Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Anonim

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Black o le sili ona le mautonu ma le mautonu o lanu uma. E toʻafia ata lilo o ia lava. Lenei ma le "mata uliuli" o se teine ​​lalelei mai le pese tuai, ma "pusi uliuli" mai i tala mataga a tamaiti o le 20th seneturi.

I aganuu Europa, lanu uliuli o le lanu o le faanoanoa. Ua tele seneturi o feotiiai ma maliu ai tagata ma le oti, le fiafia, tuuatoatasi.

E na o le tele o taimi na amata ai se manumalo o le uliuli o le uliuli i le lalolagi. O lenei ua avea le uliuli ma se masani, o se faʻailoga o le lelei leo. Manatua le "leo uliuli laei" Coco Chanel. O lenei o le lanu uliuli e le foliga le talafeagai i soo se mea, ma o le mea lea e mafai ona maua le tagata nofomau, i le mea e uliuli lanu.

Mafaufau mafaufau o le uliuli

Black lanu e aofia ai lanu e le mafaatusalia ma o le mea lea e maua ai le malu o meatotino. Na te aveesea le mautonu feteʻenaʻiga ma mafua ai le lagona o le saogalemu, ae i le taimi e tasi e mafai ai ona ia faia se le lelei le mafaufau i le psyche . Tumau i le sailiga o le siʻosiʻomia e le lanu uliuli e mafai ona faʻaosofia le atuatuvale, faʻanoanoa ma agamuli.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Psychologists finau o latou e filifilia se lanu uliuli e i ai le faigata uiga. Nei mea faalilolilo ma le le fiafia. E masani lava ona i ai i le tala malie. O tagata uliuli e iloa lo latou tau, latou te fiafia, muamua o le mafaufau, o le mafaufau ma le malosi e puleaina ai isi tagata. Mana e taua tele mo i latou.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le Black o se lanu faigata, ae o lona aoga faʻapitoa, o se tulaga ese le eseese o le a faia.

Manuia

Mo le faletaele, uliuli lanu e le o le sili ona lelei nai lo isi potu uma i totonu o le fale. Ae maimau uma, o le faletaele o le nofoaga lea o lo o sau ai o tatou aso. I le taeao matou te tataina i tatou ma maua le malosi ma le malosi i lalo o le tele o le taele, ma i afiafi tatou te malolo ai i le taʻele o le taʻele. I lenei tulaga, o le Black o se tasi o sili sili ona manuia lanu mo le ata o le faletaele, o lea i le tasi itu, e fesoasoani e taulaʻi ai, ma i le isi, e malolo ai ma faʻatamala.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

I se faʻaopopoga, o le uliuli e maua ai le potu o le malosi ma tamalii. Uliuli mai le fola i le faletaele faletaele o le a mautinoa foliga manaia tele, ae pe a na o le lautele. Afai e te le mauoa i sikuea mita, ae e te le o alu e lafoai lanu uliuli, e sili le faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma isi lanu.

O le lanu uliuli e atoatoa faʻatasi ma le atoa o lanu vima, ma i lenei mea e sili lona lelei.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Aveina o le faavae o le lanu mamanu o lau faletaele uliuli, e mafai ona e pikiina ni lanu i Stur. O le lanu uliuli lanu lelei susulu, mauoa lanu, ma o le mea lea o le a foliga mai o le a foliga sili atu le fetaui ma le raspberry po o le susulu pupula. Ma le fesoasoani o tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma le lanu lanu lanu, e mafai ona e maua mai le tele o le potu.

le atoatoa

E pei ona taʻua i luga, uliuli e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le mamanu o potu laiti.

Afai o se tamai potu o loʻo valivali i lanu uliuli tolu mai le fola i le faʻataaluga, e foliga mai e le gata i lea, o le "alofa tunoa" lagona o le a faia.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Ae tusa lava pe a leotele lau faletaele, o le lanu uliuli lanu e manaʻomia pea le apili faʻapitoa.

  • Ua lauiloa o le lanu uliuli lanu e malamalama ai le malamalama, faapena O le i ai o le faʻaaogaina o totonu o le o le a avea ma mea e manaʻomia mo le teuteuina o le faletaele uliuli. E mafai ona faʻata e faʻaata, chrome pimbmoming vaega, tioata ma tioata.
  • O le isi faletaele uliuli o le faletaele e mafai ona manatu o le a matauina e le o le a matua matauina i luga o lanu uliuli ma pipili. Ae o lenei e fesoʻotaʻi lelei le le atoatoa, na o le teuina ma ni puipui faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: O le a le taele e sili atu: lafo uʻamea, stel poʻo le amo? Faatusatusaga auiliiliga

Faʻafefea ona alu ese mai le soona faʻalelalolagi?

O le tele o lanu uliuli e mafai ona faia le faletaele i luga o le pogisa ma le pogisa. Faatasi ai ma lenei e mafai ona e tau i ni auala se lua:

  • O le ala muamua o le faʻamamaina o le lanu autu ma isi lanu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaitutusa o le isi lanu, e mafai ona e faʻamaligiina le potu i luga o sone, ma e mafai ona e faia ni leo matagofie i luga o le fola poʻo luga o puipui.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Afai e te le manaʻo e tuʻufaʻatasia le uliuli taleʻe i isi lava, lafoai le pogisa, e nonofo i lou faletamuta ma le faʻaopopo i lona malamalama ma le vevela o le a fesoasoani i le tele o mea lelei. Aua le fefe e faataitai! O le lanu uliuli e sili ona lelei foliga o lanu eseese o lanu.

  • O le auala lona lua o le faʻaopopo lea o le nofoaga o le malamalama. Lelei pe a fai o le faletaele o le ai ai le faamalama, ae o le mea leaga lea, seasea i o matou faletaele. Sui i se faʻata tele.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Tuʻufaʻatasiga ma isi lanu

I o matou tusitusiga, ua tele taimi ua matou taʻuina ai o le Black e tuʻufaʻatasia uma ma le tele o lanu. I le tele o metotia masani a le lanu, e mafai ona faʻatatauina vagana o seiloga e paʻepaʻe. E ui lava o le uliuli e sili atu le lelei nai lo paʻepaʻe isi lanu, e mafai ai ona latou taʻalo pupula.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

O se mea moni o le magafagafa o le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma mea uma o lanu piniki, lanu viole, lilac ma mumu. E lē mafai, e le gata ona ou faʻaaogaina le paʻepaʻe, lea e le gata na fausia ai se taʻaloga mata o ni faʻataʻitaʻiga, ae faʻaopopo foʻi le malamalama i le potu.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Lanu lanumoana, lanumeamata ma lanu enaena e matua tuʻufaʻatasia ma uliuli. E moni, e sili le faʻaaogaina o ata pupula ma e le ova le potu i le pogisa, pogisa tiga.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Faitau atili i le tusitusiga e uiga i le faletaele lanumeamata.

Uliuli ma mumu

O le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma mumu o le sili sili ona fiafia i lanu tuʻufaʻatasiga e mafai ona e mafaufauina. Peitaʻi, afai e te filifilia o le paga lenei, o nisi o lanu e lua o le a manaʻomia ona faʻaaogaina ina ia le vaʻai ai mata ma e le faʻaoso mata.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

E mafai ona e faʻamamaina se uliuli ma le mumu tuufaatasi ma paʻepaʻe poʻo isi moli lanu: e liliu ese ai se tuufaatasiga tele.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

O le lanu uliuli o loʻo lelei foʻi faʻatasi ma le lata ane o le mumu o le mumu - moli ma samasama. E moni, o le faaleaogaina o ia alauni o le a tutusa ma le paga muamua. O le mea lea, iinei e pei lava o soʻo se mea e talafeagai ai, o le tulafono e sili atu, ioe sili atu. " Tuu le splashing o le pupula lanu e laititi ae ofoofogia.

Tele faʻamatalaga aoga e uiga i lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona e faitauina i totonu o matou tusitusiga e uiga i le faletaele mumu.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Uliuli ma paʻepaʻe

Faitau foi le matou tala i le faletaele paʻepaʻe.

O le eseʻesega o lanu uliuli ma paʻepaʻe lanu e manatu o le masani ai. O lenei ulugaliʻi o le a sili atu le vaʻai i totonu o le faletaele. Paʻepaʻe lanu o se paaga sili ona lelei mo uliuli, a o taui atu mo le paʻu autu - le faʻasoaina o le malamalama.

O le faletaele, faia i le lanu uliuli ma paʻepaʻe lanu, e le mafai ona sau i fafo atu, o le a masani ona avea ma faʻataʻitaʻiga o le matagofie ma le sitaili. I se isi itu, o se tasi auala po o se isi, o loo tuu elemene o le uliuli ma le paepae lanu, e mafai ai ona e "taalo" i ai ma au manaoga.

O lea, lanu paʻepaʻe lanu, pei o le isi, e mafai ona faʻamafi ai le potu e sili atu nai lo mea moni. O le mea lea, mo faletaele o tamai lapopoa, o le lanu paleni e sili atu le alu ese atu i le paepae.

O mea paʻepaʻe e faʻapipiʻi i luga o le paepae pa o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le faʻauiga o le lapotopoto i luga, ma le paʻepaʻe foliga - tuleia puipui, fai le potu puʻupuʻu.

E manaia le tuʻufaʻatasia o lanu o puipui. E masani ona faia se tasi puipui paʻepaʻe, ma tolu - uliuli poʻo le vice o loʻo iai.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Ae o le tuʻufaʻatasia uliuli ma paʻepaʻe fola i luga o le fola e mulimuli i le faʻaeteete. Ia, o le tuaoi mai le uliuli uliuli e faʻamalamalamaina le potu, ma le le mautonu, ae le gata i le manaia, ae faʻaopopo foi ni sikuea senesesega o le sikuea.

O le ata o le uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe sa manatu auiliili i totonu o le isi tusitusiga. Faitau ma avatu ni manatu fiafia mo se tusi.

Uliuli i le tuʻufaʻatasiga ma le efuefu

E fai mai o le Black i lona tulaga mama e le mafai ona feiloai i le natura. E tele taimi matou te faia ai mo le uliuli o se pouliuli pouliuli o le efuefu. O le mafuaʻaga lea o nei lanu e lua e matua tuʻufaʻatasia. Faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma paʻepaʻe, o le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma le efuefu e manatu o le masani ai.

Tusi i luga o le autu: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi o se sofa i totonu o le umukuka ma se nofoaga moe

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Monochrome, efuefu-uliuli faletaele e manaʻomia le sili ona faʻapitoa moli, aemaise pe a filifilia le paolo o le efuefu. Malamalama i lenei mataupu e tatau ona tele e mafai ai. O sea "afu" o le "taele e le faalavelavea ma auai i isi lanu. Le itiiti ifo - paepae. E mautinoa lava e le alu tele i lenei vaitafe, pei ona atoatoa le tuʻufaʻatasia ma lua lanu. E susulu mai elemene i totonu e talia foi.

Faiva

A o le filifilia pipili mo le faletaele uliuli, taofi lau filifiliga i luga o le masani paʻepaʻe pipili. O le manumalo lea-manumalo. E paʻepaʻe elemene paʻepaʻe o le a aumaia i totonu o le faʻavae faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le faʻaopopoina o le fou ma le malamalama, pe a tatau ai i nofoaga pogisa.

Ae ui i lea, afai o le tala masani o oe, ona o le black plumping o le mea e te manaʻomia. O le uliuli taele ma le paʻu foliga foliga manaia tele, aemaise pe a fai o latou i mea taugata. Black Plumping ma le faʻapipiʻiina o fasimea poʻo se parl tump o le a faia i le siosiomaga o le tele o mea taugata.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Mafaufau i se sili atu manaia filifiliga - o le taele pe magoto ma se sitaili stypect.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Aisea e faigata ai ona maua se taele uliuli?

O le taele uliuli o le a avea mautinoa ma le autu o lou faletaele, ae e le faigofie ona maua i faleoloa. Fai ia nei taele le faʻatulagaina o le faʻatonuina o le a malilie foi i le gaosiga faʻapitoa. O le mea e tele na o tagata gaosi e faʻaaoga le tekonolosi e tele ni mea leaga.

Enamel, o loo ufiufi i se taele, muamua paepae. Ina ia mafai ona vali le taele i uliuli, gaosi oloa o le a manaʻomia e faʻatau se lanu faʻapitoa. Ae o lenei lanu e masani ona le fiafia ma le tutusa o le oneone. O le mea lea, o le tulaga o le faletaele, pe a fai i lalo i le uliuli le paoa, o le a faigata, pei o satesa.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

E mafai ona e faʻatau se faʻaulu mai o le paʻu ma faʻafefiloi ma se paʻepaʻe paʻu. Ona le uliuli lea o le a le uliuli, ae lanu efuefu efuefu. Ae mo lenei mea e tatau ona faia le Kel i le faavae o lenei enamimes faapitoa. Ma ia faʻaalia saʻo le vaʻaiga o le le atoatoa o le a le faʻatagaina tagata uma.

A manuia pea le tagata gaosi i le filifilia o le Kler manaʻomia, o le isi faafitauli o le a aʻafia i o latou luma. Faatasi ai ma lenei faʻafitauli, tagata uma na taumafai e valiina se mea i se lanu uliuli. I le taimi o vali, aʻo leʻi mago, e maua ai le malosi o le sima, o lona uiga atoa e foliga mai o le vali. I se taimi o le vali o loʻo aveina, o mea leaga uma o le a vaʻaia vave. Toe pisia e masani ona le foia lenei faafitauli. A o le valiina o le taele i le susulu o ia faigata e le tupu.

Afai o le taele uliuli o loʻo i ai pea lau "miti lanumoana", e mafai ona e mauaina se filifiliga fetuʻunaʻiga, mo se vaipuna, ma le foruma, o le a susulu mai paʻepaʻe o le a paʻepaʻe.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Peitai e iai polofesa faaonapo nei e mafai ona maua ai se faletaele maualuga le maualuga. O le mea lea, ia e mautinoa e feutagai i lou faufautua ae leʻi faʻatulagaina, faʻapefea ona e vali le taele ma pe o le a talafeagai ona ave togafitiga vai.

Potu Pea (Pa, Paulo, Faamalolo)

O le faʻaaogaina o le lanu uliuli o le autu o loʻo fautuaina naʻo potu tele i le i ai o le malamalama malamalama.

O faleʻoloa e matua mataʻina, ae ia manatua e le manaia i se potu.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Mo tamaʻi faletaele, e manaʻomia ona paʻepaʻe le lanu o le teuteuga o le teuteuga o le tino, ma o le Black Black na o loʻo iai i le ituaiga o paʻu laiti. O le a lava le faʻapipiʻi o fasi uila mai le pulu uliuli ina ia maua ai le avanoa e maua ai le avanoa o le pito i luga o le pito i luga poʻo le stitch - i lou pule.

Faitau atili i la matou tusitusiga e uiga i le mamanu o se tamai faletaele.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Ae afai afai o le agaga e manaʻomia le mama ma le eseese, e mafai ona e faʻamamaina saogalemu i luga o puipui ma luga o le fola i soʻo se mamanu ma fatuina leo tetele. I nofoaga tetele, latou te le "taumafa" le avanoa e pei ona laiti. O le filifiliga o le paketi o le a avea ma palasitika panels po o le vali o puipui i le susu tetee.

Mataupu i luga o le autu: filifilia o se numera numera nominal

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Taualuga I se tamai faletaele, e sili le paʻepaʻe. O le faaloaloa o le taua o se manaia fofo mo le faletaele. E le gata i lea i le mea moni e tutusa ma latou le faʻatauaina, fesoasoani e nana le uaea ma e talafeagai e 'ai o masini uila ia i latou, o le a fesoasoani "mai tuaoi mai luga.

O le tele o filifiliga o le tumau o le palasitika planels.

O le faletaele tele o le a faigofie ona foliga sili ona foliga o le susulu o le lanu uliuli. Afai e te filifilia le malamalama saʻo, sosoo ai ma le alagalaunaga o le a atagia i le malamalama ma nisi o totonu totonu, lea o le a fausia ai se tulaga le lelei.

Lelei foliga foliga uliuli ma se fetu fetuunaiga sky aafiaga.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

E mafai ona e ofuina i totonu uliuli fulufulu ma le tasi pa puipui, ma o isi o loʻo tuʻufaʻatasia le lanu uliuli ma lanu pe atoa o le laʻei o le isi lanu.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Filifili uliuli laupapa

Filifilia o le uliuli laupapa mo le faletaele, e tatau ona e mulimuli i ni nai tulafono faigofie:

  • Muamua, mo tamai faletaele, o le tamaʻi tanoa e fiafia i ai ma vice o loʻo iai. O lenei ona o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le vaaiga vaaia.
  • Lona lua, e tatau ona e amanaia le tino o le Tile. E mafai ona lelei pe pupula. O le a avea le ma ata glossy o le a tautua o se isi mea e iloa ai elemene i totonu o le faletaele, ae manaʻomia se faʻaeteete faʻaeteete nai lo le matte.
  • Lona tolu, o le uliuli paʻepaʻe ma lanu lanu e manaʻomia ona faʻaaoga lelei tele. Taumafai e fai, faʻatasi ma le monophonic paʻu, ese le faʻaalia o le tele o le tele o le latou aiga o le a faia.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Ma le mea mulimuli, e aoga le taʻua o se tautai mononofoous e osooso uliuli le paʻu, o le a le tele o mea eseese. E foliga manaia tele, i luga o le fola ma luga o le totonugalemu, ae sili atu ona talafeagai mo faletaele a le lautele.

Malamalama

O le sao o le saʻo o le malamalama i le faletaele uliuli e faigata ona sili atu. A uma mea uma, uliuli foliga tatala le malamalama, ma o le mea lea, ina ia le liliu le potu i totonu o se pu uliuli, ma e tatau ona oʻo atu i ni ituaiga tetele. E mafai ona e faʻaaogaina le togi moli poʻo tuʻufaʻatasia ma le moli o le moli. Afai o le tele o le potu ma le maualuga o le tuufaatasia e faʻatagaina, o le chandelier ma crystal o tagata uma i le uliuli faletaele o le a foliga mai na matagofie.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

O le isi mea e tele, sili ona lelei! Faapipiiina le manaia o le foloa o le fola i lou faletaele pe tuu le tamai matagofie lumliares i luga o fata. Ma aua neʻi galo e uiga i le malamalama o tagata taʻitoʻatasi o elemene - pe o le taele pe faʻata. Tuu le tomai e faatonutonu ai le tikeri o le malamalama o le potu, fuafua e fuafua lava i le tulaga.

Meaafale

O meaafale i le faletaele uliuli e mafai ona o le tele o lanu ma lanu. Ae afai e sili atu lou fiafia i ai e Monochrome lanu, ona avea lea o meaaluga uliuli o le a avea ma se fofo sili.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

O le pupula o ata o ituaiga uma o fata ma loka o le a faʻaopopoina se faletaele uliuli e manaʻomia i lana taʻaloga moli. E sili atu ona taugata meafale meafale nai lo le pupula, ae mo tamaʻi faletaele na ia, paga lea, e le sili ona talafeagai.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Mo potu laiti, meaafale ma le tele o tioata elemene e talafeagai lelei - sporpant o lafu, o lenei mea o le a faigofie atu i le faletaele.

Mea faigaluega

O le faletaele e teuteuina i le uliuli, e leai se isi e manaomia ni mea pupula. Faauma le totonu ma lanu lanu. O le pupula Rug, saturated lanu o le a foliga sili atu i luga o le monophonic uliuli fola. Manogi o moligaʻo i totonu o isi mea matagofie ma se manogi e sili ona fiafia i ai o le a fesoasoani e malolo ma siitia le lagona. Afai e te faʻatagaina le tele o le faletaele, tuu ata poʻo pepa faʻapipiʻi i luga o puipui.

Black faletaele - agavaa le faia o lanu

Mo '' '' '' auʻaunaga uliuli i faleoloa e tele se filifiliga o mea pele o lau pele o lau lanu pele - uliuli umi mo faʻata, uliuli i fafo atu. O le faʻaaogaina o le Black Educations o le a fesoasoani e tuʻuina atu lau faletaele ua maeʻa ma sili ona lalelei foliga foliga.

Faitau atili