Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Anonim

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

A faasoaina se fale tumaʻoti e manaʻomia ona e amanaia le tele o tau, lea e te le manatu pe afai e te filifili e nofo i le fale mautotogi. O fale fale o loʻo iai, e le manaʻomia ona iloa e le au aʻoga, ae e le manaʻomia le iloa o tauau o kamupani fale faigaluega. Peitai, i le taimi lava e te filifili ai e alu ese mai i fafo o le taulaga ma tapena i le fauina o lou fale, e muamua lava, tupuaga ma suavai. O le paipa o ANP o loʻo faia se sao tele i le faʻagaioiga o le mulimuli lua faiga. O le taimi nei, o le a faia le matou talanoaga e uiga ia te ia.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Talosaga

Fan faagaau po o tagata fiafia - O le paipa lea e fesoʻotaʻi ai le kapoti e oʻo mai i se siosiomaga. E alu i le taualuga o le fale ma fai ia tutusa le mamafa i le swoge system.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

A oʻo i le tele o vai o loʻo sau i totonu o le pusa puipui, i totonu o le tino, e i ai le faʻateʻaina i le ea, e maua ai tuʻusaʻo Ma le puipuiga, o manu le fiafia i ai. O loʻo faʻaaogaina le susu. O lo o fausia i le punou o le utu o le utu. O le Fin Tabe e faʻatautaia le masani masani o le tulaga o le hydralicacticatication, e mafai ona "gagau" i lalo o le omiga. I le ala o se fale nofomau.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

E i ai pea le fiafia?

Afai tatou te le mafai ona faʻatalitonuina oe o le manaʻoga e faʻapipiʻiina se osofaʻiga osofaʻiga, e mafai ona e faia e aunoa ma ia, ae mo lenei mea o le a e taofia tulaga taua lua. Muamua, e tatau ona maualuga le fale, ma lona lua, e tatau ona i ai se sili atu ma le tasi toʻele ma le tasi vae i totonu o le fale. Peitaʻi, afai o ia manaʻomia le faʻamalieina, o lea e le faʻapea e mafai ona e fuafuaina se suavai e leai se paipa e le o se mea e le fiafia i ai. E manaʻomia le amanaia o nisi mea taua.

Mataupu i luga o le autu: teuteuga mo le fale ma meaalofa mo Fepuari 14 o pepa

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

O lea, o le tau o le fusu e tatau ai pe a:

  • SWEw kebe i lalo ifo o le 0.5 cm o le lautele;
  • E te faʻaaogaina le faiga faʻa-faatusatuʻuga tausiga fouvale;
  • O le fale, pe i lona teritori o loʻo i ai se faʻasao puipui poʻo se isi masini, o le tausiga o le vanitini o le vaipuna i le afi o le vai tele o vai tetele o vai.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Manaoga mo le Mauga

Faʻapipiʻiina o le FAN PIPE e tatau ona faʻatinoina e faʻatatau i le lua manaʻoga autu:

  • O le lapoa o le FAN Paipa ma se osofaʻi e tatau ona tutusa ma le sao o le milimita;
  • Le nofoaga e tatau ona mafaufau ma le faʻaeteete le uila o le ato. E masani lava ona faʻaalia ni paipa i luga o le taualuga; I le taimi lava e tasi, e taua le faʻaaogaina o le itu o tafega tau fugalaʻau ina ia mou atu le faʻafitauli o le suavai i le isi itu o le paleni.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Faʻaoga le faʻapopoleina

Masalo na e lagona o le a mea o loʻo i totonu o le paʻu o faamaluma e mafai ona ulufale atu i le fale mautotogi e ala i le faleuila. E masani ona tupu lenei mea i le mea o fea, ina ua faʻavaeina se tino faʻaleagaina, leaga mea sese na faia, o le faʻailoga o le faʻaupuga o le paipa. O le mafuaʻaga e mafai foʻi ona avea ai ma poloka malosi na mafua mai i le lapisi i le pusa o lapisi lapoa, isumu poʻo isumu. Afai e te le manaʻo e molimauina lau faletaele o lou faleuila e mafai ona tausia muamua lenei mea, i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le tamaʻi paipa.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

O le fesuiaʻi Fan Valf ua mamanuina faʻapitoa ina ia mafai ai ona taofia le toe foi mai o le sowuge alavai i masini pa. E masani ona faʻapipiʻiina i fafo pe i totonu o le oso aʻe o le oso. E faʻatino e pei ona taua i lalo: A e tuʻu le vai, o le alatoto e tatalaina ma ututuli ma mea uma ma mea uma e manaʻomia, ma luga, lalo ifo o le mamafa o le uamea le tautotogo, tapuni malosi.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

A faapipii se alatoto, e manaʻomia le amanaia le taimi o lona ufiufi e tatau ona tatalaina i le felauaiga o le vai. Naʻo lenei tulaga o le a le amanaʻia ai le poloka o le sami o loʻo agaʻi atu i le isi itu.

Mataupu Faavae o le Faatulagaina o Tupu Ventiala Lautele

E mafai ona e mamanuina le fan verdinge oe lava. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e maua le itiiti ifo ma le faʻaititia le malamalama i le fanua o inisinia faiga ma suʻesuʻeina le snip manaʻoga.

Tusitusiga i luga o le autu: antippitics defregnation mo fafie ma o latou lava lima

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

I foliga lautele, o mataupu silisili o le mamanuina o le fan paipa o lo o pei o lea:

  • O le faʻailo o paipa o paipa i le itu o le auala o le supa o le sundsuge kesi e tatau ona le itiiti ifo ma le lua selau selau selau;
  • E tasi le Finaner e mafai ona faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai ni pusa 'eseʻese;
  • E mafai foʻi ona suia le itu o paipa pato pe a fai o le suiga o loʻo faia i luga aʻe o le nofoaga e tumau ai masini mulimuli i le siʻitia;
  • E faʻafesoʻotaʻi le tele o paipa, faʻaaoga le ie faʻatupu lava; E tatau ona faʻapipiʻi i le 135 poʻo le 45-tikeri le taua i le gaioiga o le kesi;
  • E mafai ona suia le itu o le fan vents na o le fesoasoani a se osofaʻiga o se tagata fiafia ma i lalo o le 135-tikeri tulimanu.
  • E manaʻomia le tatau ona amanaia le mamao mai le osofaʻiga o le paʻu ma faamalama: i le tafailagi tafailagi e tatau ona itiiti ifo i le 4 mita;
  • Fana paipa e tatau ona vavaeeseina ese mai le vertiplation ma chimney;
  • O le pito i lalo o le paipa o le paipa e tatau ona i ai i se potu mafanafana, ma o le tumutumu lea i le malu; I totonu o lenei tulaga, o le faatupuina o le a sili atu le malosi.

Fautuaga mo le tauaveina o paipa

A maeʻa le poloketi, e mafai ona e agaʻi saʻo e faʻapipiʻi ai le faaputuga o le oso aʻe. E amata i le, faʻatau uma masini talafeagai. E te manaʻomia: Fan ma faʻafesoʻotaʻi paipa, ventives alavai ma fetaui lelei. Faapipiiina o le Fina System e tatau ona faia i le tele o tulaga.

  • Galuega sauniuni. Masalo i totonu o lou fale ua i ai se faiga tuai o le tagata repapa. Afai e faia o le uʻamea, e sili atu le le fiafia i ai ma suia i latou i isi aso nei. A o le i amataina galuega, ia mautinoa e poloka le tagata mamao.
  • O le faʻapipiʻiina o le osofaʻiga o le osofaʻiga amata i le faʻavae o le fale. I le ofutino, fai pu ma, ma le fesoasoani a fapi omea, ma mumu le paipa i luga.
  • Afai ua uma ona faʻapipiʻiina le pamu, faʻafesoʻotaʻi le faleuila i le oso aʻe o le oso i luga o le apa. Fusi ma mama-foliga pakete.
  • Mo le pisapisao le mautonu, faʻaaoga le satia le mauga poʻo minerale fulufulu.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Matamata i le vitio lenei i luga o le faʻapipiʻiina o le oso aʻe o le oso aʻe o le tagata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi saʻo

Masani ai le tele o mea sese

Taʻitaʻia e ala i faʻamoemoega lelei, o le toʻatele o loʻo saili e fauina se faiga folau o le FAN i lo latou faʻamoemoe ina ia mafai ona faʻaleleia lona galuega. Peitaʻi, e tele taimi e tele suiga i le poloketi e taʻimua i tupe. Mafaufau i mea sili ona masani:
  • Faalapotopotoga o le oloa o le osofaʻiga o le tamaʻi paipa i le faleio, ae le o luga o le taualuga. Afai e le tuua vave e le SWAge Scase i le siosiomaga, vave pe mulimuli ane o le a latou faaputuputu i lalo o le taualuga ma faasolosolo amata ona ulufale atu i le ogatotonu.
  • Faʻapipiʻi le paipa o le paipa mai totonu o le pa o le fanauina. Afai o le tagata fiafia o le a pasia i fafo, ona e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o le a tulaʻi mai.
  • Suia o le Puipuiga o le Fan Fungus i le pito i luga o le paipa ma se mea leaga pe teuteu floger. E ui lava i le tele o foliga sili ona lelei, o le pauu mai lea lava e le faʻamalosia, ae, faʻateʻa, o loʻo faʻaititia ai le iʻuga o soʻotaga lelei.

Lipea

Toe faaleleia o paipa fai paipa, pei o se tulafono, ua faaitiitia i le sui o le tuai o paopao irope i fou palasitika. E sili atu i lalo o le taʻitaʻiga a se tagata poto masani o le poto masani, uunaia o ni ulugalii fesoasoani e fesoasoani ai. Lafo uʻamea - o mea e matua mamafa mamafa, ma i le taimi e tasi, o lea e tatau ai ona faʻatekonolosi lava. Ia matua faʻaeteete aua o loʻo i ai pea le avanoa e faʻaleagaina ai lou lava soifua maloloina poʻo le atoaga o le suavai. I se faʻaopopoga, afai e te suia le paipa fao i le tele-faleoloa fale ma, i le tasi taimi, ola aʻe mai le faʻapitoa paipa, o le a tetee atu ai i au pamu fou.

Fan paipa: Faapipiiina ma toe faaleleia

Ina ia galue, o le a e manaʻomia se malosi o le togalaʻau, Burgarin, Drill ma soʻo se isi mea faigaluega e te maua e manaʻomia, o le toega o māmā. Ina ua maeʻa le faʻaoʻoina o paipa tuai, e mafai ona e amata faʻapipiʻiina ni mea fou. Faʻafefea ona fai lenei mea, matou te faʻafoi faʻamatalaga i vaega ua maeʻa muamua. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani a matou faʻatonuga ia te oe e aunoa ma ni faʻafitauli na faʻatu ai se fou fan ventipration system!

Faitau atili