Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Anonim

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

O le pepa puipui i le potu umukuka e tatau ona sili ona lelei ma le le mafaitaulia mo le a sili ona lelei o le a vaʻai i le umukuka, aua le mafaufau vave. Ioe, e manaʻomia lava le pepa puipui o le tupe mama e le mautonu, ina ia faigofie ai ona liliu, ma o latou foliga e leʻi faʻapopoleina le palapala. E manaia le le mafai ona amata ma le teuteuina o le auala. Ou te manaʻo i le pepa puipui o loʻo tusia i aso nei, ma lautele, o lea na latou foliga matagofie i le umukuka. Ma o le a le mea e filifili ai le pepa puipui - Leru Merlin, Rasch pe mafai ona ou maua ituaiga ituaiga fetuunai? Lelei, pe a i nisi auiliiliga?

O ata o le Wackparper mo tamaiti laiti

O le filifiliga o fale puipui mai le aoina o faʻamatalaga talafeagai e faʻatatau i le totonu o le umukuka o le umukuka amata. O le a sefe le cardpalder le potu e faʻalagolago i le tele o mea.

O mea nei o loʻo faʻaalia:

  • O le a le mea o lo o tusia ai ma le sitaili o le umukuka
  • O le mea e fai ai fua mai o 'au, ma o le ā le lanu' aʻai;
  • Umukuka faʻatulagaina o faʻailoga;
  • E tatau ona e maua mai le avanoa.

Tele taimi, o le tamaʻi umukuka o 'au e manaʻo e faʻalauteleina. Ma o iinei e fesoasoani ai i manatu eseese e o mai e laveaʻi. Ioe, o le mea muamua o le a le mafaufau o le malamalama o le pepa puipui. O le auala puipui e le faatuaoia, malamalama o le moli e ausia o le a faigofie le sini, ae le o le lava taimi e gata ai o fofo. O nisi taimi e poloka ai pepa puipui, e ese ai le manaia ma ofo latou te le faia, fai le umukuka avanoa pei ona pupula. Pe fausia se aafiaga o le gaogao o le gaogao, lea i se nofoaga mafanafana, aua e le manaʻomia tele le umukuka.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Tele o le Wallpaper filifiliga e mafai ona tuʻufaʻatasia

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

E agamalu e le faatamala e lolomi - filifiliga mo umukuka ma se tamai avanoa

O le mea lea, tusa lava pe e te filifilia le moli pu, e le o lona uiga o lanu malamalama ua le aofia ai. E mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i le aofia ai, Ituaiga o le vaega poʻo se mofe faʻapitoa faʻaopopo, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le taulaga. Poʻo se pa lamolemole i nisi nofoaga e teuteu ai ma le lautele o mea, o le piliki pe teuteu maʻa.

Isi manatu mo tamai umukuka avanoa:

  • Sili lanu - kulimi, lanu piniki, samasama, pastel, lanumoana lanumoana, lemu le peleni;
  • Afai e te ave se monophinic Prepaper, e tatau ona faʻatagaina le aafiaga o le uliuli pe le fiafia i le umukuka;
  • O le pepa puipui o le a faia e le pa puipui i se tamai umukuka;
  • O le a faʻaititia ai le ata tele o le va o le umukuka;
  • O le filifiliga lelei o se ata faʻapipiʻi, pe a le manuia le tuʻufaʻatasiga ma isi mea faitino i totonu, pe naʻo le paʻu o le lanu, e mafai ona latou suia.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

O le ie puipui i le umukuka i totonu o le umukuka e mafai ona faʻaaogaina na o le tele

O nisi taimi e mafai ona siʻitia ai le umukuka i le tele o le umukuka i le laulau pepa, pe a avea le umukuka, o le faʻaauauina o le auala.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pepa puipui i totonu o le potu o tamaiti - 110 ata o le sili ona lelei o manatu o mamanu. SAUNIUNIGA MA LE FAAAʻOAʻOGA FILIFILIGA

Little Kitchen Wallpaper

O le tino ma le ata i lenei mataupu e matua taua lava. E le gata o le lanu e mafai ona "tulei le avanoa". O loʻo malamalama i se ata pupula i totonu o se ata tele e le talafeagai - vaʻaia o le a latou faia le umukuka e itiiti. Ma le pupula, tusa lava pe o le pepa puipui e faʻamatalaina ma foliga matagofie, 'aʻai i luga o le avanoa, ma o le tamaʻi umukuka e toeitiiti lava latalata ma faʻapipiʻi.

O a ituaiga o afifi e talafeagai / aua le fetaui mo se tamai umukuka:

  • Pepa. O le filifiliga i se "-", afai e i ai se avanoa, aua le faʻatau pepa masani o pepa masani. E leʻi atoa le tausaga, ua tatau ai ona e tagi ma mea fou fou.
  • Tusi ata. Silk, Cotton, BOMBOO ma VelveT e leʻo ni soa mo le umukuka. E le mafai ona latou fufuluina, ma latou te le o se racks e filogia. Ioe, o le isi minus o nei fale puipui - latou te faia atoatoa le manogi o meaai.
  • Faberglass weepaper . Ma o le pepa puipui e mafai ona e nana ai le masani ai o puipui. I se faʻaopopoga, latou te lelei atoatoa ma latou te le faʻaputu le pefu o loʻo lelei le umukuka. O le pepa puipui lea mo le atavali, o se isi aoga aoga.
  • Vinyl Wallpapers . O ia avanoa e foliga matagofie, ae le o tagata uma o le a fetaui. Mo mea e le mafai ona faʻasaina, aua ua faia mai le PRC mea. Peitai e mafai foi ona nana le itu loloto o pa, ma ua latou lelei le olaga tautua.
  • Flislinova weepappaper . Afai o pa i totonu o le umukuka e le mautonu, saʻi, e mafai ona faʻaolaina ma le pepa puipui. E le motusia, ae le o nutimomoia, ae le olopalaina, ma i se isi mea, o i latou o le ua mou ese atu (talafeagai i lalo o le ata vali).
  • Suavai puipui . O le lavelave o le a ma fafo atu o manu feai o nei puipui, e mafai ona latou galulue fua.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

O le tele o le cuishiine sili atu maua moli moli lanu lanu filifiliga

Ia mautinoa e aʻoaʻo foliga i luga o se lisi ma puipui puipui. O ituaiga uma o tagata e taofiogia e tatau ona oogia e ala i nei aikona.

Faatulagaina i luga o le pepa puipui:

  • Galu - susu-ie puipui;
  • Brush - o loʻo le fefe i ai le au puipui i le faʻaleagaina o mea leaga.

O se mea taua e le mafai ona tutusa le ogaumu ma puipui. O lona uiga, e tatau ona tausi tino-mea e tasi.

Tusia pepa puipui mo umukuka

O lenei vaitau i faiga masani o flaral wallpaper. Flisline po o le fiberglass, latou foliga mai ma le manuia ma i le umukuka. Ae o leoleo uma uma o loʻo faʻaauau pea ona talafeagai, pei o le puipui puipui ma systemlization i lalo o le piliki.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

I le potu sili ona faigata "O fea e i ai le mea e tu ai" i tulaga o le filifiliga o le pa puipui

Ata i luga o pepa puipui - Fautuaga:

  • I se tamaʻi nofoaga, o le lolomiina o le pepa puipui e tatau foʻi ona laʻititi, mo se faʻataʻitaʻiga, fugalaʻau laititi;
  • Umukuka ma pine maualalo manaomia e tatau ona ufiufi i foliga tuufua;
  • Afai o le taua i le umukuka e maualuga tele, ma e te manaʻo e nanaina, o le a e fesoasoani i le pepa puipui i se mau faʻapipiʻi;
  • Mo uprowe umukuka o le lelei phlizelin wallpaper ma se taimane mamanu;
  • O se teuteuga talatala e le o vaʻai i le umukuka toetoe lava a leai;
  • O fugalaʻau tele e le tuua faiga - o puipui ma o faʻafitauli, o orppies, ma sunflowers e talafeagai tele, ma mo le sili atu cauosine o se filifiliga lelei;
  • O le pepa puipui i se foliga pupula e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma meaafale susulu;
  • Afai e te manaʻo e faʻailoa meafale a le umukuka (mo se faʻataʻitaʻiga, nana lona ata tauagafau), e mafai ona e pueina se pepa puipui ma isi tulaga o le masani ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Gelu Place Wallpapers: Sauniuniga, Galuega Galuega (Vitio)

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Fualaau 'aina poʻo floral pritts - o mea faʻafanua mo le umukuka, e masani lava ona talafeagai

O fale talimalo e lauiloa foi, aemaise o le phlissin. E le gata i lea, e mafai ona avea ma pepa puipui ma mea eseese - Pear / Talmaons po o Berry Modifs.

Faʻafefea ona faʻasalaina le umukuka matagofie

O le Wallpaper tuʻufaʻatasia o se tasi o le lauiloa metotia o loʻo faʻaaogaina tele i le umukuka. O loʻo taʻua atu i le itulaupepa WADPAPMoster Word

Faʻafefea ona Faʻateleina Pisinisi - Sa saʻo ma fefaʻatauaiga

  • O lanu e tatau ona ogatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, samasama ma lanu samasama, pipi ma salati;
  • O soa e uiga i lanu, pei o le lanumoana ma moli;
  • E sili atu faʻamalosi pepa puipui-uo, e faʻaaogaina e faʻatau ai latou i le mea e tasi;
  • Ia mautinoa e toe fai le lanu o le pepa puipui po o ni faʻamatalaga o le latou ata i totonu o le umukuka i totonu.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Afai e te filifili e tuʻufaʻatasia ni filifiliga a le Wallpaper - i lenei tulaga e taua le matauina o le foliga

Tele faʻatau pepa o loʻo tusia ai i lalo o le valiina, ma o lenei e saʻo foʻi - o le le manuia poʻo le fetuʻutuʻu e mafai ona suia i le fesoasoani o se lanu fou. Ae e faigofie atu i lo osigata ai ni avanoa fou.

Puipui mo se piliki i le umukuka

O le piliki paʻu i totonu o le i totonu o le teuteuina foʻi o le auala, ma le sitaili o le umukuka. Ituaiga o piliki puipui e eseese ituaiga o totonu. E le mafai ona faʻaaluina tupe i luga o le uila piliki, ma talepe le umukuka i lenei ituaiga o puipui. O fale puipui i lalo o le piliki i taimi uma e foliga mai o le muamua, a o taofia ma manino.

E masani ona fetaui le piliki mumu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, ae e sili atu foʻi le tele o matata e maua ai lo latou nofoaga i le teuteuina o le umukuka. Ia, afai o le pepa puipui o loo maasiasi pea. O isi taimi o le afu mo se piliki o ni soa, ae o le filifiliga e faigata ona - e le tatau ona latou toe finafinau.

Tele o tagata e le manaʻo e aua le faʻasalaina le umukuka i lalo o le piliki, ma paʻu le pa i lalo o le piliki masani. Naʻo tagata tomai faʻapitoa e tatau ona faia lenei mea, ae le o le taimi lava e faʻamalieina ai le tagata e ona o tagata o loʻo umiaina, o le pepa puipui e sili ona lelei.

Pepa puipui

Rasch Wallpaper o se Verman Holdpaper ma se ata umi ma se iloga iloga talafaasolopito ma le manaia lauiloa. E tatau ona naʻo le vaʻai i le lisi fou o le faʻatopetope, o se manatu e sopoia le umukuka o le a tu na o ia.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Rasch Washpaper o se Siamani uiga lelei pepa

O le a le mea manaia o lotoaC.L.:

  • Latou te le o ni pepa (ROSCH faasolosolo faasolo faamutaina le tatalaina o ia), ma Phlizelin, vinyl, vinyl, Vercose, Cotton, Cotton, Thotc.;
  • O le tatalaina o le Ua taofi i le avanoa ua faateleina ai le malosi ole Uafu;
  • O laupepa papaʻe nei e faigofie ona faamamaina mai ni vailaʻau eseese;
  • Rasch Walpaper o se lagona le aoga lanu alofa.

Mataupu i luga o le autu: Matagofie auala e fai ai se tolauapiga mai ia Beads ma ou lava lima

I tausaga taʻitasi, o le New Rasch Wospaper Coatalog ua toe faʻaleleia e tusa ma le semoliting ituaiga fou ituaiga. O nei fafine Siamani e tatau ona faʻataʻitaʻiina i luga o se metotia faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o pa o loʻo foliga mai e matua faʻamalositino ma faʻamalieina le susu, luga ae leʻi faʻapipiʻiina le pepa puipui puipui. O le kulimi e faʻaaogaina i luga o puipui, ma o le pepa puipui o loʻo manaʻomia e faʻaaoga ai le kulimi.

Ole sili atu ole lelei o lenei oloa, o lea e tuʻufaʻatasia ma maʻa le rakch ma maʻa ma ofe. Ma o le a le mea e te filifili e faʻatele ai pepa puipui-uo, e tatau ona e ave uma ituaiga o afifiina e Rasch.

Rasch Washpaper Catalog: Agalelei matagofie

Wallpaper Leru Merlin mo le umukuka

O Le saʻa Melen o se faʻailoga, o ai ua faʻamaonia lona atoatoa atoa. Pepa e te manaʻo ai pepa puipui poʻo le vinyl, faʻapipiʻi poʻo le monophonic, mo le umukuka pe mo le kalama, o le malo o le a lelei.

E i ai le pepa puipui mo le atavali, e iai se pepa puipui ma se lanu sili ona masani ai, o le a mafua ai ona tupu le sili ona manaia manatu o avanoa avanoa.

Aemaise le popole i le tino o le pepa puipui. E sili atu ona lauiloa pa puipui o loʻo lauiloa, ae ui i lea, e le o le sili filifiliga lea mo le umukuka. Ae o le toʻatele o tagata e filifilia e faʻaaogaina Lara Leaa Walpaper mo le pasiaina o le sone o le sone i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka.

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Mo le tau gafatia, o le Mrua Mernin e ofoina atu se lautele filifiliga o pepa puipui eseese ma lanu

O Le Sili Lelei Lega Merlin:

  • Avanoa Avanoa Faaaloalo;
  • Chin lanu taaloga;
  • Ata faaonapo nei;
  • Puipui mo le atavali;
  • Wallpaper Classic (Sii i luga, i totonu o le pa, Floral Lolomi).

I se faʻaopopoga, o Le na Maeu ose mapuʻupu. O tagata mataʻitu o loʻo atiaʻe i filifiliga sili ona manaia e mafai ona faia se avanoa le masani ai ma le matagofie o se tamai umukuka poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se auala vaapiapi. O le ala i le masani ai o matata o loʻo i ai le tele o filo e mafai ai ona nanaina le tulaga puipui, e pei o levale le fefe.

Lega Merlin: Vailaau Usufono i totonu (Vitio)

Umukuka ma carridor

Ioe, e iai ni metotia pe a fai o le avanoa o le auala ma le umukuka o loʻo ufiufi i ituaiga tutusa o puipui. Talu ai o le umukuka o se potu i le taimi o le aiga, e manaʻomia le aveina o taʻavale fufulu ma taʻitaʻiga, sili atu pe afai o se ata pupuʻu.

Wallpapers mo le atavali (o le tutusa Lena Mernin) o le a fesoasoani e toe faafou lenei vaega o le fale mautotogi e le sili atu.

A o le ata o le pepa puipui, mo le umukuka, ma mo le ala savali o le ai ai o le ai ai o le pepa puipui. O puipui i soo se isi pepa, seʻi vagana le soona faʻaalu - o se ata lea o lenei ata. Ae i le taimi e tasi o le a le le fiafia le avanoa.

Pepa puipui mo le umukuka i totonu: 65 filifiliga (vitio)

E leai lava se faiga faʻapitoa e tape ai foliga i le va o le atunuʻu o ananafi ma le aso. Ae o le finagalo o lenei aso o iai se fugalaʻau e lolomi, faʻamaoni i faʻataʻitaʻiga, ma tulaga le masani ai. Ma ua ou vaʻai totoʻa lava ia faʻatatau ia vintage mofis, o lea ua sili atu ona fesoʻotaʻi.

Pepa puipui mo le umukuka (ata)

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Pepa puipui mo le umukuka: ata mo tamai umukuka, internal manatu, sa ono mataina ma fliseluline, vitio faatonuga

Faitau atili