Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Anonim

Masalo o le a lagolagoina e Gerestrearen le manatu o le masini fufulu i aso uma o le olaga o se isi avea ma sui sili ona taua o mea faigaluega. Faafetai ia te ia, e mafai ona sefe le tele o le taimi, a o faʻaletonuina lavalava leaga, faʻapea foi ma le tausia o le maʻa maamaina o fafine. O lenei aso, o le filifiliga o masini mo masini mo le fufuluina e matua lautele, ona E iai a latou manaoga faifai pea. Afai tatou te manatu o lenei ituaiga meafaigaluega e faʻaaogaina i aso uma o le olaga e taugata, faʻafefea ona fesiligia le faʻamamaina: O le a le paʻu e filifili ai ma le auala e fai ai saʻo? - E matua talafeagai foʻi. Mafaufau i foliga faʻamaonia e aʻafia ai le filifiliga mulimuli.

Ituaiga o download

O le masini mo le fufuluina e mai le tasi i le lua filifiliga mo downloads: fortical po o luma.

Tui i luga

Afai e te mafaufau e uiga i le fesili: fufulu masini ma strisical download - o le a le mea e filifili? Ona iloa lea o lenei ituaiga e tele lava mafuaaga. O masini masini e talafeagai, o lea la le avanoa o lo latou tulaga i se nofoaga e le mafai ona i ai i se tamai nofoaga.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Masini fufulu mo le fale ma luga utaina

E aoga ma talitonuina e faaaoga:

  • Aʻo maeʻa le fufulu, e mafai ai ona lafo atu lavalava ia i latou;
  • E leai se mea e te tuʻua le avanoa mo le faʻatauaina i le avanoa avanoa;
  • O le faʻatonutonuga faʻavae o loʻo tuʻuina atu i luga, ona o le mea lea e faʻamalosia ai tamaiti;
  • E togi ai lavalava i totonu o le masini - e te le manaʻomia le Squat poʻo le faalagolago.

Avega i luma

O le masini masini ma le pito i luma o le faʻatumuina o le faʻatumuina o le tele o le numera o le avanoa ma le nofoaga i le faletaele poʻo le umukuka. Ae ui i lea, o lenei ituaiga o loʻo i ai le tele o le sili atu poʻo ni gaioiga:

  • E sili atu faigofie ona tuʻufaʻatasia, lalo o le potulele pe a oʻo atu i totonu o le umukuka i le puipui;
  • i ai se tele ie talipalau;
  • I luga o le laufanua e mafai ai ona tuu uma ituaiga o mea (mea faigaluega mo le faletaele, lavalava), ae i le fufuluina latou te manaʻomia e aveese, aua Atonu latou te pa'ū;
  • O le aso, o le filifiliga o masini ma se pito i luma o le filifiliga filifiliga e sili atu le tele nai lo se ituaiga o tusi.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini masini ma le uta i luma

Ina ia fuafua mo oe lava o le ituaiga o download e tatau ona avea ma faifaatoaga uma. I mea uma lava, na o le fafine na te iloa lelei le filifiliga e talafeagai mo le mafanafana o lona aiga. O le fufuluina o gaioiga, e tatau ona maitauina mo eseese al eseese e soloia tutusa talafeagai.

Fua ma le voluma

E ui i le mea moni o le taliaina masani o le taliaina o le fufuluina masini e pei ona taua i lalo: O le maualuga o le 85 cm, o le lautele o le 58 cm, o le a le tele o faʻataʻitaʻiga i isi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le loloto o mea e mafai ona 354 Cm.

Mataupu i luga o le autu: Faasalaga o le Generation: Siosiomaga Port Emeves (60 Ata)

O le tulaʻi mai i le maketi o meafaigaluega o masini vaaprie o le fufuluina o loʻo fuafuaina i mea faapena e pei o le sefeina o nofoaga poʻo le le mafai ona faʻapipiʻiina o masini. O lea la, o le faʻatusatusaga o vaega o le fufuluina masini, o loʻo i ai le lautele o le le sili atu nai lo le 32 cm. E ui i lea, sa latou vaʻavaʻaia, sa latou vaʻavaʻaia ma i le taimi lava e tasi na mauaina ai ni mea leaga. O le sili ona taua minus o le faʻaititia o le aofaʻi o le utaina o mea - o le maualuga o le 3.5. kg. E moni lava, faʻatusatusa ei ai faʻatusa masani, o loʻo lelei e oʻo atu i le 7 kig, o lenei faʻailoga laititi.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini ma luma utaina

Afai e iai le tele o lou aiga le tele o tagata ma o loʻo ia te oe le fanau, ona e manaʻomia lea o se masini tele. O lea la, taumafai pea e saili se nofoaga i lou fale e faʻamalieina ai lenei ituaiga taua o le fale faigaluega. Ma le faʻaititia o faʻataʻitaʻiga o le sili sili fofo mo aiga talavou laiti e leai ni aiga e aofia ai 2 tagata ma i latou e nonofo na oi latou.

Drum ma buck

O le tane i le masini fufulu e tele lava o le faia o spineless steel po o mea totino, pei o le carboran, posonox, polyaplex. O le le pisia e le faʻavaeina e ala i le tumau i le taimi e tumau ai ma le faʻavao le taimi faʻatulagaina, ae o le faʻagasologa o le galue e matua pisapisao lava. Ae o le tane na faia o vaega tuʻufaʻatasiga e le o le agavaa, e ui ina e ofuina-tetee. E le gata i lea, o sea tane e i ai le vevela o lagona, latou te aveese le gatetega, lea e faia le galueaina o le tusitusiga.

Ae o le uafu e faia i shinless shinless - leai ni tuusaunoaga, ona o lenei mataupu e le tatau ona e filifilia. O le mea lea, sili atu le fiafia ile filifilia e tatau ona maua tutusa tonu le tali o le talipalau.

Fufuluina ma oomiina le malosi o le tino

I le faagasologa o le filifilia o se masini fufulu, o se faʻailoga e tatau ona aveʻesea faʻailo. Na talia e le EU le fua o le maualuga o le fufuluina o le fufuluina o le "a" i le "g":

  • "A", "B" - Masani-Tupe, e masani lava, e manatu lava o le sili ona lelei, o le galu e mafai ona faaeteete, ma faaolaina;
  • C »Mataio," O "," E "vasega ogatotonu;
  • "F", "G" - VAʻAʻUPU.

O nei tusi, na faailogaina ai le vasega tusi ia, atoa foi ma le faaleaogaina malosi. Le maualalo le faʻaaogaina o le eletise mai le vasega "A", ma le sili ona tele - i le vasega "G".

Uafu

O se faʻailoga taua i le filifilia o se tagata suʻesuʻe i lona alaala, aua o le a tele mea o le a faia, o le a iai le fanua i le faʻaiuga o le fufuluina. Peitaʻi, e matua afaina ai foʻi le faʻamagogogo e aʻafia lelei ai mea - E vave tele le fāmoa. O le mea lea, o le fofo sili o le a avea o se faʻailoga mai le 800 i le 1000 faafeiloaiga mo patuta ma cottontuc mea, faʻapea foi ma le 400 - mo le sili atu o le 400 i le 600 - mo le sili ona lelei.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini ma luga utaina

Faʻavae i luga o le masini-masini masini faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e setiina le galuega o le aofaʻi o suiga o le numera poʻo le faia o se filifiliga e fiafia i se tasi o saoasaoa saoasaoa. E manino lava, o le filifiliga muamua e sili atu faigofie.

Puleaina o le Vaega

O le faʻatonutonuga o soʻo se ituaiga o tekonolosi e tatau ona maua se avanoa ma le mafanafana e mafai ai. O se tautoga lenei o faigofie ma malamalama lelei galuega. Oe tatau ona malamalama i mea e faʻataga taʻitasi ua tofia i luga o le fau. Lelei pe afai o mea uma o le a tusia i luga o le gagana e te iloa. Peitai, afai e iloa le poto, ona faʻaaoga lea o faʻatonuga o loʻo malamalama ai faʻamatalaga uma o loʻo malamalama ai.

Mataupu i luga o le autu: O le tekonolosi o le totoina o puipui mai i ata e faia oe lava

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Filifiliga o le fufuluina masini

I luga o le Public Poloaiga o loʻo tuu i luga (faʻaaoga) switches, faʻapea foi ma (lagona) faʻamau. Afai o le taimi o loʻo avanoa, ona tupu tele lea o le faʻatino lea i le galuega, ae peitai e leai se manaʻoga faʻapitoa mo le taimi nei e sefe ai le faʻatau o meafaigaluega.

Luka Faitotoa

O le a le ituaiga o filifili le masini fufulu otometi? O iloiloga o tagata faʻatau o lenei metotia e lelei, ave foliga o le fofoa. O le faitotoʻa o le fofo o loʻo faʻatumuina ma le faʻamau o loʻo i luga o le vaega poʻo le 'au e tu sao i le vaega amata.

Faʻatasi ai ma ituaiga eseese o le fufuluina masini fufulu, e mafai e faitotoa ona tatala i itu eseese. Sili ona fiafia mo utaina ma aveese mea o se tulimanu o le 180 tikeri.

Fufulu polokalame

Masini mo le fufuluina o se fou faʻataʻitaʻiga o loʻo tele ni polokalame e te fufuluina. Ae afua mai i le tele o mea: fulufulu, flaxthetics, ma isi mea. O isi faʻaopoopoga o polokalame e faʻaopopoina ai le polokalame, ma o loʻo ese mai i faʻataʻitaʻiga eseese, e faʻamoemoe i ai le kamupani faʻaalu. O lea, i le faʻagasologa o filifiliga, i taimi uma e faia ai se faʻamamafa i le va o ia polokalame e te manaʻomia tele i ai uma:

  • Ina ia sefe le taimi, e sili atu le filifilia o se polokalame fufulu fufulu fufulu (30 min.) E talafeagai foʻi mo le le atoatoa o ofuvae;
  • O isi vai mama e manaʻomia pe a iai ni 'inory poʻo tamaiti i totonu o le fale;
  • vaega o utaina, lea e mafai ai ona fufulu sina mea itiiti;
  • O le vaivaiga malosi - o le pepa sili ona filogia o ni mea leaga;
  • Oti i le puipuiga;
  • Tusi lesona fufulu ma o lea.

Pulea masini

O le masini masini e tuʻuina atu i ni faiga faʻapitoa:
  1. Aqua Taofi - Puipuiga Meafaigaluega mai faigofie.
  2. Alc - Otometi Puleaina o le malosi ma le taumafaina o le suavai, o le faiga e faʻamoemoe i le aofaʻi o utaina lavalava ma le ituaiga o mea.
  3. System-s ata mo le fausiaina o le fomu.
  4. Fuzzy logtic - faatonu le aofaʻi o le paʻu, tumu i se faʻailoga faʻapitoa; Faʻatulaga le polokalame lautele sili ona lelei, le afi o le vai, aʻo sefeina o lona numera ma faʻaititia le taumafaina o le eletise eletise.
  5. Aqua-Sensor - faʻaititia le tele o le suavai, faamautu le numera o lisi o fuli, taulaʻi i le faʻalauteleina o vai.
  6. O le paleniga o le faʻatonutonuina o loʻo mataituina e le toniga tufatufaga o mea i le talipalau.
  7. Fuzzy pulea - o loʻo setiina polokalame, faalagolago i luga o le ituaiga o mea ma le numera o utaina ofu (vili, tau, o le aofaʻi o fusuʻaga).

Luma o ni pulega faʻatonutonu, o se tulafono, afaina ai le tau o se masini fufulu.

Fesootaiga auala

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se masini masini i le malulu vai (e vevela i le ogatotonu o mea faigaluega) pe faʻapipiʻi i le vevela ma malulu vai. Ae ui i lea, o le auala muamua e sili atu ona sili atu, ona E lapataia ai le vevela o le vai (e seasea lava i o tatou vai paipa). Ma le isi itu, o lenei metotia e sili ai le vai. Ae o le auala lona lua e sili atu le tamaoaiga e faʻatatau i le taumafaina o le eletise eletise.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻateleina le pupula o le moli moli

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini mo le fale ma luma utaina

Afai e te filifilia se masini mo le fufuluina, ave le mea e te auai ai, ona e tatau ai lea ona taofi le filifiliga i faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma le lauolaola. O le mea mulimuli o le tasi-vaega ma lua-vaega. O le mea mulimuli e sili ona maufaatuatuaina, o lea na latou tau, e masani ai, sili atu.

Fausia-i le mago

O nei mea o loʻo iai mo machine masini masini masini e i ai se fauina-i le faʻamago. Ina ua maeʻa le polokalame faʻamago, e mafai ona e maua lelei ni ofu mago mai le kesi kesi. O le mea moni, o lenei polokalame e sili ona lelei, o le auala talafeagai o le sefeina avanoa ma taimi, ae e iai foi lona tomai. O le mea leaga tele e mago ai le tele o le tele o mea nai lo le fufuluina. Na faʻaavanoa foʻi le soloia o le ie i le umu uʻamea i le faleoloa lisitiga i le taimi o le faleoloa, ma le taimi lea e matua faʻaletonu lava.

Fufulu masini - o le a le ituaiga o filifili, ma mago pe leai foi? Taofi lau filifiliga i faʻataʻitaʻiga ma le faʻamagoina o gaioiga e mulimuli mai pe a tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a leai se avanoa mo le faʻaleagaina o lavalava i lou fale, pe e masani ona e faʻatau le fufuluina ma e leai sou taimi e tautau ai le wwyloth.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Filifili se masini fufulu mo le fale

Faiaoga

O le Fono Aoao na gaosia i Turkey e le faʻamaonia o le a lelei le galuega mo le tele o tausaga ma le lelei. Tele taimi o le faʻaaogaina o masini masini o le a le sili atu nai lo le lima tausaga. Ua leva ona umi o le a e tautuaina masini fufuluina e aoina e Korea, Ivanians ma Siamani (8-15 tausaga le matua). Ma o le taʻitaʻi tulaga nofoia le Austrian ma Swiss Concriptions, ona Metotia i lenei tulaga o le a tautua ai mo le 20 tausaga.

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini ma luga utaina

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini ma luma utaina

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Filifiliga o le fufuluina masini

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Filifili se masini fufulu mo le fale

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini masini ma le uta i luma

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini ma luga utaina

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Fufuluina masini mo le fale ma luma utaina

Fufulu masini ma faʻapipiʻi uta: o le a le mea e filifili ai

Masini fufulu mo le fale ma luga utaina

Faitau atili