Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

Anonim

Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

Afai e te filifili e tutoʻatasi o loʻo avea ma sitaili o loʻo i luga o le puipui, e sili atu le faamasani o oe i tulafono o le fusi o le fusi o le tino o le pale i luga o le puipui. O le nonoa o le sili ona lauiloa o le faaumaina mea mo puipui ma le itupa. E tutusa le mea e taʻele ma umukuka, ma faʻauma le fale atoa poʻo uma i le fale. O le lelei o le ogatotonu o loʻo teteʻe atu i le susu, taimi umi o auaunaga taimi ma faigofie.

Faʻafefea ona Gelu se paʻu i luga o le fola: Faʻaaoga fesoasoani i faʻataʻitaʻiga

Aʻo leʻi oo i le ata puʻe sa amata i le foga, e manaʻomia le manatu o le faia ma le faʻamalosi ina ia tatou filifilia mea e faʻataunuʻuina ai, e taua uma lenei. O le laufanua e tatau ona faʻapuu, ma le atoatoa le lamolemole, aua le manatu fua i le fale faʻafefe, mago, faʻapea foʻi ma le faʻaeteete lemu mai le palapala ma le efuefu.

Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

Ae le i amataina le faʻasaʻo, e tatau ona e faʻamamaina ma le totoʻa o puipui o puipui mai le pefu, palapala ma tuai

O le isi mea e tatau ona faia o le taimi e tatau ai ona taumafai:

  1. Tele o mea masani e le mafai ona manogi i le tele o fausiaina o fale palu, e gaosia e le lua vaega vaega. O le muamua vaega o loʻo faʻaaoga e ogatasi ai le fola muamua. Ma le vaega lona lua e faia ai le fogafale mulimuli.
  2. Ina ia faʻaitiitia le faʻaaogaina o le vailaʻau, e mafai ona e faʻaaogaina le paluga, lea e aofia ai muamua.
  3. A iai se manaʻoga, o le le faʻaituau o loʻo faʻatinoina, o loʻo faʻaoga le faʻalumaina, fuafuaina mo lenei ituaiga o galuega.
  4. O le vaega autu o le tapenapenauina i lalo o le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le faatumuga sima, lea e tatau ona faia umi ae le i maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻaiuga mulimuli.

Mataupu i luga o le autu: o le sili atu e faapufa ai le palasitika tulimanu i le pepa puipui?

I le faʻaaogaina o le fautuaga lea e faʻatino ai, e mafai ai ona ausia e le gata i le laʻau matagofie, ae faʻatupu ai le faʻatuatuaina o le faletaele, ae e le mafai ona faʻaogaina i le faletaele.

Ua ou faalogo i tulafono: pe faapefea ona kiki

Faakelu le Tile e le o se galuega faigata. Mo le faʻapipiʻiina o laupapa, e fautuaina e faʻatau mea sili ona lelei. E ese le tale. I lea ma le mataupu, e ala e suia ai le malosi, pei ona i ai 5 vasega. Faʻataʻitaʻiga, o se nonoa i se afifi laʻititi e talafeagai mo se taʻele poʻo se isi potu, o le vasega 2 o le malosi. Afai e te faʻatauina se taʻe mo se avega tele, e tatau ona e filifilia le pile i luga o le vasega. O le faʻailoga o loʻo mulimuli mai o se faʻamalosia malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻapipiʻiina o le faletaele, o le nonoa i le suia i le vevela ma le susu maualuga.

O laupapa sima o loʻo mafai ona faʻatauina mai eseese ituaiga, lanu, laupepa, ae tatau ona talafeagai mo le totonu o le potu poʻo le potu atoa.

Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

Ina ia mafai ona mausali ma le talitonuina o le pale i luga o le puipui, e fautuaina tagata faʻapitoa e faʻatau ai le maualuga o le maualuga

Faia galuega i luga o le faʻapipiʻiina sili atu le talafeagai pe a fai o se tafatafa pe sikuea. O le pale o le pale e iai foi le aoga tele. E sili le faʻatau e faʻatau ai se pa puipui mai le tasi vaega o le gaosiga. Mo pipii faaputuga, e manaʻomia le faʻamamaina o le aofaʻi lea o loʻo fuaina ai le laualuga. Mataupu e pei ona taua. O le maualuga ma le umi o le potu o loʻo faʻateleina, ma o le aofaʻi o nei numera o loʻo vaevaeina i le tasi paʻu lapoʻa. Ina ia mafai ona manaʻomia lava le manaʻomia ona faʻatau i le 10% sili atu.

Ina ia amata faʻapipiʻiina le fafie, o loʻo manaʻomia le kulimi, i le taimi e tele ituaiga eseese o mea i totonu o le faʻatauga o mea o loʻo faia ai le ituaiga galuega. Le faʻaaogaina o le kulimi, e tatau ona e faitauina faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O le keke e tatau ona vave ona faʻaaogaina ona o le faʻamago i le vaitaimi o le 30 minute.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻamamaina le siʻusiʻu? O le a le faʻatusatusaga o le sima ma le oneone?

Mo nisi faʻamatalaga auiliili, e mafai ona e faamasani i oe i le masani ai vitio o loʻo tuʻuina atu i luga o le Initaneti.

O le Lauga o Taavale: Faʻafefea e tuʻu le Tile i luga o le puipui

A o le i amataina le pa puipui, e manaʻomia le fufuluina o puipui mai le fale puʻupuʻu. Naʻo le mea lea e faʻamaonia ai le faʻatuatuaina o le faʻasaʻoina o le tino fou o le pa puipui.

Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

Tele tagata faufautua faʻapitoa e faʻapea mo le faʻatuatuaina o le taleʻe faʻamaufaʻailoga, e manaʻomia mo le luluina o puipui, aveʻesea latou mai le omea tuai

O le isi vaega o loʻo iai le gaosiga o puipui o le primer. E mafai ona teuteuina i faleoloa fau galuega. Faafetai i le kopi a le PITY, o le puipui o le a puipuia mai le foliga mai o fungi ma suia.

Mo potu i le susu maualuga ma pe tatau ona faʻaaogaina le suavai i le maualuga o le vevela.

E mafai foʻi ona eseese ituaiga, i le ituaiga o faʻafefiloi ma pe a fai. Faʻaaoga pusaai susu, aʻo puipuia puipui mai le susu mai le vai faʻaputuputu. I le maeʻa ai o mea uma, e tatau ona e faʻatali seʻia matua mago le laʻeiina ae alu loa i le faʻatinoga o galuega i le faʻapipiʻi o fusi.

Tipiina Glue

Ae e te leʻi amata ona taofi le lili, o le fesili e tupu: O le a le mea na tulu e piki i luga mo le galugalu le lili ma le taua o lona tulaga. E toʻatele tagata e manatu ma e le taugata faʻapitoa. Ae o faaiuga nei e sese, ona o ituaiga o Kelu na i ai a latou lava tuʻufaʻatasiga ma e manaʻomia mo foliga eseese ma eseʻese uiga ma latou faia se galuega patino. O le mea lea e tatau ai ona ave ma le mataala tele.

Faʻafefea ona glue se faaputuga i luga o le puipui: i luga o le fola saʻo, tiʻetiʻe ma cerammic e faʻatatau i le vitio i fafo, faʻapefea ona faʻapipiʻi

A o le filifilia o le tulu o le kulu, e manaʻomia le tatau ona amanaia lona tulaga lelei, uiga autu ma foliga

E tele ituaiga o kelu mo le ofu:

  1. Matutu. O le kulimi e gaosia i luga o le faʻavae o le sima ma faʻaopopoina le oneone, teuteuina sui sooupu poʻo se faʻaputuga. O lenei ituaiga kesu ua faʻamalamalamaina ma le vai ma faʻaaoga i totonu o le itula. O le kepue na afifiina i totonu o ato faia o pepa, ma e ese lona mamafa.
  2. Sauni kelu. O loʻo gaosia e le aofaʻiga i luga o se ata mataga poʻo se polymer. O lenei ituaiga o Glue e talafeagai ona e le manaʻomia le faʻatupuina o le vai ma e apalai i luga ma le pulumu. Ae, o le mea lava, e iai lona migasina. O lenei kulimi ua i ai le maualuga o le tau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se tafega vai vevela

Mo le tata o le fagota e iai se ituaiga kelu. Afai e te le o mautinoa e uiga i le saʻo o le faʻatau feutanaʻi ma tagata atamamai.

Faʻafefea ona faʻasolo se paʻu i luga o le puipui (vitio)

O lenei tusitusiga faʻaalia uma faʻailoga taua i le faʻapotopotoga o le faʻapipiʻiina o galuega ma pou. Tuuina uma fautuaga na lisiina i luga, e mafai ona e pikiina tonu le mea lea o le a fetaui ma lau ituaiga o nonoa. Gauai atu i lenei aga, o lona uiga e le gata i le faʻasaʻoina o le saʻo o le faʻapipiʻiina, ae faʻapea foi ona foliga matagofie tele.

Faitau atili