Matou te tauaveina mea faitino o faitotoa

Anonim

I auai taʻitasi o loʻo iai se faitotoʻa ulufale. O le ufiufi o le faitotoʻa i o latou lima o loʻo faʻaaogaina masani, aemaise o tagata ola i totonu o le atunuʻu. O pusi ma maile ma a latou auala e mafai ona faʻaleagaina ai foliga o faitotoʻa. Saʻapeina le pupuni poʻo le sasaina e le gata i le vete o le foliga, ae faʻaititia ai le maualuga o le faʻaaogaina o leo ma le vevela o le vevela.

Matou te tauaveina mea faitino o faitotoa

Ata ata o luga o le ata o luga o ata o le taleti o faitotoa.

Pusa nofoaga

Tuu faitotoa ulufale ma mea eseese. O le masani ona masani ai:

  • MDF potu;
  • laumoa;
  • Lelele;
  • vinylisco;
  • vaega o fafie;
  • laina.

O le laumua ma le MDF o foliga matagofie foliga, ia umi se olaga. Ae e mafai ona lulu le nei mea o le itu i totonu o le potu. I fafo, o le TRIm e ono le mafai ona toilalo e le loto mausali o mea i le timu, le kiona, ma augatupulaga vevela.

Matou te tauaveina mea faitino o faitotoa

O le faʻagasologa o le tuʻufaʻatasia o le faitotoʻa faitotoʻa, ma le tele o ituaiga.

E mafai ona faʻaaoga le Dermatin ma le tele o le Viewy VonyyNoquees i luga o le auala. O le tasi e tatau ona manatua e faigofie ona faʻaleagaina le Dematini i se mea e sili atu le faʻaletonu. O lenei mea e faigofie ona faamamaina ma se ie susu ma e taugofie tele.

O le laupapa laupapa ma o lo o i luga o le sili ona taugata o filifiliga. Ae o le faia o nei mea o lo o lelei nai lo le tagata uma ma le faʻaeteete lelei. O le laʻau e tatau ona vali i lalo o le faʻauma e faʻauma e, gagau, va eseese, polesi.

I fafo atu o faitotoa o le faitotoa

O faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i lenei auala:

  1. Aveese le tuai o le tagi ma le tino.
  2. Sauniuniga o se fou trimp seti.
  3. Tatala faitotoa.

I luma o le faʻamau fou lea o le faʻailoga, e tatau ona aveʻese mai faitotoʻa o mea aoga e loka ai le lokaina o mea e ai i mea e ai i mea lole, ma pulu, lima, mata. Ina ua maeʻa, ae o le susulu atoa ma fao ma fao ua aveese.

O le faʻapipiʻiina o se seti fou o mea e ono, atonu e te manaʻomia:

  • sui lautele;
  • Lelele;
  • faupupuni;
  • PLlywood;
  • fulufulu;
  • seleulu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona piilima i luga o le laulau fou o le Tausaga Fou

Matou te tauaveina mea faitino o faitotoa

Faitotoa a le faitotoʻa faitotoʻa.

O le ata atoa o le faitotoʻa e tatau ona ufiufi i le kulimi. O le laupepa o le plywood ua pipii i le kelu o le kelu. O Plywood e talosaga i le uamea faitotoa. E faigofie ona pupuni ma fao ma puipui. Mai le Dermatain fasi, e tusa ma le 10 cm lautele ma se umi e tutusa ma le tino o le faitotoʻa, o le faʻaseʻe o le vitan faia. O lenei sui e tumau e le stapler i le faitotoa pito. O le 'au na tuu i luga o le ie ma se laina o le 10 cm i itu uma. Mai luga o mea uma ua tapunia e le fomai. O mea e faʻapipiʻi muamua i le ogatotonu, ona i luga ma lalo. O leoleo o le leoleo e tatau ona faʻamalamalamaina lelei ina ia le o le faʻagaioiga o faitotoʻa o ia e le o le manuʻa ma le faʻalumaina.

O le galuega autu ua faia. E tumau lava le faʻapipiʻi o lima ma loka, susulu mata, teuteu le lauʻeleʻele o le faitotoʻa ma fao faʻapitoa. O le nofoaga ua maeʻa e ono foliga. Mamanuina filifiliga e mafai ona tele. E faʻamoemoe i le leo o le tofo o le 'au. E mafai ona e teuteuina le faʻapipiʻi ma le manifinifi mafolafola laupapa mai le demmatin ma fao ma fao ma lapoʻa tetele.

Laau ma palasitika

O le leo o faitotoʻa ma mea laupapa poʻo ni palasitika mea ua fautuaina e tagata. O nei mea e lava le malosi ma le matagofie. Ua faʻaaoga le mamago, togafitia ma ni vaega o le antispiptics e puipuia mai le fungi. Mafai ona maua le faleoloa fafie. Auiliiliga (lamella) fautuaina e filifili le lautele lautele. I le mauga, latou te popole ma fausia se lamolemole luga. O laupapa e mafai ona faʻapipiʻi i le tafailagi poʻo le faʻaupuga, i se tulimanu i itu eseese. Le filifiliga faigofie.

O manatu talimalo o se sili sili ona lelei mai le pisa, mai mea leaga. E maualuga le malosi. Ae o le taimi nei o taimi e manaʻomia ai togafitiga ma faʻafefeteina, tiga, antippanics. Manaʻomia le faʻaʻaisa i fafie. Palasitika i lenei tulaga e le tau manatu mamafa.

Tele fautuaga aoga

  1. Ina ia puipuia ni ata, o le mataua mai le tepas ua tapunia ma se fasi polythylene, faʻapipiʻi i ai e le pepa faʻapipiʻi.
  2. I faitotoʻa e lua, o le stertertic sword ua faʻapipiʻi i le afa ma le faitotoʻa o le faitotoʻa.
  3. Mai fomaʻi, e mafai ona puipuia oe e te faʻaaogaina se paʻu paʻu poʻo le pai ua faʻamalosia faataamilo i le tupua o le faitotoʻa i le jamb.
  4. Afai e tatalaina le faitotoʻa faitotoʻa, ona faʻapipiʻi tuʻu saʻo i luga o laina i totonu o le faitotoʻa.
  5. O mea faapipii i fao ma puipui o loʻo tu i se mamao o le 10 cm mai le tasi ma le isi.
  6. O mea uma e faʻapipiʻi i le uʻamea faitotoʻa ma le "taimi" kelu. O le isi auala o le faʻapipiʻi lea o se laupepa o Plywood lea o loʻo faʻaalu ai le mea na tupu ai mea.
  7. Fafie vaega ae le tatau ona lele le trim i se potu fetuunaiga mo le le itiiti ifo nai lo le aso.
  8. Faaputu laupapa laupapa e fautuaina e amata i le itu tauagavale o le faitotoa o le faitotoa. O auiliiliga o le faauma i luga o fao. O loʻo gaosia le pito i luga o se mata o le tino.

O le tali atu o le faitotoʻa e mafai ona faia i o latou lima.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻatauina o mea, lea e faʻaaogaina le faiā a le lafumanu, gaioiga faaleagavale poʻo paʻu moni, palasitika, palasitika ma isi ituaiga. O se laupepa o le lau o lapisi o loʻo faʻaaogaina o le teʻena. O le galuega lava ia e maua sina taimi, ae o le faʻaiuga mo le tele o tausaga e mafai ona faʻafiafia ai mata.

Matssictul actional maa manaia mo le faletaele

Faitau atili