Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa o faitotoʻa

Anonim

I le taimi nei, o tagata mamanu na o mai ma le faitau selau o uiga o le mafaufau e teuteu faitotoʻa, o le a fesoasoani e faʻafou ai le totonu ma aumai se mea fou i ai. O se tasi o nei metotia o le teuteu ata o le faitotoa. O le manino i luga o faʻatonuga ma fautuaga, e mafai ona e faia se tusi muamua lava o le a suia atoa le potu.

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa o faitotoʻa

E tele auala e teuteu ai faitotoa: Art vali, decopupage, applibous, Pseudo-mailei ma isi.

Faʻafefea ona saunia faitotoʻa

A o le i faia saʻo le teuteuga, e manaʻomia le tapenaina ma le faʻaeteete se galuega. E amata uma i le faitotoa. Muamua e tatau ona e aveese le upega tafailagi ma le matapeʻa, aveese ma le faʻaeteete le tioata (pe a iai), faʻamamaina mai le tuai tuai, eseese ma isi ofutino. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia le faʻasologa o meafaigaluega.

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa o faitotoʻa

Mo ata tifaga, o le a manaʻomia e faitotoa ni pulumu e eseese ma vali.

  • Fausiaina le sikulukalaiva pe samala;
  • oneone o le fatufatu;
  • spatralas;
  • O le mea taua lea o loʻo mafai ona suia ai e le masani ai le paʻu o le suavai masani ma le ea laʻei.
  • Tufugaga ma OliF;
  • laiti fao;
  • Fetaui (faitotoʻa faitotoʻa, matasele ma loka).

O le aveeseina o faitotoʻa ma matasele, e mafai ona e amata aveeseina le vali poʻo se varnish. E mafai ona e faia lea mea ma le fesoasoani a se togafiti mamago - pe a vevela i se vevela vevela, vali poʻo ni taʻaloga e mafai ai ona fufulu ma le spat, e aunoa ma le faʻaaogaina i lenei taumafaiga taua.

Fusia ma le faaeteete le laufanua mai le vali tuai, e mafai ona e alu aʻe i le tehttracoga o le faitotoʻa faitotoʻa, aʻo tapunia uma le taʻetaʻeʻe uma ma chips. E eseese fatu o le emery o le tele o fatuga o le a fesoasoani e feagai ma luga ma aveese le faigata.

O le laasaga mulimuli o sauniuniga o le uina o lea o le faitotoʻa o tatalia e ala i le faʻamaloloina o mea mai i mafuaʻaga faʻasaina o le susu. A atoa le mago, e mafai ona e faaofi le ipu tioata i tua, ma le saogalemu i le laititi o fao.

Mataupu i luga o le autu: Pulu mo le Hall i Khrushchev: Filifiliga o Filifiliga

Teuteuga o le tusiata ata vali faitotoa

Art valivali o le faigofie auala e teuteu ai le potu potu. Ina ia mafai ona fai ia le agavaa, e tatau lava ona na o le mulimulitaʻi uma faʻatonuga ma fautuaga, ae o loʻo saunia foi mea uma i le amataga:

Faʻafefea ona fai ni faitotoʻa o faitotoʻa

O meaaʻoga nei o le a manaʻomia mo le decopupuge: pulumu, kulu, seleulu, varnish ma tolu-potu solo.

  • Plaster, Faʻamaeʻaina Taulima ma Primer (sili atu Acrylic);
  • Ituaiga o pulumu mo teuteuga, mago ma mama mama, laiti fasimomo o papupuni;
  • Spray;
  • acrylic Lacquir;
  • Vali ia lava.

Afai o le faitotoʻa tuai ua sauni, tusa ma le faʻamatalaga i luga, e mafai ona e amata faʻamatalaina lona laualuga, faʻaaogaina o le plaster, faʻaiʻu o le afu ma acrylic eseese. Aua nei galo e uiga i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le fafie fafie - Iʻuga ma fautuaga uma e mautinoa ai le lelei o le faʻamamaina o le faitotoʻa ma isi gaioiga.

E sili le faʻaaogaina o vali faʻapitoa e galue ai. O le lau laʻau o le faʻaiuga e tatau ona i ai i se tulaga faʻa-(mo lea tulaga e mafai ona e faʻaaogaina le laulau ma nofoa o se tulaga filemu. Ona e tatau ona kuka le stenfil po o le tele o ata.

Ina ia mafai ona maua le taunuuga sili ona lelei, e tatau ona e faʻaaogaina mea sili ona maualuga-uiga ma mulimuli mulimuli uma faʻamatalaga uma.

E aoga le faʻailoa o se tasi tulafono faigofie: E fia lanu o loʻo i ai i le lumanaʻi ata, e toʻatele o tagata atamamai e tatau ona sauniuni. I le taimi lava lea, a uma ona faʻaputu meaʻai taʻitasi, e manaʻomia e tuʻua ai Stentic mo sina taimi, ae o le a faʻatagaina le vali ia mago lelei lelei.

Vali faitotoa ma mulimuli ane gaioiga

O le ata mo le faitotoʻa o totonu e mafai ona fausia tutoʻatasi, E le faigata, aemaise lava, aemaise mo i latou ei latou o loʻo iai tupe maua. O le a mataʻituina faitotoʻa faitotoʻa o totonu o le potu o tamaiti, le potu malolo, faʻapea foʻi i le ofisa o fatuga ma faʻasalalauga. Stencur po o mamanu e mafai ona faia i le lima ma se penitala masani ma le ostionery naifi.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaiʻu saʻo

Afai e mafai uma ona maua ni mea talafeagai i le tutoʻatasi, o le tulaga lea e sili atu le faigata i le sailiga o ni auivi ma fasimea. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona maua i le tele o oloa i luga o le initaneti na teuina ese tuusaʻo i le faʻatinoina o lenei oloa. Decor stelates eseesega i le mafiafia ma fusi metotia (faʻapipiʻi pe leai).

Ina ia mafai ona fausia se ata sili, e sili le faʻaaogaina o le mafiafia ma malosi mamanu na faia i luga o le faʻavae o palasitika. Mo ni ata lapopoa, e manaʻomia le faʻatagaina o le auivi mo ni vaega se tele, lea e faʻapea ua tuʻu faʻatasia.

O le teuteuga faitotoa o potu faatasi ai ma o latou lava lima - o le faʻagasologa e matua manaia lava, i lalo o tulafono uma ma fautuaga, mafai ona faia. E le gata i lea, o valivali ma o latou lava lima o le a avea ma faʻafiafiaga manaia mo tagata uma o le aiga.

Atonu e galue tagata uma i le pulumu, ae sili atu ona faʻaaoga le amataga o lenei pisinisi - o le ata o le a lamolemole ma manaia, e aunoa ma le teteʻa ma isi faʻaletonu. Ae e te lei amataina le faʻataʻitaʻiga, e taua le faʻaaogaina o le faʻatasiga atoa e le masani ai o loʻo masani ai o loʻo iai le penitala masani. E manaʻomia lea mo le faʻatusa manatu o le lumanaʻi ata. E le manaʻomia i le taimi muamua o le a tuʻuaʻiina se tino tele o vali, e sili le faʻaopopoina o lanu i le ata tusi.

A maeʻa ona faʻaaoga le mamanu, e tatau ona faʻapipiʻi le suʻega o le faitotoʻa i se faaputuga o acrolic eseese, o le a sefe le ata mai le burnout. Tioata (pe a iai) e mafai foi ona valivali le pisia i vali, o le a faʻafouina ai totonu o le potu.

O le atavali o le faitotoʻa o totonu e faia oe lava - o se gaioiga faigofie. Mulimuli i fautuaga uma, e mafai ona e suia lelei le potu ma faʻaopopo ni ata fou i totonu.

Faitau atili