Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Anonim

Mai le faia o se tulaga o le manatu, o le taʻele potu o se potu faigata tele. E i ai lava le maualuga maualuga o le le lelei o le le alualu i luma, condensate ma le vevela regimen mataua.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Faʻaiʻu mea mo le faletaele, e faʻatusatusa i le vaega o totoe o le avanoa nofoaga, e manaʻomia ona faʻateleina ai uiga. I le faʻaopopoina i le faʻamalieina o le feagai ma mea leaga, o mea e tatau ona i ai le mafai ona faʻapipiʻi ai le mafai ona faʻapipiʻi ma o latou lava lima.

E masani ona galue i luga o le potu taele i le potu taele. Ioe, o ia fiafia o se tau tele! Peitaʻi, o le tekonolosi faʻaonaponei o le au matutua o loʻo fai ma sui o le augatupulaga fou o le faʻaumaina o mea - o le susu-le-tetee MDF panels mo le faletaele . E i ai a latou lava o lelei, faʻafetai i le mea e te ono faʻasaoina ai se tupe, taimi, faʻapea foi ma neura. E oʻo mai i nei mea ua avea ma se isi vailaʻau ma ua uma ona foia i le fusifaʻu.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

E aoga le maitauina e le mafai ona mauaina e tagata uma ni mea taugata mo le pa puipui i le potu taele. O le MDF vaega mo le faletaele o se auala lelei e alu ese ai mai le tulaga. Latou te iloga i le mafai, malosi, atoa foi ma le tumau. Latou te fiafia i le mauga i luga o le puipui. E le gata i ofu paʻepaʻe e le gata mai laupapa laupapa, ae o loʻo iai foʻi ma isi vaega o laʻau, o loʻo faʻaaogaina faapitoa.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Mdf lau

O paleni MDF mo puipui o loʻo manaʻomia i le manaʻoga i totonu o le atunuʻu. E masani lava ona faʻaaogaina ae le o le paʻu i le potu taʻele. E le maualalo le pamu i luga o le puipui i le pamu i totonu o le pamupara. A o matua manumalo tele ile tau. I se faʻaopopoga, o le MDF e iai se foliga manaia, faia e pei o se faʻasologa, e leai ni avanoa i luga o pito poʻo le pito i tua. Malosi o le susu-faamaoniga panels mo puipui:

  1. Faigofie faapipiiina;
  2. O le taimi muamua o le olaga;
  3. faigofie o gaosi;
  4. tau tau fefaatauaiga;
  5. malosi le soifua maloloina;
  6. maualuga malosi;
  7. Siosiomaga faauo mea;
  8. faigofie o gaioiga;
  9. lautele lautele o.

E le gata i lea, e manaʻomia le maitauina o le ono mafai ona tuʻufaʻatasia lau faʻataʻitaʻiga ma tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻaiʻu. E mafai ona faaautuu i luga o le puipui ma se maa, i lalo o le nonoa, faapea foi ma le mea o totoe o le fufulu.

Fua faatatau o Ponels faʻatagaina oe e faʻaogaina ni oloa i soʻo se potu taʻele, tusa lava pe o lona eria. Mosture-teteʻe MDFS e tutusa lelei lelei mo ni potu laiti ma mo se vai taele.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le ogaumu i luga o le loggia ma le palu

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

MDF vaega

Peitai, e aoga le matauina o le faletaele lau o lau laula o lo latou pepelo. Ose matua masani lea, talu mai vaivaiga i aso nei e faigata ona lafo atu ni mea. E le gata i lea, faatasi ai ma le tomai fuafuaina, e mafai ona e aloese mai le faʻatinoina o tulaga le lelei. I le taimi nei, o le MDF o oloa e i ai le tulaga nei:

  • Maualalo le tetee;
  • Vaivaiga o le scrages;
  • Afi afi.

I ona uiga, o le susu-moli-tetee i luga o le puipui e iloga ai uiga maualuluga. Mo sina vaivaiga, e aoga ona mafaufau loloto i ai. Peitaʻi, o le tulaga o lamatiaga e le manaʻomia ona faʻaosofia le tele o vaivaiga, ona o se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻamamaina ni oloa maka i le puipui. Mo isi faʻaaliga, o le mea e le manaʻomia ai fautuaga e le manaʻomia.

Faapipiiina foliga

Ina ia faʻamautuina faʻataʻitaʻiga o eseese laʻau i luga o le faletaele pa, tomai faʻapitoa ma tomai e manaʻomia. E ma le tele, o le faʻapipiʻiina o le pa puipui o le mdf e matua faigofie tele, ae e iai ni matatagata. O le tele o mau e faʻapipiʻi i le tusi, lea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, pe a fai o puipui o fale taʻele o taʻele o le taʻele, e mafai ona uma e aunoa ma se aʻoaʻoga muamua.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Faapipiiina i luga o le tusi

Peitai, afai e iai le puipui o luga o lapisi, e manaʻomia le faʻasaʻo. E tatau ona e faʻatau mai le puipui, mimilo poʻo le a faʻaaoga poloka poloka. E le gata i le tetee o le tagata mulimuli e le gata i le laualuga, ae Fausia ai se fou. A maeʻa le sauniuniga, e manaʻomia le fuaina o nofoaga. E le gata i lea, e manaʻomia le tuʻuina atu o le susu-toega pusa e tutu mo ni nai aso i le faletaele. O le a faʻatagaina i latou e faʻapipiʻi ma faʻaaoga i tulaga fou.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Puipui tulaga sima

Ina ua uma ona latou mauaina ni mea e talafeagai ma le vevela o le potu o le potu taʻele, faʻapea foʻi ma le maualuga o le le fiafia. Faʻamau le laupepa laupepa o lapopoa tele i luga o le puipui e sili ona lelei ma le fesoasoani o se faʻapitoa faʻavae - pusa. Ole mea lea e mafai ai ona aotele fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ua tuʻulafopu mo le malamalama. O lenei metotia e talafeagai mo le faʻamamaina ma ni mea tetele e manaʻomia ona natia. O le Pa o MDF o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o oe lava, puipui faʻapitoa, puʻeina poʻo fao.

Tusi i luga o le autu: e mafai ona fufulu le ata vinyl ma pe faʻafefea ona fai saʻo

O le faʻapipiʻi o loʻo faia, o loʻo amata mai le tulimanu o le susu-faʻamaonia oloa. E aoga le iloa o le a sili atu pu o le a sili atu, i le taimi nei o le gaioiga E le gata i lea, afai e te fiu i le filifiliga ma le tagi, ae a uma se taimi e mafai ai ona aveese e aunoa ma ni faafitauli. Lenei e talafeagai mo tagata e alofa e masani ai i totonu o nofoaga i totonu o le faletaele. Faʻaesea, e aoga le matauina o le faʻapipiʻiina o pa puipui o pal planes mafai ona faʻatino i luga o le faʻavaʻa ma le uʻamea faʻavae ma luga o le ata ma isi mea.

Faʻapipiʻi

Faʻatulagaina le susuga o le DDF o le MDF oloa i le faletaele ma le faʻapipiʻiina e mafai ona o se lamolemole luga. Faatasi ai ma le fesoasoani mo tali, o le faʻataʻitaʻiga o eseese ituaiga e faʻapipiʻi i luga o le pa mausali. Peitai, pe a faʻaletonu tele le faʻafitauli o le faʻagasologa. O lenei metotia o le a faʻatagaina e sefe ai le avanoa o le taʻele, faʻapea foi ma le faʻaleleia o le susu o le potu. O laupepa pepa e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o se vaega o kelu, e le sili atu i le 5 mm.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

O le kelu e apalai ma se spatila

E le gata i lea, o le aofia ai o le aofaʻiga e sili ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le spatathd spaata, pei ona sili atu ona lelei le tasi ma le tasi ma le puipui. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le faʻapipiʻiina, e tatau ona e amata mai le pito i lalo o le oloa. Ina ua maeʻa lena, ina ia faaauau pea le vevesi o mDF i le itu, aapa i le TAʻITAʻI. Ona o lea, e ala i tala faatusatu, faʻaaoga laina mulimuli o loʻo faia.

Mosture-tetee MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

O le faʻapipiʻi o le panels e faia oe lava

O le mea e tatau ona aveʻesea ai le kulimi o le kulimi, ae ua aveese le tele o le palu. O le mamao i le va o le sussure-puipuia oloa e le tatau ona sili atu 1.5 mm. Ina ia faʻateleina le lelei, faʻaaoga le sami ma le siliccone vaega. Lenei o le a mafai ai ona faʻateleina le susu o le taʻotoga. I se faʻaopopoga, o le fiafia e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai le va o le va o fetuu.

O lenei metotia o le a faʻatagaina e le gata i le fia gider sooga, ae ia faʻaleleia atili ai le faʻatinoga o faʻataʻitaʻiga o le potu. E aliali mai o le MDF vaega o se susuga-tetee ma siosiomaga faauo mea o loʻo iai uma uiga talafeagai mo le faʻaaogaina i se potu vevela ma le suia o le vevela vevela, i. Faletaele.

Tusitusiga i luga o le autu: Polokalama o le Laititi Sperm Cross: Mini ma Laititi, Free, Lavea Lava, Faapipiiina Matagofie

Padity Education

Faitau atili