Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Anonim

Pasitika vaega o mai e suia le taimi e alu ai i le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa. Ma e le gata i le tamaoaiga tele o le tamaoaiga, o le taimi faʻaalu i luga o le teuteuga ma le numera o mea sese sese ua faʻaititia. O le faʻaiuga ua mauaina vave, ae fiafia i se tasi nai lo le maeʻa toe faaleleia. Afai e te faia mea uma, e mafai ona e fiafia i se faleuila matagofie ma mama mo se taimi umi.

Manaomia Meafaigaluega

I le mamalu lelei o mea ua maeʻa, e tatau ona e saunia mea nei:
  • PVC panels;
  • Pepa laupapa pueina manaomia mea faigaluega;
  • naifi, hacksaw ma samala;
  • vili;
  • Sikulukarive ma sikulukalaiva;
  • affappice;
  • Fao ma fao;
  • le maualuga ma le lima tausaga;
  • Pule ma le penitala.

Aisea e aoga ai le filifilia o se palasitika iuga

Afai e le fuafuaina le toe setiina e faʻaalu le tele o tupe, o se filifiliga sili o faleuila tipiina ma palasitika panels, ata, ata ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i totonu o le ata o loʻo maua i totonu o le faʻasologa. I le PVC Cladding e iai le numera o le le talafeagai lelei:

  • Ma le faʻapipiʻiina, e mafai ona e fetaui ma oe, e faigofie ma talafeagai;
  • o le kologeni ma le teuga tupe ma mea faigaluega (faʻatusatusa i le paʻu, o le tau o le tau e mafai ona tele);
  • E mafai ona vave faʻafou ai le totonu e aunoa ma le naunau e talafeagai faʻatasi ma puipui tuai, e faʻasaoina ai le malosi ma tupe;
  • O le faʻamamaina o mea e maualuga, e le tatau ona fefe e faʻaleagaina le laualuga i le vai. A faʻaaogaina le osofaʻiga, e le mafai ona e popole e uiga i le faʻamepe;
  • O le fufuluina o puipui e matua faigofie ma vave - lava le manava.
  • Ole tautua ole tautua e tele lava, ole faʻaaogaina e faigofie lava, o meafaitino e teteʻe atu e faʻafetaui vailaʻau eseese o loʻo faʻaaogaina i aso uma o le olaga.

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Lipea o le faleuila i le feagai ai

Ma le aofaʻi atoa o uiga lelei o sea faʻamago, e manaʻomia foʻi. Latou te puipuia le Ubuquist le faaaogaina o PVC Panels pe a toe fai faletaele. Masani Masani:

  • Faasalaga le malosi, e leai se mea e mafai ona faia e uiga i ai. O loʻo faʻaleleia atili faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a le gaosiga, ae e le afaina ai le faʻateʻa i le taimi o le afi. O le sili ona le fiafia foliga o le faasaolotoina o mea leaga i le taimi o le mumu;
  • O le a manaʻomia pea nisi tomai, e tatau ona e filifili le ata saʻo lea, ia faaaogaina seʻa;
  • A faʻapipiʻi, o le vaega o le potu ua suia, ioe, i le itu laiti. Mai i puipui taitasi, o le News o le a puipuia ni laina tafaaga. O le mamao e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le curvature o le punavai puipui. Afai e le o manatu le gatasi, ona e iai lea o le avanoa e maua ai i le iʻuga laʻititi i le tele. I lenei tulaga, e i ai faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, ma le faitotoʻa o tautau.

E talafeagai le faʻaaogaina o lenei ituaiga o faʻauma i luga o le faʻaloaʻiga, o le lauiloa o pa o loʻo maua ma le laina i le palasitika.

O le a le mea e filifili ai mo galuega

Lipea o le taele ma faleuila pvc panels amata i le filifiliga o mea lelei. O se tagata lelei e le mafai ona filifili i luga o le faavae o le mamanu (soʻo se mea aulelei na foliga mai e valivali). I le faletaele, o paketi o le a aliali mai i ni ituaiga o afaina o aafiaga, e taua tele le taofia o lo latou uiga ese atu ma leaga. O le mea sili ona taua o le mea e tatau ona e maitauina o le malosi uiga. O e nafa ma le a le taua o tautau solo ma matau. O le tagata na taumafai ai le pane filifilia o le a, o le malosi sili atu ma sili atu le fetaui o le a sili atu. I lea tulaga, e filifili le Faavae e fai ia masani, pei ona i ai i le tulaga manifinifi. Aveese lenei o le a sili atu le faigofie.

Mataupu i luga o le autu: Analog faiga i totonu o le aiga Ancpubtor

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

PVC panels mo le faʻamaeʻaina faleuila

I le maeʻa ai o le malosi e tatau ona e filifilia se lautele talafeagai. O elemene uma e tutusa - o latou uma e faia e tolu-mita, ae lautele ranges mai le 12 i 25 pasene o le 25 pasene. Aua nei e manatu o le lautele, sili atu. O lenei filifiliga e leaga mo tagata amata po o tagata ma le laititi. E sili atu lo latou nofo i luga o le oloa lautele o le 12 centimeters.

Mea e mafai ona o le taimi muamua foliga foliga mai o se tulaga lua. E sili le faʻatau i le taimi lava lea, i le taimi o le filifiliga o le polyvinyl chloride. O ni mea laiti lava le foliga o le a faia i se potu e toe faʻataua. E tatau ona e faʻatauina ausilali auiliiliga ma se laina, aua pe a maeʻa o le a faigata ona maua le leiloa. Tulimanu ma faʻaiʻu e tatau ona maualuga lelei.

O le polyvinyl chloride e pipii i le faʻavaʻa, e tatau foʻi ona faia. E manaʻomia se seti o auala (30x30 mm). Afai e te filifilia, e tatau ona e vaʻavaʻaia le faʻaputuga o oloa, e masani lava e masani ona o mai i totonu o papaʻe. Mai i le a le o le a le aoga le tele o vaega o le tulaga maualuga. Ina ia faʻapipiʻi fata i le puipui, e tatau ona e faʻatauina se faʻauiga o oe lava. Manaomia foi fao ma se pulou maualalo.

O le feau mulimuli o le filifiliga o aftisfotics. O vaitafe fafie e noatia i le mimita, ina ia mafai ona puipuia.

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Lipea o le taʻele o le taʻele ma le faleuila pvc faia oe lava

Faʻafefea ona faʻafaʻai le faʻavaʻa

Faleuila toe faaleleia ma palasitika panels ma o latou lava lima (ata i totonu o le ata) e tatau ona e amata i le fola. E tatau ona lamolemole Foods ma malosi. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faleuila, e mafai ona e amata galue ma laupapa laupapa.

  1. Antipssitic gaosi . O lenei sitepu e manaʻomia mo e ua sauni e fai mea maualuluga e tele o le a faʻaola mo tausaga. O le laʻau e manaʻomia ona puipuia mai le liu ma faʻaosofia ai le fiva, o lea o le a sili atu le toe tautua o moli. O le antiseptic compleanctions e afaina ai, o lea o le gaosiga o loʻo faia i totonu o se avanoa matala. O itu uma o vaitafe ua gaosia, naʻo le iuga e tumau le "faʻamamaina". Faia lenei faiga sili atu nai lo nai aso a o le i amataina le amataga.
  2. Faapipiiina o fata tuai . Mai le aʻoaʻoga faʻapitoa o lenei tulaga, o le saʻo o le Fono Aoao o le Lautele lautele o le a faʻalagolago i ai. E fa auala laupapa laupapa e faʻapipiʻi i tulimanu o le potu i se auala latou te le pai ai i le foloa poʻo le taualuga. I se faʻataʻitaʻiga, i le taimi muamua, o se fasi palasitika faʻapipiʻi i lalo o le pa, lea ua uma ona fai. Faʻamau faʻamaumau ma tagata taʻitoʻatasi-ata, i lalo o pu e seleseleina i le puipui. Palasitika pugs e aofia ai palasitika pipi i totonu.
  3. Faia le tulimanu tulimanu fetuutuunai . O le isi vaega o le nonoa o le nonoa faataamilo i le tino o le tuiina o le alavai mo tulimanu. Ina ia mafai ona malosi ma faʻatuatuaina, ma le faʻatuatuaina, o fusi o loʻo faʻapipiʻi i le 45 tikeri. O auala o totoe o loʻo faʻapipiʻiina i puipui o loʻo faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o ia te oe lava. A maeʻa ona faʻatino galuega i le fale puipui, o mea e mafai ona faʻapipiʻi ai fuafuaga. O loʻo latou o loʻo tu i le tafailagi poʻo le faʻaupuga, o le tulaga maualuga o le maualuga o le afa o le mita. O le siʻitaga i le auala lata mai e mafai ona taʻitaʻiina atu ai i le maliu o le mautu o le faʻatulagaina o le faʻavae.
  4. Le vaega mulimuli . A sauni le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻapipiʻi mea faigaluega. O ana a o ese o ona tulimanu i se tulimanu o 45 tikeri. I lea tulaga, o mea uma uma e faia e manatu. Afai o le tuaoi i le puipui e le atoatoa, o solo ua tumu i palasitika, ma pe a uma ona fao vaivai. O le mamao i le va o mea faʻapipiʻi e tusa ma le 30 cm. Talafatai ma fata e tatau ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona tupu i le puipui. O fao e tatau ona filifilia ma ni pulou lautele, ae afai o loʻo latou misia i le faleoloa e mafai ona e faʻaaogaina. Ina ia sefeina i luga o laupepa, e mafai ona e tipiina fasi o le manaʻomia o le manaʻomia mai fagu. Ia e leai ni vaega mataga i luga o le taina o le laiga pe a aveina, faʻaaoga le tele o taʻaloga faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Papatusi ma fugalaʻau: Ata i totonu, fugalaʻau i luga o le puipui, o faʻavae tetele, rocks, o lanu paʻepaʻe, 3d, lanu paʻepaʻe

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Faleuila ufiufi ma taele palasitika panels faia oe lava

Faʻaogaina palasitika panels i le faleuila

Polyvinyl Chloride Cbloride Faʻatagaina oe e faʻaleleia vave le faleʻoloa ma faigofie. Ina ua maeʻa le mauga o le faʻavaʻa, o le faigofie tulaga o loʻo tumau - faʻapipiʻi le ufiufi. O auiliiliga e tumau ma fao, faʻaaogaina fao e faʻaseʻe ai fao ma palasitika ufiufi. Latou te taofi le oloa i le atoatoa foliga, puipuia lona fua faatatau. I le faʻaaogaina o le hacksw, o le vaega o loʻo faʻapipiʻi e tasi le sene, ona faʻapipiʻi lea o le komiti i lona fale. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻaulu i le sukas o le pito i lalo ma le fesoasoani a fao.

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Palasitika panels ua uma

I le faaiuga o le vaega o loʻo faʻamauina, o le a le tatau ona vavaeina le tapou mulimuli. O le peritomeina i le umi o se faigata ma le umi faiga. E manaʻomia le faʻaalia o ia ma le faʻamaoni ma le talafeagai. Ina ua maeʻa le vaega le aoga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se ata i le tulimanu. O le gaoioi i le puipui, ma pe a uma ona faʻaaoga se sikulu ava, o le taulaga o le vaega tuaoi o loʻo faʻamau lelei. Loka e sili atu nai lo le tulaueleele nofoaga i mea faigaluega. O lenei mea o le a manatua e tagata gaosi o mea ua maeʻa mai le polyvinyl chloride. Na le lelei anaols ma fao, o lea na faʻapipiʻiina i se nofoaga e le mafai ona faʻatumuina e aloese ai mai fesoʻotaʻiga ma uta.

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Faleuila toe faaleleia ma palasitika panels faia oe lava

Ae le i taʻuina mai le poloketi, e tatau ona e mafaufau e uiga i le 'ai o le osofaʻiga o tautau ma fata. I le maeʻa ai o le gaioi, e ono faigata ona manatua lelei ma suʻe na nofoaga o loʻo tu ai laupapa laupapa. E faafaigofie ai le galuega, o nei nofoaga e mafai ona iloa lelei ma le iloa pe a faʻapipiʻiina. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina elemene o le totonu o le totonu, o loʻo maeʻa le toe faʻaleleia.

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Faleuila teuteu e le palasitika panels faia oe lava

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

PVC panels mo le faʻamaeʻaina faleuila

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Palasitika panels ua uma

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Faleuila ufiufi ma taele palasitika panels faia oe lava

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea o lotoa i le potumoe: Faʻafefea ona faia le filifiliga sili

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Lipea o le taʻele o le taʻele ma le faleuila pvc faia oe lava

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Feagai ai ma puipui o le faleuila

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Fale Tolett Up Enging PVC Panels faia oe lava

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Lipea o le faleuila i le feagai ai

Faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: totonu o le ata ata

Faleuila toe faaleleia ma palasitika panels faia oe lava

Faitau atili