Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Anonim

Pusa pusa o le atoa faitotoa. Mai le ala e fai ai se pusa mo faitotoʻa totonu, o le malosi ma le lelei o le atoa mamanu e faʻamoemoe.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Pusa pusa masini.

Le taimi nei, o loʻo aumaia e le faitotoʻa a fanua faʻatasi ma le faitotoʻa faitotoʻa. O na kits e mafai ona i ai se eseʻese o fuafuaga ma gaosia mai isi mea eseese. E ui i lea, o le mataupu o faʻaputuputu le pusa mo le faitotoʻa totonu ma a latou lava lima e talafeagai. O le faitotoʻa na faia le tutoʻatasi o le a talafeagai lelei i le amataga ma o le a amanaia manaoga o lē e ona.

Faʻaaliga mamanu pusa mo le faitotoʻa faitotoʻa

O le pusa o soʻo se faitotoʻa o se vaega tumau o ia, o loʻo faʻapipiʻi i le faitotoʻa ma o loʻo tuʻuina atu e le lopa e faʻapipiʻi le auala feʻaveaʻi - le faitotoʻa faitotoʻa. Na tuusao Adajoins i le pa o le faitotoa.

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Vaega o faitotoʻa faitotoʻa o ituaiga eseese.

Pusa o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i ai se faʻavaʻa. E mafai ona faia i fafie, mea faʻapipiʻi o mea, taga, palasitika, moli uʻamea talaaga poʻo mea e lua. Tele pusa faitotoʻa e tutusa manatu, ma faʻailoga lautele. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o le faʻasologa o le tusiaina. O se pusa aoga i totonu o le auala e mafai ona faia le matafaioi o se faʻavaʻa mo se faitotoʻa pe na o se tapulaʻa o le tino, faia le sili ona lelei o loʻo tautau).

E faigofie le vaega o le nofoaga i le faitotoa 'ona aofia ai ma se faʻavaʻa, fagu palakalafa ma le faʻataʻamilomilo, ma e ono iai foi se faʻamaufaʻailoga. O le faʻavaʻa e iai se foliga o le p-foliga ma e faia i luga o le lua itu tauagavale ma pito i luga o le pito i luga o le jumbraltal (i le tuʻugamau i luga o le tulimanu. O le pa o loʻo faia ai le faʻavaʻa o loʻo iai se faʻailoga o le pusa ma se pupuʻu o le uʻulu o le faitotoʻa. O le Platband o loʻo faia o se teuteuga o se vailaʻau ma le faʻaititia o le 45º ma tautua e nana le avanoa i le va o le puipui ma le pusa. O le mea e maeʻa ai le ata i lalo ifo i le ituaiga o se faʻasologa o le vai. E mafai ona faapipiiina le tagata faʻatau e maua ai le faʻaoʻo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fausia se fale mai le pa: Technolosi + Ata Lipoti + Ata

Manaoga mo le Ata Fanau

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Laulau lapoa o faitotoa o le faitotoa.

Ina ia mafai e le atigipusa ona faatinoina ana galuega, e manaʻomia le tatau ona amanaia le tele o tulaga pe a filifilia pe gaosia. Muamua lava, o le faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona fetaui lelei ma le itu o le faitotoʻa o le faitotoʻa - ia 20-30 mm itiiti nai lo ituaiga o le tatalaina i itu uma. O le itu o fata o le pusa e tatau ona matua saʻo, ma o le pito i luga o le koluse e matua faʻamilo faʻafuaseʻi. O le mafiafia (lautele i le auala auala) o le pusa e tatau ona filifilia ina ia tapa ai le platband i ona itu mata ma le puipui e aunoa ma le skew. O le mafiafia e mafai ona fetuunai e se lelei.

O le potu malolo (o lana atigipusa) e masani lava o le maualuga o le 207 cm ma le lautele o le 80 cm. I faletaele ma faletaele, o le lautele o le tatalaina e masani ona masani ai 70 cm.

O le faitotoʻa e tatau ona lava le malosi o le fale, faʻatagaina le uuina o le tapoleni e aunoa ma sina faʻafanua. I totonu o pusa i totonu na faʻapipiʻi i totonu o le faletaele ma le faletaele, e manaʻomia le faʻapipiʻi o mea taua (maualuga i luga atu o le afa o le faʻasologa o le potu. I totonu o le umukuka, i le isi itu, o mea lilo e le manaʻomia, ma o le lau laʻuu e i ai lona gase ala maualalo i le 20 mm mo le vela.

Faia o se pusa faitotoa

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Faitotoa pusa faia polokalame.

Oe mafai ona faʻaputu se pusa mo faitotoʻa i totonu o lau oe lava masani laupapa pusa pepa (laupapa). Muamua, o le maualuga ma le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Mai le maualuga o le tatalaina, 30 MM ua ave; Ogaoga ma tipi ese ni taʻavale se lua o lenei umi mo le tele o fata. E faapena foi saunia le pito i luga o le koluse. Faatasi ai ma le fesoasoani a se meafaigaluega faʻapitoa - stusla - o le pito i luga o pito i luga o fata ma lua pito o le crossbar o loʻo tipi i le lua o le 45º. O se faʻapitoa meafaigaluega o loʻo faʻaaoga e saʻo ai le tuʻugamau. A FAUTUAINA O LE CrossBar, e tatau ona maitauina o le umi o le pito laititi pe a uma le tipiina o tulimanu e tatau ona avea ma lautele o le faitotoʻa faitotoʻa

O le itu o tutu ma le koluse na togiina le tipi ina ia o le pa o pa na matua masani lava. O le muamua i le va oi latou o loʻo faaputuputu e se tamaʻi faʻamau ato o se tamai mafiafia (tusa o le 3 mm). O pa o loʻo faʻamalosia ma faʻamautu e ala. I le umi o le elemene, e lua pu o loʻo 'alofilima i le tulaga o le vaalele o le fasi ma le lapoa o le 4 mm. E ala i pu o le soʻoga o loʻo faʻamalosia ma fao. E fautuaina le fufuluina o soofaatasi ma Jouberry Glue. E faʻapena foʻi, o le tulimanu lona lua o le pusa puipui e faʻamalamalamaina. Mo le le tumau le malosi o le fausaga, e fautuaina le faʻapipiʻi o se jumpeduable jumper i le pito i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Willy Hressing: O auala uma ma mea talafeagai

E sili atu le talitonuina i le malosi o le soʻoga o le soʻo e mafai ona ausia pe a e faʻapipiʻiina wank. O le faia lea o lenei mea, i le ogatotonu o le soʻoga o soʻotaga i le vaalele o le tipi (faʻailoga o pa), o le pu o le 12-15 mm ua tapunia i totonu. O le pu ma le fesootaiga elemene o loʻo pipiʻi ma le carbon uliuli glue.

Faapipii pusa ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Faaleleia le faitotoa i le amataga.

Afai e mafai na te faamapaina ai le atigipusa, ona mafai lea ona faʻatuina i le faitotoʻa. O le faʻapipiʻi e amata i le faʻapipiʻi o le ua. O se laupapa laupapa o le mafiafia o le 20 mm ma se fafine lautele e tutusa ma le lautele o le faitotoʻa, faʻapipiʻi i le fola ma le solo. Talu ai, o le laupapa laupapa i luga o pito i luga. Ua tumu i le fola i le fogafale. O le faitotoa e nonoa ai ma fao i le faletalimalo. O le umi o le augatupulaga e tutusa ma le lautele o le faitotoa.

O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa o le faitotoʻa o le tatalaina o se fusi ma le toese. Mo lenei, 3 pu o loʻo 'oloo i le tele o fata - i se mamao o le 10-15 cm mai luga o pito ma i le ogatotonu. I le koluse o le koluse e 2 pu e tutusa mamao. O loʻo faʻaalia i le pusa le faitotoʻa ma i totonu o pu i totonu o pa, o le faʻailoga o le tuʻinanau o loʻo fai. I nofoaga ua faailogaina ai, o le perforator faia pu ma le lapoa o le 8 mm ma o mea e totoe. O le pusa ua faʻasaʻoina e ala i le fao i tagata mama. O le faʻamalosiʻau o fata ma le faʻamilo o le koluse ua siakiina. Afai e tatau, fetuunaiga faʻaaoga pakete, tina uila ma mimilo ma mimilo fao ma isi taumafaiga. Pulou o fao pe a uma ona toe tumau le pusa ua nofoia i totonu o le fafie.

Afai o le mafiafia o le pusa e le lava, latou te faʻapipiʻi, latou te faʻapipiʻi tutusa lava i le Mauga o le pusa-pusa pa.

E tatau ona fetaui ma le mafiafia le mafiafia o le mafiafia o le pa o le pa o le pusa. E le tatau ona tulaʻi Dorbo i luga o le laualuga o le pa o le pusa. O le paʻu paʻu-faʻamaufaʻailoga o loʻo faaputuputu i totonu o le talaaga faʻamalosi (pe a talafeagai) i le tulaga atoa o le pusa. Afai o le Groove e le o saunia i totonu o le talaaga, o le faʻamaufaʻailoga o loʻo aumai i le bruus i le ituaiga o se paʻu manogi lelei.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaga potu i se fale tumaoti

Faauma galuega

Faailoga o le faitotoa faitotoa i lalo o le matasele.

O le fesili o le auala e faʻaputuputu ai lea o le atigipusa o potu potu, ua maeʻa ona uma ona foia, ae na tumau lava. Muamua, o le tali i le va o le faigofie o le faitotoʻa ma le pusa ua tapunia i le faʻapipiʻiina o 'au. Ina ua uma le 'aisa o le tupito, o le atā e matua maaleale ua tipi ma ua faamamaina ma fufuluina le GPA. Faapipiiina platbands i itu uma e lua o le faitotoa. Mo lenei, 3 fasipepa ua tipiina - lua mo le ova tele i luga o fata o le pusa ma le tasi mo le ova o le koluse (i itu uma o le pusa). O le pito i luga o le pito i luga o le itu e lua ma uma pito o le tafailagi platbal ua tipi i se tulimanu o le 45º. Ua uma ona fuafua le platbands ia latou vaaiga ina ia o latou tafatafa o loʻo tipiina le pito i luga o le faitotoʻa, ma o le mea lona lua na i luga o le puipui. O le au tinoitupe e faʻasaʻo e ala i le fao. Na magotoina le fao i laupapa.

O avanoa uma o loʻo i le va o le platband ma le pusa, i le va o le lelei ma le pa, i luga o le faʻapopoleina o pa o le pusa ma platbands - latalata i le platty - latalata i le platty - latalata i le punou i luga o le laau. O le mea na faia i le lua faaputuga. Muamua, o le avanoa e tumu, ma ina ua maeʻa le 'aisa, ma le faʻamaoni o le ua maeʻa ona faia. Ina ua uma mago, o le Onty o loʻo lelei le solo ma olo ma le paʻu o le paʻu. A maeʻa, o loʻo iai se nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le chisel, o le ipu ua faia mo le matasele. O le teeto ua mautu e ala i le fao.

Manaomia Meafaigaluega

Ina ia foia le mataupu o le faʻatasia o le faitotoa o le fale faitotoʻa, e manaʻomia le tapenaga nei mea faigaluega:

Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Meafaigaluega mo le siitaga o le pusa faitotoa.

  • Bulgarian;
  • Uafu;
  • eletise eletise;
  • sikulukalaiva;
  • hacksaw;
  • moa;
  • faamemelo;
  • sikulukalaiva;
  • maualuga;
  • tama mea;
  • faila;
  • fago le paʻu;
  • rofautte;
  • vaalele;
  • manai.
  • atavali vali;
  • o le samala.

Tusi pusa e fuafuaina le manatu o le fale atoa i totonu. Fai ma Faatuina oe lava le foloa. O le faia lea o lenei mea, fai sina taumafaiga ma faia fautuaga.

Faitau atili