O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Anonim

O se mea e te vaʻai ai i le faʻafitauli, o loʻo fai ai pa i le faletaele o loʻo taʻu mai ai le faʻaaogaina masani o le masani masani poʻo le paketi filifiliga. Ae i le taimi nei, o le tele o le faʻasaoina o le faʻaiuga, e i ai le avanoa e filifili ai mea e le fiafia i le faʻalelalolagi, ae faʻapea foi mo tulaga faʻapitoa o le potu ma le maualuga o le susu ma le hend o le susu fiafia.

Tulaga filifilia mo faletaele

Ina ia puipuia mea sese i le filifiliga vaega o le tini o le pepa talafeagai mo le faletaele, e tatau ona e filifili i tulaga taua e ave i ai:
  • saogalemu le siosiomaga;
  • le tumaoti;
  • le tetee atu i le susu;
  • tumau
  • Faafaigofie o le tausiga;
  • Faaleleia.

O le stylist vaega e taʻalo ai foi se taua tele mo le potu ua fuafuaina mo le nofo toʻatasi, o le aveeseina o le faʻanoanoa. I totonu o vaega o loʻo aʻafia ai le fausiaina o se ata fou o le faletaele, o le tele o nofoaga tau tupe faʻaalu, faʻapea foʻi ma le tofo o aiga o aiga ma o tulaga o le resiveme ua iloga.

Faasaga i totonu o tumutumu

O le tele o le sefulututi taʻitaʻi taʻitaʻi i totonu o mea sa faʻaaoga e faʻaaoga ai faleʻi fua a le mafaufau lelei, na faʻaalu ai i le tele o faʻafitauli ma le lanu talimalo o tagata. Lamolemole ma lamolemole lamolemole ua fiafia i le faʻapitoa e fai ma faʻafetaui uma tagi. O le faigata autu o se tutoatasi pito i tua o puipui ma tumutumu i totonu o le faletaele, manaʻomia ai le faʻamaoni i le faʻatinoina o fautuaga a tagata faʻapitoa ma le saʻo faʻatino o gaioiga uma o gaioiga. O le faufautua e mafai ona valaauliaina matai ia maua se iuga silisili, e ui lava o le taua o nei galuega e maualuga tele.

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Pa puipui ma Ceramic Tiles

E taua le manatua: O le faaputuga paʻu na o le faʻapipiʻi i luga o le vaalele mafolafola, ina ia e manaʻomia i le pasiaina o puipui, faʻatauina fefiloi o puipui o le head heady o le suavai vevela o le suavai vevela o le suavai o le susu.

O le isi laasaga o le muamua o le susu o le susu-le-malosi. O le faaputuga o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻapitoa gie ma faʻamalosi pea pulea o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaaogaina o le tulaga. Ina ia o le avanoa uma o avanoa e tutusa lava, o satauro ua faʻapipiʻiina poʻo tulaga fou o tulaga o loʻo faʻaaogaina, e aofia ai se tina ma faʻafefeteina.

Luga o le faletaele mai le matua

Mo tagata, le atoatoa filifiliga o le mataupu nai lo le ufiufi puipui i totonu o le faletaele vagana ai le faaputuga i onapo nei - agamalu, o se mea e mafai ai ona fai ma le fesoasoani a le ulagiga. Mo le fetuʻutuʻunaʻi faʻaaoga e le mafiafia, susulu a latou mau, manifinifi ma tumau. Gaosi e ofoina atu se lautele lanu lanu palette. O isi mea faapipii o loʻo faapipii i le aofia o le tele o le fiailoa poʻo ni failaina mai vaega o le tioata mokac. E taugata le mea, ae manaia. O lona palasitika e faʻatagaina pe a vevela i le 650 tikeri e faʻatino ai ni laʻau manifinifi, ufiufi nofoaga faigata.

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, faiaʻoga poto masani

Ata vali: Paketi faʻaiʻu filifiliga

O le faʻaaogaina o vali vali i le taimi o le mamanu o puipui e le masani ai le pisia o latou i totonu o le tasi leo poʻo le faʻaaogaina o se lanu uliuli. O potu laiti e foliga mai e sili atu le lelei pe a fai o ni lanu uliuli e faʻaaoga mo le laina autu.

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Wallpapers mo le atavali i totonu o le faletaele o se filifiliga mo puipui mamanu

FAʻAALIGA: atavali (faigofie e faʻaaoga le faʻamuamua) manaʻomia le atoatoa o le atoatoa o le faʻalavelaveina, ona e le mafai ona maualuga le faʻaletonu o loʻo iai nei faʻaletonu.

O lea, o le faʻatulagaina tulaga e aofia ai le tele o gaioiga:

  • aveeseina o le tuai o le faaumaina;
  • umiaina;
  • tono;
  • Olo pe a uma le mago.

O le tele o vali ma eseese o le a fausia ai ni tuʻufaʻatasiga o loʻo faia ai ni mea faʻapitoa, faia mata faʻailoga pe faʻaalia ai se tulaga le masani ai ata. O le sili ona talafeagai o le lanu lanu i luga o le fou poʻo le vai-vavaeʻeseina faʻavae.

Filifiliga o le Faletalimalo Fou

O nisi taimi o se fofo i le faʻafitauli, o le sili atu ona tuʻu eseʻese puipui i le faletaele, e pa'ū i le nofoaga e leʻi mafaufauina, ae o le toʻatele pele. O le faʻaaogaina lea o puipui puipui. Ina ua uma ona liliu le i ai o le i ai o le "tolu galu" i aikona, e mafai ona e filifilia tutoatasi, vinylic o le frouty i aso nei. Filifilia foi le Suafa le Gluue ma le tufuga mo muamua-muamua pa. O le mea sili tutupu e aʻafia ai le olaga o le tautua o soʻoga o soʻoga, e ui lava ma se tulaga lelei e avea ma mafuaʻaga mo le isi faʻafouga o totonu. I potu o le mea o le taele ua suia i le fale taʻele, o le pepa puipui ua umi lava.

Palasitika panels - aoga ma sitaili

Mai le au auala ma ofisa o le ofisa, palasitika panels liliu atu i le fale fusi ma se saoasaoa saoasaoa, ona o foliga o le mauoa polesional fofo o fofoga. Mafaufau i ai i faiga le faʻatagaina, faaiʻu o le tausiga ma le ono mafai ai ona vaʻaia vave tapoleni e le talafeagai i le tagi, ma o ituaiga susu-mama-sē malosi e talafeagai i potu taʻimua.

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

O le a le pepa puipui e filifili ai i le faletaele

Ae e te leʻi togi puipui i totonu o le faletaele potu, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete le faasologa o galuega uma, na tuʻuina atu o le faʻapipiʻi o puipui.

  1. Aveese le talau, ma le fesoasoani a le pulumu, mama le laualuga mai le pefu ma lapisi.
  2. Togafitiga Aftissictic.
  3. Ufiufi le pa ma le lapoa o le 0.4x0.25 cm e le vai-replent palu.
  4. Faʻatinoina faʻataʻitaʻiga ma se sikulu paʻu ma se sitepu o le 50 cm malosi faʻamilo, o loʻo i ai le tulaga o pa taʻitasi ma le maualuga.
  5. O le mauga o le laupapa amata mai le tulimanu. O le a latou o ai vave, ona o le i ai o togavao.
  6. Taʻitasi vaega o loʻo faʻaseʻe atu ma le faʻaseʻe i le tusi i luga o le lautele o le fale.

Fautuaga: Afai e te faʻatauina faʻamatalaga faʻapopoleina mai le palasitika ma faia se tutusa faigofie, e faigofie lava ona faʻaʻomia ai le opene ma pipili. O le tasi faigofie le auala e mafai ai ona tusia le ata ma talitonuina ma le talitonuina.

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Suavai puipui i totonu o le faletaele

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se fale taʻele i le eletise

O le fausiaina o se ata e le-lanu, e mafai ai ona tosina mai i le tino ma le lanu tuufaatasia faʻavae foi ma a latou itu (tuʻufaʻatasi, sima, timageta, faʻataʻitaʻiga O le faʻapotopotoga masani o ni tagata mamanuina o ni taʻiala saʻo lea e fai ma sui i le tulai vaaia o le siʻitia o uiga vaaia, lea e talafeagai mo tamaʻi nofoaga.

Plasterboard i totonu o le faletaele - lamolemole luga e aunoa ma le taumafaiga

Mosture-Storet Camsterstopta e mafai ona avea ma mea e fiafia iai mea e sili ona fiafia i ai e tutoʻatasi ai pupuni o puipui i totonu o le faletaele, faʻamautinoaina se manatu faʻapitoa. A faʻapea e le tele ni puipui, e mafai ai ona faʻapipiʻi tuʻusaʻo le laupepa i luga o ie:
  • Manino luga;
  • ufiufi i le primar ma ua matutu;
  • Gypssium kulue e faʻaaoga faaputuga i luga o le pepa sese, faʻasino lava;
  • ia faʻapipiʻi se pepa i le nofoaga lipea, ia mautinoa e mautinoa lava o le itu i le itu atoa (pe a leai se kulimi na faʻaalia, ona faʻaopoopo lea);
  • Faasolo le laupepa ma mataʻituina lona tulaga i tulaga o le tulaga.

E mafai ona e faapipiiina ma le tutusa tutusa toniga i luga o le puipui. Faʻatasia pepa e lua e manaʻomia le siakiina ina ia latou pepelo i le tuufaatasiga. E i ai le metotia mo le faapipiiina pepa i luga o le faʻavaʻa mai le talaaga (palasitika poʻo uʻamea), o loʻo faʻaalia ai avanoa lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻatagaina ai le faʻatetuina o paipa poʻo uaea mo moli moli, faʻatupu curvilliar faʻamatalaga. O lenei ituaiga o faʻapipiʻi e mafai ai ona e tulaga i luga o le maualuga o puipui, o le a e manaʻomia naʻo le uluaʻi faʻagaioiga o le antiseptictic.

FAʻAALIGA: Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi pepa laupepa laupepa i luga o le faʻavaʻa, o le tau le lelei o le a manaʻomia ni gaioiga teuteu faʻaopoopo. E mafai ona pipii ma vali.

E fautuaina e tuu le sili ona malosi vai malosi (latalata i le magoto, faataamilo i le taele) ia maua ai ni mea mautu, pei o ceraralic pou.

Fausiaina o se Pa puipui fou Ata Ata: Eseese Fofo

O se teuteuga matagofie o puipui i totonu o le faletaele, mea e maua ai ata e le masani ai ata o le faʻafouina, tuʻufaʻatasia o mea - mo se tagata atamamai mafaufau, e i ai le tele o mafaufauga

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faletaele potu i totonu teuteuga

  1. O mea taua o le matagofie e manaia. O le mea e taugata, o le mea lea, e masani ona masani ona avea o se matagofie tele le tele o le totonu. E ui lava e iai faletaele matagofie, e iai pa ma itupa na ufitia i lenei maa atoa. E tatau ona manatua e masani lava ona faʻateleina ma e manaʻomia le mataala faifai pea.
  2. Motac fantanis e tosina mai ai le mafaufau i a latou le masani ai le le masani ai ma le manava o le mea moni o le mea moni i luga o le matagofie ma maalofia o le frescoes ma panels. Faʻafaigofie suiga i le faiga o le maeʻa o le faʻaaogaina o loʻo tumau i luga o le polymm o loʻo faʻaaoga soo.
  3. O le manaia o le aafiaga o le loloto ma le le masani ai le mafaufau e fausia ai se ipu vali, teuteuina ma le fou faapitoa aganuu ma le holoqugrac.
  4. E faʻaaogaina mo tagata totoa e masani ona suia le tele o suiga, o le tagata lava ia o le puʻeina o ata, o loʻo mafai ai ona foaʻi ni suamalie. O lenei mea ua leva na mafua mai i le malosi maualalo, ae e mafai ai ona e faia tuufaatasiga eseese, aemaise ma faʻataʻitaʻi, maa, piliki.
  5. Mo lava o loʻo i ai lava le mea e sili ona tele o manu felelei, aofia ai le taʻele ma le faleuila, o se filifiliga matagofie e mafai ona avea o se teuteuga o le faletaele puipui ma le faʻapipiʻi o le faletaele. Ina ia faʻasoaina le mautu, e ufitia i va eseese, e masani ona i ai i ni vaega se tolu.
  6. O le suavai puipui, e faigofie ona faʻaaoga i le tulaga muamua, ua avea ma sui agavaa mo le filifiliga muamua, fausiaina se tulaga sili ona faʻapitoa o le mea faʻapitoa. Latou te manaʻomia foʻi ona puipuia vape.
  7. O leisi tagata mamanu na te taliaina i le faʻalauteleina o le avanoa o loʻo pipii ai le faʻata o le paluga o le paluga i isi vaega ma isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataoto o le verters puipui faataamilo i le orimiter o se ituaiga faʻaata o le a fausiaina ai se lagona o le malamalama ma le maualuga o le totonugalemu.
  8. E mafai e lea tagata e fiafia i ai tagata e maua ni mea e te fiafia i ai laupapa ma i le faletaele, naʻo le gaosia e le antiseptic ma se faʻapitoa faʻapitoa o tali o le vai.
  9. O mea faʻa-nei-faʻa-mea e faʻaaoga ai le mafaufau e faʻaaoga ai le lineutum mo puipui, a o pasia faʻapitoa, aʻo le faʻatonutonuina o meatotino malosi, palasitika ma le tumau. E i ai le tele o le kikiina i luga o le itū muamua. O le galuega autu o se mea sili ona lelei o le pito i luga o le kuli poʻo se sili ona lelei o le sami.

Mataupu i luga o le autu: faaputuga ma le faletaele mamanu: Tale Manatu i se faletaele ma se mamanu (20 ata)

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Ceramic tile i le mamanu o le faletaele

O le eseese o le faʻaiuga faia le filifiliga o le filifiliga nai lo le vavaeʻeseina o le faletaele , E matua faigata ona faʻataunuʻuina, aemaise lava talu mai le tele o faʻafitauli mo le tuʻufaʻatasia o eseʻese o meaʻai, faʻalautele le fanua fatufatuga e faʻafiafiaina.

O le pule a le pule o le faʻapipiʻiina ma vali faʻamamaina ma o le mosaic tale i luga o le magoto, o le taele fausia se rayan o le matagofie o le elefane o le iva seneturi. Valivali Grout mafai ona fausia aafiaga e leʻi mafaufauina, suia ai foʻi o le sili atu o le sili atu o le sili ona lelei. O le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi na faʻailoa ai le taualuga manaʻomia e ala i le fatuina o se lagona. Soʻo se filifiliga e tatau ona mafaufau lelei ma faia se nota o le tele o le fou fou ma fou i totonu o le laulau masani o le faletaele.

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Puipui o le faletaele o le faletaele ma palasitika panels

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faamauina o puipui o le faletaele ma palasitika panels

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Pa puipui ma Ceramic Tiles

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Ceramic tile i le mamanu o le faletaele

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Suavai puipui i totonu o le faletaele

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faletaele o le faletaele mamanu

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Totonu o le potu malolo

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faletaele i totonu o le faletaele

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Wallpapers mo le atavali i totonu o le faletaele o se filifiliga mo puipui mamanu

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Mostac e pei o le mamanu o puipui o le faletaele

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faletaele potu i totonu teuteuga

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Mostino i puipui o le faletaele o se filifiliga

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

Faamauina o totonu o le faletaele o le faletaele

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

O le a le pepa puipui e filifili ai

O le a le mea e fai ai puipui i le faletaele

O le a le pepa puipui e filifili ai i le faletaele

Faitau atili