Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Anonim

Faʻalauteleina o le vai vevela e masani ona sapalai vai mafanafana i fale maualuluga, faʻapea foi ma aiga tumaoti. Latou te le oi ai se mana e avea ma masini fai pisinisi, ma ua fuafuaina mo se numera o tagata nofoia.

Ina ia faʻaauauina fale ma se vevela masini mo le vai, o le a lava lea mo le itiiti masani masani i le lofituina o le plumbing.

Masini o vai vevela ma a latou ituaiga

Muamua, filifili le sili ona talafeagai ituaiga o le vevela o le vevela. Ina ia faia lenei mea, ua tau le auiliiliga ma fuafua poʻo a mea e manaʻomia e manatu i ai le oloa, faʻapea foi ma ana tapulaʻa ma galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Mo le olaga o aso nei e taua tele le le mautonu vai vevela

O le suavai o vai e ono eseese e le ituaiga o le mana ma luga o le masini galue. O le kesi masani poʻo le eletise e mafai ona avea ma se mana o le sapalaiina o le suavai i masini faʻamafanafana. E ala i le i le ituaiga gaioiga, o augatupulaga o loo tafe solo vai ma se tane teuina.

Accumlator vai vevela

Vai i faʻaputuga faʻaputuputuina faiga o loʻo vevela i totonu o le koneteina fesoʻotaʻi i le suavai. O lenei ituaiga malu o masini e sili ona lauiloa. E mafai ona finauina lenei mea i le avanoa o masini, faʻapea foʻi ma le leai o se tulaga faʻapitoa o le eletise eletise.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

O le faʻapipiʻiina o se faʻaputuputu faiga, e tatau ona e faʻatali seʻia mafanafana le vai seʻia oʻo i le vevela manaʻomia

Taofia ituaiga ituaiga masini

O le masini galue o fugalaʻau vai o loʻo vevela o le vai o le sasaina e ala i le pasiaina o se ofu faʻapitoa o loʻo uuina ma le eletise eletise. O oloa o lenei ituaiga o loʻo faʻaalu saʻo i luga o le fefiloi o loʻo fesoʻotaʻi i le suavai.

O lenei faiga e maua ai vai mafanafana i totonu ole 30 tikeri. O le togaga sese o ia masini, o mea faaleaganuu ei ai masini maualuga ua taumafaina. E le aoga lenei i le tulaga o teuga. Ma le isi, o le uauini e le i fale uma e mafai ona faʻatautaia ai i na ituaiga mama mama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Tafeina vai vevela - malosi eletise eletise, faʻatagaina oe e maua se vevela vai vevela pe a e manaʻomia

I le vasega o le mana faalēmaina, o le fugalaau o le malu o otaota ua vaevaeina i ni ituaiga se lua - tasi-isi ma lua-vaega. O le isi vaʻaiga o loʻo iai i le a le ituaiga o le faʻamafanafana elemene o loʻo faʻaaogaina i le masini. Atonu o se mea leaga lea o le faʻapopoleina poʻo le le faʻaaloalo. I le mea na tupu o le vai o loʻo i ai le maualuga o le masima o mea, o le sili atu o le lelei filifiliga o le faʻapipiʻiina o le tafega o le vai o le vai o le vai o le vai. E le gata i lea, o masini e tolopoina 20-30% nisi eletise. O le polokalame anapogi i totonu o le a avea ma filifiliga sili ona lelei mo le faʻaaogaina o taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le atunuʻu fale.

O se tasi o le tulaga lelei o le masini o le tafe ituaiga o le faigofie ma faigofie o le latou faʻapipiʻiina. O lenei ituaiga galuega e mafai ona faia ai se tagata e le totogia atoa. Mo le mea lea, o le a le mafai ona iai se tomai i le itu e peimeni, pe i le inisinia eletise.

E faapena foi le tele o masini e iai se mamanu mo le nofoaga i luga o le puipui latalata i le fefiloi i le pamu i le umukuka i le potu malolo. O mea faigaluega o le tafe ituaiga o le vevela e maualalo le tele o le tele, i le fesoʻotaʻiga o le lauʻeleʻele e le manaʻomia mo i latou i le mea o loʻo faʻapipiʻiina i le faletaele. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina faigofie faʻamau ma faʻalelei. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le faʻamafanafana masini e mafai ona i luga aʻe o le palu poʻo lalo o le magoto. O le tasi o le lelei o ana masini o le a le mafai ona nana. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina papaʻa palasitika pa.

Aʻoaʻo le auala e faʻapipiʻi ai se tafega vai vevela i le faletaele, e mafai ona e faitauina le aʻoaʻoga faʻapipiʻi i le oloa. E tatau ona faʻavasega i se polokalame mo le faʻafesoʻotaʻi o se fugalaʻau faʻamafanafana.

O loʻo galue le au faʻamafanafana i lenei mataupu faʻavae e iai ni vaivaiga:

  • Maualuga malosi malosi - mai le 5 i le 30 kilowatt;
  • Mo le saʻo faʻagaioiga o le meafaigaluega e manaʻomia Mautinoa tulaga mamafa i totonu o le vai sapalai faiga; O le aveesea lea o le ono mafai ona faʻaaogaina le tafe o le vai vevela i luga o le pito i luga o fale mautotogi o fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona gelu vinyl wallpaper i luga o le fliesline faʻavae: O le mea saʻo, o le a le kulimi e sili atu, Italia, ata, ata

O masini o se tafe-e ala i gaioiga e sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina i potu laiti i potu laiti ma sina vaega o tagata nofoia. I le taimi lava e tasi, e tatau ona i ai le fale mautotogi i lalo o fola i totonu o le fola.

O le a le mea o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai le sterter i lalo o le tafe vai

Ina ia mafai ona faʻatino se le tumau le faʻapipiʻi o le tafe vai vevela, o se seti o mea faigaluega ma faʻamatalaga e tatau ona avanoa:
  • tuʻu ese lea o le vai mumu uʻamea lava ia;
  • taele ma se ulu aveesea e fesoʻotaʻi i le paluvai;
  • Exforator poʻo le faʻatiga e toso, fuafuaina mo punila pu i le sima;
  • Nonoa i luga o faleʻaiga ma tagata faʻatau.
  • Manumalo ma le gaoia, sili atu o solo lelei;
  • tolu-autu apamemea komupiuta uaea e mafai ona maua ai le lava uta uta;
  • Faʻapipiʻi wremeches - paipa ma "sudeshish";
  • faamemelo;
  • Savili - tumu po o le fum-lipine.

I le mea na tupu o le oloa ua faʻavaeina e le laumua, o le ae manaʻomia ia mea e fai ai ni mea taulima:

  • TEE e otooto vai mai le vai paipa paipa i le vai vevela;
  • alatoto-alatoto, luga o le suavai sapalai i le masini;
  • Faʻafiafia ma le fiafia o le tele o le manaʻomia tele e faʻafesoʻotaʻi le vai i le mea faigaluega.

Nai lo o ma fale, e mafai ona e faʻaogaina se seti mo le kipiina o uʻamea uʻamea-palasitika paipa.

Muamua galuega pe a faʻapipiʻi se tafega vai vevela

Muamua lava, e manaʻomia le filifili i le filifiliga o le masini faʻataʻitaʻiga. O loʻo faʻailoa mai i le maketi se lautele lautele filifiliga o le fola o le fola o le fola o le fola o le faʻamalieina o faiga, o le faʻapipiʻiina o mea e mafai ona faia, e aunoa ma le fesoasoani o polofesa. E tatau lava ona iloa o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻaputuga meaʻai ua iai ni eseesega malosi. Atonu foi e fesuisuiai foliga o masini. Peitaʻi o ni suiga uma e tutusa foi le faʻavae o faʻagaioiga, ma o le faʻapipiʻiina o le oloa na faia e tusa ai ma se polokalame faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Le tumau le faʻapipiʻi o le tafe vai o le a faia e le ulu o le a faia se amataga

O le fetuunaiga o le vai o le vai o loʻo aofia ai se paʻu paʻu, o le mea na manavaina ai le tele o le tele o auvae ma se lapoa o le 12 inisi ma le tolu eletise eletise. E fesoʻotaʻi uaea o le uaea o Vaega, leai se mea ma le faʻavaeina. Faʻapea foi i le mamanu o le tino, e aofia ai le tino le tino ma fesuiaʻi. I se faʻaopopoga, fuafua i luga o le faʻaleleia, o le oloa e mafai ona tuʻuina atu i se auala malosi mo fetuunaiga lapotopoto o le vevela, otometi le taufaʻamataʻu ma le fausiaina o le pito i tua.

Tusi i luga o le autu: faia le poler o le sing i luga o latou lava

Faapipiiina o le tafega o le system o vai vevela

Faʻapipiiina ma le aʻoaʻoina o se feʻau e mafai ona faia i ni auala eseese e lua. I le tulaga muamua, o le tatalaina o le vai vevela mai le masini o loʻo fesoʻotaʻi tuusaʻo i le fefiloi ma se taʻele o le fale ma le aveese e se tau. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, o le fetuunaiga o le vevela ma malulu vai o le a faia faʻaaogaina le fefiloi pulea le lever. Ina ua faʻaliliuina le 'au o le auala i luga o le crane i le agaga o le agaga, o le vai vevela o loʻo sapalaiina i le palu. Ma i le ala crane o loʻo i ai se vai malulu mai le vai o le vai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

O tupe teu faʻapipiʻi o le masini e talafeagai mo le atunuʻu fale

Ioe, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o mea fai mea sese nai lo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o se paʻu le talitonuina. Ia faia lenei mea, e manaʻomia le faia o se tupe faʻapipiʻi o le oloa i le paipa. E tatau ona faʻapipiʻiina se ata lafoaʻi i luga o le suavai o loʻo tuʻuina atu paipa i totonu o le sterter.

Faʻaola le alatoto i le ulufale atu o le vai paipa i le fale mautotogi. I le vaega filifilia e faʻaaoga ai se afifi poʻo le fum-lipine, faʻapipiʻi le faʻafefeteina - o se fetuunaiga, o le a fesoʻotaʻi ai le vai i le masini. Faamaufaailogaina ma le faaeteete sootaga.

Puleaina o le masini ma le eletise e tatau ona faia e ala i le faʻatinoina o le saogalemu mea e faʻafesoʻotaʻi ai masini eletise eletise. E tatau ona manatua o le malosi malosi o le vevela o elemene e ono sili atu i le ala faʻatagaina i totonu o le paoa grid o lou fale mautotogi. O le mea sili, o le a mafua ai le tuʻituʻi i le puggics pe otometi mussus, ae e le aofia le afi afi. Ae e te leʻi faʻatauina se mea faʻale-eletise, mafaufau ma le totoʻa i lenei taimi. O le mana o le eletise eletise e faia ala i se haket, e tatau ona nila.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Pat faʻailoga mo le faʻatauina o pu mo le faʻapipiʻiina o le tafe vai vevela

Le isi, e tatau ona faʻasaʻo le masini i luga o le puipui. O le faaputuga o loʻo tumau ma le fesoasoani a le au taʻalo i le sauniaina muamua pu. A maeʻa, e mafai ona fesoʻotaʻi le oloa i le suavai o sapalai.

O le tapunia o le alatoto o loʻo fesoʻotaʻi i le taʻaloga o le fale o le vevela o le paʻu, ma o loʻo sapalaiina le vai ma le papeta-palasitika paipa. Ina ua maeʻa, ua sauni le masini e faʻaaoga.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le crane poʻo le faʻafefiloi mo le taʻele e aofia ai i le oloa o le oloa. O lenei ua mafai ona e faia se suʻega meafaigaluega faʻafitauli. O le faia o lenei mea, e tatau ona e tatalaina le faʻa-eletise ma ki luga o le eletise eletise i le fesoʻotaʻiga. Ina ua maeʻa se taimi puʻupuʻu o le taimi, 10-15 sekone, o le a oʻo mai o le vai o le a alu ese mai le pu o le palu. Fuafua i le vasega o le mana malosi o le taumafaina, e mafai foi ona vevela. O le mamafa ma le vevela o le vai e fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le paluluga - a faʻapea e puʻupuʻu le crane, o le a le atoa le vai vevela, ma ua alualu i luma, e alu uma le pele.

E tatau ona lauiloa o le fesoasoani a le 'aisa vevela e toetoe a le mafai ai ona maua le vai o le vevela maualuga. Afai e te manaʻomia le vai vevela, e mafua ai ona mafaufau pe faʻafefea ona faʻapipiʻi se boiler i le faletaele.

I le mea e le tumau ai le vai vai e le usitaia tulaga lelei, e manaʻomia le faʻatuina o faʻamaumauga ae leʻi faia le tele o le vaipuna. O lenei o le a faamelolo atu le ola o le oloa. Faʻaaoga paipa ma pipili faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: fola vase o le decor elemene

Faʻafesoʻotaʻi le tafe vai o le vai o le vai

O masini tatau ona faavaeina malupuipuia. I se faʻaopopoga, e tatau ona e uma i le faʻagasologa o le suiga o le suiga. E tatau ona manatua o le vai i le tau fugalaʻau e vevela i luga 20 tikeri, o lea o le vevela o le vai e mafai ona eseʻese i le malulu ma mafanafana vaitau.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Mafaufau i le maualuga o le malosi o le masini, e sili le tuʻuina atu o se faʻalavelave faʻafuaseʻi

Ae e te leʻi faia le faʻatauga o se vailaʻau eletise, e tatau ona e faʻatulagaina saʻo le avega o le a lafoina i le uaea. E tatau ona feololo le vaega o le Cable Crable Faʻapea foi mo ituaiga eseese o le faʻamafanafana elemene, eseese ituaiga o uaea e manaʻomia. E le gata i lea, o le faiga e tatau ona tuʻuina i ai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

E mafai ona tatou fai mai o le tafe mai i aso nei o le a avea ma faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina o vai mafanafana i lou fale. O ia oloa o le a fesoasoani ia te oe gofie ma vave foia le faʻafitauli o le vai vevela.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Pat faʻailoga mo le faʻatauina o pu mo le faʻapipiʻiina o le tafe vai vevela

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Mo le olaga o aso nei e taua tele le le mautonu vai vevela

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

O le faʻapipiʻiina o se faʻaputuputu faiga, e tatau ona e faʻatali seʻia mafanafana le vai seʻia oʻo i le vevela manaʻomia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Tafeina vai vevela - malosi eletise eletise, faʻatagaina oe e maua se vevela vai vevela pe a e manaʻomia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Le tumau le faʻapipiʻi o le tafe vai o le a le manaʻomia se taimi umi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

O tupe teu faʻapipiʻi o le masini e talafeagai mo le atunuʻu fale

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Mafaufau i le maualuga o le malosi o le masini, e sili le tuʻuina atu o se faʻalavelave faʻafuaseʻi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

O le stompmatic faatusa o se mea faigaluega o le fuga o le tafe o vai

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Afai o loʻo sapalaiina le vai malosi i le tino, e faʻaaogaina faʻatasi ma se vai malulu o le vai e faʻapipiʻi ai ma faʻamamaina le faʻamama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fualaʻau vai vevela i le faletaele

Siaki le uiga o le mea e fai ai fesoʻotaʻiga

Faitau atili