O tulaga lelei ma le le atoatoa o pepa o pepa pepa

Anonim

E taua le iloa

O le taimi nei o le maketi o loʻo tumu i faʻamatalaga eseese. Tagata gaosi ma tagata faatau e ofoina atu se tagata nei o loʻo i ai le filifilia o le filifiliga o pepa puipui:

  • nofofua-vaega ma tele-vaega;
  • lamolemole ma ebobous;
  • ma se faʻataʻitaʻiga poʻo se talaʻaga;
  • muamua (lea o le ata o lo o lomia i luga o le pepa vali);
  • O le le togafitia (lea e faʻaaoga ai le ata i le lanu poʻo paʻepaʻe pepa;
  • faamoemoe mo vali;
  • Le fuafuaina mo vali.

O tulaga lelei ma le le atoatoa o pepa o pepa pepa

Matagofie - i le faigofie

Auala e Filifili ai pepa pepa

O a fasi o pepa puipui pepa e tatau ona iloiloina pe a filifilia? Ina ia malamalama lenei mea, mafaufau i le tulaga le lelei ma faamanuiaga o pepa puipui pepa.

Pepa pepa lau pepa, e matua le lelei, nai mea anamua. I Europa, na faaali matua talu ai nei wallpapers pepa, i le ogatotonu o le meleniuma lona lua, ae i anamua Saina sa amata ona latou faia e tele na muamua atu, atonu o ina ua faatoa mavae le mauaga o araisa pepa, o lona uiga, i le tusa ma le 200 TLM.

Mulimuli ane, pe a ia siilaga e faʻatupulaia fefaʻatauaiga ma Saina, na amata ona latou tuʻuina atu i latou i Europa - ae maitau ma le valivali i taimi uma i taimi sili. O le tele-fua o le gaosia o pepa puipui o pepa i Europa liliu i le XviIII senituri, ma e leʻi leva ae toetoe a le toetoe lava o le tumutumu o ie. Ma e oʻo foʻi i aso nei, i le 21turi, tagata mo le tele e tasi latou te manaʻomia pepa pepa puipui poʻo le laulaufaiva e uiga i le pepa e fua i isi uma mea.

O lenei ua tatou maua i lo tatou faamatuu atu o le pepa puipui o le tele o ituaiga o meaola uma: mai le ie, jute, alava tioata, ofe, phliselinine, vinyl, puʻe ata 3D ... Ae peitai, o le aso, "masani" wallpapers e manaomia i sili atu i le lalolagi nai lo se isi - o lenei mea moni Atonu sa ia tautala tele.

Ae o mea moni, e ui i latou o lelei le lauiloa, pei o isi mea o faʻauma, puipui pepa e leʻo le aunoa ma le tele o mea 'ai; E i ai a latou lava tina. O ni aga masani e aofia ai le puʻupuʻu ma le loto puʻupuʻu, o se uiga lelei e mumu ese, le lava le susu o le maualalo o le susu, le fiafia o leo. Ae ui i lea, - e matauina e le o ni ituaiga ata uma o pepa puipui o nei vaipuna. I se faʻaopopoga, o tekonolosi faʻaonapo nei e mafai ai ona e maua mai pepa pepa puipui ma le faʻaleleia o uiga.

Tusitusiga i luga o le autu: '' Ultrasononic taele

Les o pepa pepa puipui

Le lava o le muamua: puupuu

Mo le moni valea ma puʻupuʻu-ola mafai ona manatu nofofua - e taʻua foi faigofie (puipui. Ua faia i ni foliga faigofie. e maʻaleʻale moni i latou, e faigofie lava ona faataalise ma abrade - ae tele lava taugofie, ma o lea faaauau pea ona avea i manaoga. E aogā e faaaoga i latou e leai ni manaoga sili mo le lelei o le tini ma e le manaomia ai le anagata, mo se faataitaiga, i faʻatautau, fale atunuu, fata fausia, isi nofoaga le tumau. O le mea lea, o le taugofie tino e tasi-vaega o fasipepa o nisi taimi e faia mai le toe faaleleia pepa o le maualalo uiga maualalo.

O ata o Duplex e faia i le lua pe sili atu vaega o pepa, e fesoasoani tele i le malosi tele. (Afai o le pito i luga o le vaega o loʻo faia o felelei poʻo le vinyl, e masani ona valaʻauina le pepa puipui e le o valaʻauina le pepa, ae, (phlislin ma vinyl.)

O le pito i luga o pepa vaega o nisi taimi o le laki i se puipuiga malu.

Leai le lona lua: burnout

Pepa Pepa Suia lanu, pe a fai o loʻo faʻaalia i le umi o aʻafiaga o le la. Peitaʻi, o le leai o ni ituaiga uma o loʻo ufiufi puipui.

E le gata i lea, o le fale puipui ua puipui mo nisi nofoaga o pepa puipui e fesoasoani ia e mafai ona taloina ai mea leaga. Sa foia ma le faaeteete lenei faafitauli pe a fai e te filifilia pepa puipui na fuafuaina mo vali. E mafai ona valivali toluvae, ma faʻapea ona latou aloese mai manaʻoga e faʻasesega fou.

O tulaga lelei ma le le atoatoa o pepa o pepa pepa

O le pepa ulufale i le vasega pepe e mafai ona suia

Toilalo tolu: maualalo le susu

ua manatu pepa puipui pepa e avea o se mea faamaeʻaina e le puta. O nisi o latou e le talafeagai susu faamamaina. e le o fautuaina i latou e kelu totonu o le fale ma le sūsū maualuga - umukuka, bathrooms. Ae ui i lea, pe a fai o le umukuka poʻo le faletaele e lapoʻa ma faʻapipiʻi lelei, luga o puipui i luga o pamu e le pa'ū, e mafai ona faʻatagaina e faʻapipiʻi pepa puipui. O tagata gaosi aso nei e maua ai pepa puipui ma le susu-o le tetee o le lelei o le lelei o le lelei e mafai ona latou feoaʻi i se vai susu. I se isi faaupuga, o le leai o se avanoa pepa e alu i aso ua mavae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina le Prethers mo le Taliaina Tape

Tofa fa: leaga leo leo

Auai faʻavasega mea uma e leai ni pisa, ma o se matua ogaoga. Mo le tele ole leo e faʻamalosi, e fautuaina ai le faʻaogaina o puipui puipui o loʻo iai ni gatete nofoaga mafiafia. Peitaʻi, o lo latou malosiʻaga o lona aoga e matua laʻititi lava, aua o loo i ai foʻi le manaʻoga mo le faʻalona faʻalilolilo, faʻapitoa faʻalavelavea mea tatau ona faʻaaogaina.

Faaopoopoga o pepa puipui

Taugofie

Masalo, "Tau maualalo" - e le saʻo. Sili atu le saʻo, o le a ou fai atu: o se tau tele. Ioe, o pepa faʻatumu pepa maualuga ma lima o le lolomiina o loʻo taugata, ae mo se laʻititi tau a e mafai ona faʻatau ni puipui lelei: pepa ma isi laʻau o le fale ma le vaipuna. O le filifiliga o le taugata, ae i le taimi lava lea e tasi wallpapers maualuga le tulaga lelei tele ma e matua lautele.

Faigofie ona pipii

atonu o pepa puipui Pepa le -O le faamaeʻaina faigofie, lea, e leai se masalosalo, o le a tele faaopoopo. Leai se tomai faʻapitoa e manaʻomia ona e galulue ma latou. E le o lava lea e saunia lelei o le laualuga - aveese le pepa puipui tuai ma faaletonu, tuu le kelu i luga o le puipui po o pepa puipui, tuu se ie i luga o le pa, e tuufaatasi ai le ata, ma le faaeteete faamafolafola le matutu ie po o se spatula faapitoa. Page galuega na, ma le maelega ona o le makaina, o le tagata e leai se poto masani o le puleaina o galuega.

Filifiliga tele

O se tasi o mafuaaga e faaauau ona olioli wallpapers pepa manaomia tele - o latou ituaiga tele. Lautele eseese o lanu, ata, tusitusiga, tomai faapitoa, faʻatagaina oe e tuu se potu i soʻo se sitaili - mai couclec, ma duplex o lo o sese puipui). O la latou vaega o loʻo i ai ma tele ma le vasega a le aufaitau - mai ia ituaiga taugata ma luga o le tusi lolomiina, i le faigofie, moni ".

O tulaga lelei ma le le atoatoa o pepa o pepa pepa

E le gata i eseesega

Siosiomaga

o le avanoa sili lenei e mafai ona outweigh so o se sese ma latou uma lava, faia faatasi, i so o se tulaga, i le mata o se tagata e uiga i le soifua maloloina o lo latou lava aiga. o ua faia wallpapers Pepa mea siosiomaga faauo, latou te le emit o so o se mea oona i le ea, e tusa lava pe combustion; te le o maua, e le pei, fai atu, vinyl, "manogi vailaau; I lalo o latou e le amata le tofo pe fungis.

Mataupu i luga o le autu: faʻafofoina e le au kaseti e faigofie ma tofo

O le isi itu o lo latou faauo le siosiomaga o le latou breathable, faatagaina le puipui o le "manava." I totonu e, o fea o loo ufitia ai le puipui, fai atu, palasitika panels po airtight pepa puipui, e mafai ona foliga manogi manaia, o le ea ma le ea lava avea o se vaega itiiti. Pepa puipui e leai sona le lava.

O tulaga lelei ma le le atoatoa o pepa o pepa pepa

Pepa puipui "manava"

A filifilia pupuu, oi tatou o nisi taimi e taʻitaʻia e foliga vaaia, ae o mea faʻapitoa e tutusa ma le tatou poto masani, e tusa ma le ulaula o le palepao. O le saʻo o le pepa puipui o le a fesoasoani ile faʻailoga i luga o le afifi - o loʻo tuʻuina atu e tagata gaosi oloa i luga o faʻamatalaga uma e uiga i mea uma o loʻo lisiina, faʻapea foi ma le auala o le faʻaputuputu o le mamanu.

Faitau atili