Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

Anonim

O le faʻagaioiga o le faletaele e fesoʻotaʻi ma vai, vevela steam ma vevela mata. O nei itu o mea e fausia ai le faigata Microclite, lea e oʻo atu i le vave o le faʻamoeina o mea lilo, foliga vaaia i luga o puipui poʻo le suia o le manogi leaga.

Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

O le taimi nei, faamasinoina i le poto masani o tomai faapolofesa ma poto masani, o le foloa o le faletaele e sili ona aoga ma le talafeagai mo le puleaina o le itupa puipuiga. E fetaui lelei i totonu, faʻafetai i se lautele lautele o lanu, ma i le taimi lava e tasi o loʻo taofia ai le maualuga o le faʻaaogaina ma le sili ona lelei. I lenei tala o le a matou faʻailoa, o le a le faaputuga e talafeagai mo le folo o le fogafale o le faletaele, faʻapea foi ma le auala e filifili ai.

Uiga ma ituaiga o fola laupapa

O fafo atu o fafo, o loʻo faʻaaogaina i totonu o le faletaele ma le faletaele, ese mai le mafiafia o le puipui ma le tumau. Mo lenei oloa, o faʻailoilo o loʻo taua i lalo e taua: Alofitele, fai le teteʻe atu, tetee atu i faʻafitauli ma le teʻena. O loʻo feagai ma le fola o le fola i se vai masani, e tatau ona puipuia le sima i luga aʻe o le faʻatulagaina ma le faʻavaeina o le paʻu po o le fungas. Poto masani e fautuaina le faʻaaogaina o ituaiga nei o fusi e ufiufi ai le fola i totonu o le faletaele:

  • Clinker. Faletusi pusa kuka e maualuga le malosi, e ausiaina e ala i le gaosia o le metotia. A o gaosia e gaosi, o itu uma o loʻo faʻafefiloi i lalo o le faʻamalosi o le mamafa maualuga, lea e aʻafia ai le faʻatulagaina o mea, fai o tiga e faʻaleagaina ai le faʻaleagaina o masini. O le falemeli ua tatala e pei o ni tamaʻi faʻatagata nilaina e faʻamisa ai le piliki. O le lanu lanu e masani ona aofia ai lanu masani: mai le samasama i le mumu-enaena. O le laualuga o le taʻele o se lamolemole, lamolemole, e mafai ona masani ai pe sioa.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

    Falemai Tile

  • Cotto. O le faleʻoloa o lenei ituaiga e talitutusa ma le fale laulaau, ae o le fausaga o lenei mea e sili atu ona paʻepaʻe. E le ufitia le Cotto i le Greaz, o lea o le laualuga o le fola e faigata ma fala. O le a le mea e faʻaaoga ai le cotto i le faletaele, e ufiufi i le hydrophobic faʻapitoa e puipuia mai le susu ma nofoaga.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

    Cotto

  • Monocoutting. O le monocotimed ua faaigoaina o le slazed foloa ato, lea i le gaosiga gaioiga na o le 1 le taimi. E maualuga le leaga o le teteʻe, faʻapea foi ma le maualalo o le susu o le susu, ona o le umi o le tautua o le taimi e faʻapipiʻi ai le faletaele ma e le faʻamaloloina le vai.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

    Monocoutture

  • Popcevin maasiasi. Fatu mai le prcevin cydware ua maua e maua ai le tumau, e talitonuina ma tumau. E tetee atoatoa i le susu susu ma le vevela. O le le atoatoa o ia alavai o manatu o se ata taufaafefe o ata.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

    Ceramographic

Manatua! O le sili ona teteʻe ma o ofu o ofu o loʻo ofuina mo le fola o le faletaele ua manatu o loʻo iai le kuka ma le puaa. O loʻo ia i latou le matata lautele - o se tamai filifiliga o papala, e aofia ai naʻo lanu masani. O le mea lea, itiiti o le faʻamalosi tino ma se lautele lautele o palau ma faʻaʻoleʻolega o loʻo faʻaaoga soo.

Tulaga lelei fola

O faletaele i fafo ole faletaele o loʻo faʻaaogaina i tulaga faigata, vai, o le sua suamalie o le susu, faʻateleina le susu ma le vevela o faʻafitauli i aso uma. O avega e fai e mafua mai le ese mai o aʻafiaga i luga o aʻafiaga i le ogaumu mo puipui, ina ia sese ai le faʻaaogaina o mea lava e tasi mo le laina o loʻo iai. O le pito sili ona maualuga o le pale e faʻaaogaina mo le fola e tatau ona iai uiga nei:

  1. Maualalo le hygroscosictiction. Talu ai o le faletaele e i ai le maualuga o le susu i totonu o le faletaele, ma le fesoʻotaʻiga tuusaʻo o le fola o le fola i le vai e toetoe a le maalofia, e tatau ona i ai le vai suamalie. O lenei meatotino o loʻo tuʻuina mai ai le mea o loʻo i ai se tisiki faʻapitoa o le gaosia, aemaise lava, o le tau, o loʻo faia ai le fausaga o le faaputuga o le lelei o le lelei Faʻapea foi, o le papaʻe o loʻo puipuia mai le susu susu.
  2. Tetee i le malosi o le fale vailaau o le aiga. O le faletaele o loʻo tausisia le mama ma le malosi ma le alafatai, o lea o le fola e tatau ona feaveaʻi fesoʻotaʻiga ma vailaʻau.
  3. Tetee i le vevela vevela. I le taimi o le faʻagaioiga o le faletaele, o le vevela e suia tele i le maualuga i luga o le maualalo poʻo le vice preda. Maualuga-maualuga le paʻu o loʻo mimilo i nei suiga, e aunoa ma le fausiaina o ni paʻu ma e aunoa ma le vaeluaina.
  4. Anti-slip. E taua o le fola o le fola e le oliina, tusa lava pe susu le fola. O le fetaui lelei ma le faʻavaivaia o le faʻavaivaia e masani ona avea ma mafuaʻaga o manuʻa i aso uma.
  5. Le atoatoa le mautu. O le fola i totonu o le faletaele o loʻo faʻaalia i le maualuga o le masini lapopoa, faʻasino i ai le paʻu, tuʻi o mea mamafa. O le mea lea, o le paipi ua filifilia malosi, e mafiafia foi.

Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

TAUA! O le maualuga-lelei o le foloa o le tapuvae o le mafiafia ma faigata le puipui. O le mafiafia o lenei mea e masani lava 8-12 mm. O le sili ona lauiloa o le 20x2220 cm, 20x30 cm ma 30x30 cm. Peitai, o tagata gaosi oloa e maua ai le tele o le vaega (60x0 cm po o le 45x45 cm pe 45x45 cm po

Faailoga o fola Tile

A o le filifilia o se mea mo le faʻapipiʻiina o se faletaele mai le tele o oloa, e mafai ona le mautonu. E tatau ona teuina i le ulu, o a uiga e tatau ona lafoina le fola o le fola. O tagata gaosi oloa e faʻaaoga i oloa afifiina, o loʻo faamatala ai meatotino faʻavae o mea i le ituaiga o faʻailoga ma aikona. O loʻo iai faʻamatalaga nei:

  • O se togafiti a se ala savali e faʻaaoga i le afifi o le fola laupapa, e taʻu mai ai o lenei mauting e talafeagai mo le nana o le fola.
  • O vae maʻaleloto o loʻo taʻu mai ai o lenei mea e faasino i le maualuga vasega o le ofuina.
  • O le Scrolomoc Snowflake i le Faailoga o Spemica Ric Engine o le fāina ai o le mea leaga o mea. O lenei tulaga lelei e tutusa i ofutino ma se fausaga lelei.
  • Faʻatusa i tua o talaʻaga o le telē o le fleme, o loʻo faʻailoa ai le aofaʻiga o le faʻamaaloga i le gaosiga faʻagasologa. Tele o le fola o le fola mumu 1-2 taimi.
  • O le ata o le seevae i luga o le tulaga o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le faʻaaogaina o le susu susu. I le fola laupapa talevala, o lenei faʻailoga e tatau ona maualuga atu nai lo le 9.
  • O le flask i luga o le uliuli talaaga o loʻo faʻaalia ai le tetee i aʻafiaga o vailaʻau vailaʻau. O le maualuga o le vasega o le teteʻe atu i vailaʻau o loʻo faʻaalia e le AA Aloa, o le taʻele i le maka c ma d mo le fola o le faletaele e le talafeagai.

Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

Tino Maketi

Faapolofesa Tile Tusitusiga e mo faletaele i fale 'aiga i totonu o pisinisi ma fale e taua le amanaia o le fola o le fola. O loʻo faʻaalia le teteʻe i le igoa o le faʻailoga o Pei ma le numera numera mai le IV.

Aoina ma mamanu

O fafo atu i fafo i fafo o le taele e filifilia i lalo o le lanu o le puipui o le puipui, meaafale po o le faaletulafono. Mai lanu o le kolone, e faafia ona manaʻomia le fola e fufulu ma mama. O le tele o lanu o loʻo ofoina atu e tagata gaosi oloa faʻatagaina oe e faʻatupu ai ni ata lavelave poʻo ni ata mosaic . O le galuega tele o le filifilia o se paolo o loʻo tetea ai tetea o le vai, mago le vai poʻo le pefu, e le mafai ona maitauina. O ata nei o loʻo i ai i le filifiliga o le mamanu o le fola o le fola e aofia ai:

  1. O le sili ona aoga e susulu malamalama o pastel lanu. O luga o se lanu o ia lanu e le vaaia o vai ma le pefu, o lea latou te manaʻomia le faʻaeteete tele. O le taʻele mo le faletaele ma le matematika luga e lava e solo ai le mea vaivai pe a uma le taʻele poʻo le agaga, e faʻapea foi ma faʻaʻaisa faʻapitoa.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

  2. Gully ClamicClaiccccccccction o fugalaʻau o se filifiliga le talafeagai mo le faletaele, talu ai i le faletaele e pei o le paʻepaʻe o le teteʻa. E faigata le tausia o se apaga faapena. Afai o le au leoleo o loʻo manaʻomia pea le fola o le pogisa lanu, e mafai ona e faia se lanu tuufaatasiga, tuua vaega e faʻafesoʻotaʻi ma le vai, malamalama lanu.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

  3. O tagata mamanu e le manuia mo le fola o le faletaele, pei o le efuefu, manogi tetea, o matapou e manino vaaia i luga. E ui lava i le aoina o chatric mo le faletaele e masani lava ona manaia le lanu, e foliga mai e masani, e mafai ona e faʻaogaina lea filifiliga pe a e sauni e faʻaalu le tele o le taimi e faamama ai le tele o taimi.

    Tile mo le fola i le faletaele - pe faʻafefea ona filifili le sili?

Poto masani e fautuaina faʻapitoa i le totogi o le lanu o le lanu o loʻo avea ai . Malamalama susu i le taimi o le faʻagaioiga e palapala ma sili ona pogisa, o le mea lea e seasea faʻaaogaina mo le fola. Sili atu le aoga o le tau o tupe mama e mafaufau i le maaa o ata mataga.

Padity Education

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faleuila ma Bidit i le itu taumatau?

Faitau atili