Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

Anonim

O le pito sili ona taua o le toe faaleleia o le tulaga mulimuli. I luga o lenei vaega, o galuega faʻailo o loʻo faia, ua mamanuina o loʻo iai se potu tanoa e le gata i le vave, ae o loʻo sauniuni mo gaioiga ma feʻaveaʻiga eseese. O le faletaele Pyin o se tasi o masani ma faʻatuatuaina auala e fai ai avanoa e feiloaʻi ai manaʻoga uma.

Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

Mai le saʻo o le filifiliga o le pro i luga o le foloa i le fogafale mo le vai taele tuʻusaʻo faʻalagolago i le vaaiga lautele o le potu. O le asō, o le sitaili o le siʻosiʻomaga e matua masani lava pe a maeʻa le faletaele. E aofia ai le faʻapipiʻiina o le magoto o le magoto, taʻele, atoa foi ma le faʻamamaina o masini o itu laiti. E masani, ua vali pa puipui, malaʻoleʻole o loʻo punou, ma o loʻo tapunia e le au fetaui faʻaaoga se fofo faʻapitoa.

E tatau ona faasauina le avanoa i le tausaga, lea, e manaʻomia le onosai. I le taimi nei, o le tuaoi o le tuaoi poʻo le vali le masani o le sili ona tele o tekonolosi mai le tulaga o loʻo i ai nei. O le a avea ai le faletaele mo le faletaele e sili atu lona lelei ia i latou! E sili atu i latou i le tau, faʻaaogaina o uiga, taofia le susu mai le ulufale atu i soofaatasi, ma faʻaleleia atili le foliga mai o le potu ma le itupa.

Fafo ma le taualuga

O le faletaele Cartel e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua. O le Pa muamua o le Pa, ma o le Lua o fafo. O le galuega o le PLONY i luga o le puipui o le puipuiga o le avanoa i le va o le magoto ma le puipui mai le lima o le susu, le fatuina o le gogolo. Vae eseaa, e manaʻomia le le masani ai ona e manaʻomia. Mo fufulu, tutusa uiga o loʻo faʻaaogaina e pei ona faʻamamaina le pipiʻi. I lea tulaga, e sili le faʻaaogaina o le palasitika i le faletaele.

Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

I fafo atu

Peitaʻi, e tatau ona e iloa o le i fafo o le pito i fafo poʻo le tata o le faletaele i totonu o le faletaele e faʻaaoga sili atu e avea ma vailaʻau teuteu nai lo le puipuiga moni. E ui o ona uiga e mafai ai e aloese mai le faʻamamaina o le faʻamamaina mai le pito i luga o le puipui, faʻapea foi ona puipuia le fausiaina o le fusi ma faatino lana galuega tuusa. I se faʻaopopoga, o palasitika e tatau ona faʻafetaui le aotelega o le taʻele o le taʻele.

Uiga ma ituaiga

I le maketiina o le fale o fale fale, o le baseboard i luga o le taʻele e fiafia i le maualuga o mea e foia ai le faʻafitauli o le vevela ma le plumū. I totonu oi latou, palasitika, maamu, maamu, cyrammic, o oloa i le ituaiga itu o le PV, faapea foi ma sepepe faapitoa e mafai ona iloga. E tafao faamasani, o ituaiga eseese o ituaiga eseese o faʻataʻitaʻiga o le a tupu. Peitaʻi, e manaʻomia le nofo i filifiliga nei:

  1. Tuaoi mai le PVC. O le faʻaumaina o mea i luga o le fola i le taele e tatau ona iloga e le faʻatuatuaina, tumau, faʻapea foi ma foliga vaaia. O ni tuaoi o salamau o loʻo puipuia ma le faʻamalieina soʻotaga, tuʻuina atu le tagata taʻitoʻatasi ma tautua mo se taimi umi. I se faʻaopopoga, e mafai mea uma ona kelu pvc elemene i luga o le paʻu ma lalo. E ui lava e manaʻomia le gauai atu i na mea, faʻatusatusa i isi mea, palasitika e le tumau.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Plintus pvc

  2. I le taele i luga o le taʻele i totonu o le ceramcics o loʻo mafai ona faʻaputuputu ma le faʻatuatuaina, o le a sili ona fesoasoani i le puipuia o le fola poʻo le puipui mai le le lelei o le susu. I se faʻaopopoga, o le aufaʻatau o loʻo vaʻaia ma soʻo se uiga o loʻo maeʻa le potu taʻele. Ona o lona faʻatatau i lona faʻatatau, e faʻafaigofie ai e le Aliʻi le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa, ma o loʻo tautua foi i le tasi sefulu tausaga. Ae ui i lea, o mea e le taliaina ai aafiaga tau aafiaga.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Ceramic pluth

  3. O mea taua o loʻo tosina atu muamua e latou faʻamatalaga mai fafo. O le meli i le faletaele e tuʻufaʻatasia ai ni faʻailoga faʻapitoa ma aristocracy. O le mea e iloga i se taimi umi o le olaga, faʻatuatuaina, faʻapea foi ma le maualuga o le puipuiga mai le susu. E ui lava pe a tatou talanoa e uiga i vaivaiga, e aoga le maitauina o se tuʻufaʻatasiga leaga ma isi mea uma.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Manumalo Pluth

  4. O le sili ona lauiloa mo le maeʻa o le potu taʻele o le polyrethhane. I le taele i luga o le taele o ia mea mata o loʻo iloga i le tele o le lelei o le lelei, mo le faʻataʻitaʻiga, agamalu, faigata, malosi, faʻapea foi, malosi, faʻapea foi i le faʻamaaloga o le susu. Ua maeʻa ona galue, lea e mafai ai ona latou o ese mai toetoe lava o ni manatu faʻapitoa. Polyarethane lanu e mafai ona faʻatino i soʻo se lanu. Peitai, mai le ofisa e talafeagai lea e faailoa mai le tau o le oloa.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Polyarethane Tynth

  5. Seisi mea e agavaa e taua o le polysyrey. Polystulter oloa o ni elemene mama o loʻo i ai ni ituaiga eseese, fausaga, faʻapea foi ma se ituaiga. Se aofaiga tele o le ea i le faʻavae o mea e faʻamanatu atu i lona faigofie. I le taimi lava e tasi, leo ma le motogo ua tumau pea i se tulaga maualuga. E aofia ai le leaga e tatau ona maitauina, o le afu mai le malamalama meafaigaluega, atoa ai ma le le lelei o le faʻaleagaina o masini feʻaveaʻi.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Polystetelomililo

Faʻafefea ona kelu?

Ma nisi fautuaga, e mafai ona e faapipiiina le pluth i luga o le fola i le faletaele potu ma ou lima lima. Ina ia faia lea mea, o le a manaʻomia ona e saunia ni mea faigaluega:

  • Stauslo;
  • hacksaw;
  • seleulu;
  • aisa;
  • otaota;
  • Glue po o fao fao.

Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

Faapipiiina o mea faigaluega

Tulaga:

  1. E pipii i le fola po o le puipui, o mea na filifilia i luma e tatau ona saunia luga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona toe faamamaina ma le faaeteete, ma solo foi le ie mago. O le tulaga faʻatonu o se matutu ma lamolemole luga. Afai e tatau, e manaʻomia le puipui e mimilo. A leai se mea e ono fesoʻotaʻi ai i mea fetuʻutuʻunaʻiga o le faʻavae o le tuaoi.

    Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi le plth i le faletaele i le fola

    Faapipiiina faatonuga mo le taualuga

  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a o le sami, o avanoa uma ma avanoa ua tapunia. Ina ua maeʻa le faaiuga o le galuega, e tatau ona e malolo e uiga i le faʻapipiʻi o le tele o le 24 itula. O le pito o le faletaele e fautuaina e faʻaolaina e le vali Scotch, pei ona i ai se avanoa e faʻaleagaina ai enameme. Ia mautinoa e ofi le PLONTO I le tele. E tatau ona fetaui lelei aitema.
  3. Afai e leai ni mea ia te oe lava o ia, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻavae o le paʻu paʻu. O lenei metotia e sili atu le faigata nai lo le teufaafaigaluega a le tagata lava ia, e sili atu le talitonuina. Ina ia faia lenei mea, smear le paluga i luga o le puipui ma faʻatali mo le 10 minute, faʻamalosi malosi le tuaoi i luga.
  4. I le vaega mulimuli, o le fusuaga fula mai le sili atu kelu e faʻaaoga ai se spatila poʻo Tassels. A mavae lena, e mafai ona valiina, manatunatu vae e mata.

Padity Education

Mataupu i luga o le autu: o le a le mafiafia e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Faitau atili