O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

Anonim

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?
Tele potu o aso nei ei ai se logimi poʻo faoneta, aʻo isi lava e le tasi lava. Ae masani lava, o nei nofoaga na liliu i totonu o le fale mautotogi o mea ia e seasea ona maua e tagata o latou, ma e ono galo foi e uiga ia i latou uma. O nisi taimi o loka e fausia i luga o le paleni, lea e tele mea laiti o loʻo teuina "naʻo le mataupu."

Ae o le Loggidia, ma le saʻo auala, e mafai ona liliu i se nofoaga manaia ma le aoga, avea ma se mea matagofie i le potu poʻo le umukuka. E mafai ona faʻatuina i totonu ma nofoa nofoa ma se pele i le malolo pe tuʻuina atu le potu galue ma se komepiuta.

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

Afai o le Logginia e iai le avanoa i le umukuka, e mafai ona faʻatulagaina se nofoaga e 'ai ai poʻo le tosoina o le loka ma le pusaaisa iina, o lea ua leai se avanoa i le umukuka.

O le i ai o le Loggia o se filifiliga sili ona lelei mo tagata e maua ai ni tamaʻi fale mautotogi. Ina ua uma, ona o ia, e mafai ona faʻalauteleina le mita ma fatu se galuega faʻaopopo i nofoaga e nofo ai.

Afai e te filifili e toe fai lau Loggia ma ua sauni e tigaina le le tumau o le le mautonu ona o le sili ona lelei, ona e tatau lea ona iloa ni taimi taua o le loggia.

Loggina Camping faia oe lava

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

O le mea muamua e faia i luga o le auala o le fesuiaiga o le loggia, faʻapipiʻi uʻamea-palasitika faʻamalama. E tele tagata e ana fale mautotogi e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le siisii, ma o le faʻaputuga tufuga e le o faʻaaogaina masani ai i lenei manaʻoga. Aua nei e faatagaina se mea sese, e manaʻomia le faʻalauteleina! O le a lea? O le faʻalautele o loʻo taʻua o se isi faʻamatalaga e faia ai le faʻamalama vine sitaili ma o loʻo mafai ai ona e faʻamafanafanaina le faʻataʻoto ma puipui o le taʻele. Afai e le faʻapipiʻi le sinder, ona tulaʻi mai lea o le fesili, ma o le a le mea e fai? Pe faʻasa faʻamalosi le Loggian, ae na malilie i le faʻauiga poʻo le puipui o le a faʻalatalata atu i le faʻamalama tioata ia lava. Pe faia foi le faamalama talaaga foliga mai lava mai tua o puipui, ae ia faʻaititia le le mafiafia o le ua aʻafia. Ina ia aloese mai sea tulaga, ua leva ona i ai i le tulaga o fua e tatau ona e talanoaina ma le mataituina o lenei fesili. E tele ina masani ona faʻapipiʻiina le 50 mm faʻalautele ma lava.

Mataupu i luga o le autu: Plasterton decoration: aoga aoga

Vaega lona lua - Saʻo le fuafuaina o le lautele o le lumanaʻi faʻamalama sill . O le isi faigata e fesoʻotaʻi ma lenei. O le mea e sili ona malulu o le loggi e manaʻomia ai le sili atu le le mautonu o le le mautonu, poʻo le puipui "e aoga le faʻamalama. O le mea lea, e manaʻomia le faʻatonutonu o le lautele o le faʻamalama sill, ma ia fai le mafiafia o le faʻamaliega ma le faʻaofuina. O le mea itiiti o le mafiafia o le le mautonu, saunia lava le mafai ona taofiofi ma le vevela, 100 mm o le foma, ma le isi 10 mm o le palakalafa. O le iʻuga, matou te maua le 120 MM CADAG pa puipui, lea e tatau ona faʻaopopo i le lautele o le faʻamalama sill pe a faʻaaogaina.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le Loggia, e mafai ona e amata le mautonu o le faamalama tuai ma le faitotoa . E manaʻomia foʻi ona e gagau le vaega o le puipui pe a fai o le faʻamalama na iai ina ia oʻo i se auala atoa. Afai e te le manaʻo e gagau lenei puipui ina ia aloese mai faʻafitauli ma le BTI pe a faʻatau atu se fale mautotogi, e mafai lava ona faʻapipiʻi i totonu o le lumanaʻi faʻatonutonu.

O lenei o le matala e leai se totogi, e mafai ona e alu i le isi tulaga - Meafaigaluega arki. . O loʻo iai le vaega o le tusiata, o le tumutumu o le vaipuna i totonu o le puipui i totonu o le puipui o loʻo i ai le saʻo poʻo le lapotopoto foliga. O le Pa o le Loggia, e latalata foi i le potu, e teuteu i le fetomuō pe a lafoina le tala o le teu oloa, ae e mafai ona ogatasi, faʻaititia le maualalo o le avanoa. O le faʻailoga e sili atu le faia o le nofoaga o loʻo faʻatino ai le laupepa, ma faʻasaʻo ai le fasi kulimi. Aisea ua o le patipati? O le mea e tusa lava poʻo le o loʻo taofia o le faapaologa poʻo le loggi i le faʻatumauina o le faʻamalama ma le faitotoʻa, e mafai ona e faʻaogaina le mdf, ma palasitika, ma fafie. Ae afai o le Loggidia ua tuʻufaʻatasia o se faʻaopopoga i fale nofomau, ona sili lea o le filifiliga sili ona lelei. O le mea lea o le a mafai ai ona tuu le potu e faʻatasi ai ma le potu tele, o lea e te manaʻo ai. Ina ua uma ona taina le Aptoke Waplook, o le a maeʻa le ufiufi o le nuu lata mai, alu i le isi laasaga - o le totonugalemu o puipui ma "mata".

Suʻi le Logsia ua fautuaina e le laupepa i le maualuga teteʻe i le susu, e ui lava e le o le tatau lea. E mafai, e aunoa ma le le talafeagai, e faʻaaoga le masani ai paʻoto nofoaga, e pei ona malu ma faʻaʻoleʻole, ma le faʻamafanafana, e le mafai ona faʻaigoaina o le fale puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: arbor mai le ata paipa ma o latou lava lima: ata ma ata

I luga o le taualuga ma pa o le Loggidia, e mafai ona e muina i le tele o elemene mai Mrwall, faapea foi ma faʻapipiʻi ni moli o le arc ma le taualuga. O nei auiliiliga uma o le a tuʻuina atu i le tulaga muamua ma le vaʻaiga o le fale na faʻaalia i totonu o lou fale.

O le a le malosi e sili atu?

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

O le sili, ma le saunia, o le ale mea mo le lafoina o Logi 19 O loʻo tumau pea le puaa, e mafai ai ona soona faʻatoʻilaloina 7-8 manumalo e aunoa ma ni faʻafitauli. O le mea moni e mafai, faʻaaoga ma minerale Leaal, o le mea lea e mafai ona suia ai le suamalie, ona o le "mea leaga o le a fausiaina i totonu o le Loggia. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o se mea taua mo le faʻatinoina o se mea taua o le fale mo le taumalulu, ma o le a le faʻavasegaina pa puipui. E manaʻomia le faʻamau mau i isi ituaiga o laʻau mafiafia, ma isi shutt atoa, e laʻititi lava, manaʻo e sasaa le fasi mauga.

Faamau o Logginia

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

E taua tele le aʻafia o le faʻavae o le faʻatoʻilaloina. O le filifiliga sili ona lelei o le puipuia o le faʻamafanafana uila i luga o le puipui o le Logginia lava ia, i lalo o le faʻamalama. O le nofoaga o le maa e maua ai tonitala o loʻo tuʻufaʻatasia i le vevela o le ogalaau ma le vevela lelei. E ui i lena mataupu, e mafai ona faʻapipiʻiina le maa i totonu o le potu pe a leai se avanoa i lona tulaga i luga o le Loggia. E le tatau ona manaʻomia ni faʻafitauli matuia.

Paulo i luga o Logisia

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

O le isi, ma aua le itiiti taua, o le gaoiga o le Faiaoga i luga o le fola, e tatau ona manatunatu i ai, o le malamalama ma, o le mea moni, mafanafana.

Faapipiiina tolu ituaiga autu o folalaufa o le fola o le fola.

  • Opeopea mai le charazit, ona tosoina lea.
  • Le faʻaaogaina o palasitika papala palasitika nai lo le omea, o lo o faʻapipiʻi i le fola. Mai luga poʻo le faʻaseʻe, poʻo le gvl o se gyptum fiber lau o loʻo faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi.
  • Faʻapipiʻiina o le laga mai le laʻau ma le faʻamalosi o le tele o le nofoaga o totoe. I le faaiuga, o se laupapa uila na pupuina e taguga.

O auala uma e tolu e aoga e mafaufau ai, ma le tasi e filifilia, e foia ai tagata e ona le fale mautotogi, fuafua i luga o le mataupu.

E tatau ona ou faʻateleina le potu i le tupe faʻaalu o le faapaologa?

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

O mea uma e faʻamatalaina i luga aʻe o le faʻapitoa o le loggia. Ma o le a le tali a le faapaologa?

O le Loggidia, e pei o palula, o le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo faʻatinoina i talasaga o fusi i fafo. Peitaʻi, i le Loggian, o loʻo ola pea i autafa o pa puipui, ona o lona tauaveina o agavaʻa o sili atu le tau o palota.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona sasaina se paʻu peleue i le fale

I le vaega o Faiga Palu, o loʻo faʻasaoina ai le tele o uiga: faʻamalosia, o lona tulaga, lona tulaga, ma le mafiafia o le fasiau lava ia lava. Ae ui i lea, o le maualuga o avega i luga o le faapaologa e le tatau ona sili atu nai lo le 200 kg / m2. E laititi pe tele?

E mafai lava ona faia se faʻataʻitaʻiga o le faʻavae o mea mo le fefinauaiga ma le faapaologa ma le aveesea o le 1m ma le 3m lautele lautele. O le iʻuga, o le 'eleʻele o le 3 sq.m, ma la, o le mea lea, o le maualuga maualuga o le 600 kilokalama.

Matou te fuafuaina le mamafa o le mea atoa

O le mamafa o faamalama o le tusa o le 100 kg, e tusa ma le tolu ato o kulu, foma, 110 kg o digwall (2 sikuea mita). O le isi fola e tagi, tusa o le 200 kg, 100 kg - talaaga mo le matutu ma 100 kg o pou. O le mea ua oo i ai, tatou maua 610 kg. Lenei ma mafaufau i ai, ma pe o lona uiga o le alu i totonu o se palka e le tele atu faatasi, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ae o lea, Faʻapipiʻi se faapalepale i nofoaga autu e le o fautuaina. . O le mea moni o le faapaopolo, e le sili ma o le a le alualu i luma i lona ova tele, faalauteleina le avanoa, ae o tau o le a tele. Ae o le tele o mea e le aoga, o loʻo i lalo o le loloto o lona manaʻomia ai. E moni, afai e sili atu i le avega fautuaina, o le a le vave toto lava le faapaupau. Ae o se mea lava na te mataina, e mafai ona liliu i faalavelave. E faapena foi ona lamatia ma ola i ai i le popole faifai pea? E leai! Ma e le aoga le faʻalauteleina o le potu malolo i le faʻaaluina o le fale faʻapape.

E ui lava i minute uma o le faapaologa, pe a faʻatusatusa i le Loggia, e mafai ona liliu i se nofoaga lelei ma le lelei o le malologa. Ina ia faia lenei mea, i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa muamua, e manaʻomia le faʻatuina o uʻamea-palasitika faamalama. O loʻo faʻatumauina le faʻavaʻa i luga o puipui i fafo ma, e tusa ai, vaega o le mamafa. O le avanoa i totonu e mafai ona vavaeeseina e le MDF, fafie poʻo moli moli, ma o le foloa ua faia fafie, ae le o le mamafa. O ia o le faapaologa o le a faʻaumaina o le a pa'ū i totonu, tusa o le 200 kg o le mamafa. E tusa ai, o le a avea pea o se sili tele i le maualuga avega. O lea, e le mafai ona e popole, moe i le po e filemu, ma i le aoauli e alu ai i le faapaologa e aunoa ma le fefe.

Ou te talitonu i soa uma. Manuia i le suiga!

O le mafanafana o le Loggia e faia oe lava. Ata

Faitau atili