia o se plum hose ina ia aua neʻi faia se avega faʻaopoopo i luga o le pamu o le pamu. Afai e le lava le umi, e mafai ona foʻia lenei faʻafitauli e faʻaaoga ai se faʻaopopoga o le suavai o le o le o le a naʻo le 3.2 cm, o le a le mafai ona tafe le vai i luga ole fagu . Afai e te filifili e faaumi i le itu, ona mautinoa ai lea i le maualuga talafeagai, ma aua le togiina i luga o le foloa, ma faia le itu sili vai mo se vai lelei vai.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Faapipiiina laasaga

O le fesoʻotaʻiga ma paipa lapisi e tupu i ni nai laasaga ma faʻalagolago i mea o paipa.

Afai o le otaota e aofia ai o uʻamea uʻamea uʻamea, e manaʻomia:

  1. Aveese le tuai Siphon. Fai faapipiiina o se pupuga faʻapitoa o le paʻu o le paipa, o le a faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le uʻamea uʻamea ma palasitika.
  2. Faʻaaoga se pipili faʻapitoa, o loʻo i ai se ituaiga o se slappenting e le mautonu ma le lapoa o le 5 cm.
  3. Faʻaofi le pamu o le paʻu, o le itu o le 5x2.4 cm, ma faʻapipiʻi le hose mo alavai.

Afai o loʻo faʻaaoga le paipa ogalaau i totonu o le fale, e matua faigofie tele le faʻagaioiga. E manaʻomia le fausia o se tee, ona faia ai lea o gaioiga uma e pei ona faʻapipiʻi le masini masini e lafo ai paʻepaʻe paepae.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

O le a le mea e tatau ona iloiloina i le faʻapipiʻi faʻagasologa, faʻaopopo faʻamatalaga

Pe a faʻatau se masini fufulu, ua i ai le hose, o le umi o le 3 m, ae o nisi taimi 5 m. Afai e le umi, ae le mafai ona i ai i le 3 m, ma ia mautinoa i ai Faʻaaoga se polypropylene tube ma le lapoa 2 cm mo fesoʻotaʻiga. E sili le aua le faʻatupuina, ae faʻatau se faʻamoemoe fou o le umi o le umi. Ose pamu faapitoa, o loʻo nafa ma le aʻego o le vai mai se masini fufulu, o se tasi o le masini sili ona taugata, o lea e aoga ai i le tausiga. O le umi foi le faʻamoemoe, o le tele tele o le avega i luga o le pamu, E faʻaititia le olaga tautua. Ma ia o loʻo faʻateleina ai le vaʻai lautele i le aofaʻi o poloka poloka i le nofoaga o le faʻaititia.

Mataupu i luga o le autu: Tulafono mo le mutiaina o Merwall i luga o le taualuga ma le malamalama

A faʻapipiʻiina se masini fufulu, e tatau ona e mafaufau i ni isi mea faʻaopopo faaopoopo faʻamatalaga:

  • O le tapuni-O le alatoto e nafa ma le tele o le vai ina ia le toe foi i le masini. E masani lava, o masini fufulu ua maeʻa faʻamaeʻa i lenei vaega, peitaʻi pe a le leai se gaioiga maʻea O le taua o le alatoto masani e tusa lava pe a uma ona e faʻaaogaina le vai mo isi manaʻoga. A aunoa ma lea, e tele le taumafaina o lologa o le potu.
  • Lava-Taaloga Vaa E le ova le vai. E aoga ona faʻapipiʻiina, naʻo isi itu e fesoʻotaʻi ai i le siʻitia o le siʻitia, faʻaoga ai le vai ma mafai ona mafua ai ormops i le vai sapalai.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Foliga o le fesoʻotaʻi i le magoto

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le masini, le masini e fufulu ai le hose e tatau ona tu i le maualuga o le 60 cm e puipuia ai le ono mafai ona toe foʻi i totonu o le taʻavale.

E manaʻomia le faʻatauina o le tee, o le ituaiga o loʻo pei o le mataitusi "Y", ona faʻapipiʻiina lea o se mea faʻapitoa i totonu o le pu, ma luga o le lua mo le magoto. Aua nei galo e faʻaaoga le faʻamaufaʻailoga pe a faʻafesoʻotaʻia le masini masini i le aʻoaʻoga. Naʻo le saʻo sootaga e mautinoa ai le faʻamamaina lelei le fufuluina e aunoa ma faʻalavelave.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Le poto o filifiliga o siphons

O le tele o le tele o siphones e matua faʻafaigofie ai le faʻatinoina o se oloa, ae e tatau lava ona totogi le mataala mo ni manatu ni mea.

  • Atunuu e maua ai e le atunuʻu e aʻafia ai le lelei o le oloa.
  • O mea o le gaosia o le siphon, ma tuʻutuʻuga i totonu o le potu o le a faʻapipiʻi ai le masini fufulu.
  • Afai o le masini o le a faʻapipiʻiina i totonu o le umukuka faʻatasi ai ma isi mea faigaluega e 'aina vai, pei o le pulumu fufulu, o le sipuni e tatau ona tele ni peleni.
  • O le faʻatulagaina o le stoson e tatau ona mautu, aunoa ma le faʻapaʻu poʻo isi mea ua tupu. E tatau ona totogi faʻapitoa i le filo i luga o soʻotaga. O mea uma o manuki e tatau ona tasi le tele ma paipa.
  • O nofoaga faapitoa o le sipasiki e tatau ona faʻataʻatitia pe a filifilia se siphon. O le mea e tetee ai i mea e faʻatagaina ai le olaga umi, atoa foi ma le saʻo faʻagaioiga o le vaega atoa. O mea sili ona lelei mo le gaosiga o le siphon o le shiphon o stanless steel po polythylene.

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Siphon mo le fufuluina masini: O le a le mea sili e filifili?

Faitau atili