E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

Anonim

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

A o le i faaee atu se faaputuga i luga o le laupepa sima, o le lelei ma le le atoatoa o le faaputuga lea auala e le naʻo le manaia i le pepa malamalama o mea, ae faigofie ona tupu . E le tupu lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le fautuaga a tagata faʻapitoa ma e le faʻatagaina ni mea sese. Ceramic togafiti mafai, pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia, ma faʻaaoga tutoatasi, ma afai e te tuʻuina atu i le muamua faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e maua se mea manaia ma matagofie toe faʻafouina.

E aoga ma e mafai ona e faʻasusu le paʻu i luga o le sipelaina le sipuni: foliga o le talau

O le Gypsium e faʻaaogaina i le fausiaina mo se taimi umi, o lenei faʻamaufaʻailoga na faʻavaeina lava o ia mai le itu sili ona lelei, e pei ona lelei tele o a latou galuega ma tiga vave.

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

Mo le faʻapipiʻiina o fusi e le manaʻomia le faʻaaogaina o le mafiafia mafiafia o le sisitema sima

I le faʻaopopo atu i se numera tele o tulaga lelei, o lenei mea ua le masani ai e mafai ona aʻafia ai le faʻamutaina o le nonoa i luga o le:

  1. Ina ua tuʻu i luga le Plasters i le Plaster, e mafai ai ona ia faia se mea alofa, e mafai ona afaina ai le paʻu o loʻo tumu i luga.
  2. Gyptum ona o lona fausaga na vave ona faʻaogaina ai le susu na faʻaalia, o se taunuuga lea o le fesoʻotaʻiga ua faamaluluina, ma o le gutu ma le gutu ua fausia.
  3. O lenei povi e le tumau foi, aemaise lava pe a faʻaaogaina ni mea, o loʻo iai pea mea ma tamaiti.
  4. A faʻafesoʻotaʻia uʻamea mea, o le greptum o loʻo mafai ona faʻaumatia i latou, nonoa 'aisa.

Mataupu i luga o le autu: O le a le talafeagai o le ala o le vinyl card i luga o se mea manaia

O le sili ona talafeagai fale o le a avea mo le valiina po o totogi i le pepa puipui, ae ma tisaite e tatau ona e faʻaeteete ma mataala. O isi lomiga i luga o le pito i luga o le malaetaʻuga e sili atu le lelei nai lo le ono ono ono o le paʻu, o se taunuuga o le faʻamalosia e tupu, e le faʻatagaina ai le ata o lona malosi. O loʻo faʻateleina ai foʻi le malosi o le taoaina, ma lona lima i isi mea teuteu teuteu.

Tulafono o tapenaga ma mafai ona matou tuʻuina se faaputuga i luga o le fusuʻaga

Ina ia mafai ona taoto i luga o le taaloga taamilo ma taofi mau ma foliga lalelei, oe manaʻomia le faʻatinoina lelei o galuega sauniuni. O le sitepu muamua o le aveese uma o ofu teuteu na faia i luga o le gypsium - o le pepa puipui tuai po o vali. Le isi, pe a manaʻomia, tuʻufaʻatasia le laufanua o puipui e faʻaaoga ai le simini e faʻavae i luga o le plaster, ina ua maeʻa faʻamamaina ma se leo tele, fai le leo tele, taumafai e puipuia le malosi, taumafai e puipuia le malosi.

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

Ina ia faʻasaʻoina lelei se tale i luga o le fusuʻaga, e tatau ona e matamata i le aʻoaʻoga vitio ma saili le fautuaga a tagata faʻapitoa

Ona filifili lea o le pili o le a mamanuina, aua o isi faʻaopopo tapenaga o pa e faʻalagolago i ai.

E manaʻomia foʻi le faʻataʻitaʻia o le mea saʻo ia te ia lava, o le a faʻatagaina ai oe e fuafua le tele o mea e manaʻomia ona fai. O le sili ona talafeagai o le mea e sili ona talafeagai o le glazed chitectics talevala, mafiafia i le 6 mm, e manaia tele ma e manaia foliga. Ua maeʻa le mago ina ua faamago, e manaʻomia i le tele o pe a ma le ata o le aofaʻiga, e manaʻomia mo le suʻesuʻeina o mea ia latou lava. E manaʻomia ona faʻaaoga muamua le faʻaaogaina o se faʻaseʻe poʻo le pulumu, ona faʻatali lea mo le faʻamamaina atoa o vaega taʻitasi i le 8 itula. Ina ua mafai ona tuʻuina saʻo i le palu tufuga.

Faafuasei:

  1. Ina ia faamaʻosia ma le malosi le fusi i luga o le laupepa, e sili atu le kulimi ai ma kelu faʻatasi ma le i ai o susuga-teteʻe. E le gata e faʻamalosia laufanua, ae ia e aumaia foʻi se faʻailoga sili atu i aʻafiaga o le siosiomaga surutu.
  2. O le faia o tulafono mo ia faʻafefiloi ua faʻaalia i luga o le afifi, na faia lelei le kulimi o le a maumautumau ina ia taofi le nonoa o le tale i le taimi o faʻagaioiga.
  3. A iai se mamafa faʻafefe e tuʻua i se puipui sili, ona faʻapea lea o le faʻavae e tatau ona ia saunia lelei. I le faʻaopopoina o le Primen, e pei o le lomiga muamua, e manaʻomia le popole pu i luga o le 5 mm i le lautele o le spameter, ona faʻapipiʻi ai lea o le vave o le la ia i latou. Ona tuu ai lea o le pito i luga o le siusiu-oneone fofo i luga, e manaʻomia mo le mamafa mamafa ia tumau sili atu ma mou atu i lalo o lona mamafa.

Mataupu i luga o le autu: Fale o le Cornice mo pupuni: Fuafuaina o le umi, fesoasoani

I le avea ai ma metotia faʻatonutonu, o le tuʻufaʻatasiga o le gretured gyptum plaster ma fusi e mafai ona faʻaaogaina, o le a vaʻai muamua i potu malolo ma le faletaele. O suiga lamolemole ma le muamua faaumaina o nisi so so sone o le a fausia ai tuʻufaʻatasiga ma faʻaopoopo moli, faʻamamafaina ai le manatu o le tagata mamanuina. Afai matou te tuʻuina le faaputuga i luga o le laupepa faʻapipiʻi, tausisi i tulafono ma fautuaga, ona mafai lea ona maua se maualuga maualuga i le iʻuga, ma o le galuega e mafai ona maualuga uiga lelei mo le tele o tausaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le kisi i le taimi o le pale

E masani lava o iai tulaga o loʻo sese ai le taumafaina o mea mo le toe faʻaleleia o mea, ma o loʻo tumau pea le kulimi fuamoa. Tele tagata faʻatau e mafaufau i ai - ma afai e te faʻaaogaina toega o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi nai lo le sima?

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

Faʻaaoga le kile kulimi e te manaʻomia e muamua ma faʻamamaina ai

E finau tagata poto faapitoa o lenei mea i le itu o totoe, ae e tatau ona e iloa nisi o foliga o sea galuega.

  1. O le puipui ma lenei ofutino e foliga manaia tele, o lea e tatau ona e faʻaaogaina le faʻaopopo faʻaaogaina le tini.
  2. O le ma le faʻaopoopo o le utiuti o le mea e alu lelei ai le kulimi ma mafai ona taofi mau.
  3. E manaʻomia le faʻaaogaina o se fonoitioa ma le tulimanu e galue ai mo galuega, e sili atu ona faigofie ona latou faigofie ma mafai ona oʻo mai e le gata mo na o lea galuega.
  4. E le mafai ona tuu le palu le kisi e tuʻu ai le paʻu, ae o le olo foi le pamu.

Ina Ia faafaigofie le avega i luga o le faavae, poloka poloka poo le PGP ua faaaogaina - E fai ni latou taufetuli tau ma faigofie ona galulue. O le faʻagaeʻetia ia mea, e te le tau faʻaaoga le tele o mea, naʻo le tasi le vaega o le Manaoga.

O tulafono o le sipela e tuufaasolo faatasi ai ma le sima

Ina ia lelei ona faʻamaumau le nonoale i le papaʻu, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea maualuluga e faʻamalosia ai le laufanua, ona faʻamoemoeina lea o le iʻuga. Afai o le laufanua, o loʻo ufitia i le pito, e le faʻatuatuaina, e sili le lamatia, i se isi mea o loʻo faia faʻaleagaina - o le faaputuga o le vaivai ma le polesi o le a mou atu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le faitotoʻa o le fale laupapa

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le sipuni plaster: Glue i luga o le pala, o loʻo taoto i luga o le sipela nai lo le tulu le kulu

Ina ia tausia le Tili mo se taimi umi, e tatau ona e faʻaogaina mea lelei-lelei mai tagata gaosi oloa e faʻaaogaina nei tekinolosi faaonaponeina i lo latou gaosiga

Na amata ona faʻaaoga e le au fai mea o loʻo totoe ai le tata o le paʻu ma gyptum sperster faʻatasi, o se faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga e iai ni uiga lelei:

  • O lenei lomiga e i ai lona tumau ma le atoatoa le sologaina;
  • E faigofie ona e galulue ma Ia, ma sa ia alue ai ma le lelei;
  • O le sili atu le tamaoaiga o le mea lea nai lo le tele o vaega o le faʻapipiʻi ma le faʻamalosia o fefiloi.

Ae o loʻo i ai foʻi ni mea le fiafia - E faigata ia te oe, e aunoa ma ni tagata poto e fuafua ni vaega o vaega, o le a le tele o le mea e tatau ona e faʻaaogaina, o lea e mafai ona e faia se mea sese ma faʻaalu tupe.

Tali a tagata faʻapitoa: E mafai ona faʻataʻalo ai se paʻu i luga o le laupepa sima (vitio)

I le faaiuga, e tatau ona maitauina e le mafai ona faʻaaogaina le kulue, ae e tele taimi e manaʻomia ona maitauina i le faia o galuega.

Faitau atili