Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Vave, faigofie ma e aunoa ma ni tau faʻaopopo, e mafai ona e tuʻu se nonoa, pe a fai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa i le taimi uma o lenei siaki-o le sili ona lauiloa ma mea e sili ona lauiloa mo le sili ona lauiloa ma mea e sili ona lauiloa mo le sili ona lauiloa ma mea e sili ona lauiloa. E lauiloa o ia i lona umi, talaʻiga faʻapea foi ma ituaiga eseese ma lanu. Ae peitai e toatele e valaaulia e faataunuu le fetaiaʻi o polofesa, e toaitiiti tagata na iloa o lo o tau ai, le mea tonu, o le mea taua o le tausisia o nusipepa.

Tile fola: o le a le mea e filifili ai

O le pale pale e mafai ona eseese. Porcelain Tile e matua tumau lava le tumau, tetee i le leaga, pei o le maosiosia ma ofuina. E i ai le lamolemole i luga o foliga pei o tioata. Sir bale - masani ona faʻaaogaina o se mea teuteu elemene i le tuʻufaʻatasiga ma isi ituaiga o faʻatumu mea.

Se tulaga faʻapitoa o soʻo se tale - tumau ma le maualuga malosi.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Lauiloa ma manaʻomia i aso nei o se tapila laupapa, o loʻo taʻua e le tumau ma lelei uiga.

Porcelain Tale e tetee e leaga ai se amataga. O le laualuga o ia se faaputuga o mea faalenatura mea e tutusa mea, pei o le gennite ma le maamora. Terrala - Glazed Tale, na maua mai e le lua famea. O se manatu sili ona maualuga le lelei ma le siosiomaga.

Ceramic Tile - o le sili ona lauiloa, tele i le manaʻoga, faʻafetai i lana:

  • E le faasesevaa;
  • Malosi;
  • Taugofie tau;
  • Matua ituaiga.
  • Tele lauiloa lauiloa e mafua mai i le tele o filifiliga;

Fale piliki lapisi - e mautinoa ai, o loʻo mautinoa e tautua ai i le tele o sefulu tausaga. Ua tele le mimita ai. COTTO - Matte, e faia mai le faʻavae mai le omea ma mea totino. O loʻo toe faʻaleleia le faʻanoanoa, e lelei atoatoa mo le faletaele.

Faatoʻaga tale i luga o le puipui: filifiliga o le taunuʻuga

Tile - o le tele o mea, o lona faʻauiga e tupu i se tasi taimi ma mo se taimi umi. E taua tele le mea sese, o lea e aoga tele le amanaia o le mafuaʻaga o le avanoa avanoa. O le puipui puipui mo le teuteuina o le umukuka i luga o le umukuka e tatau ona tetee atu i mea uma e lua ma vailaau ituaiga o le faaali. I totonu o le sone o le ipu taʻalo o se taleʻe ma le tele o vevela ma le susu.

Tusi i luga o le autu: O le mea e tapunia ai le tauemu i le va o ogalaau - filifili le sili sili ona lelei

Afai e te manaʻo i le maualuga-lelei le paʻu - aua le sefe. Mo nofoaga lata mai o nofoaga, Matoolika e talafeagai - gaosia mai le palapala mumu. Mo laupapa e ese mai i vaega eseese, e masani ona fetaui ma lona lelei.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Pe a filifilia le pito i le manaʻomia e mafaufau i le ituaiga o potu o le a iai

Lile luga:

  • Ufiufi i le le va;
  • ;
  • Mea tonu, o se mamanu mamanu.

I le feagai ai ma mea fou o nofoaga (faletaele, faletaele) e manaʻomia le faʻapipiʻi o puipui ma le tele o le susu. E tatau lava ona atoatoa le fiafia i le susu ma mata vevela. O Mosec e sili ona lauiloa mo le taʻoto i nei nofoaga. Tuuina mai le potu masani o le potu masani, faʻafetai i le teuteuga o ni elemene ma fusi, faʻataʻitaʻiga mea masani.

A filifilia se olo mo potu taʻitasi mo potu taʻitasi, e tatau ona taʻitaʻia e le tele o tulaga eseʻese, faʻalagolago i le ituaiga o potu.

Ina ia taofia le filogia i le potu (auala auala, balkonce, loggis), o le ata o nei avanoa o le a avea ma fofo sili atu ma le poletivini. Teuteuina o le avanoa o le kapeneta, potu malolo ma le fesoasoani a le puipui puipui e mafai ona sili atu ona lelei le fofo. O le matila, na teuteuina i ni fusi, e faʻataʻitaʻiina ai le maa faalenatura poʻo le omea o le a manuia.

Faʻafefea ona tuʻu le puipui o le puipui: mea faigaluega manaʻomia ma mea

O le faatatauina lelei o le nonoa e le o manaʻomia e aunoa ma faʻavae. Ia mautinoa e manaʻomia le faʻapipiʻiina mo Tiles, Sealant ma Grout, Preming ma Pute, Plastic Cluses, Fetuunaiga mo le fefiloi o Glue (e mafai ona e faʻaaogaina ai le suo).

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Ae le i amata ona taoto le paʻu, e tatau ona e saunia mea uma e manaʻomia ma mea muamua ina neʻi faʻalavelave i le taimi o le galuega.

Ole mea taua e manaʻomia e faʻalatalata ai i le filifiliga o elemene pei o:

  • Hacksaw i kafel;
  • Pule ma le penitala;
  • Master Ok;
  • Tulaga;
  • Laupapa laupapa;
  • Pakete mo fofo;
  • Tile spatrala.

Ma tasi le vaega sili ona tuʻufaʻatasia o le faʻavae o ia lava. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le aofaʻi, e manaʻomia le naʻo le faʻaopopoina o le isi 10% numera faʻaopopo.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga faafiafiaga i le atunuu

Metotia mo le lalagaina Ceramic Tiles i luga o le puipui

O metotia o le taotoga fola i luga o le puipui e mafai ona avea ma sili ona eseese. O le sooga o le taʻotoga - tele taimi, o lenei metotia o loʻo faʻaogaina mo le fola. Deck o loʻo taoto - i lenei auala, e masani ona faʻataʻitaʻi i le piliki.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Ina ia faaleleia le umukuka ma le faletaele, o le omea o nonoa i le checker

Paralel styling cont - tulaga masani o le lalagaina:

  • I le checkerboard;
  • Laina;
  • Teuteuga;
  • E masani ona faʻaaogaina le mafaufau.

O le sasaina o le "Kerisimasi Kerisimasi" - o se tuʻufaʻatasiga o dignonal ma le mapu, mautu i le fasiotia. Kapeta o le a o - feagai ai, e fuafua ai le kapeta puipui. I le ogatotonu - vaega o le mosaiko o se tele tele.

Ona o le eseese o le filifilia o metotia o le faʻataʻamilosaga pale, e mafai ona e fausiaina se fausaga iloga e le tuua se tasi.

O le modular grid o se tuʻufaʻatasiga o faaputuga eseese o tusitusiga ma lapoʻa, sosoo ai ma le toe fai o le solo poʻo le tutusa sitaili.

O tekonolosi talafeagai o le a o nonoa i luga o le puipui

Tile Cloy Sking tekonolosi i luga o le puipui pasi i 4 tulaga. Muamua tulaga - e amata i le, e manaʻomia le iloa le ituaiga o Tile, lona lapoʻa, lanu. Ona e tatau lea ona e fua ia tapulaa o le potu ma filifili pe fia le tele o ato filifilia e manaʻomia.

E manaʻomia le teuina mo se isi tile prosasapas, i le tulaga o le le manaʻomia le faʻaleagaina i le paʻu.

A o feagai, e tatau ona e tuu se puipui puipui i luga o pepa latalata i le puipui ma fuafua le aofai o le faaputuga i le tafailagi i le tafailagi ma agai i luga. O lea e mafai ai ona e malamalama pe talafeagai le oti o le paina i luga o le itu, ma o le mea e sili ai le faʻapipiʻi. E mafai foi ona e faia se laina i luga o le puipui faʻaaogaina se pule - i le tulaga lea, o le paʻu paʻu paʻu.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona tuʻu lelei i ou lava lima, talenia paʻu

Ina ua uma ona taʻe le Tile, e tatau ona maua ai le fatuina o le ie

E manaʻomia le tapenaina o lauʻele - o se tulaga taua tele lenei. A aunoa ma lea, e le mafai ona faʻasaga saʻo i ni tig. O loʻo tupu i luga o le 'aʻai i se tulaga faʻapitoa o le tali (nai lo le faʻaaogaina foi o le faʻapipiʻi) ma se spatrala faʻapitoa. Ua fautuaina foi e tagata atamamai o le faia o puipui o puipui.

Mataupu i luga o le autu: metotia o le vevela o le fale ma se ie puipui

Laasaga-i-Laasaga Aloaia:

  1. Vaeluaina kelu i le pakete ma sauni ai le ato filifilia.
  2. Ina ia aloese mai le faʻaseʻe ua tataina, faʻapipiʻi se fasi fafie i luga o le laina faʻailoga.
  3. O le ato muamua e tatau ona tuu i le pito i lalo, faatapulaaina i le nofoaafi.
  4. Ia amata i le, matou te faʻaaogaina le kulimi i luga o le puipui ma amata ona faʻataʻalo le taʻe, o le mafiafia o le kulimi o le kulimi e le tatau ona sili atu nai lo le 5 mm.
  5. Mai le amataga tatou te faʻaaogaina ni palasitika faʻapitoa e ala i le faʻapipiʻiina o latou i le va o pou. E tatau ona mafolafola le fola. Ina ia manatua o le a aveeseina le lua oketiga mo le 10 minute, ae na latou pipii.
  6. Mulimuli i le tele o kuel na pauu i luga o le paʻu na aveesea, na i ai lea, o le a tuai ona aveʻese.

O le kelu o le a mago i le ao. Ina ua uma ona faʻamamaina, e mafai ona e amata le maoa o le pito i luga. Lenei ua faia i le fesoasoani o le sami po o le totoa. Sa tatau ona faʻaaoga Zatilka e se paʻu paʻu Spatara Digonaly System. I le maeʻa, e manaʻomia e soloiesea ai le ie ma se ie mago, ae o le isi faʻailoga o loʻo sosoʻo e aveese ai ma le susu susu. Ia faʻaeteete pe a maeʻa le faʻafitaga, e masani ona siaki le tulaga mafolafola o le paʻu.

E faʻapefea le paʻu i luga o le puipui (vitio)

Faatoʻaga tale i luga o le puipui - o se mea sili ona gafataulimaina o le toe faʻaleleia ma suia o le potu teuteuina. Faapipii le Tili mo le taimi muamua o le a mafai ai e aunoa ma ni mea sese. Aua le faʻavaveina, aua le taumafai e tuʻu uma laina o fafie, 5 laina i le taimi e tasi - o le sili filifiliga filifiliga. E faʻamautinoaina lea o le faʻatonutonuina lelei lelei, ma o le faʻagasologa o le a le o se avega. I le mea na tupu, ua matauina tulafono a le Cladling uma, ua lelei le saile e fiafia mo le tele o tausaga.

Faitau atili