Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Anonim

O le faletaele potu ona o le masani ona faagaoioia mai le taimi i le taimi e manaʻomia ai le toe faʻaleleia ma faʻafouga. E taua tele, aua e faʻataunuuina e le faletaele le gaioiga e le gata o le nofoaga o le tumama o faʻasologa, ae o loʻo tautua foʻi o se ituaiga nofoaga o nofoa ma malolo.

Toe faaleleia ituaiga mo faletaele

Seʻi faʻaopoopo e tuʻu isi ituaiga galuega ile toe faʻaleleia o le potu:

  1. Laumua lipea. E aofia ai ma suiga tele-fua, aemaise, maasiasi i le taʻi lua ata, pai, ua paʻu, faʻatau ma faʻapipiʻiina o meafaigaluega fou. E masani ona i totonu o le faletaele ma le fola, puipui puipui, taualuga, poloka poloka.
  2. Tulituliloa Toe faʻaleleia, i le faʻatusatusaina o le laumua, e le gata mai le suia o le paipa tuai, ae atiaʻe le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le faletaele ma mea o loʻo tupu i ai nei.

    Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

    O le faletaele eltil lipea ma le atinaʻeina o uluaʻi mamanu

  3. Fetaui Lipea o faletaele ma faletaele o le faigofie o le uma uma o lisi galuega. I lea tulaga, e manaʻomia ni fesootaiga fou. Naʻo foliga mai o le potu e mafai ona suia, agaʻi atu i le faʻasologa o se vaivaiga o loʻo ufiufi, puipui poʻo le taualuga. O isi faʻataʻitaʻiga o lea faʻafoega o loʻo faʻaalia i le faʻasologa o lenei tusitusiga. Ata o le faletaele ma faleuila pe a uma ona lifi e mafai ona musuia oe mo ni mea manaia mo le fuafuaina o lou lava fale.

O le a le mea e manaʻomia ona ave i ai ae leʻi amataina le toe faʻaleleia o galuega

I le avea ai o se tulafono, o le faletaele i totonu o le masani ai mata o le tele-faleoloa fale e ave se tamai eria. E ui i lea, e talitutu i se tamai mamoe ma faleuila, o loʻo maua le ata i luga o le matou upega tafaʻilagi, e manaʻomia ni tupe mama, o mea talafeagai e tatau ona faʻatau. E taua le mualagi ma fuafua mea uma.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Totonu o le faletaele o le faletaele i lanu lanumoana lanumoana

O Meafaigaluega o le a aoga ia te oe i le taimi o le galuega: O le naifi mo le tipiina o se paipa, o se maualuga o le lapa, o se spathed spaula ma le spraper ma le mafolafola. E tatau foi ona toe teu se ki faapitoa mo le magoto.

E fautuaina e tausisi faʻaeteete i sitepu o le toe faaleleia galuega. A faʻapea e te agavaʻa e masani ona faafouina le potu, o le faletaele pe a maeʻa le Toefuataiga o le a fiafia oe i le faʻagaioia ma le faʻamafanafanaga, ma o le a le foliga mai o le a le umi se taimi e le mafai ai ona le umi le umi.

Matou te le fiafia i le plumping

Lea na suia moni lau faletaele ma foliga mai o le taulia, pei o faʻapolofesa mekasini ma le paso o le tusitala i le ata, livi o le faletaele. Matou te faʻasaʻoloto le potu mo le faʻatautaia o galuega faʻavae: Faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga fou, toe faʻaleleia o uaea, o loʻo faʻataʻamilo ai Ceraric Maufaʻatasiga. Afai o le faletaele e tuʻufaʻatasia, e tatau ona e faʻaʻoleʻole le faleuila, magoto ma taele.

Muamua e mafai ona e tumau i le faletaele. Ina ia faia lenei mea, matou te aveese le tioata o vae o le taele o loʻo faʻatumauina, ona le mafai lea e le paipa paipa.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Nonoa i vae o le taele

O le isi laasaga e aofia ai le faʻalavelaveina le palu. Ae le i faia muamua, aua neʻi galo e tape le sapalai o le vevela ma le malulu vai.

I le tutusa auala, talotalo le magoto. E masani ona faʻatumauina i luga o puipui o le a manaʻomia ona faʻaseseina. Afai e te manaʻo e tipiina paipa, faʻaaoga se naifi faʻapitoa mo lenei. I le taimi lava e tasi, e taua le faia o gaioiga lelei e le mafai ona faʻaleagaina le vaega o totoe o fesoʻotaʻiga.

Aveesea le faleuila e masani ona amata i se tane. E ave le vai mai ia ma motusia le hese. Muamua e aveese le tane, ona toe vavae ai lea o mea faʻapipiʻi ma le faleuila lava ia.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Le mautonu o se moli moli

A maeʻa ona e faʻasaʻolotoina le potu mai le PASpena uma Plumbing, e mafai ona e agaʻi i le tapenaina o puipui, faʻalealuga ma fola.

O le ogaumu tuai ua aveʻesea, o toega uma o palapala palapala ma ua tatau ona aveesea atoa le plaster. Ina ia le faigata le galuega o le fafie, e tatau ona ave vave.

Suia paipa i le faletaele

Pe a fai e atoatoa, e mafai ona e alu e alu ai paipa. Overhausul o faletaele ma faleuila, o ai ni ata, uma, e mafai ona maua i luga o la matou '' 'upega tafaʻilagi, e faigata le mafaufau e aunoa ma le suia o fesootaiga tuai. Poto masani e fautuaina e faʻatau mai le palasitika faʻa-vai i totonu nai lo le uamea oloa. O ia paipa o le a tautua mo le umi o taimi.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Palasitika tubes mo le faletaele

E faigofie ona latou faʻapipiʻiina, e le o ufiufi i se paʻu paʻu ma le totino. O na taimi nei o fesoʻotaʻiga e le manaʻomia le toto. O le tau o le palasitika paipa e maualalo. O faiga tuai e tatau ona tipiina ma tuu ni au fou. O paipa faaonapo nei e faigofie ona faamatuu atu e faaaoga ai ni fasi ata faapitoa. O le filifiliga o le saʻo uʻamea-palasitika oloa mo le vai o le vai o le aso sili ona taliaina filifiliga. Masalo o le a mafai ona e aʻoaʻo ni manatu mo le ata o le faletaele, suʻesuʻe i totonu o le fale teu oloa i luga o la upega tafailagi lata mai o le taʻele ma faleuila, ata. Mai vaipalau ma isi mea, faʻaonapo nei faʻapolokinisi e mafai ai ona e faia lava paipa tumau e faigofie ona faʻapipiʻi.

Fesoʻotaʻiga e manaʻomia e le mafai ona tapunia i le puipui. Peitai, afai latou te lilo pea, aua neʻi galo e aveese le meaʻai mo le masini fufulu.

Fautuaina foi e faʻapipiʻi i paipa ma vevela ma malulu vai popo. O le lapataiga lea e tupu ai i le tulaga o se faalavelave.

Suia o le eletise eletise i le faletaele

Ina ua uma ona faʻapipiʻi paipa, e mafai ona e alu i le gase o uaea. O loʻo tuʻu i totonu o fale faʻapitoa i luga o le puipui. E masani ona faʻaaoga e le matai o le faʻaluaina o le faʻamalosi uaea, faʻaaoga uma atoa vaega o le uaea. Mo eletise eletise i le faletaele, o nisi mea tau mea e tatau ona mulimulitaia. Ua tatau ona natia uaea i lalo o le sipuni po o le sima, o le CMMAft ua tuu i fafo atu o le potu.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Tumau le uaea i le faletaele

Fola ma puipui puipui

Toe lipea o le faletaele ma le faleuila, o le ata, o loʻo ofoina mai i lou mafaufau i le faʻasologa o lenei tusitusiga, pe a uma ona faʻamauina le uaea mo le isi tulaga - puipui puipui. Muamua e tatau ona e sauni le laualuga e uma ai. Ua manaʻomia e puipui le faʻamago i se togafiti faʻamago ma ogatasi.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Sauniuniga ma Avea ma Taliga Fale

O nisi taimi, ona o se mea e sili ona faʻateleina ai le le lelei o le susu i totonu o le faletaele, o le fatu o fungas foliga mai. Ina ia puipuia lona tufatufaina ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia, e manaʻomia le tuʻuina atu o le maualuga o le potu o le potu.

O na vaega o le tuufaatasiga na afaina mai le mataʻutia tatau ona fufulu ma le faaeteete, comiment ma se fofo faapitoa. Ina ua uma mago le paluga, e tatau ona afifiina le puipui. O nisi taimi e fautuaina ai le faʻagaioia atoa o le fefinaua atoa ma se aftimeptufiti e aloese mai le foliga mai o le paʻu o tagata.

A maeʻa ona e faʻamaeʻaina le tapenaina o puipui, e tatau ona e faʻasaʻo ma le fesoasoani a laupepa o sipelaga o loʻo i luga o le uʻamea. E tatau ona manatua o le faletaele e manaʻomia e faʻaaoga ai le susu-puipuia.

A maeʻa le toe faʻaleleia, o le falemaʻi tulei sa faʻatino muamua, ona faʻapipiʻi lea o ni pepe. Ole aofaʻi o mea faʻaalu e tatau ona faʻatauina e faʻavae i luga o foliga tutusa i le fola ma pa ma le 10 centimita 8 sene i le faʻasao.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Pa puipui ma Ceramic Tiles

Ile faʻagasologa o le taotoga ma tipi oloa, nisi lapisi e mafai ona suia, o lea e sili atu pe a fai o le faʻaumaina mea e sili atu nai lo manaʻomia.

O nisi taimi o le faʻagasologa o le galuega e faʻamaninoina ai o le ufiufi o le puipui atoa e le mafai ona faʻatino se paʻu atoa. I lenei tulaga, o le tuagane matua iloga ua filifilia i luga, ma ua amata ona oʻo i oloa. O lenei faʻatagaina i le faʻaiuga e taoto ai le faʻavae o le taʻele o le taʻele i le nofoaga o le a le vave oso ai i mata.

Mo laina o Crows o Cerram Finishes, na iloa ai le poto masani o loʻo faʻaaoga ai le fale laupapa, o loʻo tuu e tolu ni laupapa e taʻu ai le au. Ma i luga o le hati faia le faailogaina o le faailogaina, matauina le tulaga o le faaputuga. O lenei faʻataʻitaʻiga e avea ma taʻiala i le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga i le taimi o le taimi. I le taimi lava e tasi, e taua le leai o se mea e tumau leai se malosi i lalo ifo o oloa.

Oloa e tatau ona fetuunai i le pito i luga latalata i le auala e mafai ai.

Mo faletaele laiti-tele, e lelei le faʻaaogaina o le tuʻuga o le faaputuga ma se lanu vaelua: potu mai le pito i lalo e maua ai se lanu uliuli. O lenei faiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻaititia le tamaʻi vaega o le potu.

O nisi foliga o le sitaili o le taʻele i totonu o faletaele

I le avea ai o se ofu o fafo i le faletaele, e fautuaina e filifili se pale pale. E i ai le faaputuga faʻapitoa mo se faletaele ma le anti-sligt meatotino. Ae le i amataina le taotoga, e tatau ona faʻasaʻo ma ogatasi ma le fola i luga.

E oʻo i le latalata i paipa, o le tabel sa foliga matagofie, o le a manaʻomia sina onosaʻi. Mo lenei faamoemoe, e lua tigipi e lua o loʻo faʻapipiʻi i luga o itu uma o le taʻele, e fetaui ma le paipa lapoa ma se tamai laina o 2 milimita. Ma paʻu le maʻeʻe le oloa i luga o laina ma ina ia faʻatulaga le faaputuga totonu o le paipa.

I le vaega mulimuli o le faʻataʻamilosaga, o le au faʻavaivaia o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faʻapitoa faʻapitoa. O lenei mea leaga o le tali e talafeagai e faʻaaoga ai se paʻu faʻapitoa spatila. Faatasi ai ma le fesoasoani a spogige, o toega o le grout brop. I se taimi, o le a malamalama o le a malamalama. A maeʻa ona ia toe soloi le laʻau fou i le maota fou.

Faapipiiina o le tumama meafaigaluega

A sauni le taualuga, puipui ma puipui puipui, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o le faleuila fou, magoto ma taele. O le SICK o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaiuga o pe i luga o le faʻailoga, ma le faʻapipiʻi filifiliga i luga o puipui e mafai foi. Faʻapipiʻiina o le Fundbanin i luga o se ala savali - o se filifiliga lelei mo i latou e le fiafia i totonu o le faletaele.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Foliga o le magoto mo le faletaele i luga o le perstritl

O lenei metotia montfa e faʻatagaina oe e nana i lalo o le faʻavae o paipa uma.

E tatau ona faʻaalia o le Crane e tatau ona faʻapipiʻiina aʻo leʻi oo i le swing o le magoto.

I luga o le puipui E i ai nofoaga o le talotalo o le fufulumamama ma se pe tau. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faʻasaʻo le uati. E faʻapipiʻiina le pe savali i lalo o lalo, pe a uma ona latou faia paipa o vevela ma malulu vai sapalai pai, faʻapipiʻi SIPHon.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Siphon faapipiiina i le faletaele

I le faaiuga o le faʻapipiʻi galuega, o le pu i le va o le magoto ma le latalata e tumu i le silika. Faamaumau se fasi i nofoaga o le fesoʻotaʻiga o le fufulu fufulu ma le puipui ma le foloa.

Afai o le faletaele e laʻititi tele, e sili atu le filifilia o le faʻapipiʻi filifiliga mo le pipili i luga o puipui. I le taimi lava e tasi, e mafai ona natia ai paipa i luga o ie susuga o le palapala lea o loʻo tuʻu ai le nonoa.

Afai e te filifili e faʻapipiʻi le taʻele ia te oe lava, e tatau ona e faia ma le faʻaeteete galuega ina ia aloese mai le faʻaleagaina o le vai fou. E ala i le filifilia o se taele, o le mea e tuu, ona, lea, teisi teisi i itu, faaleleia ai itu mamao. Ona e tatau lea ona e tuʻuina atu le oloa, siitia lona pito i fafo ma faʻapipiʻi le avanoa avanoa.

I le faaiuga, aua neʻi galo e siaki le mautu o le pamu o le plumbing meafaigaluega - e le tatau ona teteʻe le taʻele.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Siakiina o le lamolemole tulaga o le taele pe a uma ona faapipiiina

Afai na e faʻatau se faʻataʻitaʻiga o aso nei, e leai ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina. O oloa fou e masani ona faʻaoʻo atu i masini fetuunai.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taele i le mea e tuu ai le fusi ma faʻamau uma soʻo. Fufulu fusi matata i luga o bolts mai le pito i luma o le oloa. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le saito e ala i se kesi faʻapitoa i le ituaiga o le cone.

Ina ia siaki le taele i luga o le tafe, lalo o le pito i lalo o le oloa i le nofoaga o le plum tuu le pepa. O le alavai e tapunia le pu i le plug, e maua le vai. I le taimi o alavai, e tatau ona matutu le pepa.

E fautuaina le faʻatinoina o le faʻaaogaina ma le sui o le sui o le faletaele atoa.

O le faleuila e sili atu le faʻapipiʻi pe a maeʻa le maeʻa o le maeʻa galuega. E manaʻomia le faʻatino i luga o le faʻasoaina o le suavai ma le suavai suavai. Muamua, o le sipela paipa olo e fesoʻotaʻi ma le pusa olo. Ina ua maeʻa, e mafai ona e faʻalelei le taʻavale toso.

O le isi laasaga o le faʻailoga i luga o le fola o le faʻamau o le taʻele o le faleuila. I nei manatu e tatau ona e viliina pu mo fusi saito. A maeʻa lena, e mafai ona faʻasaʻo le oloa.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Faapipiiina faleuila

Ona auai lea i le faʻavasegaina o oloa i le sofge, ma o le hese o loʻo sapalaiina i le tane.

O le a aoga foi e siaki pe o faapipiiina foi le faleuila, e leai se gakaka i le fesoʻotaʻiga nofoaga.

Faaumaina le taualuga

O nisi tagata atamamai e fautuaina e tolopoina le faʻauiga o le faʻauma i le vaega mulimuli o le faletaele lipea. I se tulaga sili atu, o le popolega lea o auala e le tumau ai le faʻatapulaʻaina. LUMINARE e mafai ona faʻapipiʻiina uma fausia-i totonu ma ua le mafai. O loo i ai pea mea uma e faʻapea e pei o palasitika poʻo se almininum talaaga.

Afai e faʻatapulaʻaina lau paketi mo le toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻatusatusaina le faʻaupuga ma le susu-faʻamalosi tino, ufiufi i se vaega o vali.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Tauauuga ma le puipui puipui

Faʻapipiʻi se faitotoʻa fou

O faitotoa i le faletaele e taulaʻi i le pito o le toe faaleleia galuega. Le manaoga mo ia oloa tausisia tulaga o isi mea uma i totonu o le faletaele. O le poloka poloka i totonu o le faletaele e tatau ona susu-puipuia, tumau. E le mafai ona faʻatagaina mea e faia ai le faitotoʻa e suia mai le vevela o le tele. A tupu lenei mea, o le faitotoa o le faitotoa mafai ona suia i le tele.

E lauiloa mea mo faitotoʻa faitotoʻa - palasitika, alumini, tioata. E mafai ona filifilia uma laʻau masani, ae tatau ona faʻagaioia i faʻafitauli faʻapitoa ma faʻaputuputu le vaega puipuia o vaʻa.

Filifili i le faʻafouina o le faletaele, e tatau ona e muaʻi mafaufau i le mamanu o le potu. O le i ai o se manatu manino o le auala e te manaʻo ai e vaʻai i lou faletaele, e mafai ona faigofie ona e foia ai mea e fai ai ni mea e maua ai le faʻaaogaina pe a tatau ai ona faia ni mea. I le tulaga lea, o le a manuia ai le a toe faʻaleleia, ma o le a faʻafiafiaina le faletaele fou o le a fiafia ia te oe ma le mafanafana ma matagofie o loʻo mai nei.

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Le mautonu o se moli moli

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Palasitika tubes mo le faletaele

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Tumau le uaea i le faletaele

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Foliga o le magoto mo le faletaele i luga o le perstritl

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Siakiina o le lamolemole tulaga o le taele pe a uma ona faapipiiina

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Faapipiiina faleuila

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Sauniuniga ma Avea ma Taliga Fale

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Nonoa i vae o le taele

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Siphon faapipiiina i le faletaele

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Pa puipui ma Ceramic Tiles

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Tauauuga ma le puipui puipui

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Totonu o le faletaele o le faletaele i lanu lanumoana lanumoana

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

O le faletaele eltil lipea ma le atinaʻeina o uluaʻi mamanu

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Suia o paipa tuai i le faletaele

Ata faletaele toe faaleleia ma tolett: A o leʻi ma

Toe faaleleia faletaele i totonu pe a uma ona toe faaleleia

Mau i luga o le autu: O le a le pito o le ufiufi o fafie ma le suauu flaxseed?

Faitau atili