Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

Anonim

Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

E taua le pipii atu i le puipui lelei ma le faʻapitoa, i lea tulaga o le a tumau mo le tele o tausaga o le tausaga, na manatu ai o se tasi o mea taugata. O ana mea e fiafia i ai e sili ona lauiloa e tusa lava ma le penket filifiliga i le va o le paepae ma Blues Pint o le 15x15 cm. Tumau, e le faigofie le tafea i luga o le umukuka. I aso nei, i fata fale o faleoloa, e i ai se filifiliga lautele o fafie, mai le paketi vaega i le mamanuina o pulega.

O le a le mea e te filifilia ai se faaputuga ma pe faʻapefea ona kelu i luga o le puipui

Afai o loʻo fuafua e faʻasalaina le potu ma le paʻu, e manaʻomia le tagofia o ona manatu ma eseʻesega o tagata gaosi. Muamua lava, e tatau ona faʻailoa mai o le faʻaliliuga ua manatu o se siosiomaga faʻa-siosiomaga mea ma e faia i le faʻatonutonu natura.

Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

A o le filifilia o le paʻu, faʻapitoa le faʻaaogaina e tatau ona totogi i lona tulaga lelei, uiga ma gaosiga

Tufatufaina 3 autu ituaiga o pou:

  1. Cafe mo galuega i fafo. E faigofie ona iloga i le faailogaina i foliga o kiona. O lona uiga o mea e tetee i le vevela o le vevela.
  2. O le pa puipui o loʻo faʻaalia e ala i le ata o le alofilima i le pito i tua o le paʻu poʻo le pusa.
  3. O le taʻele i fafo ua faʻailogaina ma vae o vae. O lona uiga o lenei mea e matuaʻi tumau ma teteʻe i le faʻaleagaina o mea leaga.

Faʻalagolago i le porosity ma le teteʻe ia ofuina, o le vasega o le tania o le ogaumu. A, b, c - mai le sili atu ma lalo. Ole faʻailoga lea o le mautu o mea ia amusa ma vailaʻau. Faʻataʻitaʻiga, mo vaipuna, o le vasega pito i luga e filifilia mo le umukuka ma le faletaele e mafai ona lava le vasega C.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o kaseti faitotoa ma faapipiiina tulafono

Sauniuniga mo le pipii o ato i luga o le puipui

Le lelei o le tau mafanafana e faʻalagolago i le saʻo o mea filifilia. Ae mai le talafeagai le faʻatinoina o le galuega o le Tile muamua Ting. Sauni le luga mo galuega.

Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

Ae e te leʻi amata ona taofi le tulu, e tatau ona e faʻamamaina muamua le puipui mai le ata tuai, palapala ma le pefu

Faaalu le le fiafia o le ufiufi muamua:

  • Lipine;
  • Pese;
  • Pepa puipui;
  • Tuai TOLE.

E taʻitasi le lisiina o mea o le a le faʻatagaina e faʻatumauina ai le mamafa o le paʻu. Malulu le puipui e iloa ai le gaogao po o diska. Aveese le matua tuai tuai, ua malepe i lalo o le mamafa o le faaputuga. Aveʻese le faʻapopoleina. Afai e tatau, laa i luga ma le tele o le leai o se mea e fai ai le mafaufau ma se mea faigata ma se faiga inisinia. Afai e tatau, tamoe galuega e toe faʻafoʻi ma le tulaga le puipui.

E taua o le laualuga e le sili atu nai lo le 1 cm.

Siaki le laualuga o le puipui. Aveesea ni auupega, faaalu le fatu o le au. Fai ni tagata suʻesuʻe, o le a fesoasoani i le tele o le tele e loka i luga o le puipui puipui. Ia mautinoa e fufulu le puipui mai le pefu. E faia lenei mea, faʻaaoga PVA Amininum poʻo le faʻapitoa muamua.

Faʻafefea ona tuu le paʻu i luga o le puipui puipui

E seasea lava ona mafai ona feiloai ma le atoatoa tulimanu tulimanu ma puipui i totonu o le potu. Afai o le lauʻeleʻele e loloto atu le faʻanoanoa, aua le taumafai e faʻafefiloi i le taimi. Faʻaaoga le vaega o le faʻapipiʻi ma tuu ia te ia e mago atoa. Afai e tatau ai, toe fai. O le mafiafia mafiafia vaega o le taʻotoga, faʻaaoga i le taimi, o le a foia pou. E manaʻomia le 'ausia o le puipui ina ia avea ma le tele o le, o le tuʻuga o le paʻu e le tatau ona sili atu ile 3-4 mm.

Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

Tele faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia ai le ogatasi o le puipui ina ia o le paʻu o le paʻu

Fautuaga:

  1. Faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o 5 manatu i le pito i tua o le taʻele, 4 o loʻo i ai i tulimanu ma 1 i le ogatotonu.
  2. A faʻafesoʻotaʻi le laufanua, o le vaifofo e tatau lava ona tufatufaina i le va o le fola ma le puipui.
  3. Aloese mai le tulaʻi mai o le gaogao.
  4. O le tele o le tele o le salu e tuua le pito, aveese le spalala.
  5. Tuu le faaputuga i le tulaga.
  6. O le fausiaina lamolemole i le va o faleoloa, ia mautinoa e faʻaaoga le palasitika satauro lea e faʻatau atu i faleoloa pisinisi.
  7. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le paʻu i luga o le puipui luga, aveese auala mai le faʻapipiʻi poʻo le fofo mai le faʻamamaina o le moli o le nonoa.
  8. Aua le taumafai e pipii sili atu nai lo le 2 po o le 4 laina i le taimi, talu ai o le taʻele o le a mamafa mamafa, ma o le tele o le tele uta o le a agaʻi atu i le aveeseina o le pusa 'ese.
  9. Ina ua maeʻa se faʻamagoina atoa o le taina, faʻaaogaina le paluga mo le faʻaʻoleʻole.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau Roma pupuni: Faʻasalalauga auala

Afai o iai sau tui o se nonoa i luga o se mama sima luga, o le a iai isi foliga. I le tasi itu e tasi, o le pamu sima, e le manaʻomia se tasi o gatasi, ae o lenei uiga lelei o se panu maʻoe sili ona leaga.

Mo le lelei o le aʻiaʻi, e sili le faʻatumuina o le uʻamea fasimea grid. Lenei o le a maua ai le malosi taua ma faʻamama le paʻu i luga.

Tausia lelei le taimi fuafuaina. O le mea lea e le o le mea lea e le o se fatuga o le galuega e faʻalagolago i le lelei o le faʻamalosia o le unaʻi o le ofutino filifilia ma lona olaga.

Faaputuga: Faʻafefea e tuʻu le faaputuga i luga o le puipui

Afai na matou filifili i luga o le ata ma le tele o le nonoa, fuafua lona laititi. I le i ai o le faʻaaogaina o mea teuteu, aua le paie e fuaina puipui ma tusi le tulaga tonu o le lumanaʻi tapuni tapuni. Mafaufau poʻo fea o loʻo iai ni soʻoga ma tagata soʻo. Pe a fausia se ata tusi, manatu o le amataina o galuega e sili atu mai le pito sili ona lauiloa, o le a fesoasoani e faʻasolosolo ai pupuʻu i nofoaga e le taia. Afai e te faʻaaogaina lelei fafie, ave i le 15% sili atu nai lo le vaega fuafuaina, o se vaega o mea o le a alu i le teuteuina. Faʻaaoga le toe faʻaleleia o le vaega o le suʻega o le ieʻoti e mafai ona e manuia ai.

Tile i luga o le puipui o le ata: Faʻafefea ona gelu se paʻu, pipii ma tuʻu saʻo

I le taupuletagofie, e le gata e fuafua le numera o pou laupapa, ae saunia foi mea faigaluega mo galuega.

Tile Glues ma Nuces:

  1. Faʻaaogaina o se PLUMM, fuafua le mea taua i luga o le laina e amata ai ona e taina le paʻu.
  2. Mafaufau i le le mautonu o le fola, o le laina muamua e tatau ona teuteu. O tuʻuga o loʻo i luga o le fola o le a le mafai ona maitauina, o lea, amata loa ona faʻapuu ai le seevae mai le lona lua itu.
  3. Faʻaaoga le tulaga ma tusi se laina faʻa-laina o le mea lea o le a e faʻatusatusaina le pito i lalo o le laina lona lua.
  4. Mo le lagolago o le laina, faapipii i le puipui lamolemole pa. O le pito i luga o le pa e tatau ona ofi atu i luga o le laina faalava. O lenei togafiti faigofie o le a fesoasoani taofia ai le ti seʻe mai le uptset i lalo. E mafai ona e aveesea le BOHS i nai aso talu ona faʻamamaina atoa o le fofo, ma naʻo le taimi muamua lena, tapuni le laina muamua o le Tile.
  5. Fufulu le potu mai tamai finauga ina ia le paʻu i le fofo ma na le pipii pea i tusitusiga poʻo mea faigaluega.
  6. Ina ia fausia se tali, e mafai ona e faʻaogaina se paluga o le siʻosiʻomaga ma le oneone ma le faʻaopopoina o le kulimi. Pe faʻatau atu se mea ua maeʻa e faia-faʻapitoa i totonu o le faleoloa.

Mataupu i luga o le autu: faavae mai pipi o pipi i lalo o le veranda ma o latou lava lima

O le lalagaina o fusi i luga o le puipui puipui (vitio)

Faatoʻaga le taʻe, sili ona leaga le galuega, manaʻomia le siʻitia o le sili atu le saʻo. Afai e te le iloga i le mea e manaʻomia ma le onosaʻi, e sili le lelei o le faia o le faʻamamaina o le masoa. E taua le manatua afai e sili se mea taugata mo lana galuega, ma e le faapea, e le faapea, o ia o se faigofie faigofie faigofie. Ae lelei le fusi e le mafai ona taugata. Faamaoti au uo ma masani, atonu latou te faia se tagata faigaluega o lo latou galuega e mafai ona latou fautuaina.

Faitau atili