Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Anonim

Ina ua maeʻa le potu tanoa, sa faapipiiina se taʻifau fou ma na faʻatulaga le fola i le faʻatulagaina o le potu. O le mea mulimuli o le stroke o le lau i lalo o le taele taele. E le gata ia faʻatatau i totonu, ae e nana foʻi mea le lelei i lalo o le taele, ma faʻata ona mau ai. I se faʻaopopoga, o le vaega faʻataʻitaʻi e faʻatagaina ai oloa faʻapitoa poʻo oloa mai mata mai fafo.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

O le lau i lalo o le faletaele i lalo o le Tile e maua ai le avanoa. I se faʻaopopoga, pe a iai manu i totonu o le fale, o lenei mamanu o le a lelei pa puipui e taofia ai tulaga le lelei. E masani lava, a maʻea foʻi le fola, o le vasega e teuteuina foʻi ma mea lava e tasi, e tusa lava pe manaʻomia ni tuusaunoaga. E tafafao mai, fai le ie ma outou lava lima - o le mea moni lea, ae e tatau ona e iloa pe faapefea!

Lautele fautuaga

I le taimi nei, o falaoa gaosi oloa faia oloa na i ai mea e tatau ai foliga mai o uiga maualuga. O le laualuga e masani ona ufiufi i se vaega faapitoa - enamel. Ae sa masani ai ona paʻepaʻe lanu, ae ui i lea, e ono eseese i isi papaʻe. I se faʻaopopoga, o le ata o Paʻu o loʻo faʻaauau ai vae e lagolagoina i luga o le fola. O le avanoa lea e mafua ai popolega.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Mata i lalo o le taele

E mafai ona e tapunia lenei avanoa e faʻaaoga ai se faʻapitoa septum - o le paʻu o le paʻu. O lenei metotia faʻatagaina e na o le nana o foliga le tumau, ae faʻapea foi o se ufiufi ma le tele o le taʻele o le taele, pe a na o le mea na faia. Vae esea, e aoga le aua le mafaufauina o le mamanu o le a vaʻavaʻaia ma le itu o iai, pe a fai i le tasi sitaili ma le faʻaaogaina o mea lava e tasi, mo aliʻi.

Ituaiga

Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapone, o moli mo le tata tiga e mafai ona faia ma o latou lava lima mo se taimi puʻupuʻu taimi. Ma le isi, o le mamanu filifilia o se tele aofaiga tele o mea. O le mea autu o le filifili lea o se tasi e talafeagai i foliga ma le aoga i lenei potu, i.e. Faletaele.

Mau i luga o le autu: oprodidery galue i le kolosi: Gallery Sauniuniga, gaosia tekinolosi, ata ma vitio ma vitio, toniga

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Mata mai le Tile

Aotelega Vaega e vaevaeina i nei ituaiga e faalagolago i luga o le mamanu:

  • tutuli;
  • Ma le Naither mo vae;
  • faasee;
  • Ma se toe teuteuga pu.

Logoina poʻo le faʻatulafonoina

O se oloa e aunoa ma ni mea faaopoopo. O nei laulu i lalo o le taele i lalo o le Tile o le sili ona faigofie auala. Ona o le leai o se vaega eseese, o le vasega ua faʻaalia foʻi e lona faigofie. O le faʻavae o lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻaevaeina o le monolithic mea, pei o le mamago poʻo ni piliki. O lo o teuteuina uma i luga ma laupapa, lalafi mamao mamao ma fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Tutuli taga i lalo o le taele

Ma ona lelei uma, o lenei metotia o le faʻauma i faiga masani e seasea lava. Muamua lava, e mafua mai ile faʻamalo gafa o le faʻagaioiga i le soli, afai e i ai le tafe ese. O lea la, o le a mafai ai e tosoina le ie mumu, ona toe amata foi lea o tau o loʻo manaʻomia ai le taua tele. O lea, e sili ona mautu le mata le lafo i le leai o isi filifiliga.

Faletusi-pu oloa

O le lau o se laʻititi fesuisuiai ituaiga faʻateʻisaga o le taʻutaʻua. Ole ese le eseʻe o le i ai o le tekonolosi pu - le faitotoʻa poʻo le faʻamalama. O lenei filifiliga e sili atu le aoga nai lo le taimi muamua. O le toe faʻaleleia o le tatalaina tatalaina avanoa i fesoʻotaʻiga i lalo o le taele. E mafai ona faʻaaogaina atoa e siaki pe toe faʻaleleia le faiga o le suavai. E masani ona ufiufi le faamalama, ae ui i lea, atonu e tuua.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Mata ma se numera numera

Faasee le mamanu

O le isi ata faʻataʻitaʻiga mo le faletaele e faʻailoaina e ala i le faʻatagaina atu i fesoʻotaʻiga faiga. Ina ua feagai ma se tuufaatasiga io latou lava lima, o le mamanu e le aoga i le cumumme, o lea e fautuaina ai le faia o se filifiliga i le palasitika. E le gata i lea, o le faʻataʻoto o loʻo aʻafia ai pea le ag o le puʻeina o le sulufaʻiga, lea e faʻaitiitia ai lana olaga tautua. O le mea lea, o le taʻele e seasea lava ona faʻaaogaina o se talita i luga o le faʻaseʻe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le sui o loʻo i luga: simily, faʻamilo, taualuga

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Faasee mata

Matamata ma vae vae

E sili le faia o le mata ma ou lava lima ma se nichhe mo vae. O lenei mamanu o loʻo faʻaalia e le maualuga galuega e aunoa ma le faʻailoga tagata i isi tapulaʻa. E masani lava o le taele e le gata i se nofoaga mo aau, ae mo tagamea tagamea taga, fagafao fufulu, faotuli tamaiti laiti poo isi mataupu. E manaʻomia uma le soʻona mitamita, e pei ona manaʻomia le tu latalata i le laupapa o plumung.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Mata ma seicho mo vae

Peitaʻi, e masani ona masani ona faʻaaogaina pe a faʻaaogaina se mataʻupu faʻatapulaʻaina lau peleni, e oʻo atu i le manaʻoga ia faalagolago atili i ai. O le uta i luga o le ivitū ona faʻateleina ai le matua, faia ai isi popolega ma faʻafitauli. O le mea lea, o le auala o le i ai o le tulaga o iai nei o ni naifitaga mo vae. E mafai ona tu i le ogatotonu o le mamanu poʻo se isi nofoaga faigofie, ma toe i le umi atoa o le lau.

Fausia se laupepa oe mai mūmū

Ia i ai se faʻataʻitaʻiga vaʻaia pe faʻapefea ona faʻaputuputu le pupuni ma ou lava lima, e tatau ona e faʻateʻaina le faʻafitauli o gaioiga i le faʻataʻitaʻiga o gaioiga. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fausia o se faasega ua tusia i luga ma le CLAOTIC SEGLE. Ma le isi, e tatau ona e faia se faavae faaaoga fale eseese. E masani ona fautuaina e faʻaaoga le paso poʻo le susu tetee o loʻo faia. O le mamanu o loʻo tuʻuina mai i ni laupepa ma laupapa laupapa poʻo uʻamea. Tulaga:

  1. Ua uma ona faʻaaoga. O tulimanu o le taʻele e latalata i le puipui ma le itupa o loʻo faʻailogaina i le faʻaaogaina o le masani masani ma le plum. A maeʻa, latou fesoʻotaʻi i vaega e tasi.

    Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

    Faailoga i luga o le puipui i lalo o le lau

  2. O le isi laasaga o le faʻatinoina o laina i se mamao o le 25 mm mai le muamua lua. Tutusa manatu o loʻo faia i luga o le fola faʻaaoga se tagata.
  3. O le plumping ua faʻapipiʻi i le tulimanu o pipili, ae le o le puipui ma tuu le cudeup. O lenei manatu o le a pito i luga o le atoa sikuea ma itu o le 25 mm. O lenei faʻatusa e tatau ona ave i le fola.

    Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

    Faʻavaʻa mo le Mata

  4. Mai le tele o vaega o le sikuea, o se vaega sao o loʻo faʻapipiʻiina, o le a le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se ata geomonec ma muamua muamua laina.
  5. Mo le vaega na mauaina, o se mamanu o se talaaga poʻo se pa ua aoina. O laina faʻapipiʻi ma tuʻutuʻu o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o uʻamea tulimanu.
  6. O laupepa sima o loʻo tautau i le iʻuga o le faʻavae, a o tuʻua le pu faʻatekinisi. Ina ua maeʻa lena mea, e mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa pe fausia se faʻamalama teuteu.

Feagai ai

Faʻamamaina le taele ma Cermitcs e tupu pe a uma ona faʻaputuputu le laupepa laupepa. O lea faʻatagaina, e aunoa ma se taumafaiga faʻaopopo ia maua ai le faʻatagaina o le faaputuga, tuʻuina atu le avanoa uma o le kate. O le taʻele faʻapipiʻi i luga o le oloa o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le tiletila masani kusi, e ui i lea, o fao fao e mafai ona faʻaaogaina mo le faigofie. Mo le faʻapipiʻi lelei o elemene mea, e tatau ona e usitaʻia faʻamatalaga nei:

  • I le pito i luga tauagavale e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le paʻu muamua, o lona uiga foi.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani mai elemene faʻapitoa - palasitika suauʻu mo le nanaina, o vaʻaiga i le va o oloa paʻu ua fetuunai.
  • Ina ua maeʻa ona faʻatinoina ni sitepu muamua, e tatau ona tupu iai.
  • I luga o le faitotoʻa faitotoʻa, e manaʻomia foʻi ona apalai pou.

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele taele?

Tile laina laina

O nei fautuaga o le a fesoasoani ma le saogalemu ma faʻatino lelei le laupepa i totonu o le potu taʻele ma o latou lava lima. E tafao faamasani, toeititi lava o tagata uma e mafai ona faaiuina tutoʻatasi soʻo se faʻataʻitaʻiga ma tulia mai i mea masani i mamanuina ma le pito i luga. O le faʻavaʻa e mafai ai ona e nana se avanoa le mautinoa ma faapopoleina fesootaiga, ma e le faigata ona fesoasoani ia i latou ina ia latou faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Padity Education

Tusitusiga i luga o le autu: vai mafanafana i totonu o le fale laupapa e aunoa ma se ata

Faitau atili