Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Anonim

Lautele ma auiliiliga

Lauiloa pepa pepa puipui i luga o le Flyingline faʻavae na faia e latou tatau nofoaga i le maketi mo le toe faʻaleleia ma le faʻatulagaina o nofoaga ma pisinisi. O latou foʻi e le poto tele na sosoʻo ma le mama o le amio lelei e mafai ai ona faʻaaogaina i latou pe a maeʻa toetoe o so o se potu, e aofia ai ma tamaiti.

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Teuteuina o se potu

Manaia le mea moni! Flizelin ave le amataga i le iniseti bodile. O iina na amata ai ona ia faʻaaogaina mo le taimi muamua o se faʻavae mo moli moli, maualuga-maualuga lelei ma e le o se lavalava le pala. Ma naʻo uma lava i mea lelei uma o le faʻaaogaina o mea nei i le malamalama o aʻoga ua maitauina, ua uma ona maeʻa filifilia le aulotu talafeagai ma mo le faia o ie mamaʻi ma mo le faia o ie mamaʻi ma mo le faia o ie mamai.

Muamua, ua matauina ai e faigofie ona faʻapipiʻi le pepa puipui o le pepa i luga o le puipui, ma faʻaopopo atu foi i le siosiomaga faauo, e faʻapea foi ma le tele o le siosiomaga. O lenei tulaga e faʻapitoa lava ona aʻafia ai le filifiliga o le tele o fale o fale e lagolagoina ia nofoaga uma. E le gata i lea, e le pei o le vinyl, o le phlizellin base ua uma ona pasi le ea. Mo le faʻaleleia atili, e mafai ona e filifilia e le masani ai, ma lautele faʻavave au taʻavale.

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Pepa puipui i luga o se faberglass faavae

Fou - ua galo le matua. Lenei, o mea moni lauiloa, e le o le mafai ona fesiligia ma talafeagai i le toetoe lava o soʻo se olaga faʻalelalolagi, ae toe faaleleia. A uma mea uma, i le auiliiliga o le itu o mea tau tupe o oloa mo le puipui puipui, e le mafai ona ioe o le pepa puipui e ave ai le pule a le pepa puipui i totonu. Ole mea moni lea e tupu mai ile agaga faʻamaoni ia i tatou mo le tele o seneturi.

Na lauiloa foi i le Saina anamua, na manumalo le au puipui i le lauiloa ma ua taua i Roma, ma o le 18th seneturi na latou mauaina o latou manava lona lua i luga o masini a Europa. Ona mulimuli lea i le vaitaimi o le aʻafia, lea ua sili atu i le 100 tausaga, 'mai le 20 senituri 20, ma toe potopoto, ma atili lelei ona lelei le pepa puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e ufiufi piliki i luga o le faapaologa e sili ona lelei?

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

O le mea lena latou te ono tilotilo i totonu

O le faʻaalia o ia mea o le vinyl ma le flizolin na aumaia ai se suiga moni i le faʻauma galuega galuega. O le oloa na aʻafia muamua, o se pepa pepa, maua ni ata fou i nei mea.

Pepa, i aso nei, ua naʻo le faʻavae o sili ona mautu, aulelei ma faʻataʻitaʻi, pei o Polyvleyl Clloride poʻo Phlizelin. A o le i faamatala e uiga i le pepa pepa pepa i luga o le Fliengline faavae i auiliiliga, ia tatou taofi puupuu lou mafaufau i le vaega autu o le vaega autu.

Faʻafefea ma le mea o loʻo aliali mai ai le 'ai

O le nofoaga o loʻo fananau mai o sea mea e pei o le flizelin ua manatu o Siamani. Muamua, na faʻaaogaina, ma e faʻaaogaina lava, i le taulaga, i le faʻamaufaʻailoga mo nisi o vaega o lavalava: chils o pelete, ma isi mea. O le upu "vlishelune" i le faʻaliliuga o lona uiga o le le lalagaina o le lalagaina, lea e sili ona faʻamalosia e le metotia o lona gaosiga. O Flislin e faia i le oomiina o le manifinifi manifinifi ma le manifinifi filo, e mafai ai ona e mauaina se ultra-manifinifi spripaces arvas o paepae paepae.

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

O le talaʻaga o le puipui puipui o loʻo tele seneturi. I le ata: O se mamanu lea o le potu o potu i le tau o Victorian i Egelani

O lenei mea e lelei aua e le mafai ona aoga ma le faʻaalia i le susu, o lea, e le pei o se pepa poʻo le tipitipi mai le vai poʻo le afu. O le taimi lava na amata ai ona apalai mo le gaosiga o Wallpaper, o le PLLIZELIN CHEDPAPERS o Siamani gaosiga ia vave avea le masani o le matagofie ma le tumau.

O le a le mea e le mafaamatalaina o le ie ma le mea latou te faaaogaina

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Vaʻaiga o puipui

Le lelei tele

Le taimi muamua, o moli puipui uila na saogalemu, ma e le sili ona faʻamalosia la latou vaʻaiga o le fausiaina. Faʻafetai i le Modio Systerence ma le malosi o lenei mea, sa faʻaaoga ma faʻaaogaina e faʻamalosia ai puipui ae leʻi valiina. Talu mai le Phlizelin na faia i le faitau selau o laiti, malosi le tasi ma le isi, o le la, o lea e mafai ai ona faʻatino le galuega a le puipui o puipui. Flisgeline Holeay E leai se fale ae leʻi oʻo i le ata o le a fesoasoani e taofia ai le faʻatulagaina o microkcs, o se taunuuga o le fale ua solomuli.

Tusi i luga o le autu: o le fola o ou lava lima: laupapa vali vali uila, o se vitio mo le laupapa, o le mea faigaluega ua tuai

O le isi mea manaia o le o le flitlic arvas o le gaosiga o vinyl po o pepa puipui i luga o se ofu manaia. O le pa puipui o le pa e foliga aulelei ma muamua ona o lona vaivai o le upu moni ma e masani ona faʻaaogaina i lalo o le vali.

Tatau ona manatu! O le faʻaaogaina o na fale faigaluega muamua - e manaʻomia atoatoa le tapenaga o puipui. O vaivaiga autu o le malosi vaivai ma se tamai mafiafia, lea e faia ai le auala malosi nai lo faafitauli.

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

O le aso, oloa na teuina ai se lautele lautele ituaiga o afifi mo tofo uma.

Lelei ma le le atoatoa o le faʻaaogaina

Le mautinoa, o le sili ona lauiloa filifiliga o pepa pepa puipui i luga o se fatufatu. O le a le mea e mafua ai ona sili ona lauiloa i ona po nei o le tino o le puipui ma o a latou uiga faʻapitoa?

  • O nei fale puipui "manava". O lea, o mea faapena e afaina i fesili e uiga i ai, e mafai ai e sili tagata gaosi ona tausisia le agaalofa atoatoa. O lenei failauga filifiliga ua siʻosiʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻomia le sipelaʻuaʻi, E ala i le auala, o le autu o nei ofutino o Siamani, Italia ma Farani.
  • Ona o lona malosi, o na puipui e sili ona lelei e faʻaaoga i fale fou, lea e leʻi maeʻa loa le faiga soli. Talu ai o le a latou fesoasoani e puipuia le faʻailoaina mai i puipui o tamai kuka ma sese, aemaise lava pe afai o loʻo matou talanoa e uiga i filifiliga mo le ata vali.
  • E pei ona faʻamaonia i le tele o iloiloga, e mafai e le tamaititi ona faʻafefe o ia nofoaga pueata. Ile faʻagaioiga, kekee e faʻaogaina i na o puipui, aʻo le pepa puipui o loʻo faʻamamaina. O lenei fesoasoani e faʻaola ai le taimi, aveʻese le avanoa o le tatalaina o nofoaga puipui, ma o se taunuuga o le le mafai ona o latou pipiʻi.

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Faʻaiʻu ma Phlisseeln Walpaper i lalo o le atavali - tasi o le taua tele

I le autu o lenei inisiua aofia ai

  1. Malamalama o mea. Flisseen Walpaper e manaʻomia se taimi faʻapitoa o le faʻasaoina o puipui e pipii ai. Talu ai o i lalo o le manifinifi vaega o le manaia, o mea uma ma mea sese o le a iloa faapitoa.
  2. Leai se fanua puipuia. Ole nofoaga e puipui ai ai le pepa faʻatagaina i aʻafiaga o aano oona ma le palapala, ma lava le "faigata" i le pipii. E le mafai ona fufuluina puipui flizellin pe fufulu le faʻaaogaina o vailaʻau. O le mea lea, o lo latou pipii i totonu o le umukuka po o le tamaititi o le a le faigofie.
  3. Tapulaa lanu ma ata. Talu mai Phlizelin o se mea faʻapitoa o mea, ona e le mafai lava le faia o le mea faigata i totonu poʻo le faʻataʻitaʻi o nisi ituaiga o le tino. O ala mafai e le i ai pea ona gugu fatu mamago, lea e le talafeagai mo sipala uma o totonu.
Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pusa ma pepa puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa pepa faʻapipiʻi i luga o le fliengline faʻavae

Pepa pepa puipui i luga o le flizelin faʻavae: Vaʻaiga lautele ma faʻataʻitaʻi tulafono

Ata: Aʻo leʻi amataina le kulimi, aua le galo e toe faʻasolo le foliga o le 10 cm. Mai luga

Sei o tatou taulai i le auala e kelu ai ofu. O le faia lea o lenei, lisi le vaega autu o le pipii:

  • Muamua lava, e manaʻomia le usitaʻi ma le faʻaeteete i le aʻoga faʻaeteete. E aofia ai le tuʻuina atu o pa puipui ma totonu o loʻo i totonu, o lona uiga o le faʻaletonu o le tuai o le ogaumu i le taimi mulimuli ma le Primar.
  • Ma e tatau ona fuaina o lapisi o fasi pepa o le pepa e lua, o le aso 10 cm ma le umi o le 10 cm. Mai i itu uma (mai luga). I le taimi lava lea e tasi, e mafai foʻi ona e faʻafoina le Sauniuniga o Klule. Pei o se tulafono, o Setathilan ua faʻaaogaina mo ia galuega. Ia faʻafetaui lelei le vaega faʻapipiʻi, matou te fautuaina le faitauina o faʻatonuga i luga o le afifi.
  • Aveese ni ufiufi o ni sosoʻo ma isi masini fesoʻotaiga. Afai e mafai, de-faʻamalosi eletise eletise.
  • Apalai galue. E le gata i lea, o le a le uiga, o le faʻaaogaina o taga e mafai ona faʻatinoina i luga o le puipui, e aunoa ma le leiloa o le laupepa.
  • E sili le mea e sili ona amata ai le tagavai e amata mai le tulimanu o le potu, ma e fua i soofaatasi. A maeʻa ona faʻamau pepa taʻitasi, e manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻaaogaina e faʻapitoa lava mo lenei mamanuina o palasitika spaata. I le taimi lava e tasi, ua aveese le ea ma le suluia. Ina ua maeʻa, tipi le itu tauagavale, ma tipiina foʻi pu mo le au tekonolosi ma isi tekonolosi mataga. Matou te faʻaauau pea ona tatou taia le atoa vaega o puipui o le potu.

Matou te fautuaina e matamata le vitio faatonuga:

O le mea moni, o lenei mea. Matou te moomoo ia te oe se filifiliga lelei ma se taunuuga matagofie o le toe faaleleia!

Faitau atili