O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Anonim

O isi taimi e le lava le taimi ma o lona uiga e faʻatino atoa ai le toe faʻaleleia, ae ou te manaʻo e faʻafou le totonu. I lea tulaga, o le filifiliga sili lava o le filifiliga sili o se teuteu teuteuga o le potu. A maeʻa mea uma, i aso nei o loʻo maeʻa ai mea uma e mafai ai ona e filifilia se taugofie taugofie o le a tautua ia te oe mo sina taimi. O lea, o le tagata lava ia o le tino mo le faletaele o le a fesoasoani ia te oe e suia le faletaele.

Meatotino ma foliga o mea

O sea kuka e fetaui lelei mo faletaele, talu ai o le susu-tetee ma toe faaleleia le vevela tulai i le 80 tikeri. I se faʻaopopoga, o le tele o le teuteuina o nei mata o le a faʻatagaina oe e faʻatino se manatu i le mamanu. Manatu lelei o ia mea, muamua lava, e tatau ona faʻasino i le tau maualalo, talafeagai i tagata taʻitoʻatasi. I se faʻaopopoga, o puipui poʻo meaafale o le a le tele faigata ma o le a le tele o taimi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni isi eseese eseese o le auvae poʻo ni ata. Aua le taʻua le mea moni e mafai ona e faʻaaogaina le ata i luga o soʻo se faʻavae o mea lauiloa uma. E tutusa lava le tausia lelei i luga o tioata ma laupapa laupapa, o le sipuni ma palapala fausaga, faapea foi e pei ona ofuina o uʻamea ma sima sima.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata lava ia-amoina ata, e faigofie ona e faafou le totonu o le faletaele.

E ui i le moni lelei, o nisi o tagata e le masalosalo lava pe mafai ai ona kelu le ata o le tagata lava ia o le faletaele, aua e le o se tulaga faalemafaufau. O le Dense Hydrophobic luga luga o le tele o le ea o le ea avanoa i le puipui, e mafai ona mafua ai fungas i lalo. E mafai ona e aloese mai lenei, faʻaauupeni le potu ma le lelei ventipena ma faʻaititia le ono mafai ona susu i le ea i le itiiti ifo. E le gata i lea, o sea unating e le fuafuaina mo le taotoga umi. O le averesi o le ola o le ata i le faletaele e sau i le tolu tausaga. E mafai ona faʻaputuputu ma lenei mea naʻo le lamolemole lamolemole. O sea meatotino o le a avea ma se isi uiga leaga ole vinel, aua e manaʻomia ai le muamua tapenaga o puipui.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

O mea e mafai ona tuu ai le mea o loʻo iai i luga o le muamua.

E tusa lava poʻo le a le fetaui lelei lea e talafeagai mo le faletaele, e filifili e taʻitasi mo ia lava, tuʻuina atu ia lava poʻo isi vaega, faʻapea foi ma foliga o le faletaele.

O Vories of Fitu

O le tagata lava ia o le ata tifaga mo pa i totonu o le faletaele e ulufale ai i le faatauina atu o taavale. O le lautele o latou taʻitasi e ese mai i le fasefulu-lima centimita i le tasi ma le afa mita. E mafai ona e faʻatauina ma se fasi lapoʻa e te manaʻomia. I lea tulaga, o le umi o lala e aapa atu i le 15 mita.

Tusitusiga i luga o le autu: taualuga mai le glk i le lua tulaga

O le taua faʻapitoa o sea teuteuga o le tele o lanu, atoa foi ma le faʻataʻitaʻiga o ituaiga uma o foliga o mea. I se faʻaopopoga, e mafai foʻi ona faʻatau se ata tifaga ma se mamanu poʻo se talafanau e faʻaaogaina i ai. Faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga faʻataʻamilomilo poʻo ni laʻau eseese o ata e faʻaaoga ai manaʻoga faʻapitoa. E i ai foʻi ni mea e fiafia iai i lalo o uʻamea poʻo le sirror ofutino.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

I luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina ata tifaga o soʻo se paolo ma le tino

E i ai lava le filifiliga i le va o le glossy poʻo le matte luga o le ata. I se faʻaopopoga, mea ma le faʻaali o le aafiaga ma le tolu itu taua, o le fausiaina o ni paie o faʻaaliga. I nisi tulaga, o le transmecent po o le ata lelei o le a talafeagai. E i ai fesuiaʻiga o lenei mea e faʻapipiʻi atoatoa ai mea na tusia i totonu o le vai. I se faapuupuuga, ma le fesoasoani a ni ituaiga eseese o le vinyl luga, e mafai ona e suia ai le totonu o le faletaele i tua atu.

Fesuiai o faletaele o faletaele

Ioe, e mafai ona e faʻaogaina le ata ae le o le pepa puipui ma e matua leaga lava i le potu atoa. Peitai, o lea o se faaiuga o le a le o mea sili ona manaia, ma e manaʻomia tele le taimi i lona faʻatinoina. O le a sili atu le lelei o le faʻaaogaina o se vaega puʻupuʻu e faʻaosofia ai le tele o sone o loʻo i ai poʻo le nanaina o le faletaele. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tauemuga, e mafai ona e fiafia i le sasaina o le le manuia o le faletaele pe faʻaopopo se leo pupula i totonu.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

O le puʻeina o ata tioata e liua ai le faletaele ma o le a maua ai le tulaga manaʻomia o le le saʻo

Afai o loʻo i ai se punavai o le malamalama masani i totonu o le faletaele, e mafai ona faʻaolaina ma se tioata tioata poʻo le tiʻetiʻe ata tifaga. O le mea lea, o le ae faia ai se maualuga i le mamanu o le potu ma saunia lona tulaga faalilolilo. O le isi filifiliga mo le teuteuga o se makaina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga. I nisi tulaga, e mafai ona ausia ai se aʻafiaga mataʻutia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaeteete le pa o se tamaʻi faletaele i le 3D aafiaga. O le mea lea, o le ae mauaina se faʻaaliga faʻalauteleina o le faletaele.

O le isi auala e faʻaaoga ai le ata o le toe faʻafouina lea o le faitotoʻa o faitotoʻa poʻo meafale faʻatatau. Peitaʻi, o le tagata e le tatau ona faʻagalo le lagona o le fuaina ma tofo pe a ma le totonu o faʻavae. Tele naua o le o salati luga o le tino e masani ona foliga valea.

O le a le mea o le a manaʻomia mo galuega

A o le i tuʻuina le taʻele ma le ata o le tagata lava ia, o le a aoga i le muaʻi sauniuni luga ma faʻasoa mea tatau. E pei ona taʻua i luga, le faʻaaogaina o se totogi o le mea e mafai ona i luga o se matutu, mama ma lamolemole luga. Muamua o mea uma, aveese le faaletonu o le uliuli puipui ufiufi. Ina ia faʻataunuʻuina se galuega faapena, o le a e manaʻo e faʻatau atu ma kupita. Mo nei faʻamoemoe, o le vailaʻau e faʻavae i luga o le agrylic. Pe a oso feulagaiga mai le uʻamea, e tatau ona faʻamamaina i latou o le manus ma degrease. Tioata poʻo le laupapa laupapa e lava e faʻasusuina le 'aʻai masani e aveese ai le pefu ma le gaʻo o le tino mai ia i latou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina ni tiliti i luga o le fola: Faʻafefea ona tuu ma tuu le, vitio Rhombus, o le fola o le fola, ata ata

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Mo le manuia o soʻo se tulaga e te manaʻomia se seti faigofie o mea faigaluega.

Mo le sili atu o le faʻamalosia o le tagata lava ia-faʻapipiʻi vinyl ma uʻamea poʻo le tioata elemene, e sili atu le faʻamagoina o le mea mulimuli aʻo le i pasia.

O le le taua o le le mautonu o le a avea ma tagata faigaluega o meafaigaluega talafeagai mo galuega. E mafai ona e faʻatapulaʻaina le lisi o loʻo sosoʻo mai:

  • penitala ma roulette;
  • Pule pule;
  • seleulu ma se naifi teisi;
  • Faapitoa Spatala - Rquel;
  • Alamanuia faamago.

Ioe, o le mauaina o le mea faigaluega mulimuli o le a sili atu le taugata nai lo le tau o le ata o ia lava. O lea la, e mafai ona e lisiina i lalo, pe faʻaoga le masini e masani lava ona faʻaogaina i le malosi maualuga.

Faʻamamago luga luga o le faʻapipiʻi

E tatau ona e amata i le maka ma tipiina mea e te manaomiaina. Ia saunia ni fasi pepa o Photon, e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le aofia ai le aʻafia o le ata tifaga, ma le kulimi e faʻaaogaina i ai. O lea, e faigofie ona e toe faʻafoʻiina se foliga poʻo se ata tifaga i sela. O mea tau faatulagaina e sili atu le tipiina ma se pule ma naifi. Afai o le faʻatulagaina o le elemene o loʻo maua ai curvililiar tipiina, muamua tipi le faʻasologa ma le naifi o le sili ona manaʻomia, ona tipi ai lea o le foliga ma le seleulu.

Afai o le ata ua filifilia ma se mamanu poʻo se faʻataʻitaʻiga o se ata modular ata, tipi sili atu i foliga o le foliga foliga.

Sauni ni fasi mea taua, e mafai ona e alu i le lolomiga. E tatau ona fai mai e masani lava ona aliali mai i le sese itu o oloa gaosi oloa na faʻaalia auiliili ai faʻatonuga mo le faʻaaogaina o mea. Oe manaʻomia e faʻasao mai le tulimanu o le puipuiga puipuia. Le isi, faapipii ma le faaeteete faapipii i luga. Sologa lelei gaioiga fuafua i pito.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Faʻaaoga se ata ma se vailaʻau mago e le faigofie e pei ona foliga mai

O le mea malie, e aveesea vaega e aofia ai le vaega, i le ala, faamomomoia le laualuga o le papa. O lenei o se faiga faigata, faapena aua le toe faaauauina. E taua le faʻaitiitia atoa le faʻaalia o le tulaʻi mai o le maualuga o le ata poʻo le ulufale atu i ai.

Afai na e faʻatagaina le vaʻai ma se laʻau na faia i luga, aveese le ata ma le ata maʻai ma tuʻu pea. O le paʻu na paʻi e mafai ona tuʻimomomoina i se mea maʻai, ma sologa lelei lemu lenei vaega ma faʻamafanafanaina ai lenei vaega ma le mafanafana o le ala.

O le manatu faʻapitoa e totogi atu i soʻoga o vaega o le lua ma le faʻaofuina o tulimanu. E le talafeagai le faʻapipiʻi o le tasi elemene o le isi i le nofoaga o lo latou ata. O le tele o le shectiflar o puipui e lua e talafeagai e totogi ma le tasi fasi. I lea tulaga, o le isi mea e tipi i totonu o le tulimanu o le 45 tikeri ma punou. Afai e te faia se tulimanu lapotopoto, ona mafanafana lea o le vaega ma se fulufulu lauulu ae e te leʻi puʻeina.

Metotia o le spicking decor i luga o le susu vaalele

I lenei auala, e faʻaoga i le tioata tioata ma malie uamea. O nisi taimi e talafeagai le faʻaogaina ma le siʻosiʻomaga na faʻaleleia ai sui o loʻo siʻosiʻomia mai papatusi laupapa. O le faiga o le tipiina iinei e pasi tutusa e pei o le muamua mataupu. Ae peitai, o le faʻapipiʻiina o mea e matua ese lava. E tatau ona e faʻasusuina le lalagaina o le laʻau ma le mafanafana fofo. A maeʻa, aveese atoa le auivi kamuta mai faʻamatalaga ma faʻapipiʻi i le vaalele. Aoga elemene faʻaaoga se spatila poʻo se fasi fasipiʻo o loʻo afifiina i lagona. Taumafai e fai pe faʻapea e le faʻaleagaina ae le faʻaititia le pule. O le tamoʻe o le ata e manaʻomia mai lona ogatotonu, na faasolosolo ona aveina le tele o vai i pito.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o monolithic forework of o fale: e aoga ma faaletonu

Tulafono tausiga

O le mea moni, o le tagata lava ia o le ata o le faletaele mo le faletaele, o le ata o faʻataʻitaʻiga o auala e mafai ona e vaʻaia i totonu o le faʻasologa, e leʻi umi se auaunaga o le olaga. Peitaʻi, i le taimi ma le taimi nei ma le faʻaeteete pea ma le taulimaina faʻaeteete, e mafai ona e faʻaalu mo sina taimi.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

O le tausiga o le mea ua faamauina ua faigofie ona faigofie

Aveese le pefu ma le filogia mai sea laualuga ma le susu malu. E le manaʻomia le soloi o se mea teuteu. Ua lava le faia o le tasi i le vaiaso.

O le faifai pea e mafai ona fufulu ese e le masani a le ava malosi-aofia ai mea. Ae ui i lea, o le malosi o vailaʻau o vailaʻau ma le ulu o le ulu e le tatau ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe.

Aua foi le taumafai e aveese ni pisia i fofo poʻo penisini. O soʻo se vai e ono faʻaleagaina ai le faʻamaoni o le taina poʻo le faʻaleagaina o lona lanu.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

E mafai ona e suia lenei togafiti pe a e manao ai

I se faaupuga, o le vinyts e avea ma mea taua pe a fai e te manaʻomia vave ona faʻafou le fale o le faletaele. O lona taufaʻamataʻu le faʻatupu vevesi o loʻo avanoa mo le toʻatele, ma o le eseese o le pale e faʻatagaina e faʻatino ai le sili ona mataʻina manatu. O le puʻupuʻu o lenei o le a avea ma se lelei o se lelei e mafai ona suia le mamanu ma le sitaili o le faletaele ma le manaʻoga muamua.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

E mafai ona e suia lenei togafiti pe a e manao ai

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le alofagia, e mafai ona e faigofie ona faafou le faletaele totonu

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

O mea e mafai ona tuu ai le mea o loʻo iai i luga o le muamua.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

I luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina ata tifaga o soʻo se paolo ma le tino

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

O le puʻeina o ata tioata e liua ai le faletaele ma o le a maua ai le tulaga manaʻomia o le le saʻo

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Mo le manuia o soʻo se tulaga e te manaʻomia se seti faigofie o mea faigaluega.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Faʻaaoga se ata ma se vailaʻau mago e le faigofie e pei ona foliga mai

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

E le faigata ona tausi lelei i le salatala luga

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Tutusa le fomaʻi e talafeagai mo faitotoʻa poʻo meafale gaosi

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

I le itu sese o le ata na faʻaaogaina ai se mesh mo le faigofie o le faʻailoga o vaega

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

E mafai ona toe faʻafoʻiina le aufono tuai o le countertip e ala i le sefeina i se ata tifaga.

O le tagata lava ia ma le areto mo le faletaele: filifili ma kelu

Volumetric panels tosina mai le mafaufau

Faitau atili