Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Anonim

O potu taʻitasi o loʻo i totonu o le matou fale e tutusa ma manaʻomia se faʻasalalauga faʻapitoa pe a fuafuaina galuega toe faʻaleleia. Ma e taua le fai atu o le faleuila e leai se tuusaunoaga. Toe faʻaleleia le faletaele, e tatau ona e mafaufau i auiliiliga uma i le laʻititi faʻamatalaga ma naʻo le amata ona amata i le suiga i totonu o le potu. Ioe, e matua taua le filifili o mea uma faʻaumaina, ma vaʻaia le mamanuina o mea tau talafeagai, ma taua le faʻatinoina o le avanoa o nisi taimi o nisi taimi.

Peitai, e le manaʻomia le popole i le leai o se vaega. Faʻafetai i talitaʻai vaaia, e mafai lava ona mafai ona fausia se mafuaʻaga o puipui lautele poʻo se ofuʻau gaosia. Ma, o le mea moni, e mafai ona e faaliliuina le laufanua o le potu i se auala e sili ai ona sologa lelei. Mo nei faʻamoemoe, o falefaigaluega e nei, e faʻailoa mai ai se tele o oloa e eseʻese mai i aʻoaʻoga, alofa tunoa ma taugofie.

Fuafuaga Gaoioiga

Lenei tusitusiga talanoaina ai le auala e fai ai le toe faaleleia o se tamai faleuila ma ou lima, o le a faʻaalia ai foʻi le ata i auiliiliga uma. Ma muamua, e tatau ona fai mai o le toe faaleleia e ono tupe teu ma le pona. O nei ituaiga e lua o le toe faʻaleleia gaioiga e iloga i le fua o le galuega manaʻomia. Ma o le mea moni o loo taugofie le potu, e le faʻatupu ai le tele faigofie faigofie ma faʻafaigofie ai le galuega lenei:

  • Ogatasi o le luga o puipui, o le ituaiga o puipui ma le taualuga;
  • sui o le faitotoa faiga;
  • Faapitoaina o Fesootaiga (vai sapalai ma eletise uaeapule);
  • Faapipiiina o ni naifi i mea e sili ona latalata i mea e te tapunia ai mea faigaluega;
  • Faauma le taʻotolu o loʻo 'feagai ma le paepae, le faʻaputugaʻole ma puipui;
  • Faʻafesoʻotaʻi lelei mea faigaluega ma faʻaputu meataʻalo;
  • faʻatulagaina o mea talafeagai mea teuteu.

I mataupu o le galuega e sili ona lelei, e masani ona lava le mafai ona suia ai le pepa puipui, taualuga ma fafo atu o le ofutino. Peitai, e ui lava i le itiiti ifo i luma o le galuega, e manaʻomia le saunia ma le faaeteete o gaioiga ma taumafai e aumai mea uma i le galuega fuafuaina.

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Stypeshed intersior mamanuina faletaele

Faauma mea mo faletaele

Totonu i totonu o le faleuila, naʻo ituaiga o fale e tatau ona faʻaaogaina, lea o le a ese ai le teteʻe i le tausiga, faʻaaoga malosi, tumau ma le lelei atoatoa o le tui. O le mea moni, e taua lava le iai o oloa ma lava matagofie, aua e tupu mai foi ia i latou e foliga mai o le potu. O le mea e sili ona taatele mo le maeʻa o se taletila pale, ae, o le mea moni, e le naʻo le pau le oloa na fausia. E mafai foi ona e toe faʻaleleia i totonu o le faleuila ma pepa puipui poʻo ni auivi o palasitika, MDF poʻo le taʻavale vai.

O ituaiga uma o le mea na tupu o loʻo iloga i ona tulaga lelei ma, o le mea moni, e iai le faʻaletonu.

A o le i alu i le fale fauga fale, e aoga le mafaufauina o le a iai ma le leaga o mea ma filifili sili ona talafeagai mo se mataupu faapitoa.

Seevae

O nei mea e mafai ona faʻaaoga e faʻauma ai le laualuga o puipui ma le foloa. O lenei fofo e lautele, pei ona talafeagai mo le nofoaga o soʻo se tapulaʻa, tusa lava poʻo le a lona tele poʻo le le fiafia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e vaʻavaʻai i ata hd ata mai le telefoni i luga o le puipui! Faigofie Fale Cainema e faia oe lava

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faapipiiina i le faletaele ma faauma ma le tumutumu laupapa

Ioe, e taua le pikiina o se faaputuga na o le atoatoa e fetaui lelei i tuutuuga oi ai nei, aemaise lava:

  • I se avanoa vaapiapi, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se taʻesega maota, e ao lava lea lona itu e tatau ona tuʻu i luga o le puipui laitiiti;
  • I mataupu pe a fai o le potu vaapiapi o le faleuila e i ai le maualuga o le sipima, e mafai ona e faʻaalia le avanoa e ala i le faʻapipiʻiina o se tuaoi faʻapitoa mai le ogatotonu o puipui puipui i le ogatotonu o le maualuga o puipui pito i lalo;
  • I ni masani e talia ai le lautele o le potu, ma o loʻo maualalo le tulaga o le potu, e fautuaina foʻi le faʻaaogaina o palu i luga o puipui;
  • A faʻapea e laititi le potu i le taualuga, o le a lelei le liliuina o Tifani o le Tifaga, e aoga le mafaufau i lenei filifiliga o le a manaʻomia ai se tele o le faʻaaogainaina o mea.

E iloga e le pile e le sili ona teteʻe i le susu, tumau, faʻaaoga le onosaʻi, faʻafefeteina, faigofie o le tausiga, ma le lelei mamanu ma le sili lanu lanu. O le mafuaʻaga lena e faʻatino ai le 'aiga taʻele i totonu o se tamai faleuila, o ata o loʻo i ai i lenei tusitusiga, o mea autu na faʻaaoga e faʻamaligiina o le lili lea. Ioe, e tele foi o la tiute. Ma o le faaletonu e aofia ai le moni sauniuniga sauniuniga o luga luga o le faʻapipiʻi e manaʻomia, o lona uiga, o le tulaga o le faʻavae, faamamaina ma mea faigaluega. E mafai foi ona e valaʻau le maualuga tau o oloa, aemaise pe a fai o le taʻe mai le aoina o le gaosi oloa mai fafo.

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Uluai toe faaleleia faleuila

Faaumaina pou

O ia oloa e masani ona fausia mai polyvyll chloride, ae mafai foi ona latou faia i totonu o le flal fibber lelei-vavaeina vaega po o isi mea. I le lelei o le panels mafai ona mafua ai:

  • faamamaina maualuga;
  • arethetics o foliga mai;
  • Faigofie tausiga (e aoga le aloese mai le faʻatauina o pane ma mamanu poʻo le i ai o le faʻasao, talu ai o faʻaputuga faʻatapulaʻaina i ni paʻu laiti, lea e faigata tele ona faʻaitiitia);
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • Avanoa avanoa.

Ae ui i lea, i le va o le sese e le aoga:

  • le manaʻoga e fai ai se faʻailoga mo le faʻapipiʻiina (o lona uiga, o se tamai potu o le a sili atu);
  • oona i le taimi o le afi;
  • Le lava le malosi (PVC Panels mafai ona faaleagaina i le au malosi).

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faleuila toe faaleleia - faasaga i pvc panels

O laupepa o se filifiliga sili mo le faʻamaeʻaina o puipui i totonu o le faletaele, aua e iloga i le avanoa avanoa ma se ata manaia, a o le tele o le mauga i luga o latou tetele. A faʻatau e faʻatau ai le faʻaaogaina ma le tagata faʻatau e uiga i le auai i oloa i oloa ma o latou aofaʻiga (o le tele o osofaʻiga, o le malosi o le a avea ma vaega). E tatau ona iloa e uiga i le tele o mea o mea, o le mea lea e manatu i ai i lalo o le masani ai:

  • Umi - mai le 2.6 m ma luga atu i le 3 m;
  • Mafiafia - 0.5 ma le 0.8 - 1 cm;
  • Lautele - 10 cm, 20 - 37 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o loʻo vaʻaia mai le faʻamalama ma ituaiga uma o filifiliga mo latou faʻaaogaina i totonu

O le faʻamoemoe lelei e filifilia le vai ma le mafiafia o le mm, e eseese lo latou malosi sili atu ma ofuina le onosaʻi.

Puipui puipui

O se isi mea masani masani o se pepa puipui. Peitaʻi, e leʻo taʻitasi o latou e mafai ona faʻaoga i totonu o le potu faleuila, aemaise lava pe a tuʻu faʻatasi ma le faletaele. Ae maise lava, afai latou te maua se pepa, o loʻo amata ona toto le taʻele, ma o lona uiga o le faʻamamaina o le a faigata. Ioe, o le ituaiga o fale i sisifo e faʻailoa mai ai le tele o oloa tetele, e aofia ai le mafai ona faia le aoga tele ma le le suia o latou uiga.

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Wallpaper i le faleuila - filifiliga mamanu

Pepa puipui i totonu o le faleuila - O le ata o sea potu e mafai ona sili ona eseese, ona o mea o loʻo i ai le tele o vaʻaiga ma fafo mamanu. A o le faavae mo le tapoleni e mafai:

  • pepa;
  • vinyl;
  • Fligelin;
  • Fiberslass;
  • Tusitusiga.

Mo potu susu, e fautuaina le faʻaaogaina o le vinyl, phlizelin poʻo le tioata. O mea uma lava o loʻo i luga o le afifiina o le faʻailoga o le "susu. Na avea foi i lea aso ma faʻaaliga lelei o le mamanu o nofoaga ma le fesoasoani i pu o pusa pupuʻu. Ma i le faleuila, o se oloa e ono faʻaaogaina lelei, e tatau ona e filifilia le faʻatusa talafeagai ma le faʻavae. Aemaise lava, afai e tele le avanoa, e le mafai ona e faʻatapulaʻaina oe lava i le filifilia o se ata, e mafai ona fua tele-eseʻese laufanua. O le tamaʻi potu o le a faʻaitiitia pe a latalata le ata pe pogisa. O le mea sili e faʻaaoga ai ie faʻapipiʻi ma se vaʻaiga o ese mai i le mamao, o le auala lea e mafai ai ona faʻateleina le tele o le potu.

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Pati i le faletaele - filifiliga mamanu

I le faʻaopopo atu i mea o loʻo lisiina, ituaiga ituaiga o puipui ma le taualuga o vali ma teuteu teuteu, faʻapea foi ma linosum poʻo le palu mo le ufiufi e mafai ona faʻaaogaina. E tatau ona fai mai o le toe faaleleia o le faleuila i Khrushchev, o ata lea e mafai ona vaʻaia i lenei tusitusiga, e mafai ona faia e faʻaaoga ai le tele o oloa, o le mea taua e maua ai le tasi ma le isi. mamanuina.

Meafale & mea faigaluega i totonu o le potu faleuila

I le tautala e uiga i totonu o aitema i totonu o le faleuila, muamua o mea uma, e tatau ona e faʻailoa mai se tagata leaga. Peitai, aunoa ma malutaga ma mafanafana malu ma kapeneta, e le fesoʻotaʻi le potu ma feita ma maeʻa. O le mea lea, o le mauaina o ia mea autu e tatau foi ona tausia lelei. Faleuila i Khrushchev - Tusi, ata o loʻo tatalo i totonu o mea nei, e le o lona taua o le faleuila ma magoto. E i ai foʻi se faʻata matagofie, o se laulau a moe ai poʻo se fata moe poʻo se laupepa mo le fale apitaga o le aiga, solo solo ma isi mea.

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Lipea o se tamai faleuila i Khrushchev

O le mea moni, a o le i faʻatau le meaafale talafeagai, e manaʻomia le tusia o le fuafuaga mo lona elemene, ia amanaia le nofoaga o paipa ma isi mea tau mea. E le manaʻomia ina ia mafai ona faʻataʻuina mea uma poʻo ni aʻoaʻoga masani, ona o le toʻatele o latou e faigofie i faʻaputuputu i latou lava. I se faʻaopopoga, o fausiaina-i totonu o uarota na tufatufa i aso nei, lea e mafai ona fausia e faʻaaoga ai nimenumi faʻamatalaga ma laupepa o laupepa. I le taimi lava e tasi, latou te ono tutusa lelei ma le toe vaega o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: tuai Rusia sitaili i totonu

Pei o mea faigaluega, e tatau foi ona ogatasi ma le va o le lautele. O lona uiga e oʻo lava i matau mo solo, o le rash poʻo le pepa e tatau ona faʻatau mai pe a maeʻa le fofo mulimuli ma le ituaiga o faʻaumaina, o lona lanu ma le ituaiga o le faʻauma. E le faigata ona filifili oloa lelei i uma, aua o faleoloa e i ai se lautele lautele filifiliga o le lautele o aitema.

Tamai faleuila faʻaiʻu ai fautuaga

O le mamanu o le faleuila i Khrushchev, o le ata o loʻo avanoa i mea ua folasia, ose luʻi na luʻitau. A maeʻa mea uma, e tele a latou mea e manaʻomia, ae afai e te mulimulitaʻi i fautuaga a tagata faʻapitoa, e mafai ona e aloese mai le tele o faʻafitauli ile lumanaʻi. O le a la le mea e tatau ona faʻaoga ia mafai ona faʻaaogaina pili faʻatinoga e vaʻaia ai le avanoa e pei o le lelei o le avanoa ma le fesoʻotaʻi ma le talafeagai ma le fealofani?

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Stypert faleuila mamanu

  1. Vasega ia sili atu ona taua mo so o se potu, ae ia tatau ona faapitoa lemu i potu laiti. O faʻamalama malamalama ma vaʻai o le malulu o le Cripercurm e mafai ona faʻalauteleina le avanoa, faʻataʻitaʻiga, o le paʻepaʻe, suauu lanu vipo poʻo lila lanu. E taua foi le manatuaina o le tulafono: E vaaia se vaaia o se tamaʻi avanoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ata. E sili le faʻagaloina o le pogisa ma le pupula lanu, pei ona fetaui lelei mo potu tetele mo potu tetele, e mafai ona faʻaaogaina i taimi uma.
  2. O le tiapolo na faia e ala i lona lava lima o le a fesoasoani e fai tagata taʻitoʻatasi. Mo lenei faamoemoe, o se metotia e talafeagai o se decopupage, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o atavali poʻo totonu o meataʻalo. Ae o le mea lea e taua ai le le soona fai o le mamanu, a le o le a foliga tele mai le potu.
  3. O le isi elemene talafeagai o le moli, e aunoa ma masini moli ua le mafai ona fai se mea e le o se tasi potu. Afai e mafai ona e manaʻo e tuʻufaʻatasia le malamalama malamalama, e mafai ona e vaʻaia tele le faʻateleina o le avanoa.

O le uuina o tulafono e le mafaatusalia, e mafai lava ona e faia se lagona o le mafanafana ma le mafanafana i se tamaʻi nofoaga. Afai e te filifilia lau lava ituaiga mo suiga o suiga, e mafai ona e faʻasino i totonu o lenei mea, o le fea e faʻaalia ai le faʻaleleia o le faleli e, ata, ata i auiliiliga.

Faapipiiina ma toe faaleleia i le housse

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Lipea o se tamai faleuila i Khrushchev

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Uluai toe faaleleia faleuila

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Uluai faleuila mamanu i Khrushchev

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Stypert faleuila mamanu

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Wallpaper i le faleuila - filifiliga mamanu

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faleuila toe faaleleia

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faleuila toe faaleleia - faasaga i pvc panels

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faapipiiina i le faletaele ma faauma ma le tumutumu laupapa

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Stypeshed intersior mamanuina faletaele

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Totonu o le tomai

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Pati i le faletaele - filifiliga mamanu

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faapipiiina i le faleuila

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

O le vaevaega i onapo nei

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Faleuila mamanu

Faleuila i Khrushchev: mamanu ma toe faaleleia, ata o le manatu o le manatu

Totonu o le tomai

Faitau atili