Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa
O le fale fou na fausia i ona lava lima lamatiaga e le avea ma fale o au miti, pe a fai o faitotoʻa i nofoaga o le atunuʻu ma potu malolo o le a le talafeagai. O le faʻamafanafanaga moni e muamua mai e le gata i le faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa, ae sili atu - o se poloketi agavaa, e aofia ai le nofoaga o faitotoʻa uma. O faʻamatalaga i totonu o lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai le tele o mea sese.

Faʻafefea ona mamanuina se fale ma ou lava lima

Faʻafetai i tekinolosi fou ma le Initaneti, toeititi lava o tagata uma ma le malamalama malamalama i le fausiaina ma toe faʻaleleia e mafai ona taumafai latou lava o se mamanu.

E pei ona masani ai, e amata uma i fua faatatau ma ata o le mea faitino, ina ua uma ona fau le ata o le tolu-itu. E faigofie ona maua ni polokalame e faʻatagaina ai oe e auai i le ata faʻatino, mo se faʻataʻitaʻiga, DVRERIVIP 2.1. Masani pe faʻapolofesa. O ana aoga e eseese le maitauina pe a oʻo i ata tusia ma faʻamaoniaina. E mafai ona e fesiitai i se vaega vavaeʻese ma faʻailogaina le lanu o na puipui e fuafua e faʻavaivaia, e fesoasoani aua le misia lava ni mea laiti. Ina ua maeʻa, i luga o le nofoaga namu, fai se vaega fou ma pa, vaeluaina ma faitotoʻa i luga o le fua o le 1: 1. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le vaega o faʻavae ma le fou puipui, o le mea faʻataʻitaʻi o le a aliali mai i ou luma, o le a i ai i le faaiuga o le tusiata galuega.

Masani lava itu o le tatalaina

Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa

E le o se mea lilo e mafai ai e le gaosiga o faitotoʻa o tusitusiga tetele, pe a fai o le faitotoʻa i lou fale e fetaui ma le filifiliga e le sili ona faigata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu o le a le faʻaulu a le afu

O le galuega o soʻo se tagata lelei filifilia o le aumaia uma o le vaʻaiga i le tulaga masani:

  • Mo faitotoʻa faitotoʻa: lautele - 90 cm poʻo le 1 m, maualuga - 2.08 poʻo le 2.10 m;
  • Mo faitotoʻa o fale i aiga, e pei o le tino maliu, faletaele, faleuila: lautele - 70 cm, maualuga - 05 - 2.06 m;
  • Mo fale i nofoaga o nonofo ai, e pei o le ofisa, o le potumoe o tamaiti, potumoe o tamaiti: 80 cm ma 2.06 m,.

Faamolemole ia matau: O le maualuga o avanoa o faitotoʻa uma o loʻo i totonu o le 'aʻai o loʻo atagia mai ai 2.06 m. Mafaufau i le fola e aofia ai le faʻatulagaina o le Stand O le avanoa o le 5 cm, o le a faʻatagaina oe e faʻamatuʻuina le faʻapipiʻi pusa pusa ma fai se asama o le au.

Ioe, a mamanuina se fale, e mafai ona e savali atu i faʻataʻitaʻiga ma aua le aveina oe i le faʻavae o tulaga faatonuina, ae saunia mo le faʻavae o mea e sili atu ona taugata.

Ua tatalaina le ato

Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa

E le tatau ona faʻatamala le tusi i le isi e faatatau i le polokalame amata ona tatalaina lenei mea, e le tatau ona faʻatauanauina, tusa lava pe o le a le tulaga ese o lau poloketi.

  • E le tatau ona le amanaiaina faitotoa i le potu. I ni tulaga sili ona leaga, e mafai ona faʻatagaina pe a fai o se tasi o faʻaogaina oloa o le a matua seasea moni, aua, o le faitotoʻa i le pusa tausi.
  • E tatau ona tatalaina le faitotoʻa ia le itiiti ifo 95 ° Ina ia le o le faitotoʻa o le faitotoʻa. A leai, o le a ia toe faia le mea e teu ai le mea e aunoa ma le tasi, taia ai ma lou tulilima.
  • I le tulaga tatala, o le faitotoʻa e le tatau ona fausia se faʻafitauli i se tagata o mai i potu tuaoi.
  • E sili atu le manaia ma sili atu le manaia pe a faʻapipiʻi faitotoa i le sili mailiok o loʻo i ai le malifa o le lautele lautele.
  • Tausiga Laupapa, e faapea, o lona igoa ma lona gata i le puipui e tatau ona tutusa i le itu e tatalaina ai le faitotoa.
  • Vaʻai lelei i le sili atu ona faigofie faitotoʻa e tatala le faitotoʻa i totonu o potu ia e latalata ai i lena taimi e latalata ai, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, i le potumoe. O le a lava le mafai ona tosoina lou lima mai le potu e tapuni le faitotoʻa e tatala e le 95 °. Ma ina ia tapunia le faitotoʻa e tatalaina e le 180 °, o le a tatau ona e alu ese mai le potu ma oʻo atu i le 'au.
  • O le i ai o le pito i lalo o le tapulaʻa o le 100 mita, muamua, e avatu ai le faʻasaʻoga saʻo. Lona lua, o lea o le faitotoa o le itu faafeagai o le a iloa sili atu le lelei, ona e te le tau togi le palaka pe na alu ese i le tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa?

Fale i le lotoifale

Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa

A faʻatulaga ni faitotoa i fale o aiga, e le mafai ai ona misia le vaega, e amata loa ona avea ma vaega o loʻo i totonu o potu, e oʻo i mea faigaluega ma aiga. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te le manatu e masani ona ofi masini fufulu i le puipui, ma o le 5 cm, e le saʻo lava le faʻatulagaina o le faitotoʻa sone.

O le manatu faʻapitoa o le a manaʻomia le pito i lalo ifo o le adjain le faitotoʻa i le faletaele ma i le faleuila. E masani lava ona o le mea moni o le mea moni o le fola i totonu o nei potu e masani ona maualalo ifo nai lo le fale atoa, e tuʻuina atu i le tagata e ona pe a i ai le vai. I le saʻo filifiliga, o le a foliga mai o le a le itu o le a pei o lenei: O le platband o loʻo umi e alu i le foloa, ma le iʻuga o le fola e tapunia ai.

Susu, Arches, oona

Fua, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa

E ui i le mea moni o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi i le amataga lava o le toe faʻaleleia, ma nofoaga o totonu o faitotoʻa o loʻo toetoe lava a toetoe lava o le iʻuga, e tatau ona e filifilia i le taimi e tasi. O lenei manaʻoga e faʻamatala e le mea moni e faia ai malifa mai faʻafitauli o potu potu, ina ia tatau ona latou tuʻufaʻatasia i le lanu ma le tino.

E i ai foʻi i ni vailaʻau, le au popoto, le silafaga lea i luma o aso nei, ia manaʻomia foi le puipuiga i foliga o Platbands. Afai e te le popole i ai e tusa ai ma le atoa, pe a uma le ono masina o faʻagaioiga, o le a oʻo mai i totonu o latou fanua le mausali.

O le lelei, ma e sili ona taua, o taimi uma mauaina o faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e aunoa ma le le fiafia i lou soifua maloloina ma le atotupe e aʻoaʻo ai mai isi mea sese.

Faitau atili